For hurtig søgning indtast
annonce id: 44832771
i søgefeltet og klik søg

Miljøcontainer 3x2,2x2,2m

Kr. 22.000,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Produktspecifikationer:
Bredde: 2,20 m.
Længde: 3,00 m.
Sidehøjde: 2,20 m.
Portstørrelse (B x H): 1,93x1,93 m.
Materiale: 0,75mm Varm galvaniseret stål
Indre mål: 2,84x2x2 m.
Foldet dimension: 3x2,2x0,38 m.
Loftpanel tykkelse: 0,75mm
Sidepanel tykkelse: 0,75mm
Vandtæt: 100% vandtæt
Vægt: 605 kg.
Stærk og fleksibel opbevaringsløsning
Til udendørs og indendørs brug
Dobbeltdør sikrer nem adgang
Håndtag og cylinderlås inkluderet
Ramme i 2 mm galvaniseret stål
Containerkapacitet: op til 2 m3 (2.000 liter) af oliebaserede produkter og brændbare materialer
Gulv med opsamlingskar: 2,5 mm varmgalvaniseret stål, dækket af en flytbar, galvaniseret rist
Rumindhold i opsamlingskar: 202 liter
2 sæt ventilationsgitre medfølger
Maksimum belastning på gulvet: 500 kg/m2
Kan samles og adskilles for maksimal fleksibilitet
Tagrende i begge ender af containeren
Containeren kan flyttes ved hjælp af kran eller gaffeltruck


Den solide og fleksible miljøcontainer er den oplagte løsning, når du skal bruge sikker og fleksibel opbevaring til oliebaserede og brandbare materialer. Containeren kan nemt samles og adskilles ved hjælp af de medfølgende bolte. Det betyder, at du altid har mulighed for at tilpasse din opbevaringskapacitet i forhold til det omskiftelige behov for opbevaringsplads. Vores miljøcontainer med opsamlingskar i bunden er skabt til opbevaring af materialer, som kræver et særligt kar til muligt spild af oliebaserede eller brandbare materialer. Containeren kan rumme op til 2 m3 (2,000 liter). Containeren er oplagt at bruge til opbevaring af oliebaserede og brandbare materialer med et flammepunkt over 100? C.

Væggene på containeren består af 0,75 mm tykt, bølget, galvaniseret stål. Siderne er nittet til en stålramme bestående af 2 mm galvaniseret stål ? samt hjørner i 3 mm stål. Opsamlingskarret er i 2,5 mm varmgalvaniseret stål og er dækket af en flytbar, galvaniseret rist. Opsamlingskarret kan indeholde 202 liter. Hele containeren består af galvaniseret stål. Hjørnerne bruges til at samle de forskellige dele af containeren (gulv, sidevægge, loft) til både transportposition og generelt ved samling. To ydre hjørner er forsynet med spyd til sikker stabling af containere til transport. Hjørnerne er desuden forsynet med huller, som gør det muligt at flytte containeren med kran. Tagrender i begge ender hindrer vand i at løbe ned over indgangen.

Dobbeltdøren består af 0,75 mm bølget, galvaniseret stål fastgjort til dørrammen med nitter. Rammen består af 1 mm tykt, galvaniseret stål. Døren har håndtag og cylinderlås.
Sikkerhedsanvisninger ? Maksimal belastning
Gulv overflade - 500 kg/m2
Gulv ved transport med kran - 1500 kg
Gulv ved transport med gaffeltruck - 3000 kg
Tagoverflade - 100 kg/m2
Ekstraudstyr til miljøcontainere
Dancover tilbyder en række ekstraudstyr til din container, som kan tilpasse og forbedre din opbevaringsløsning. Du kan få forskellige hylder, en indkørselsrampe, trykflaskeholder, ekstra dobbeltdør, gaffeltruckgreb og låsebom. Har du spørgsmål om vores containere eller ekstraudstyr, kontakt venligst vores Opbevarings-eksperter på Dancovershop.com.