Havehegn

19
Pilehegn 300 x 170 cm

Pilehegn 300 x 170 cm

534 kr.

Pilehegn 300 x 170 cm, Dette kvalitetshegn har rigtig mange funktioner. Du kan bruge det til at indhegne dit private haveareal, dekorere din tiki-bar eller give din terrasse eller gårdhave en tropisk atmosfære. Det er det perfekte valg til udendørsdekoration i både kommerciel og privat sammenhæng. Dette multifunktionelle pilehegn er 1,7 m højt og 3 m langt. Ved hjælp af bindesnore eller hæfteklammer er det nemt og hurtigt at indhegne det område, du ønsker. Dette naturlige hegn er fremstillet i ægte piletræ af god kvalitet, og det har en holdbar konstruktion til mange års brug.Farve: BrunMateriale: Naturlig pilMål: 300 x 170 cm (B x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
PLUS TREND kunstofhegn - 115 X 170 CM, sort

PLUS TREND kunstofhegn - 115 X 170 CM, s...

500 kr.

PLUS TREND kunstofhegn - 115 X 170 CM, sort, Helt nyt, fejlkøbt, sælges til halv pris af ny pris. https://www.plus.dk/produkter/hegn-og-laager/trend Smart, håndflettet Plus Trend hegn Plus Trend havehegn er et let og smart håndflettet hegn i sort polyrattan. Trend hegnets håndflettede struktur giver et naturligt og organisk strejf, der kan danne rammer for nogle hyggelige kroge i haven eller på terrassen. Plus Trend hegnet er fremstillet i stærkt polyrattan materiale, der gør at hegnet er modstandsdygtigt over for vejr og vind. Trend havehegn er udført med manuel håndkraft, hvilket gør at ikke to hegn er ens, samt kan der med tiden forekomme små skønhedsfejl i flettet, grundet solens UV-stråling og øvrige vejrpåvirkninger. Egenskaber og fordele ved Plus Trend hegn Tråd: PE Cane polyrattan Flettet kan forekomme uensartet, da produktet er håndflettet Ramme: Aluminiumsrør med indvendig forstrækning i stål Vedligeholdelses og montering af Plus Trend hegn Hegnet kan rengøres ved at anvende almindeligt sæbevand eller autoshampoo. Brug blot en blød børste til, at vaske hegnet med og skyl efter med rent vand.

5210 Odense NV
tir.
Havehegn naturlig bregne 4 x 1 m

Havehegn naturlig bregne 4 x 1 m

356 kr.

Havehegn naturlig bregne 4 x 1 m, Dette afskærmningshegn vil tilføje et strejf af naturlig charme til dit udendørsområde. Hegnet er lavet af naturlig bregne, der er bundet sammen med galvaniseret tråd. Det er let i vægt, så det nemt kan flyttes rundt for at passe til ethvert område. Vores naturlige hegn er miljøvenligt og nemt at vedligeholde. Det giver ekstra privatliv i din have eller på terrassen. Dette hegnspanel er nemt at opstille. Bemærk venligst, at naturlige produkter kan variere fra rulle til rulle, og det vil have ufuldkommenheder. Materiale: Naturlig bregne + galvaniseret trådMål: 4 x 1 m (L x H)Bundet sammen med galvaniseret tråd

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Havehegn naturlig bregne 4 x 1,5 m

Havehegn naturlig bregne 4 x 1,5 m

436 kr.

Havehegn naturlig bregne 4 x 1,5 m, Dette afskærmningshegn vil tilføje et strejf af naturlig charme til dit udendørsområde. Hegnet er lavet af naturlig bregne, der er bundet sammen med galvaniseret tråd. Det er let i vægt, så det nemt kan flyttes rundt for at passe til ethvert område. Vores naturlige hegn er miljøvenligt og nemt at vedligeholde. Det giver ekstra privatliv i din have eller på terrassen. Dette hegnspanel er nemt at opstille. Bemærk venligst, at naturlige produkter kan variere fra rulle til rulle, og det vil have ufuldkommenheder. Materiale: Naturlig bregne + galvaniseret trådMål: 4 x 1,5 m (L x H)Bundet sammen med galvaniseret tråd

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Sivhegn 500 x 170 cm

Sivhegn 500 x 170 cm

324 kr.

Sivhegn 500 x 170 cm, Dette naturlige og miljøvenlige sivhegn vil uden tvivl være en flot og praktisk tilføjelse til din have. Dette alsidige sivhegn kan opfylde flere formål såsom indhegning af din have, udsmykning af din baghave, tilføje en fornemmelse af troperne på din terrasse eller som et flot baggrund mv. Det vil være et fantastisk valg til dit udendørsområde. Dette multifunktionelle sivhegn har en højde på 1,7 m og en samlet længde på 5 m. Det kan nemt sammensættes med et eksisterende havehegn eller sættes på muren med bånd, hegnsklammer eller skruer. Dette naturlige hegn i siv vil være iøjnefaldende i din have eller på terrassen.Materiale: SivProduktmål (udrullet): 500 x 170 cm (L x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Sivhegn 500 x 100 cm

214 kr.

Sivhegn 500 x 100 cm, Dette naturlige og miljøvenlige sivhegn vil uden tvivl være en flot og praktisk tilføjelse til din have. Dette alsidige sivhegn kan opfylde flere formål såsom indhegning af din have, udsmykning af din baghave, tilføje en fornemmelse af troperne på din terrasse eller som et flot baggrund mv. Det vil være et fantastisk valg til dit udendørsområde. Dette multifunktionelle hegn har en højde på 1 m og en samlet længde på 5 m. Det kan nemt sættes sammen med et eksisterende havehegn eller sættes på væggen med bånd, hegnsklammer eller skruer. Dette naturlige hegn i siv vil være iøjnefaldende i din have eller på terrassen.Materiale: SivProduktmål (udrullet): 500 x 100 cm (L x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Havehegn galvaniseret stål 50 m 150 cm

684 kr.

Havehegn galvaniseret stål 50 m 150 cm, Dette er et vildthegn i høj kvalitet. Zinkbelægningen på dette vildthegn gør det ikke kun smukkere, men kan også forhindre korrosion, hvilket giver hegnet en lang levetid. Vildthegnet er designet med mellemrum mellem de vandrette jerntråde i varierende størrelse fra top til bund, så du både kan indhegne dine dyr og fodre dem uden at skulle bekymre dig om, at de slipper ud. Materiale: Galvaniseret jerntrådLængde: 50 mHøjde: 150 cmAntal vandrette tråde: 12Afstand mellem lodrette tråde: 15 cm Afstand mellem vandrette tråde: 20/20/20/15/15/10/10/10/10/10/10 cm (fra top til bund)Øverste og nederste tråd: 2 mm Indvendig tråd: 1,8 mmAnvendelsesområder: Perfekt til haver, terrasser, indhegninger, zoologiske haver mv. til indhegning af små dyr som kyllinger, gæs og kaniner samt store dyr som hjorter, får, geder mv.

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Pilehegn 500 x 150 cm

670 kr.

Pilehegn 500 x 150 cm, Dette naturlige og miljøvenlige hegn i pil vil være en praktisk tilføjelse til din have. Dette alsidige pilehegn kan opfylde flere formål såsom indhegning af din have eller udsmykning af din baghave, og det vil give din terrasse en tropisk fornemmelse som et flot bagtæppe mv. Det vil være et fantastisk valg til dit udendørsområde. Dette multifunktionelle hegn har en højde på 1,5 m og en samlet længde på 5 m. Det kan nemt sættes sammen med eksisterende havehegn eller sættes på vægge med bånd, klammer eller skruer. På grund af den høje kvalitet af de naturlige pilegrene, der er bundet sammen med galvaniseret ståltråd, har dette naturhegn en holdbar konstruktion.Farve: BrunMateriale: PiletræProduktmål (udrullet): 500 x 150 cm (L x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Sivhegn 500 x 125 cm

224 kr.

Sivhegn 500 x 125 cm, Dette naturlige og miljøvenlige sivhegn vil uden tvivl være en flot og praktisk tilføjelse til din have. Dette alsidige sivhegn kan opfylde flere formål såsom indhegning af din have, udsmykning af din baghave, tilføje en fornemmelse af troperne på din terrasse eller som et flot baggrund mv. Det vil være et fantastisk valg til dit udendørsområde. Dette multifunktionelle sivhegn har en højde på 1,25 m og en samlet længde på 5 m. Det kan nemt sammensættes med et eksisterende havehegn eller sættes på muren med bånd, hegnsklammer eller skruer. Dette naturlige hegn i siv vil være iøjnefaldende i din have eller på terrassen.Materiale: SivProduktmål (udrullet): 500 x 125 cm (L x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Pilehegn med espalier 5 stk.

414 kr.

Pilehegn med espalier 5 stk., Dette attraktive og praktiske hegnssæt i piletræ vil være en smuk tilføjelse til din have. Du kan bruge det til at inddele haven eller som en støtte til klatreplanter. Dette piletræshegn kan udvides til op til 1,7 m i bredden. Dets udvidelige design gør hegnspanelet egnet til haver i alle størrelser og former. Dette holdbare hegn er lavet af vejrbestandigt pil og er den perfekte inddeling til haveområder. Det kan også bruges som et espalier langs blomsterbede eller gangbroer, hvilket skaber en dejlig kulisse i din have eller på terrassen. Pakken indeholder 5 stk.Farve: BrunMateriale: PilMål, hegnspanel (fuldt udvidet): 170 x 37 cm (B x H)Mål, hegnspanel (ikke udvidet): 27 x 40 cm (B x H)Højde, stolpe: 37 cmPakken indeholder 5 stk.

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Pilehegn 300 x 150 cm

404 kr.

Pilehegn 300 x 150 cm, Dette naturlige og miljøvenlige hegn i pil vil være en praktisk tilføjelse til din have. Dette alsidige pilehegn kan opfylde flere formål såsom indhegning af din have eller udsmykning af din baghave, og det vil give din terrasse en tropisk fornemmelse som et flot bagtæppe mv. Det vil være et fantastisk valg til dit udendørsområde. Dette multifunktionelle hegn har en højde på 1,5 m og en samlet længde på 3 m. Det kan nemt sættes sammen med eksisterende havehegn eller sættes på vægge med bånd, klammer eller skruer. På grund af den høje kvalitet af de naturlige pilegrene, der er bundet sammen med galvaniseret ståltråd, har dette naturhegn en holdbar konstruktion.Farve: BrunMateriale: PiletræProduktmål (udrullet): 300 x 150 cm (L x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Pilehegn 500 x 170 cm

820 kr.

Pilehegn 500 x 170 cm, Dette kvalitetshegn har rigtig mange funktioner. Du kan bruge det til at indhegne dit private haveareal, dekorere din tiki-bar eller give din terrasse eller gårdhave en tropisk atmosfære. Det er det perfekte valg til udendørsdekoration i både kommerciel og privat sammenhæng. Dette multifunktionelle pilehegn er 1,7 m højt og 5 m langt. Ved hjælp af bindesnore eller hæfteklammer er det nemt og hurtigt at indhegne det område, du ønsker. Dette naturlige hegn er fremstillet i ægte piletræ af god kvalitet, og det har en holdbar konstruktion til mange års brug.Farve: BrunMateriale: Naturlig pilMål: 500 x 170 cm (B x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Pilehegn 300 x 120 cm

344 kr.

Pilehegn 300 x 120 cm, Dette kvalitetshegn har rigtig mange funktioner. Du kan bruge det til at indhegne dit private haveareal, dekorere din tiki-bar eller give din terrasse eller gårdhave en tropisk atmosfære. Det er det perfekte valg til udendørsdekoration i både kommerciel og privat sammenhæng. Dette multifunktionelle pilehegn er 1,2 m højt og 3 m langt. Ved hjælp af bindesnore eller hæfteklammer er det nemt og hurtigt at indhegne det område, du ønsker. Dette naturlige hegn er fremstillet i ægte piletræ af god kvalitet, og det har en holdbar konstruktion til mange års brug.Farve: BrunMateriale: Naturlig pilMål: 300 x 120 cm (B x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Bedafgrænsning af pil 5 stk. 120 x 35 cm

354 kr.

Bedafgrænsning af pil 5 stk. 120 x 35 cm, Dette pilehegn i høj kvalitet kan bruges udendørs i længere tid. Det vil med sikkerhed være en ideel beskyttelse til din have eller terrasse. Dette praktiske pilehegn har en højde på 35 cm og en samlet længde på 120 cm. Det holdbare hegn er lavet af vejrbestandigt pileflet, og det er perfekt til indhegning af haveområder. Pakken indeholder 5 hegn. Farve: BrunMateriale: PilProduktmål: 120 x 35 cm (L x H)Højde, bedafgrænsning: 20 cm Pakken indeholder 5 stk.

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Pilehegn 300 x 150 cm

514 kr.

Pilehegn 300 x 150 cm, Dette naturlige og miljøvenlige hegn i pil vil være en praktisk tilføjelse til din have. Dette alsidige pilehegn kan opfylde flere formål såsom indhegning af din have eller udsmykning af din baghave, og det vil give din terrasse en tropisk fornemmelse som et flot bagtæppe mv. Det vil være et fantastisk valg til dit udendørsområde. Dette multifunktionelle hegn har en højde på 1,5 m og en samlet længde på 3 m. Det kan nemt sættes sammen med eksisterende havehegn eller sættes på vægge med bånd, klammer eller skruer. På grund af den høje kvalitet af de naturlige pilegrene, der er bundet sammen med galvaniseret ståltråd, har dette naturhegn en holdbar konstruktion.Farve: BrunMateriale: PilegreneProduktmål (udrullet): 300 x 150 cm (L x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Bedafgrænsning af pil 10 stk. 120 x 35 c...

704 kr.

Bedafgrænsning af pil 10 stk. 120 x 35 cm, Dette pilehegn i høj kvalitet kan bruges udendørs i længere tid. Det vil med sikkerhed være en ideel beskyttelse til din have eller terrasse. Dette praktiske pilehegn har en højde på 35 cm og en samlet længde på 120 cm. Det holdbare hegn er lavet af vejrbestandigt pileflet, og det er perfekt til indhegning af haveområder. Pakken indeholder 10 hegn. Farve: BrunMateriale: PilProduktmål: 120 x 35 cm (L x H)Højde, bedafgrænsning: 20 cm Pakken indeholder 10 stk.

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Pilehegn 300 x 100 cm

276 kr.

Pilehegn 300 x 100 cm, Dette naturlige og miljøvenlige hegn i pil vil være en praktisk tilføjelse til din have. Dette alsidige pilehegn kan opfylde flere formål såsom indhegning af din have eller udsmykning af din baghave, og det vil give din terrasse en tropisk fornemmelse som et flot bagtæppe mv. Det vil være et fantastisk valg til dit udendørsområde. Dette multifunktionelle hegn har en højde på 1 m og en samlet længde på 3 m. Det kan nemt sættes sammen med eksisterende havehegn eller sættes på vægge med bånd, klammer eller skruer. På grund af den høje kvalitet af de naturlige pilegrene, der er bundet sammen med galvaniseret ståltråd, har dette naturhegn en holdbar konstruktion.Farve: BrunMateriale: PiletræProduktmål (udrullet): 300 x 100 cm (L x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Pilehegn 300 x 120 cm

590 kr.

Pilehegn 300 x 120 cm, Dette naturlige og miljøvenlige hegn i pil vil være en praktisk tilføjelse til din have. Dette alsidige pilehegn kan opfylde flere formål såsom indhegning af din have eller udsmykning af din baghave, og det vil give din terrasse en tropisk fornemmelse som et flot bagtæppe mv. Det vil være et fantastisk valg til dit udendørsområde. Dette multifunktionelle hegn har en højde på 1,2 m og en samlet længde på 3 m. Det kan nemt sættes sammen med eksisterende havehegn eller sættes på vægge med bånd, klammer eller skruer. På grund af den høje kvalitet af de naturlige pilegrene, der er bundet sammen med galvaniseret ståltråd, har dette naturhegn en holdbar konstruktion.Farve: BrunMateriale: PilegreneMål (udrullet): 300 x 120 cm (L x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Pilehegn 500 x 100 cm

460 kr.

Pilehegn 500 x 100 cm, Dette kvalitetshegn har rigtig mange funktioner. Du kan bruge det til at indhegne dit private haveareal, dekorere din tiki-bar eller give din terrasse eller gårdhave en tropisk atmosfære. Det er det perfekte valg til udendørsdekoration i både kommerciel og privat sammenhæng. Dette multifunktionelle pilehegn er 1 m højt og 5 m langt. Ved hjælp af bindesnore eller hæfteklammer er det nemt og hurtigt at indhegne det område, du ønsker. Dette naturlige hegn er fremstillet i ægte piletræ af god kvalitet, og det har en holdbar konstruktion til mange års brug.Materiale: PilProduktmål: 100 x 500 cm (H x L)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk