For hurtig søgning indtast
annonce id: 44517834
i søgefeltet og klik søg

Outdoor chef City grill p-420

Kr. 1.200,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Helt ny aldrig pakket ud af kasse.
God til camping, ben kan let klikkes af.
Effektiv og alsidig gasgrill fra Outdoorchef med 1 brænder og integreret termometer, der sikrer perfekt tilberedning og stegning.

Med City P-420 G kommer også Outdoorchefs Easy-Flip system, der består af en todelt tragt, hvor den nederste tragt beskytter mod fedtbrande og opflamning, og den øverste giver mulighed for både direkte og indirekte grillning. Med tragten vendt til direkte varme kan du koge, stege eller lave en lækker wokret, mens den indirekte varme giver mulighed for eksempelvis langtidsstegning og bagning direkte på grillen.

Udover, at tragtsystemet beskytter mod fedtbrand, leder den også alt fedt ned i en kop under grillen, hvor fedtdryp opsamles. Rengøringen af grillen gøres let, da den, ligesom en pyrolyseovn, kan varmes op for en stund, hvorefter snavs fjernes fra rist og tragt med en grillbørste.

Med et grillareal på 39,5 cm og dets kompakte og enkle design vil City-grillen let kunne finde en plads på en altan eller mindre terrasse, hvor der let kan inviteres familie og venner til en lækker grillmiddag eller forberede morgenmad med brød bagt i grillen og grillstegt spejlæg og bacon.

Produktinformation:

Mål: 67 x 60 x 95 cm (L x B x H)
Arbejdshøjde: 75 cm
Grillareal: 39,5 cm
Brændeydelse: 4,3 kW
Grilltype: gas
Vægt: 12 kg.

https://m.youtube.com/watch?time_continue=4&v=3ReAJ7j9Gzc
Flere detaljer:
Varens stand Ny Forsendelse Nej
Mærke Andet mærke

Se også disse lignende annoncer