For hurtig søgning indtast
annonce id: 43129653
i søgefeltet og klik søg

Polytunnel Drivhus SEMI PRO Telthal 4x10x2,40m

Kr. 9.536,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Produktspecifikationer:
Bredde: 4,00 m.
Længde: 10,00 m.
Sidehøjde: 1,10 m.
Kiphøjde: 2,40 m.
Portstørrelse (B x H): 0,9x1,8 m.
Materiale: Polyethylen, 100 My
Ramme: Varmgalvaniseret stål
Rør / fittings: 25x0,8mm
Farve: Transparent
UV: UV-modstandsdygtig
Vandtæt: 100% vandtæt
Vægt: 132 kg.
Europæisk kvalitet
Drivhusdug i Semi Pro kvalitet
2 døre
Bundramme
Lysgennemgang 95 %
Anti UV-behandlet dug
Perfekte vækstbetingelser til dine planter og grøntsager

Et helt enkelt drivhus i polyethylen Semi Pro, der gør det nemt at komme i gang med drømmen om tomater, agurker eller friske chilier af egen avl. Du sparer mange tusinde kroner ved at vælge dette enkle, men effektive drivhus i forhold til de langt dyrere drivhuse i glas og aluminium.
Du samler let rammen ved at følge den medfølgende manual. Derefter skal du tilpasse og montere den kraftige drivhusdug, som er i europæisk semi pro-kvalitet og derfor meget solid og holdbar ved almindelig brug. Dugen er klargjort til udskæring. Følg venligst instruktionerne i manualen trin for trin. Drivhusdugen er anti UV-behandlet og har en lysgennemgang på 95%. Husk at vande efter behov, ventilere drivhuset så meget som muligt og høst dine grøntsager løbende. Rigtig god fornøjelse.
Sådan får du mest glæde af dit polytunnel drivhus
Bemærk venligst at vores udvalg af polytunnel drivhuse er beregnet til brug i sommersæsonen - fra det tidlige forår frem til sensommeren/tidligt efterår afhængigt af vejret. Årsagen til denne begrænsning skyldes, at der er tale om lette konstruktioner ? i modsætning til f.eks. vores polykarbonat-drivhuse med stærke aluminiumsrammer. Vores polytunnel drivhuse er ikke lavet til at modstå stærk vind, voldsom regn eller sne. Læs venligst vores Sikkerhedsanvisninger.
Jordskørt til at sikre dit polytunnel drivhus
Du skal sørge for at sikre dit polytunnel drivhus, når du stiller det op. Alle vores polytunnel drivhuse har et ekstra stykke cover langs med den nederst kant ved jorden ? også de drivhuse, hvor du selv skal klippe coveret til! Dette overskydende stykke kaldes for jordskørtet, og det er vigtigt, at du graver jordskørtet ned eller lægger tunge ting på det for at holde på drivhuset af sikkerhedsmæssige årsager.