Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Billigt nyt Drivhus 9,9 m2

Kr. 4.600,-

Sælgers annoncer Annoncer fra john251 (3)

Køle tank 100l
Køle tank 100l, Ny 100l køletank...
21.500,-
Opdateret d. 04.04 kl. 13:04

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Haven / Drivhus"

Opret favoritsøgning

Drømmer du om dit eget drivhus? Se udvalget af billige drivhuse til salg på GulogGratis.dk


Store og små drivhuse sælges på GulogGratis.dk: Find et flot drivhus på tilbud online

Læs mere
Hvis du går og drømmer om at få dit eget drivhus, hvor du kan dyrke frugt og grønt, kan du komme lidt nærmere drømmen på GulogGratis.dk. Her er der nemlig et stort udvalg af drivhuse til salg, så du kan klikke dig rundt blandt annoncer med såvel sekskantede drivhuse og vægdrivhuse som minidrivhuse og balkondrivhuse, som sælges til billige priser online. Uanset om du har masser af plads eller kun få kvadratmeter at gøre godt med, har du her gode muligheder for at finde en drivhusmodel som i størrelse, udformning og pris passer til din have. Du kan naturligvis også købe meget andet til haven på GulogGratis.dk, hvor du kan gøre en god handel på alt fra krukker og haveredskaber til havemøbler og havebelysning.

Køb et billigt drivhus online: På GulogGratis.dk er der salg af brugte drivhuse

Har du grønne fingre og en hobbygartner i maven? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og find et flot drivhus til en billig pris online. Alt efter om drivhuset skal stå frit i en have, på balkonen eller op ad husmuren, kan du på GulogGratis.dk finde en løsning der passer til dig. På GulogGratis.dk kan du også få gratis grønt til haven og drivhuset; tag et kig på annoncerne med blomster og beplantning som bortgives online.

Køb et brugt drivhus til en billig pris på GulogGratis.dk, hvor du også kan finde flotte krukker og møbler til haven

Køb et billigt drivhus på GulogGratis.dk og dyrk dine egne grøntsager, frugter og krydderurter. I drivhuset bestemmer du helt selv, hvad der skal gro og vokse bag glasset; er du til solmodne tomater og agurk af egen avl, vindrueranker og sprøde peberfrugter eller smagfulde krydderurter, som kan pifte enhver ret op? Slå til på et af de billige drivhuse, som er til salg på GulogGratis.dk og slip din indre gartner løs.
Læs mindre