Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Bord bænk sæt

Kr. 100,-

Sælgers annoncer Annoncer fra betoca (6)


Bænk

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Haven / Bænk"

Opret favoritsøgning

Find en hvid havebænk til en billig pris på GulogGratis.dk: Køb en brugt bænk til haven online


Leder du efter billig havebænk i teak? På GulogGratis.dk er der salg af brugte bænke i teaktræ

Læs mere
Mangler der en flot bænk i din have? Så er det GulogGratis.dk, du skal klikke dig ind på! Her er der nemlig et fint udvalg af brugte bænke til salg, så du kan finde den helt rigtige havebænk på tilbud. Blandt annoncerne finder du såvel træbænke som granitbænke i forskellige længder og udformninger. Du kan også gøre gode køb på alt det andet, som er med til at skabe hygge i haven; find en fin flagstang, en praktisk parasol, behagelige havemøbler og flot havebelysning på GulogGratis.dk. Hvis du også mangler lidt grønt i din have, er det annoncerne med gratis blomster, træer og beplantning som bortgives online du skal tage et kig på.

Tjek udvalget af billige bænke til haven på GulogGratis.dk og køb en flot sort havebænk online

Nyd din have i fulde drag siddende på en smuk hvid bænk, som du har købt til en billig pris på GulogGratis.dk. Uanset om du vælger en havebænk i træ eller granit, får du en fin udendørs siddeplads, hvor du kan nyde morgen- eller eftermiddagskaffen, læse avisen eller en god bog eller bare slappe af og nyde synet af din have. Derfor bør du placere bænken et sted, hvor der er læ og et fint udsyn til hele haven.

Er du på udkig efter en flot og solid granit bænk til haven? På GulogGratis.dk sælges brugte havebænke i granit

Få en dejlig siddeplads med en have bænk, som du kan finde til en god pris på GulogGratis.dk. Alt efter om du vælger en granit havebænk eller en bænk i træ, skal du huske at vedligeholde bænken, som er udsat for vejr og vind hele året rundt. Rengør jævnligt bænken og giv den en omgang maling eller træbeskyttelse, når den trænger til det.
Læs mindre