Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Affaldsstativ

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Haven / Affaldsstativ"

Opret favoritsøgning

Køb et brugt affaldsstativ til en billig pris på GulogGratis.dk: Her er salg af alt til haven


Mangler du en skraldespandsskjuler? Tjek udvalget af billige affaldsstativer på GulogGratis.dk

Læs mere
Køb et praktisk affaldsstativ i træ eller galvaniseret trådnet på GulogGratis.dk, når du vil kunne håndtere dit skrald på nem måde og undgå at ræve og fugle går i skraldet. Her er et varieret udvalg af brugte affaldsstativer til salg, så du har gode muligheder for at finde den helt rigtige skjuler til din skraldespand her. På GulogGratis.dk kan du også få en masse andet til din have fra havemaskiner og haveredskaber til havemøbler, krukker og parasoller. Tag også et kig på annoncerne med gratis planter, sten og fliser, som bortgives online, hvis du vil omlægge eller forny din have uden at sprænge budgettet.

Opbevar dit skrald korrekt: Køb et kraftigt affaldsstativ med låg på GulogGratis.dk

Det er på GulogGratis.dk, du kan finde en god affaldsbeholder til en billig pris. Her er nemlig salg af brugte affaldsstativer, og du kan vælge mellem flere forskellige typer. Vil du have et solidt affaldsstativ i træ, som du kan male så det passer til husets farve, et let stativ i trådnet, som ikke fylder meget og nemt kan flyttes rundt eller en hygiejnisk affaldsbeholder i plast med tætsluttende låg og hjul under? Tag et kig på GulogGratis.dk og find en god affaldsløsning til en billig pris.

Find en skraldespandsskjuler på tilbud online: På GulogGratis.dk kan du købe et brugt affaldsstativ i træ

Et affaldsstativ købt brugt til en billig pris på GulogGratis.dk gør det nemmere at håndtere husstandens affald, samtidig med at stativet beskytter affaldet, så jeres skrald kan være i fred for fugle og ræve. På GulogGratis.dk kan du også gøre en god handel på en kompostbeholder, så du kan udnytte dit køkkenskrald i stedet for bare at smide det ud.
Læs mindre