For hurtig søgning indtast
annonce id: 44352477
i søgefeltet og klik søg

*BMW R100RT Cafe Racer*

BYD!
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Sælger denne helt nyrenoveret unikke BMW R100RT, 1980, 1000ccm. Dette her er den klassiske BMW motorcykel med den fedeste boxer motor, som er kendt for dens driftssikkerhed og slidstærke motor. Motor har kørt omkring 85t, men har masser af kilometer i sig tilbage!

Den er ombygget i bedste Cafe Racer stilen, og alle originale dele medfølger til den, så den kan bygges meget hurtigt tilbage igen (vindskærm og tasker medfølger også til den). Den starter og kører, som den skal og har ingen defekter. Den er blevet gået igennem af en BMW mekanikker, som jeg gerne sende oplysninger på, så det kan bekræftes. Den har ikke kørt ret meget efter den er blevet nyrenoveret og af nye ting kan blandt andet nævnes:

- Nyrenoveret gearkasse med alt indmad
- Stillet ventiler og karburator rens
- Kardan justeret og med nyt olie
- Nyt luftfilter og 2 nye ventildæksel pakninger
- Ny benzinslange med fordeler
- Nyt 30amp batteri
- Ny rotor
- Nyt fordæk og bagdæk
- Nye gaffel pakdåser og bælger samt olie
- Nyt blinkrelæ
- Nye pakdåser i baghjul og lejer
- Nye håndtag
- Nyt sæde
- Nyt styr
- Ny malet fælger
- Ny LED baglys og LED blinklys
- Motor poleret op
- OG en masse andet…!

Den er næsten nysynet og skal derfor ikke synes ved ejerskifte. Synet sidst d. 06-03-2019, så det er blot nogle måneder siden. Den står i Aalborg, og levere den ikke. Skriv evt. på 27364083 for yderligere interesse eller spørgsmål. En super pålidelig motorcykel der trækker rigtig meget opmærksomhed. Derudover er den forsikret som veteran, hvilket vil sige vægtafgift og forsikring kun koster samlet omkring 400kr om året.

(OBS: KUN SERIØSE HENVENDELSER TAK! Alle Latterlig kommentarer og skambud frabedes tak, og håber dette kan respekteres!)
Flere detaljer:
Årgang 1980 Med papirer Ja
Syn nysynet Forsendelse Nej
Motorstørrelse (ccm) 1.000 Farve sølv/sort

Se også disse lignende annoncer