For hurtig søgning indtast
annonce id: 43931288
i søgefeltet og klik søg

Danmarks flotteste BMW 1150GS Adventure

Kr. 145.000,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Danmarks flotteste BMW R1150GS Adventure sælges !

Står i fantastisk flot stand og køre som en drøm. Har altid overvintret i garage. Servicebog overholdt. Altid fået service hos autoriseret BMW værksted.

2004 modellen er den ultimative rejse/adventure maskine. Det er præcis denne model og årgang der blev brugt under optagelserne af Long way round (Se billeder. Serien kan i øvrigt anbefales på det kraftigste).

Årg, 04'eren er den bedste til dato i GS serien. Her er tale om den sidste produktion af GS 1150 serien fra 2004 med dobbelt tænding i begge sider. Her får du virkelig det bedste fra begge verdener (1150 vs 1200 serien).

04'eren er bygget langt mere robust end de nyere modeller og er efter min mening overlegen i både kvalitet og konstruktion. Mindre teknik der kan slå fejl, flere ståldele kontra plastik og meget nemmere at vedligeholde og skrue på, hvis du skulle få brug for at reparere den på dit eventyr eller selv vil stå for servicen.

Cyklen har haft 2 ejere og fremtræder i utrolig flot stand.
Monteret med motorbøjler, varme i håndtag, tågelygter, Originalt BMW aluminiums taskesæt samt BMW indertasker, Garmin GPS (professionelt monteret), ABS mm.

Ydermere er cyklen opgraderet med et imponerende udvalg af de bedste dele fra Touratech USA ! F.eks. - Stål Footpegs, beskytter til oliekøler. beskyttende lygtegitter mod stenslag, Alu cylinder guards, justerbar gearskifter mekanisme, ekstra beskytter / forhøjning af handguards mm.

Med i købet følger også, lavt sæde, 2 ekstra vindskærme i forskellige størrelser, et sæt gadedæk, stor servicebog samt. Gamin Zumo MC GPS (topmodellen) samt dvs. løse dele.

Alt i alt, en komplet køreklar bundsolid maskine, med alt det tilbehør og alle de opgraderinger der skal til for at tilfredsstille den mest krævende motorcyklist der kun er tilfreds med det absolut bedste.

OBS ! Cyklen står på plader og skal ikke synes ved ejerskifte.

Byd ind !
Flere detaljer:
Km 58.273 Årgang 2004
Syn synet km/ltr. 20
Variant Enduros Varens stand God, men brugt
Motorstørrelse (ccm) 1.150 Hestekræfter 85
Farve Sølv

Se også disse lignende annoncer