Galleri annoncer
HOT50  30Km

HOT50 30Km

16.995 kr.

Altid min 20 stk nye på lager !! BAG OM MOTOCR'S LOOK AND FEEL Vi tør godt afsløre, at der kan laves mange kompromisser i produktionen af en scooter. Det er ene og alene et spørgsmål om, hvad producenten prioriterer og kræver. Hos C. Reinhardt prioriterer vi høj kvalitet og sikkerhed. Vi kan garantere, at vi ikke er gået på kompromis med noget som helst. Vi har konstrueret hver eneste MOTOCR-scooter efter vores høje kvalitetskrav og forskrifter gennem snart 100 år. Vi har truffet mange valg og prioriteret mange vigtige detaljer i fremstillingen af MOTOCR, udelukkende for at skabe et køretøj, vi gerne lægger navn til. Derfor ligger der mange tanker og beslutninger bag ? til alles fordel. Vi anvender fx kun de bedste komponenter fra kendte og anerkendte leverandører. Vi ved, hvad der kræves for at din scooter skal fungere optimalt i det danske klima ? og det skal den. God fornøjelse med din nye MOTOCR-scooter.

Terndrup·man.·Classic Bike

Fremhævet
Piaggio APE

Piaggio APE

69.998 kr.

GODKENDT SOM INDVALIDEKNALLERT FRA 2012... Hvilket betyder den kan køres uden kørekort, samt at der skal ikke monteres nummerplade. Indenfor de danske grænser er Piaggio Ape salget derfor stærkt stigende, private har også fundet interesse i den trehjulede kabine scooter. Dette er hovedsageligt fordi Apeèn er et smart lille køretøj, der er nem at parkere alle steder inde i byerne uden at man behøver, at tænke på parkeringsbøder og frie pladser. Man må nemlig parkere hvor man lyster bare man ikke er til gene overfor andre køretøjer... Sidst men ikke mindst er Apen`s motor utroligt økonomisk og kan køre helt op til 30 km på en liter benzin... Den perfekte reklamesøjle for dit firma, eller til viceværten der kan komme rundt på de smalle stier med sine redskaber. Få din næste firmabil - Ape m. Logo.

Gørding·søn.·NP Motorservice

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Knallerter

Lup med søgeord i
Kreidler Superstar. 2 stks projekter

Kreidler Superstar. 2 stks projekter

15.000 kr.

Hej Alle, jeg har disse kreidlere inklusiv dele som jeg ønsker at sælge. Den røde er en kreidler Superstar fra 1981, som er påbegyndt renovering / caferacer look. Den er nogenlunde samlet. Der er en masse nye dele monteret på den. Bl.a.: Nyt cylinderkit 40mm Ny 17 mmsvingstuds Ny 17mm karburator medfølger Nyt kædekit Ny forlygte Nyt styr Nye bremsegreb Nyt gaskabel Dæk der aldrig har kørt. Den røde skal have komplet ny tænding, samt lavet gevind på krumtap ved tændingssiden eller udskiftning af krumtap. Der medfølger alverdens ekstra dele dele. - Bl.a.: ekstra Kreidler superstar stel, en 3 gears motor adskilt, et sæt ekstra 5 egers alufælge med nye dæk, blandede motordele, krumtapper, udstødninger,, cylindre, forgafler, 2 stk chrometanke, 2 ekstra sæder, sideskjolde, bagskærme og forskærme, forgaffel dele, diverse for og baglygter, støddæmpere, forskellige styr, kædeskærm, “skjolde” + en masse andre dele. Der er ihvertfald nok til at bygge den røde komplet igen, og næsten en hel ekstra. Begge stel er danske, model kreidler superstar. Den røde er årgang 1981 Den med Chrome tank er årgang 1982 Perfekt til 2 gutter der ønsker at samle sig en hver, far/søn projekter eller hvad man kan finde på. Pris 15.000kr for det hele samlet. Knallerterne / delene befinder sig i Haslev på Sjælland. Fremvisning skal aftales i god tid, da jeg har det opbevaret i en kammerats garage. Vh Martin 🙂

Haslev·10. jul.

Sym Orbit III Scooter

Sym Orbit III Scooter

18.995 kr.

Efter et par år væk fra branchen er Sym nu kommet stærkt tilbage med en række nye modeller. I denne anledning er denne nye Sym Orbit III kommet til det Danske marked med både et fedt design og med masser af plads til benene. Sidestøtteben, 4-taktsmotor, USB tilslutning, Justerbar bag støddæmper, 2 års reklamationsret. (1 års ekstra kan tilkøbes for kr. 998,- så man har i alt 3 års reklamationsret) 12" hjul Fås i Mat sort og Blank grå. NETOP NU FINANSIERING FRA 4,49% Vore åbningstider er: Mandag til fredag kl. 9.00-18.00 Lørdag kl. 9.30-13.00 Vi kan også tilbyde dig fornuftig forsikring og finansiering med og uden udbetaling

Skive·3. jul.·KB Motorservice A/S

Puch mv/ms 2 håndgear 1966

Puch mv/ms 2 håndgear 1966

18.000 kr.

Projekt. Dansk stel med nummer match. Er næsten samlet, ny renoveret lovlig tum 110 motor med den lille potte, renoveret forgaffel, renoveret bagstøddæmpere, nyt speedometer, Continental white wall dæk. original Bing karburator og luftfilter, ny renoverede bremser. tank rustfri ,stel rustfri. Mange reservedele medfølger, flere billeder kan tages. Står lige nu med 4gers motor og et lille flagskibs sæt. Køre næsten for godt til at sælge men den skal videre til næste glade knallert sjæl.

Nimtofte·4. jun.·

Side:
af 2