For hurtig søgning indtast
annonce id: 43813823
i søgefeltet og klik søg

EVOC  Bike Travel Bag PRO

Kr. 250,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
UDLEJES - EVOC Bike Travel Pro med tilhørende original indsats og kædeafskærmning. Leje pr. uge kr. 250 pr. stk. Depositum pr. stk. kr. 1.000.

God plads til cykeltøj, -hjelm, -sko samt værktøj, drikkedunk m.m.
Har 2 stk.

Denne lime EVOC Pro transporttaske er en opdateret udgave, at den nærmest legendariske Bike Travel Bag. EVOC Bike Travel Pro er både lettere og stærkere end forgængeren. Taskens nye konstruktioner gør, at tasken er meget komfortabel. Med EVOCs transporttaske i højeste kvalitet opnår du den absolut bedste beskyttelse af din cykel. Transporttasken er udviklet i robuste og lette materialer, som gør, at denne taske er holdbar, slidstærk og vandafvisende.

EVOC har anvendt polyamid (Nylon) til denne transporttaske, fordi polyamid er det letteste og mest holdbare materiale. EVOC har tilpasset materialet og overfladebehandlingen specielt til denne transporttaskes specifikke krav. EVOC har også udviklet tasken med PU-belægninger, som giver en maksimal fugtisolering. Derudover giver belægningen også et slidstærkt og robust materiale, der ikke er modtagelig for temperaturændringer fra -20 til + 30 grader C.

Anvendelse
Transporttasken er anvendelig til næsten alle cykler op til 29". Har du en triatlon cykel, en landevejsracer, en XC, eller en Enduro MTB op til 29", så er denne transporttaske være meget attraktiv for dig. Med EVOC Bike Travel Pro opnår du en maksimal beskyttelse af din cykel. Når tasken ikke bliver brugt, og skal opbevares, har du mulighed for at folde kufferten sammen.

Specifikationer
Farve: Lime
Vægt: 8 kg
Materiale: Polyamid (nylon)
Volumen: 280 liter
Mål: udvendig 130 cm x 80 cm x 27 cm
Mål: indvendig 128 cm x 78 cm x 25 cm
Mål: opbevaring 135 cm x 38 cm x 30 cm
1 opbevaringsrum til cykel
2 opbevaringsrum til hjul
3 ekstra lommer
Flere detaljer:
Varens stand God, men brugt Forsendelse Ja - køber betaler

Se også disse lignende annoncer