For hurtig søgning indtast
annonce id: 46599253
i søgefeltet og klik søg

Cykelcomputer

BYD!
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Sigma ROX 5.0 sælges. Aldrig brugt, og i original emballage.

Sælges for 500,00 kr. Eller giv et bud.

Produktbeskrivelse

Sigma ROX 5.0

Denne cykelcomputer holder ikke kun styr på dine hastighedsdata, men også pulsen og kadensen. Alt dette er let at læse på den store og velindrettede skærm. Dette gør Sigma ROX 5.0 til den ultimative træningspartner til cykling eller mountainbiking. Det medfølgende hjertefrekvensbælte placeres omkring brystet og registreres automatisk af computeren. Den holder blandt andet styr på den aktuelle puls, advarer dig, når du har nået den maksimale hjertefrekvens og registrerer de forbrændte kalorier. Ud over en styrestang holder du også en håndledsrem. Dette gør det muligt også at bruge cykelcomputeren, når du kører.

Andre funktioner

Ud over registrering af hjerterytme har han mange hastigheds- og tidsfunktioner. Aktuel hastighed, maksimal hastighed, gennemsnit og dagafstand holdes uplettede. Det er muligt at bruge Sigma ROX 5.0 på flere cykler. For eksempel på din racercykel og på mountainbike. Han holder styr på den totale, totale afstand, de anvendte kalorier og den forløbne tid.

bruger

Derudover har cykelcomputeren forskellige funktioner og funktioner, der gør den fanatiske cyklisters liv meget sjovere. Ikke kun registreres det automatisk flere cykler (to), men det er trådløst, så du ikke lider af løse ledninger. Dette gør installationen også meget lettere. Hvis det bliver mørkere senere på aftenen, tilbyder baggrundslysfunktionen en løsning. Det er muligt at gemme alle data på din pc efter træning.
Flere detaljer:
Varens stand Ny Forsendelse Ja - køber betaler

Se også disse lignende annoncer