Barbie pigecykel 14" 2024 - hvid

Barbie pigecykel 14" 2024 - hvid

999,00 kr.

FøtexIkke på lagerFra PriceRunner
  Sponsoreret
  Mustang Dagmar 26" pigecykel med 3 gear - Vanilla

  Mustang Dagmar 26" pigecykel med 3 gear - Vanilla

  2.699,00 kr.

  Mustang Dagmar Hverdagen er fri for husleje, skattefradrag og indkøb. Med Mustang Dagmar får du kørekomfort som en voksen, men slipper for de voksnes bekymringer. Let aluminiumsstel Indvendige gear for mindre vedligeholdelse Dæk med punkteringsbeskyttende indlæg Til en travl hverdag De tre gear egner sig godt til hverdagens korte cykelture i fladt terræn. Du kommer hurtigt fra skole til fritidshjem og til fritidsaktiviteter. Det lette stel, de ergonomiske greb og den fyldige sadel gør de hyppige cykelture i hverdagen behagelige og komfortable. Bygget til at blive brugt Bagbremsen, de indvendige gear, den slagfaste lakering, den forseglede krankboks og dækkene med punkteringsbeskyttende indlæg er bygget til en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid eller overskud til den store vedligeholdelse. Garanti Du får 25 års stelbrudsgaranti på Mustang Dagmar.

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret
   Mustang Dagmar 24" pigecykel med 3 gear - Vanilla

   Mustang Dagmar 24" pigecykel med 3 gear - Vanilla

   2.499,00 kr.

   Mustang Dagmar Når både skole, fritidsaktiviteter og kammeraterne skal passes, bliver der tilbagelagt en del kilometer. En aktiv hverdag kalder på en trofast makker på cykelstierne. Let aluminiumsstel Indvendige gear for mindre vedligeholdelse Dæk med punkteringsbeskyttende indlæg Til en aktiv hverdag Cyklen egner sig godt til hverdagens ture i fladt terræn - fra skole til fritidshjem og fritidsaktiviteter. Det lette stel, den store sadel og de ergonomiske greb gør de hyppige cykelture behagelige. Skabt til at blive brugt Med indvendige gear, fodbremse, slagfast lakering, forseglet krankboks og dæk med punkteringsbeskyttende indlæg er cyklen bygget til en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til den store vedligeholdelse.

   WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Købt til 4200 kr 20 tommer

    Købt til 4200 kr 20 tommer

    1.250 kr.

    Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra SCO BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . Den ny model . købt fra ny til 4200 kr brugt meget lidt skal SES ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 3 gear , 20 tommer dæk passer til børn fra 9 år og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

    Odense SØ·i går·salamc

    Ny
    Købt til 4200 kr 20 tomer

    Købt til 4200 kr 20 tomer

    1.150 kr.

    Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra SCO BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . Den ny model . købt fra ny til 4200 kr brugt meget lidt skal SES ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 3 gear , 20 tommer dæk passer til børn fra 5 år og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , lækker kurv. Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

    Odense SØ·i går·salamc

    Ny
    Købt til 5300 kr 26 tommer

    Købt til 5300 kr 26 tommer

    1.350 kr.

    Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra kildemoes BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 5300 kr . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 indbygget Nexu gear , 26 tommer dæk passer til børn fra 9 år og op efter cirka . Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god

    Odense SØ·i går·salamc

    16 tommer prinsesse cykel

    16 tommer prinsesse cykel

    650 kr.

    Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet , Den ny model med . brugt meget lidt skal SES ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 1 gear , 16 tommer dæk passer til børn fra 3 år og op efter cirka , Let alu stel , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

    Odense SØ·i går·salamc

    Købt til 5400 kr 26 tommer lækker model

    Købt til 5400 kr 26 tommer lækker model

    1.550 kr.

    Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra SCO BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet , Den ny model med . topmodelen med 7 gear , købt fra ny til 5400 kr . brugt meget lidt skal SES ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 gear , 26 tommer dæk passer til børn fra 9 år og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , lækker stor kurv , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

    Odense SØ·i går·salamc

    26 tommer prinsesse cykel

    26 tommer prinsesse cykel

    1.350 kr.

    Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet , Den ny model med , brugt meget lidt skal SES ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 3 gear , 26 tommer dæk passer til børn fra 9 år og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås , lækker kurv i flet , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

    Odense SØ·i går·salamc

    Købt til 4800 kr 20 tommer

    Købt til 4800 kr 20 tommer

    1.150 kr.

    Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra Everton BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 4800 kr . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 3 indbygget Nexu gear , 20 tommer dæk passer til børn fra 5 år og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås , lækker kurv , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

    Odense SØ·i går·salamc

    20 tommer købt til 5800 kr fra ny

    20 tommer købt til 5800 kr fra ny

    1.450 kr.

    Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra Giant Bike For Life . købt fra ny til 5800 kr , TOPMODELEN det har Lavet med affjering i forgaffel og 14 udvendige gear , en rigtig skovtrold ;) den ny model . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu , 20 tommer dæk passer til børn fra 5 år og op efter cirka . Let alu stel , gode brede MTB dæk . Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe

    Odense SØ·i går·salamc

    Købt til 3800 kr 20 tommer lækker cykel

    Købt til 3800 kr 20 tommer lækker cykel

    1.150 kr.

    Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra SCO BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . Den ny model , købt fra ny til 3800 kr brugt meget lidt skal SES , Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . 3 Nexu gear , 20 tommer dæk passer til børn fra 5 år op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , lækker stor ALU kurv , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

    Odense SØ·i går·salamc

    24 tommer lækker cykel

    24 tommer lækker cykel

    1.350 kr.

    Hej slå til på den fin og i orden kvalitet cykel . købt fra ny til 3400 kr . Brugt meget lidt skal SES ! Topmodelen det har lavet med affjedring i forgaffel og 24 gear . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 24 udvendige gear , 24 tommer dæk passer til børn fra 7 år og op efter cirka . Let alu stel , pomtere fri dæk , affjedring i forgaffel . Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe

    Odense SØ·i går·salamc

    Få beskedNår der er nye resultater i Pigecykel

    Lup med søgeord i
    Barbie pigecykel 14" 2024 - hvid (På lager i butik)

    Barbie pigecykel 14" 2024 - hvid (På lager i butik)

    999,00 kr.

    BR-LegetøjIkke på lagerFra PriceRunner
     Sponsoreret
     Mustang Dagmar 26" pigecykel med 3 gear - Tosca Green

     Mustang Dagmar 26" pigecykel med 3 gear - Tosca Green

     2.699,00 kr.

     Mustang Dagmar Hverdagen er fri for husleje, skattefradrag og indkøb. Med Mustang Dagmar får du kørekomfort som en voksen, men slipper for de voksnes bekymringer. Let aluminiumsstel Indvendige gear for mindre vedligeholdelse Dæk med punkteringsbeskyttende indlæg Til en travl hverdag De tre gear egner sig godt til hverdagens korte cykelture i fladt terræn. Du kommer hurtigt fra skole til fritidshjem og til fritidsaktiviteter. Det lette stel, de ergonomiske greb og den fyldige sadel gør de hyppige cykelture i hverdagen behagelige og komfortable. Bygget til at blive brugt Bagbremsen, de indvendige gear, den slagfaste lakering, den forseglede krankboks og dækkene med punkteringsbeskyttende indlæg er bygget til en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid eller overskud til den store vedligeholdelse. Garanti Du får 25 års stelbrudsgaranti på Mustang Dagmar.

     WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Mustang Dagmar 20" pigecykel med 3 gear - Tosca green

      Mustang Dagmar 20" pigecykel med 3 gear - Tosca green

      2.299,00 kr.

      Mustang Dagmar Skole - tjek. Svømning - tjek. Frisk luft - tjek! En aktiv hverdag kalder på en trofast makker på cykelstierne, og med Mustang Dagmar kommer den unge cyklist nemt og hurtigt omkring. Let aluminiumsstel 3 Shimano Nexus-gear Punkteringsbeskyttede dæk Til en aktiv hverdag De tre gear egner sig godt til hverdagens ture i fladt terræn - fra skole til fritidshjem og fritidsaktiviteter. Det lette stel, den store sadel og de ergonomiske greb gør de hyppige cykelture behagelige. Skabt til at blive brugt Med indvendige gear, fodbremse, slagfast lakering, forseglet krankboks og punkteringsbeskyttede dæk er cyklen bygget til en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til den store vedligeholdelse. Garanti og levering Du får 25 års stelgaranti på Mustang Dagmar.

      WebshopCoop.dk
       Sponsoreret
       Købt til 5399 kr 26 tommer

       Købt til 5399 kr 26 tommer

       1.250 kr.

       Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra kildemoes toppen af kvalitet . købt fra ny til 4399 kr . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 gear , 26 tommer dæk passer til børn fra 9 år og op efter cirka , pomtere fri dæk , godkendt lås , lækker stor kurv , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

       Odense SØ·i går·salamc

       Ny
       Renoveret pigecykel 16"

       Renoveret pigecykel 16"

       450 kr.

       God, renoveret pigecykel uden rust og stort set ingen mærker efter tidligere brug. Den er rengjort ind i mindste krinkelkrog, justeret og smurt og det, som trængte til det, er udskiftet med nye dele. Kranken og lejer er således i orden. Der er håndbremse på forhjulet og fodbremse bag til. Og selvfølgelig er der reflekser, støttefod og en klokke. Cyklen har lukket kædeskærm/kædekasse, som beskytter mod, at de små fingre kommer i klemme ved tandhjulene. Der kan monteres støttehjul på cyklen. Rasleperlerne på hjulene kan nemt pilles af. Ring eller skriv til 4219 3226.

       Rødekro·søn.·

       Renoveret pigecykel 16"

       Renoveret pigecykel 16"

       475 kr.

       God, renoveret pigecykel uden rust og kun få mærker efter tidligere brug. Den er rengjort ind i mindste krinkelkrog, justeret og smurt og det, som trængte til det, er udskiftet med nye dele. Kranken og lejer er således i orden. Der er håndbremse på forhjulet og fodbremse bag til. Og selvfølgelig er der reflekser, bagagebærer, støttefod og en klokke. Cyklen har lukket kædeskærm/kædekasse, som beskytter mod, at de små fingre kommer i klemme ved tandhjulene. Der kan monteres støttehjul på cyklen. Ring eller skriv til 4219 3226.

       Rødekro·søn.·

       16" Volare Hvid pigecykel. m/ støtteben.

       16" Volare Hvid pigecykel. m/ støtteben.

       250 kr.

       Da min Datter er vokset fra den, og skal have en større cykel sælges denne. Har dog ikke været brugt meget, men kunne godt, trænge til et eftersyn. Har lidt overflade rust, men det er typisk de steder der altid får rust. men ellers rigtig fin cykel, til pigen der skal lære at cykle. Cyklen har aftagelig støtteben og størrelsen er 16" Husk endelig at tjekke mine andre Annoncer, bestemt et kig værd :-) Salg's info: Afhentning er muligt på adressen, i 5000 Odense. Varen kommer fra et Dyre og ryger frit hjem. Kan også sendes på købers regning, jeg sender selvfølgelig billigst muligt. Tager imod Mobilepay, Kontant og Bankoverførsel.

       Odense C·søn.·

       Ny
       Barbie pigecykel 14" 2024 - hvid (På lager i et varehus)

       Barbie pigecykel 14" 2024 - hvid (På lager i et varehus)

       999,00 kr.

       Bilka.dkIkke på lagerFra PriceRunner
        Sponsoreret
        PUKY Skyride 20-3 Alu Blue eller Rosa Retro Classic pigecykel 3 gear (også fysisk butik) Retro Blå

        PUKY Skyride 20-3 Alu Blue eller Rosa Retro Classic pigecykel 3 gear (også fysisk butik) Retro Blå

        3.595,00 kr.

        ABC KidsPå lagerFra PriceRunner
         Sponsoreret
         Side:
         af 6