Annoncen findes ikke længere ?

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Købt fra ny til 4600 kr skal ses
1.350 kr.

Købt fra ny til 4600 kr skal ses

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet cykel , købt fra ny til 4800 kr Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . TOPMODELEN det har lavet med hydrauliske skivebremse og 26 tommer dæk . har lige været...
Hej slå til på den fin og i orden kvalitet cykel , købt fra ny til 4800 kr Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . TOPMODELEN det har lavet med hydrauliske skivebremse og 26 tommer dæk . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . stel størelse 48 26 tommer dæk passer til børn fra 10 år og op efter . Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås . HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe ;)
5220 Odense SØ
salamc
65 annoncer ?
Se butik (65)
Tjek stavning og filtre, forsøg med et bredere søgeord eller opret en favoritsøgning og få besked, når nye annoncer kommer online.