x
For hurtig søgning indtast
annonce id: 45650436
i søgefeltet og klik søg

Model F - 3 gear

Kr. 10.995,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Trehjulet senior cykel giver frihed
SIKKERHED I HØJSÆDET

3-hjulet voksencykel med 3 gear. Suveræn sikker 3-hjulet cykel med de 2 hjul placeret forrest. God balance ved start/stop. Cyklen er udstyret med bagbremse, forbremse og komfortsadel. Fordelen ved denne type cykel er, at brugeren kan se det bredeste sted på cyklen under kørsel. Ligeledes er det rigtigt smart at de 2 hjul er placeret foran når cyklen skal skubbes - Du undgår derved at blive ramt af baghjulet, hvis det var placeret bagerst som det ofte er på andre modeller. Leveres med indkøbskurv.

Til denne cykel er det muligt at tilkøbe:

Forsikringsgodkendt lås
Lygtesæt
Punkterhæmmende dæk
Stokkeholder

Vi anbefaler altid at du kommer ud og prøver en seniorcykel før du køber. Kommer du fra en 2-hjulede cykel vil der skulle lidt træning til, før du cykler sikkert på en 3 hjulede cykel. Hos Lindebjerg er vores teknikere uddannet til at give en god instruktion i betjeningen af cyklen, så vi er sikker på du kommer godt af sted.

Vælger du en original Lindebjerg cykel får du 3 års garantiordning med i handlen. Skulle der opstå en fejl på cyklen kommer vores teknikerteam hjem til dig og udbedre fejlen i op til 3 år fra købstidspunktet. Eneste krav er du overholder serviceintervallerne for cyklen.

Service udføres ligeledes på din egen adresse. Så vælger du en Lindebjerg cykel, vil du aldrig selv skulle fragte cyklen til eller fra værksted. Vi klare det hele hjemme hos dig.

Denne model findes også med elhjælpemotor med 3 eller 7 gear.

Vi anbefaler, at du som kunde bestiller en fremvisning hjemme, hvor du bor. På denne måde finder vi den model der passer perfekt til de omgivelser den skal bruges i. En fremvisning er gratis og helt uforpligtende.
 Mål: LxBxH
170 x 82 x 110 cm


Vægt:
27,5 kg


Hjulstørrelse:
24" bag, 20" for


Brugervægt:
120 kg


Gear:
Shimano Nexus 3

Se også disse lignende annoncer