Købt til 6499 kr 27,5 hjul TOTAL fed mtb

Købt til 6499 kr 27,5 hjul TOTAL fed mtb

1.750 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra kildemoes BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . Den ny model topmodelen med 27,5 hjul skivbremse og affjedring i forgaffel . købt fra ny til 6499 kr skal SES ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 gear , 27,5 tommer dæk passer til børn fra 9-10 og op efter cirka , kan også bruges af en lille mand :) Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i går·salamc

Købt til 6499 kr 26 tommer TOPMODELEN

Købt til 6499 kr 26 tommer TOPMODELEN

1.750 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra kildemoes BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . Den ny model topmodelen med skivbremse og affjedring i forgaffel . købt fra ny til 6499 kr skal SES ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 gear , 26 tommer dæk passer til børn fra 9-10 og op efter cirka , kan også bruges af en lille mand :) Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås , magnet lygter , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i går·salamc

Købt til 4899 kr 20 tommer

Købt til 4899 kr 20 tommer

1.250 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra kildemoes BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 4899 kr , brugt meget lidt skal SES . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 3 indbygget Nexu gear , 20 tommer dæk passer til børn fra 5 år og op efter cirka . Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i går·salamc

Købt til 5699 kr 26 tommer FED mtb

Købt til 5699 kr 26 tommer FED mtb

1.750 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra kildemoes BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 5699 kr , topmodelen med skivbramse og affjering i forgaffel :) Brugt meget lidt skal SES ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 26 tommer dæk passer til børn fra 9 år og op efter cirka , pomtere fri dæk , alu fælger , godkendt lås , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe ;)

Odense SØ·i går·salamc

Købt til 5399 kr 24 tommer

Købt til 5399 kr 24 tommer

1.350 kr.

slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra kildemoes BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 5399 kr . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 3 indbygget Nexu gear , 24 tommer dæk passer til børn fra 7 år og op efter cirka , godkendt lås , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i går·salamc

Købt til 4299 kr 20 tommer UGENS tilbud

Købt til 4299 kr 20 tommer UGENS tilbud

1.150 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra kildemoes BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 4299 kr . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 3 indbygget Nexu gear , 20 tommer dæk passer til børn fra 5 år og op efter cirka . Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :) Flere detaljer

Odense SØ·i går·salamc

Få beskedNår der er nye resultater i Kildemoes

Lup med søgeord i