Christianiacykel, ladcykel m.m.

125
Galleri annoncer
Købes BILLIG ladcykel Evt 3 hjulet m el

Købes BILLIG ladcykel Evt 3 hjulet m el

Købes

Mangler BILLIG elladcykel Evt 3 hjulet med 2 Store baghjul & lad + kurv Helst med SKIVEBREMSER udv gear og 36 V 500 W motor eller større Samt stort km display hvor fartbegrænser kan frakobles oa Evt nyere Uklargjort m svagt batteri dårligt lad lign små fejl hvor el virker Seler og kaleche lige meget Gerne Håndværkermodel m større lad Eller tilsvarende Taximodel - let defekte kan måske have interesse IKKE interesseret i 3 hjulet med små hjul og smal Amu lign Pris efter stand str årg osv DYRE HAR INGEN BESKEDER INTERESSE KONTANT BETALING VED LEVERING KAN IKKE OVERFØRE PENGE OK m skivebremser Max Kr 3000 OK uden 2000 Uklargjorte 1000 - 1500 efter fejl osv Let defekt 500 DEFEKTE MODTAGES GRATIS HER PÅ ADRESSEN HUSK KVITTERING - HENTER IKKE - HAR KUN CYKEL RING MED HVAD DU HAR TLF 7139.4573

5450 Otterup
i dag
El ladcykel med dobbelt låg - Fabriksny
 • El ladcykel med dobbelt låg - Fabriksny - 2
 • El ladcykel med dobbelt låg - Fabriksny - 3

El ladcykel med dobbelt låg - Fabriksny

16.899 kr.

Håndværker ladcykel med el Håndværker ladcykel med el. Denne 100% samlet og køreklar specielt designede elektriske ladcykel passer perfekt til håndværkeren eller andre som ønsker at lukke kassen af med låg. Det monterede dobbelt-låg åbnes op til begge sider. Det gør det nemt og praktisk at opbevare varer eller værktøj i kassen og kunne låse det inde i boksen.

2000 Frederiksberg
i går
Amladcykler
 • El ladcykel med dobbelt låg - Fabriksny - 2
 • El ladcykel med dobbelt låg - Fabriksny - 3
 • El ladcykel med dobbelt låg - Fabriksny - 4
 • El ladcykel med dobbelt låg - Fabriksny - 5
Ladcykel

Ladcykel

3.500 kr.

Hey sælger min cykel da jeg ikke rigtig for den brugt Den køre rigtig godt og der er helt nyt gear system på Den er ikke så køn men lidt maling og den ville se godt ud Det er dog en hjemmelavet kasse men den holder

5000 Odense C
i går
Babboe E-curve

Babboe E-curve

22.000 kr.

Babboe E-Curve El ladcykel årgang 2020 til salg. God som ny, med mindre ubetydelige brugsspor. Er brugt som transportmiddel fra hjem til skole/børnehave. > Har kørt knap 3000km > Løbende serviceret ved cykelsmed > Medfølger dækken, regnslag, forsikringsgodkent lås og originalt Babboe hyndesæt Ladcykel kan overtages/afhentes fra søndag d. 7/5-2023.

5260 Odense S
tir.
Ladcykel til 4 børn (reserveret)

Ladcykel til 4 børn (reserveret)

4.800 kr.

Sorte jernhest, plads til 4 børn. Kalechen er ok med brugs spor men den fungerer fint. 5 shimano indv. gear. Nyere dæk, slange og bremsekabler. Cykler fint.

6900 Skjern
tir.
Lad fund skal SES ikke alle fortjener den cykel

Lad fund skal SES ikke alle fortjener de...

2.450 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget retro cykel over 40 år gammel den rigtig model der er håndbygget , sådan en cykel vel stige i pris med tiden , her er der tælle om en ladefund :) Bliver ikke solgt til hvem som helst , kun til samler der kender værdien af sådan en cykel . den cykel står helt orgieneal , cykel kurv følger med til mellem stor hunde kan tag op til 22 kg og er fast monteret :) Her kan du gøre en rigtig RØVER køb , total Retro ! Skal virkelig opleves MEGA sjov cykel der for folk til at kigge en ekstra gang ;) har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . Stel størelse 50 passer til personer over 160 , 1 indbygget gear , lækker brokkes læder sadel den i sig selv har en pris på 1200 kr fra ny , hunde kurven har en pris på 1000 kr fra ny , så her er der tælle om en rigtig RØVER køb ! Cyklen står rigtig flot skal SES men selfølgelig med noget patina som passer godt til den :) kurv og ægte læder brokkes sadel følger ikke med ! Men kan købes for en lille mere HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe ;)

5220 Odense SØ
tir.
salamc
Lækker fed retro cykel

Lækker fed retro cykel

2.550 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget retro cykel , over 30 år gammel , Her kan du gøre en rigtig RØVER , total Retro ! Billiger for du ikke en køre klar 1 gears cykel for . Ny mælet står pæn ikke en rusten lig som men ser det model er ! har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . Stel størelse 55 passer til personer over 170 1 indbygget gear , pomtere fri dæk . HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe ;)

5220 Odense SØ
tir.
salamc
Sikker indvestering slå til NU røver køb

Sikker indvestering slå til NU røver køb...

7.950 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget retro cykel fra Viking over 40 år gammel , her kan du gøre en sikker indvestering en cykel der vel stige i pris med tiden ;) håndbygget af en kendt Digsegner TOTAL lækker skal SES står helt organel , her kan du blive din ejen chef og lave en lille kørende café forretning for små penge ! Den er nyrestureret og er tiptop , ikke en rusten lig som man ser dem mange gange i den alder ;) ALT er lavet på den cykel , med 28 tommer bag hjul er den utrolig nem at komme rundt med i byen :) der er brugt rigtig meget tid på den cykel ! Skal virkelig SES . Her kan du gøre en rigtig RØVER , total Retro ! Billiger for du ikke en køre klar long John cykel for ! har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu , god tykke pomtere fri dæk , rullebremse . HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe ;)

5220 Odense SØ
tir.
salamc
Total lækker retro skal ses

Total lækker retro skal ses

2.450 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget retro cykel , over 30 år gammel , Her kan du gøre en rigtig RØVER , total Retro ! Billiger for du ikke en køre klar 1 gears cykel for . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . Stel størelse 55 passer til personer over 165 , 1 indbygget gear , pomtere fri dæk . Der er lidt patina på cyklen og det passer meget godt til den . HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe ;)

5220 Odense SØ
søn.
salamc
Short John Varecykel
 • Short John Varecykel - 2
 • Short John Varecykel - 3

Short John Varecykel

7.500 kr.

Short John Varecykel. Dansk varecykel. God stand - nye dæk m.m. Harley Davidson topboks med låg og rist. For- og baglys Evt. bytte. Henvendelser på SMS besvares ikke - RING venligst på 51 88 48 17. Få mere info og se vores udvalg af MC'er og reservedele på www.mcgaragen.dk.

9982 Ålbæk
lør.
MC G.
 • Short John Varecykel - 2
 • Short John Varecykel - 3
 • Short John Varecykel - 4
 • Short John Varecykel - 5
Long John

Long John

4.000 kr.

Long John cykel, SCO, med tranportkasse og barnestol. Kasse og stol kan nemt afmonteres. 3 gear. Nyt fordæk.

7100 Vejle
lør.
Ladcykel Long John

Ladcykel Long John

4.999 kr.

Ladcykel Long John 1 gear Ny dæk Lås 1 nøgle. AL HENVENDELSE kun via sms eller telefon 50427843

6400 Sønderborg
lør.
El ladcykel med Låg - Fabriksny
 • El ladcykel med Låg - Fabriksny - 2
 • El ladcykel med Låg - Fabriksny - 3

El ladcykel med Låg - Fabriksny

16.399 kr.

Model: “Workman” Denne 100% samlet og køreklar specielt designede elektriske ladcykel passer perfekt til håndværkeren eller andre som ønsker at lukke kassen af med låg. Det monterede låg gør det nemt og praktisk at opbevare varer eller værktøj i kassen og kunne låse det inde i boksen.

2000 Frederiksberg
lør.
Amladcykler
 • El ladcykel med Låg - Fabriksny - 2
 • El ladcykel med Låg - Fabriksny - 3
 • El ladcykel med Låg - Fabriksny - 4
 • El ladcykel med Låg - Fabriksny - 5
El ladcykle til HUND eller lign. FABRIKSNY
 • El ladcykle til HUND eller lign. FABRIKSNY - 2
 • El ladcykle til HUND eller lign. FABRIKSNY - 3

El ladcykle til HUND eller lign. FABRIKS...

14.949 kr.

El ladcykel til hund – 100% samlet og køreklar. Mange har behov for en el ladcykel, hvor fronten er ombygget til en rampe, som kan klappes ned. Det kan f.eks. være til hunde, som derved selv kan komme ud og ind af ladcyklen eller til f.eks. at transportere græsslåmaskine eller andre mindre maskiner. Modellen kommer i to varianter, enten som rampe hvor vi har monteret hængsler nederst på fronten og lukke-beslag øverst på frontpladen. Eller som låge, hvor døren er monteret med hængsler i venstre side. Denne model er særlig god, så selv mindre børn selv kan komme ind og ud ad ladcyklen. Perfekt el ladcykel til hund eller andre formål

2000 Frederiksberg
lør.
Amladcykler
 • El ladcykle til HUND eller lign. FABRIKSNY - 2
 • El ladcykle til HUND eller lign. FABRIKSNY - 3
 • El ladcykle til HUND eller lign. FABRIKSNY - 4
 • El ladcykle til HUND eller lign. FABRIKSNY - 5
Ladcykel med 3 gear

Ladcykel med 3 gear

2.900 kr.

Ladcykel med 3 gear Cykellås med nøgle Barnesæde Fodbremse Håndbremse Kan afhentes i Odense M, fast pris

5230 Odense M
fre.
El ladcykel

El ladcykel

14.500 kr.

Rigtig flot el ladecykel ca 1 år gammel næsten ikke brugt.Skal ses.

6780 Skærbæk
fre.
El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% samlet - NY
 • El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% samlet - NY - 2
 • El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% samlet - NY - 3

El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% saml...

18.999 kr.

El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% samlet - FABRIKSNY Hvis du vil have den ultimative elektriske ladcykel - den entusiasterne ville vælge - 100% samlet og køreklar - er vores El Ladcykel Ultimate Curve i - Slim design- det helt rigtige valg. Cyklen er med det nye Anti-Tilt system og med TEKTRO / BENGALs hydrauliske skivebrems-system på både for- og baghjul. Med dette bremsesystem får du meget mindre vedligeholdelse og minimerer brugen af håndkræfter, når du bruger bremsehåndtagene. Desuden har bremserne også det nyeste elektriske auto-motor-stop system. Med vores El Ladcykel Ultimate Curve model får du også 3 stærke antipuncture dæk, så du minimerer risikoen for punkteringer. Denne kvalitets-ladcykel der er samlet på vores danske fabrik er med en kraftig motor, der kan håndtere op til 60 km med det medfølgende 13 Ah batteri 468WH på en fuld batteriopladning (også om vinteren). Cyklen har et nemt og brugervenligt farve betjeningsdisplay med USB lader udgang, som alle vil være bekendt med på sekunder. EL LADCYKEL - ULTIMATE CURVE SPECIFIKATIONER: 100% samling og køreklar Farve: Mat Sort stel (5 behandlinger indeholdende: Maling, lakering, antirust behandling samt antistenslags-forsegling)/Sort boks Styresystem: Nyeste Anti-Tilt patenteret styresystem med selvoprettende funktion. Gør det superlet at dreje og gør at styre rette ind automatisk Betjeningsdisplay: Nemt og brugervenligt FARVE Digitalt LCD display med USB lader udgang og mange forskellige hastighedsniveauer, som alle vil være fortrolige med efter få sekunder Elektronisk Gå-funktion: Hold en tast nede på displayet og cyklen kører op til 5 km/t uden pedalerne kører rundt Motor: Kraftig og robust 250W Brushless motor med nyeste - Low Energy Consumption & No Noise teknologi og naturligvis CE godkendt Bremselys: Automatisk bremselys. Lyser når du bremser Batteri: 36V, 13 ah Li-ion batteri - 468WH - tyverisikret med lås, CE, GS & TÜV godkendt Oplader: Intelligent TURBO oplader, med reduceret ladetid

2000 Frederiksberg
fre.
Amladcykler
 • El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% samlet - NY - 2
 • El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% samlet - NY - 3
El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY
 • El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY - 2

El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FA...

13.699 kr.

El Ladcykel - Premium - 100% Samlet - FABRIKSNY El ladcykel Premium, 100% samlet og køreklar til dig der ønsker lidt ekstra og mindre vedligeholdelse på din El ladcykel, er vores Dansk samlede Premium El Ladcykel med skivebremser det perfekte valg for dig. Bremserne er fra Promax, som er en velkendt og erfaren bremseleverandør. Kvalitet El ladcyklen er med en kraftig motor fra japanske Dapu, der kan håndtere op til 40 km. på fuld batteriopladning (også om vinteren). Cyklen har en nem og brugervenlig betjeningsdisplay, som alle vil være bekendt med i sekunder. Medfølgende er naturligvis masser af ekstra udstyr. steder. EL LADCYKEL PREMIUM SPECIFIKATIONER: 100% samlet og køreklar Farve: Sort stel (5 behandlinger indeholdende: Maling, lakering, antirust behandling samt antistenslags-forsegling)/Sort boks Betjeningsdisplay: Nemt og brugervenligt Deluxe Digitalt LCD display med 6 forskellige hastighedsniveauer, som alle vil være fortrolige med efter få sekunder Elektronisk Gå-funktion: Hold en tast nede på displayet og cyklen kører op til 5 km/t uden pedalerne kører rundt Motor: Kraftig og robust 250W Brushless motor med nyeste ?Low Energy Consumption & No Noise teknologi og naturligvis CE godkendt Batteri: 36V, 9 ah Li-ion batteri tyverisikret med lås, CE, GS & TÜV godkendt Oplader: Intelligent TURBO oplader, med reduceret ladetid og som stopper ladning, når batteriet er fuld opladt, CE, GS & TÜV godkendt Gear: 6 udvendige Shimano Tourney (SIS) gear med friløb og Shimano gearskift Bremser: 2 Promax disc / skive frontbremser og 1 Promax bagbremse (V-brems) + parkeringsbremse Forhjul: 20? Kenda dæk med refleks linjer Baghjul: 26? Kenda dæk med refleks linjer Fælge: Dobbelt bundne aluminiumsfælge med ekstra kraftige rustfrie eger Lasteevne: 150 kg. Mål Kasse: 91 cm. X 59 cm. (L X B) Vægt: 47 kg. Mål: 214 x 88 x 126 cm. (L X B X H) CE: CE mærket / Godkendt. EL LADCYKEL PREMIUM TILBEHØR (INKLUSIV): Kraftige skærme, for og bag Bagagebærer med remme, bag Kædeskærm

2000 Frederiksberg
fre.
Amladcykler
 • El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY - 2

Få beskedNår der er nye resultater i Christianiacykel, ladcykel m.m.

Lup med søgeord i
El Ladcykel med skivebremser - FABRIKSNY
 • El Ladcykel med skivebremser - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel med skivebremser - FABRIKSNY - 3

El Ladcykel med skivebremser - FABRIKSNY

13.699 kr.

El ladcykel Premium, 100% samlet og køreklar til dig der ønsker lidt ekstra og mindre vedligeholdelse på din El ladcykel, er vores Dansk samlede Premium El Ladcykel med skivebremser det perfekte valg for dig. Bremserne er fra Promax, som er en velkendt og erfaren bremseleverandør. Kvalitet El ladcyklen er med en kraftig motor fra japanske Dapu, der kan håndtere op til 40 km. på fuld batteriopladning (også om vinteren). Cyklen har en nem og brugervenlig betjeningsdisplay, som alle vil være bekendt med i sekunder. Medfølgende er naturligvis masser af ekstra udstyr. EL LADCYKEL PREMIUM SPECIFIKATIONER: 100% samlet og køreklar Farve: Sort stel (5 behandlinger indeholdende: Maling, lakering, antirust behandling samt antistenslags-forsegling)/Sort boks Betjeningsdisplay: Nemt og brugervenligt Deluxe Digitalt LCD display med 6 forskellige hastighedsniveauer, som alle vil være fortrolige med efter få sekunder Elektronisk Gå-funktion: Hold en tast nede på displayet og cyklen kører op til 5 km/t uden pedalerne kører rundt Motor: Kraftig og robust 250W Brushless motor med nyeste Low Energy Consumption & No Noise teknologi og naturligvis CE godkendt Batteri: 36V, 9 ah Li-ion batteri tyverisikret med lås, CE, GS & TÜV godkendt Oplader: Intelligent TURBO oplader, med reduceret ladetid og som stopper ladning, når batteriet er fuld opladt, CE, GS & TÜV godkendt Gear: 6 udvendige Shimano Tourney (SIS) gear med friløb og Shimano gearskift Bremser: 2 Promax disc / skive frontbremser og 1 Promax bagbremse (V-brems) + parkeringsbremse Forhjul: 20" Kenda dæk med refleks linjer Baghjul: 26" Kenda dæk med refleks linjer Fælge: Dobbelt bundne aluminiumsfælge med ekstra kraftige rustfrie eger Lasteevne: 150 kg. Mål Kasse: 91 cm. X 59 cm. (L X B) Vægt: 47 kg. Mål: 214 x 88 x 126 cm. (L X B X H) CE: CE mærket / Godkendt. EL LADCYKEL PREMIUM TILBEHØR (INKLUSIV): Kraftige skærme, for og bag Bagagebærer med remme, bag Kædeskærm Ringeklokke og lovpligtige reflekser

2000 Frederiksberg
fre.
Amladcykler
 • El Ladcykel med skivebremser - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel med skivebremser - FABRIKSNY - 3
El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY
 • El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY - 3

El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FA...

13.699 kr.

El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY El ladcykel Premium, 100% samlet og køreklar til dig. Ønsker du lidt ekstra og mindre vedligeholdelse på din El ladcykel, er vores Premium El Ladcykel med skivebremser det perfekte valg. Bremserne er fra Promax, som er en velkendt og erfaren bremseleverandør. Kvalitets el ladcyklen er med en kraftig motor fra japanske Dapu, der kan håndtere op til 40 km. på fuld batteriopladning (også om EL LADCYKEL SPECIFIKATIONER: 100% samlet og køreklar Farve: Sort stel (5 behandlinger indeholdende: Maling, lakering, antirust behandling samt antistenslags-forsegling)/Sort boks Betjeningsdisplay: Nemt og brugervenligt Deluxe Digitalt LCD display med 6 forskellige hastighedsniveauer, som alle vil være fortrolige med efter få sekunder Elektronisk Gå-funktion: Hold en tast nede på displayet og cyklen kører op til 5 km/t uden pedalerne kører rundt Motor: Kraftig og robust 250W Brushless motor med nyeste Low Energy Consumption & No Noise teknologi og naturligvis CE godkendt Batteri: 36V, 9 ah Li-ion batteri tyverisikret med lås, CE, GS & TÜV godkendt Oplader: Intelligent TURBO oplader, med reduceret ladetid og som stopper ladning, når batteriet er fuld opladt, CE, GS & TÜV godkendt Gear: 6 udvendige Shimano Tourney (SIS) gear med friløb og Shimano gearskift Bremser: 2 Promax disc / skive frontbremser og 1 Promax bagbremse (V-brems) + parkeringsbremse Forhjul: 20" Kenda dæk med refleks linjer Baghjul: 26" Kenda dæk med refleks linjer Fælge: Dobbelt bundne aluminiumsfælge med ekstra kraftige rustfrie eger Lasteevne: 150 kg. Mål Kasse: 91 cm. X 59 cm. (L X B) Vægt: 47 kg. Mål: 214 x 88 x 126 cm. (L X B X H) CE: CE mærket / Godkendt. EL LADCYKEL TILBEHØR (INKLUSIV): Kraftige skærme, for og bag Bagagebærer med remme, bag Kædeskærm Ringeklokke og lovpligtige reflekser 2 stk. kraftig LED for- og 1 stk.

2000 Frederiksberg
fre.
Amladcykler
 • El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY - 3
 • El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY - 4
 • El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY - 5
Kaleche El ladcykel - FABRIKSNY
 • Kaleche El ladcykel - FABRIKSNY - 2

Kaleche El ladcykel - FABRIKSNY

589 kr.

Kaleche El ladcykel - FABRIKSNY Kaleche El ladcykel Kaleche til El ladcykel. Denne høj kvalitets elladcykel kaleche er lavet af et yderst slidstærkt materiale med god kraftig lynlås siderne. Ladcykel kalechen er 100% vandtæt, således at der ikke kommer regn ind på passagerne, når man cykler en almindelig tur. Selve designet er udført således at der er indgang fra begge sider samt at disse kan rulles op. Desuden er der maximal både udkig for passagerne og indkig for føreren af ladcyklen. Vi har for nyligt opgraderet vores kaleche til en model med ekstra kraftigt tykt stof og lynlåse for at sikre at kalechen holder længere tid end de tyndere kaleche modeller. Når du vælger kaleche bør du være meget opmærksom på at få en af en høj kvalitet og tyk stof og med ekstra gode lynlåse, som denne vores model idet du ellers skal skifte kaleche langt oftere. Kalechen passer til vores standard El ladcykel model. Bemærk passer også til alm. ladcykler og el ladcykler fra: Christiania Bikes, Cykelbanditten, Cargokid, Nemjem, StoreX, Cargobike.se, Barner Bikes, Green Bike, Dream Bike, Gyldholm, Icykel, Cargo9000 og mange flere Bemærk at kaleche er lavet til at tage på i tilfælde af normal regn på vej hjem fra institutionen, familien eller lignende (som en regnjakke man tager på og af igen) og tages efterfølgende af dvs. den ikke er beregnet til permanent at være på ladcyklen. Dertil bruges en garage, se mere her: https://amladcykler.dk/produkt/garage/ Se i øvrigt også vores kaleche til vores almindelige ladcykel her: https://amladcykler.dk/produkt/kaleche/

2000 Frederiksberg
fre.
Amladcykler
 • Kaleche El ladcykel - FABRIKSNY - 2
El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% samlet - NY
 • El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% samlet - NY - 2
 • El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% samlet - NY - 3

El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% saml...

18.999 kr.

El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% samlet - FABRIKSNY Hvis du vil have den ultimative elektriske ladcykel - den entusiasterne ville vælge - 100% samlet og køreklar - er vores El Ladcykel Ultimate Curve i - Slim design - det helt rigtige valg. Cyklen er med det nye Anti-Tilt system og med TEKTRO / BENGALs hydrauliske skivebrems-system på både for- og baghjul. Med dette bremsesystem får du meget mindre vedligeholdelse og minimerer brugen af håndkræfter, når du bruger bremsehåndtagene. Desuden har bremserne også det nyeste elektriske auto-motor-stop system. Med vores El Ladcykel Ultimate Curve model får du også 3 stærke antipuncture dæk, så du minimerer risikoen for punkteringer. Denne kvalitets-ladcykel der er samlet på vores danske fabrik er med en kraftig motor, der kan håndtere op til 60 km med det medfølgende 13 Ah batteri - 468WH - på en fuld batteriopladning (også om vinteren). Cyklen har et nemt og brugervenligt farve betjeningsdisplay med USB lader udgang, som alle vil være bekendt med på sekunder. EL LADCYKEL - ULTIMATE CURVE SPECIFIKATIONER: 100% samling og køreklar Farve: Mat Sort stel (5 behandlinger indeholdende: Maling, lakering, antirust behandling samt antistenslags-forsegling)/Sort boks Styresystem: Nyeste - Anti-Tilt - patenteret styresystem med selvoprettende funktion. Gør det superlet at dreje og gør at styre rette ind automatisk Betjeningsdisplay: Nemt og brugervenligt FARVE Digitalt LCD display med USB lader udgang og mange forskellige hastighedsniveauer, som alle vil være fortrolige med efter få sekunder Elektronisk Gå-funktion: Hold en tast nede på displayet og cyklen kører op til 5 km/t uden pedalerne kører rundt Motor: Kraftig og robust 250W Brushless motor med nyeste?Low Energy Consumption & No Noise teknologi og naturligvis CE godkendt Bremselys: Automatisk bremselys. Lyser når du bremser Batteri: 36V, 13 ah Li-ion batteri 468WH tyverisikret med lås, CE, GS & TÜV godkendt

2000 Frederiksberg
fre.
Amladcykler
 • El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% samlet - NY - 2
 • El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% samlet - NY - 3
 • El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% samlet - NY - 4
 • El Ladcykel - Ultimate Curve - 100% samlet - NY - 5
El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FABRIKSNY
 • El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FABRIKSNY - 3

El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FAB...

15.299 kr.

El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FABRIKSNY Hvis du vil have den ultimative elektriske ladcykel, 100% samlet og køreklar, er vores El Ladcykel Deluxe det helt rigtige valg. Med TEKTRO /BENGALs hydrauliske frontbremsesystem får du meget mindre vedligeholdelse og et verdensberømt mekanisk system, som automatisk minimerer brugen af håndkræfterne, når du bruger bremsehåndtagene. Med vores El Ladcykel Deluxe model får du også 3 stærke anti-punture / punkteringhæmmende dæk, så du undgår besværet med punkteringer. Kvalitets ladcyklen der er samlet på vores Dansk fabrik er med en kraftig motor, der kan håndtere op til 40 km. på en fuld batteriopladning (også om vinteren). Cyklen har en nem og brugervenlig betjeningsdisplay, som alle vil være bekendt med i sekunder. EL LADCYKEL - DELUXE SPECIFIKATIONER: 100% samling og køreklar Farve: Sort stel (5 behandlinger indeholdende: Maling, lakering, antirust behandling samt antistenslags-forsegling)/Sort boks Betjeningsdisplay: Nemt og brugervenligt Deluxe Digitalt LCD display med 6 forskellige hastighedsniveauer, som alle vil være fortrolige med efter få sekunder Elektronisk Gå-funktion: Hold en tast nede på displayet og cyklen kører op til 5 km/t uden pedalerne kører rundt Motor: Kraftig og robust 250W Brushless motor med nyeste ?Low Energy Consumption & No Noise teknologi og naturligvis CE godkendt Batteri: 36V, 9 ah Li-ion batteri tyverisikret med lås, CE, GS & TÜV godkendt Oplader: Intelligent TURBO oplader, med reduceret ladetid og som stopper ladning, når batteriet er fuld opladt, CE, GS & TÜV godkendt Gear: 6 udvendige Shimano Tourney (SIS) gear med friløb og Shimano gearskift Bremser: 2 Tektro / Bengal Hydrauliske frontbremser og 1 Promax bagbremse (V-brems) + parkeringsbremse Forhjul: 20" Stærke antipuncture/punkteringhæmmende Kenda dæk med refleks linjer Baghjul:26" Stærke antipuncture/punkteringhæmmende Kenda dæk med refleks linjer Fælge: Dobbelt bundne aluminiumsfælge med ekstra kraftige rustfrie eger

2000 Frederiksberg
fre.
Amladcykler
 • El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FABRIKSNY - 3
El Ladcykel - Håndværker model - NY
 • El Ladcykel - Håndværker model - NY - 2
 • El Ladcykel - Håndværker model - NY - 3

El Ladcykel - Håndværker model - NY

16.899 kr.

El Ladcykel - Håndværker ladcykel med el - FABRIKSNY Håndværker ladcykel med el. Denne 100% samlet og køreklar specielt designede elektriske ladcykel passer perfekt til håndværkeren eller andre som ønsker at lukke kassen af med låg. Det monterede dobbelt-låg åbnes op til begge sider. Det gør det nemt og praktisk at opbevare varer eller værktøj i kassen og kunne låse det inde i boksen. EL LADCYKEL - HÅNDVÆRKER EL LADCYKEL - SPECIFIKATIONER: 100% samlet og køreklar Farve: Sort stel (5 behandlinger indeholdende: Maling, lakering, antirust behandling samt antistenslags-forsegling)/Sort boks Betjeningsdisplay: Nemt og brugervenligt Deluxe Digitalt LCD display med 6 forskellige hastighedsniveauer, som alle vil være fortrolige med efter få sekunder Elektronisk Gå-funktion: Hold en tast nede på displayet og cyklen kører op til 5 km/t uden pedalerne kører rundt Motor: Kraftig og robust 250W Brushless motor med nyeste "Low Energy Consumption & No Noise" teknologi og naturligvis CE godkendt Batteri: 36V, 9 ah Li-ion batteri - tyverisikret med lås, CE, GS & TÜV godkendt Oplader: Intelligent TURBO oplader, med reduceret ladetid og som stopper ladning, når batteriet er fuld opladt, CE, GS & TÜV godkendt Gear: 6 udvendige Shimano Tourney (SIS) gear med friløb og Shimano gearskift

2000 Frederiksberg
fre.
Amladcykler
 • El Ladcykel - Håndværker model - NY - 2
 • El Ladcykel - Håndværker model - NY - 3
 • El Ladcykel - Håndværker model - NY - 4
Short John

Short John

1.500 kr.

Short John udflugts/budcykel m. 7 indv. gear. God stand. Transportkasse, ladflade og bagagebærer.

7870 Roslev
23. mar.
El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FABRIKSNY
 • El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FABRIKSNY - 3

El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FAB...

15.299 kr.

El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FABRIKSNY Hvis du vil have den ultimative elektriske ladcykel, 100% samlet og køreklar, er vores El Ladcykel Deluxe det helt rigtige valg. Med TEKTRO /BENGALs hydrauliske frontbremsesystem får du meget mindre vedligeholdelse og et verdensberømt mekanisk system, som automatisk minimerer brugen af håndkræfterne, når du bruger bremsehåndtagene. Med vores El Ladcykel Deluxe model får du også 3 stærke anti-punture / punkteringhæmmende? dæk, så du undgår besværet med punkteringer. Kvalitets ladcyklen der er samlet på vores Dansk fabrik er med en kraftig motor, der kan håndtere op til 40 km. på en fuld batteriopladning (også om vinteren). Cyklen har en nem og brugervenlig betjeningsdisplay, som alle vil være bekendt med i sekunder. EL LADCYKEL - DELUXE SPECIFIKATIONER: 100% samling og køreklar Farve: Sort stel (5 behandlinger indeholdende: Maling, lakering, antirust behandling samt antistenslags-forsegling)/Sort boks Betjeningsdisplay: Nemt og brugervenligt Deluxe Digitalt LCD display med 6 forskellige hastighedsniveauer, som alle vil være fortrolige med efter få sekunder Elektronisk Gå-funktion: Hold en tast nede på displayet og cyklen kører op til 5 km/t uden pedalerne kører rundt Motor: Kraftig og robust 250W Brushless motor med nyeste Low Energy Consumption & No Noise teknologi og naturligvis CE godkendt Batteri: 36V, 9 ah Li-ion batteri tyverisikret med lås, CE, GS & TÜV godkendt Oplader: Intelligent TURBO oplader, med reduceret ladetid og som stopper ladning, når batteriet er fuld opladt, CE, GS & TÜV godkendt Gear: 6 udvendige Shimano Tourney (SIS) gear med friløb og Shimano gearskift Bremser: 2 Tektro / Bengal Hydrauliske frontbremser og 1 Promax bagbremse (V-brems) + parkeringsbremse Forhjul: 20" Stærke antipuncture/punkteringhæmmende Kenda dæk med refleks linjer Baghjul:26" Stærke antipuncture/punkteringhæmmende Kenda dæk med refleks linjer Fælge: Dobbelt bundne aluminiumsfælge med ekstra kraftige rustfrie eger

2000 Frederiksberg
23. mar.
Amladcykler
 • El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FABRIKSNY - 3
 • El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FABRIKSNY - 4
 • El Ladcykel - Deluxe - 100% samlet - FABRIKSNY - 5
Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY
 • Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY - 2
 • Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY - 3

Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY

8.799 kr.

Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY 100% samlet og køreklar letvægts klassisk ladcykel med kraftig stål-/alu konstruktion, lav indstigningshøjde og den meget stærke transportkasse gør at sikkerhedsniveauet er i top. Vores klassiske ladcykel er udstyret med dobbelt håndbremse system med kraftige kvalitets Tekro Aries disc/skive frontbremser samt parkeringsbremse som gør, at ladcyklen altid står sikkert på sine 3 hjul på farten eller parkeret. Ligeledes udstyret med mærkevare gear fra Shimano, hvilket gør at du nemt kommer rundt med børn i ladet. Med denne klassiske ladcykel får du den positive motion uden sved på panden. KLASSISK LADCYKEL SPECIFIKATIONER: 100% samlet og køreklar Farve: Sort stel (5 behandlinger indeholdende: Maling, lakering, antirust behandling samt antistenslags-forsegling)/Sort boks Gear: 6 udvendige Shimano Tourney (SIS) gear med friløb og Shimano gearskift Bremser: 2 stk. Promax håndbremser med kraftige Tekro Aries disc/skive dobbelte frontbremser & 1 Promax bagbremse (V-bremser) + Parkeringsbremse Forhjul: 24" Kenda dæk med refleks linjer Baghjul: 24" Kenda dæk med refleks linjer Fælge: Aluminiumsfælge med ekstra kraftige rustfri eger Lasteevne: 150 kg Mål kasse: 95cm X 59cm. (L X B) Vægt: 45 kg. Mål: 219 x 84 x 120 cm. (L X B X H) CE: CE mærket / Godkendt. LADCYKEL TILBEHØR (INKLUSIV): Kraftige skærme, for og bag Kædeskærm Ringeklokke og lovpligtige reflekser 2 stk. kraftig LED for- og 1 stk. baglygte Aftageligt kalechesystem med gennemsigtig panorama kaleche og indgang fra siderne Børneseler til 2 børn (Y-seler) Børnesæde til 2 børn LADCYKEL TILBEHØR (INKLUSIV): Kraftige skærme, for og bag Kædeskærm Ringeklokke og lovpligtige reflekser 2 stk. kraftig LED for- og 1 stk. baglygte Aftageligt kalechesystem med gennemsigtig panorama kaleche og indgang fra siderne Børneseler til 2 børn (Y-seler) Børnesæde til 2 børn

2000 Frederiksberg
23. mar.
Amladcykler
 • Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY - 2
 • Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY - 3
 • Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY - 4
El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABRIKSNY
 • El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABRIKSNY - 3

El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABR...

14.949 kr.

El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABRIKSNY El ladcykel til hund - 100% samlet og køreklar. Mange har behov for en el ladcykel, hvor fronten er ombygget til en rampe, som kan klappes ned. Det kan f.eks. være til hunde, som derved selv kan komme ud og ind af ladcyklen eller til f.eks. at transportere græsslåmaskine eller andre mindre maskiner. Modellen kommer i to varianter, enten som rampe hvor vi har monteret hængsler nederst på fronten og lukke-beslag øverst på frontpladen. Eller som låge, hvor døren er monteret med hængsler i venstre side. Denne model er særlig god, så selv mindre børn selv kan komme ind og ud ad ladcyklen. Perfekt el ladcykel til hund eller andre formål.

2000 Frederiksberg
23. mar.
Amladcykler
 • El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABRIKSNY - 3
 • El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABRIKSNY - 4
El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - NY
 • El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - NY - 2
 • El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - NY - 3

El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% sa...

22.999 kr.

El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - FABRIKSNY Hvis du vil have den ultimative el ladcykel med eksklusiv træ kasse - den entusiasterne ville vælge - 100% samlet og køreklar - er vores El Ladcykel Ultimate Harmony i - slim design - og trækasse i poppeltræ, det helt rigtige valg. Cyklen har det nye Anti-Tilt system og TEKTROs hydrauliske skivebrems-system på både for- og baghjul. Med dette bremsesystem får du meget mindre vedligeholdelse og minimerer brugen af håndkræfter, når du bruger bremsehåndtagene. Desuden har bremserne også det nyeste elektriske auto-motor-stop system. Med vores El Ladcykel Ultimate Harmony, får du også 3 stærke antipuncture dæk, så du minimerer risikoen for punkteringer. Denne kvalitets-ladcykel har en kraftig 250W motor og kan køre op til 60 km med det medfølgende 13 Ah batteri 468WH på en fuld batteriopladning (også om vinteren). Cyklen har et nemt og brugervenligt LCD betjeningsdisplay, som alle vil være bekendt med på kort tid. EL LADCYKEL - ULTIMATE HARMONY SPECIFIKATIONER: 100% samlet og køreklar Trækassen er udformet i oliebehandlet og lakeret birk- og poppeltræ som giver et tidsløst og moderne look. Med god plads til børn og høj rygstøtte Farve: Mat sort stel i slim design (5 behandlinger indeholdende: Maling, lakering, antirust behandling samt antistenslags-forsegling) Styresystem: Nyeste Anti-Tilt patenteret styresystem med selvoprettende funktion. Gør det superlet at dreje og gør at styret retter ind automatisk Betjeningsdisplay: Nemt og brugervenligt Digitalt LCD display og mange forskellige hastighedsniveauer, som alle vil være fortrolige med efter kort tid Elektronisk Gå-funktion: Hold en tast nede på displayet og cyklen kører op til 5 km/t uden pedalerne kører rundt Motor: Kraftig og robust 250W Brushless motor med nyeste Low Energy Consumption & No Noise teknologi og naturligvis CE godkendt Bremselys: Automatisk bremselys. Lyser når du bremser Batteri: 36V, 13 ah Li-ion batteri - 468WH

2000 Frederiksberg
23. mar.
Amladcykler
 • El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - NY - 2
 • El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - NY - 3
 • El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - NY - 4
 • El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - NY - 5
Oplader - El ladcykel - FABRIKSNY

Oplader - El ladcykel - FABRIKSNY

479 kr.

Oplader 36V til El model - el ladcykel Oplader - 36V Denne høj kvalitets original oplader ? 36V har både CE, GS & TÜV godkendelse og passer til alle vores el modeller: El ladcykler, El Long John & El Handicapcykel m.m. Laderen er intelligent og stopper opladningen automatisk, når batteriet er fuld opladet. Tydelig lade indikations lampe og 100% ladet indikations lampe. Vi anbefaler altid, at man køber en original oplader, da en uoriginal oplader kan slide unødigt eller ødelægge batteriet. Bemærk passer også til el ladcykler fra: Cykelbanditten, Icykel, T.hansen, Cargo bike of Sweden, Cargo9000 og Cargokid og mange andre el ladcykler og almindelige el cykler. Se evt. batterier der passer til laderen her: https://amladcykler.dk/produkt-kategori/tilbehoer-reservedele/ladcykel-batteri/ Køb altid en god lader. Køb af den rigtige lader til din el cykel er meget vigtigt. Der findes rigtig mange billige og meget dårlige ladere på markedet desværre. Ofte med tvivlsomme CE godkendelses mærker. Køb altid høj kvalitets lader fra en god leverandør. Lader af høj kvalitet holder også lang flere år. Samtidigt er du altid sikker på at der ikke er fare for strømsvigt eller kortslutninger. Den gode lader vil ligeledes også sikre at dit batteri vil holde den maksimale levetid. Altid ladning med korrekt volt og uden fejl i strøm tilførslen. Bemærk passer også til el ladcykler fra: Cykelbanditten, Icykel, T.hansen, Cargo bike of Sweden, Cargo9000 og Cargokid og mange andre el ladcykler og almindelige el cykler. Se evt. batterier der passer til laderen her: https://amladcykler.dk/produkt-kategori/tilbehoer-reservedele/ladcykel-batteri/ Køb altid en god lader. Køb af den rigtige lader til din el cykel er meget vigtigt. Der findes rigtig mange billige og meget dårlige ladere på markedet desværre. Ofte med tvivlsomme CE godkendelses mærker. Køb altid høj kvalitets ladere.

2000 Frederiksberg
23. mar.
Amladcykler
Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY
 • Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY - 2
 • Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY - 3

Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY

8.799 kr.

Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY 100% samlet og køreklar letvægts klassisk ladcykel med kraftig stål-/alu konstruktion, lav indstigningshøjde og den meget stærke transportkasse gør at sikkerhedsniveauet er i top. Vores klassiske ladcykel er udstyret med dobbelt håndbremse system med kraftige kvalitets Tekro Aries disc/skive frontbremser samt parkeringsbremse som gør, at ladcyklen altid står sikkert på sine 3 hjul på farten eller parkeret. Ligeledes udstyret med mærkevare gear fra Shimano, hvilket gør at du nemt kommer rundt med børn i ladet. Med denne klassiske ladcykel får du den positive motion uden sved på panden. 100% samlet og køreklar Farve: Sort stel (5 behandlinger indeholdende: Maling, lakering, antirust behandling samt antistenslags-forsegling)/Sort boks Gear: 6 udvendige Shimano Tourney (SIS) gear med friløb og Shimano gearskift Bremser: 2 stk. Promax håndbremser med kraftige Tekro Aries disc/skive dobbelte frontbremser & 1 Promax bagbremse (V-bremser) + Parkeringsbremse Forhjul: 24" Kenda dæk med refleks linjer Baghjul: 24" Kenda dæk med refleks linjer Fælge: Aluminiumsfælge med ekstra kraftige rustfri eger Lasteevne: 150 kg Mål kasse: 95cm X 59cm. (L X B) Vægt: 45 kg. Mål: 219 x 84 x 120 cm. (L X B X H) CE: CE mærket / Godkendt. LADCYKEL TILBEHØR (INKLUSIV): Kraftige skærme, for og bag Kædeskærm Ringeklokke og lovpligtige reflekser 2 stk. kraftig LED for- og 1 stk. baglygte Aftageligt kalechesystem med gennemsigtig panorama kaleche og indgang fra siderne Børneseler til 2 børn (Y-seler) Børnesæde til 2 børn LADCYKEL FEATURES: Justérbar sadel af høj kvalitet med stødabsorbering og god komfort Justérbart styr med ergonomisk læderhåndtag som kan justeres i højden Kassebunden og børnesædet er behandlet med skridsikkert materiale(Anti-slip) Lav indstigningshøjde Plads til babylift

2000 Frederiksberg
23. mar.
Amladcykler
 • Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY - 2
 • Ladcykel - 100% samlet - FABRIKSNY - 3
El Ladcykel - Premium - 100% Samlet - FABRIKSNY
 • El Ladcykel - Premium - 100% Samlet - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel - Premium - 100% Samlet - FABRIKSNY - 3

El Ladcykel - Premium - 100% Samlet - FA...

13.699 kr.

El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY El ladcykel Premium, 100% samlet og køreklar til dig der ønsker lidt ekstra og mindre vedligeholdelse på din El ladcykel, er vores Dansk samlede Premium El Ladcykel med skivebremser det perfekte valg for dig. Bremserne er fra Promax, som er en velkendt og erfaren bremseleverandør. Kvalitet El ladcyklen er med en kraftig motor fra japanske Dapu, der kan håndtere op til 40 km. på fuld batteriopladning (også om vinteren). Cyklen har en nem og brugervenlig betjeningsdisplay, som alle vil være bekendt med i sekunder. Medfølgende er naturligvis masser af ekstra udstyr. EL LADCYKEL PREMIUM SPECIFIKATIONER: 100% samlet og køreklar Farve: Sort stel (5 behandlinger indeholdende: Maling, lakering, antirust behandling samt antistenslags-forsegling)/Sort boks Betjeningsdisplay: Nemt og brugervenligt Deluxe Digitalt LCD display med 6 forskellige hastighedsniveauer, som alle vil være fortrolige med efter få sekunder Elektronisk Gå-funktion: Hold en tast nede på displayet og cyklen kører op til 5 km/t uden pedalerne kører rundt Motor: Kraftig og robust 250W Brushless motor med nyeste ?Low Energy Consumption & No Noise? teknologi og naturligvis CE godkendt Batteri: 36V, 9 ah Li-ion batteri tyverisikret med lås, CE, GS & TÜV godkendt Oplader: Intelligent TURBO oplader, med reduceret ladetid og som stopper ladning, når batteriet er fuld opladt, CE, GS & TÜV godkendt Gear: 6 udvendige Shimano Tourney (SIS) gear med friløb og Shimano gearskift Bremser: 2 Promax disc / skive frontbremser og 1 Promax bagbremse (V-brems) + parkeringsbremse Forhjul: 20" Kenda dæk med refleks linjer Baghjul: 26" Kenda dæk med refleks linjer Fælge: Dobbelt bundne aluminiumsfælge med ekstra kraftige rustfrie eger Lasteevne: 150 kg. Mål Kasse: 91 cm. X 59 cm. (L X B) Vægt: 47 kg. Mål: 214 x 88 x 126 cm. (L X B X H) CE: CE mærket / Godkendt. EL LADCYKEL PREMIUM TILBEHØR (INKLUSIV): Kraftige skærme, for og bag Bagagebærer med remme, bag Kædeskærm Ringeklokke

2000 Frederiksberg
23. mar.
Amladcykler
 • El Ladcykel - Premium - 100% Samlet - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel - Premium - 100% Samlet - FABRIKSNY - 3
 • El Ladcykel - Premium - 100% Samlet - FABRIKSNY - 4
El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY
 • El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY - 3

El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FA...

13.699 kr.

El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY El ladcykel Premium, 100% samlet og køreklar til dig. Ønsker du lidt ekstra og mindre vedligeholdelse på din El ladcykel, er vores Premium El Ladcykel med skivebremser det perfekte valg. Bremserne er fra Promax, som er en velkendt og erfaren bremseleverandør. Kvalitets el ladcyklen er med en kraftig motor fra japanske Dapu, der kMed i prisen medfølger naturligvis masser af godt ekstra udstyr. EL LADCYKEL SPECIFIKATIONER: 100% samlet og køreklar Farve: Sort stel (5 behandlinger indeholdende: Maling, lakering, antirust behandling samt antistenslags-forsegling)/Sort boks Betjeningsdisplay: Nemt og brugervenligt Deluxe Digitalt LCD display med 6 forskellige hastighedsniveauer, som alle vil være fortrolige med efter få sekunder Elektronisk Gå-funktion: Hold en tast nede på displayet og cyklen kører op til 5 km/t uden pedalerne kører rundt Motor: Kraftig og robust 250W Brushless motor med nyeste ?Low Energy Consumption & No Noise teknologi og naturligvis CE godkendt Batteri: 36V, 9 ah Li-ion batteri tyverisikret med lås, CE, GS & TÜV godkendt Oplader: Intelligent TURBO oplader, med reduceret ladetid og som stopper ladning, når batteriet er fuld opladt, CE, GS & TÜV godkendt Gear: 6 udvendige Shimano Tourney (SIS) gear med friløb og Shimano gearskift Bremser: 2 Promax disc / skive frontbremser og 1 Promax bagbremse (V-brems) + parkeringsbremse Forhjul: 20" Kenda dæk med refleks linjer Baghjul: 26" Kenda dæk med refleks linjer Fælge: Dobbelt bundne aluminiumsfælge med ekstra kraftige rustfrie eger Lasteevne: 150 kg. Mål Kasse: 91 cm. X 59 cm. (L X B) Vægt: 47 kg. Mål: 214 x 88 x 126 cm. (L X B X H) CE: CE mærket / Godkendt. EL LADCYKEL TILBEHØR (INKLUSIV): Kraftige skærme, for og bag Kædeskærm Ringeklokke og lovpligtige reflekser 2 stk. kraftig LED for- og 1 stk. baglygte

2000 Frederiksberg
23. mar.
Amladcykler
 • El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY - 3
 • El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY - 4
 • El Ladcykel - Premium - 100% samlet - FABRIKSNY - 5
El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - NY
 • El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - NY - 2
 • El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - NY - 3

El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% sa...

22.999 kr.

El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - FABRIKNY Hvis du vil have den ultimative el ladcykel med eksklusiv træ kasse - den entusiasterne ville vælge - 100% samlet og køreklar - er vores El Ladcykel Ultimate Harmony i - slim design - og trækasse i poppeltræ, det helt rigtige valg. Cyklen har det nye Anti-Tilt system og TEKTROs hydrauliske skivebrems-system på både for- og baghjul. Med dette bremsesystem får du meget mindre vedligeholdelse og minimerer brugen af håndkræfter, når du bruger bremsehåndtagene. Desuden har bremserne også det nyeste elektriske auto-motor-stop system. Med vores El Ladcykel Ultimate Harmony, får du også 3 stærke antipuncture dæk, så du minimerer risikoen for punkteringer. Denne kvalitets-ladcykel har en kraftig 250W motor og kan køre op til 60 km med det medfølgende 13 Ah batteri 468WH - på en fuld batteriopladning (også om vinteren). Cyklen har et nemt og brugervenligt LCD betjeningsdisplay, som alle vil være bekendt med på kort tid. EL LADCYKEL - ULTIMATE HARMONY SPECIFIKATIONER: 100% samlet og køreklar Trækassen er udformet i oliebehandlet og lakeret birk- og poppeltræ som giver et tidsløst og moderne look. Med god plads til børn og høj rygstøtte Farve: Mat sort stel i slim design (5 behandlinger indeholdende: Maling, lakering, antirust behandling samt antistenslags-forsegling) Styresystem: Nyeste Anti-Tilt patenteret styresystem med selvoprettende funktion. Gør det superlet at dreje og gør at styret retter ind automatisk Betjeningsdisplay: Nemt og brugervenligt Digitalt LCD display og mange forskellige hastighedsniveauer, som alle vil være fortrolige med efter kort tid Elektronisk Gå-funktion: Hold en tast nede på displayet og cyklen kører op til 5 km/t uden pedalerne kører rundt Motor: Kraftig og robust 250W Brushless motor med nyeste Low Energy Consumption & No Noise teknologi og naturligvis CE godkendt Bremselys: Automatisk bremselys. Lyser når du bremser Batteri: 36V, 13 ah Li-ion batteri - 468WH

2000 Frederiksberg
23. mar.
Amladcykler
 • El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - NY - 2
 • El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - NY - 3
 • El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - NY - 4
 • El Ladcykel - Ultimate Harmony - 100% samlet - NY - 5
Garage - Ladcykel
 • Garage - Ladcykel - 2
 • Garage - Ladcykel - 3

Garage - Ladcykel

799 kr.

Luksus Garage inkl. opbevaringspose Denne luksus garage beskytter og forlænger levetiden på din ladcykel. Garagen kan tåle alt slags vejr, og beskytter også både cykel og kaleche fra at falme i farven pga. solens stråler. Garagen kommer inkl. praktisk opbevaringspose. Luksus garagen dækker hele ladcyklen og beskytter den optimalt, så den holder i mange år. Garagen er inkl. UVA og UVB strålebeskyttelse og kan strammes i bunden, så din cykel også holder farven optimalt. Ladcykel garagen beskytter mod regn og snavs. Garagen er udformet i et ekstra kraftigt materiale ifht. vores standard garage, og kan strammes med snor i bunden, således at ladcyklen er endnu mere beskyttet mod regn og rusk. Farve: Sort Vores Luksus Garage passer stort set alle ladcykler, også til ladcykler og el ladcykler fra: Christianiabikes, Christiania cykel, Tribike, Nihola, Bella Bike, Sorte Jernhest, Cykelbanditten, Cargokid, Babboe, Boxbike, Nemjem, StoreX, Cargobike.se, Barner bikes, Gyldholm, Cargo9000 og mange flere…

2000 Frederiksberg
23. mar.
Amladcykler
 • Garage - Ladcykel - 2
 • Garage - Ladcykel - 3
Ladcykel garage - FABRIKSNY
 • Ladcykel garage - FABRIKSNY - 2

Ladcykel garage - FABRIKSNY

500 kr.

Ladcykel garage - FABRIKSNY Ladcykel garage passer godt på din ladcykel, Long John eller handicapcykel i det hårde danske vejr og vinterperioden. Full-cover garagen som dækker hele ladcyklen og beskytter den optimalt, så den holder i mange år. Garagen er inkl. UVA og UVB strålebeskyttelse så din cykel også holder farven optimalt. Ladcykel garagen beskytter mod regn og snavs. Elastik er syet ind i garagen således at den lukker optimale omkring din ladcykel, Long John eller handicapcykel. Bemærk passer stor set alle ladcykel også til ladcykler og el ladcykler fra: Christianiabikes, Christiania cykel, Tribike, Nihola, Bella Bike, Sorte Jernhest, Cykelbanditten, Cargokid, Babboe, Boxbike, Nemjem, StoreX, Cargobike.se, Barner bikes, Gyldholm, Cargo9000 og mange flere...

2000 Frederiksberg
23. mar.
Amladcykler
 • Ladcykel garage - FABRIKSNY - 2
El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABRIKSNY
 • El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABRIKSNY - 3

El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABR...

14.949 kr.

El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABRIKSNY El ladcykel til hund - 100% samlet og køreklar. Mange har behov for en el ladcykel, hvor fronten er ombygget til en rampe, som kan klappes ned. Det kan f.eks. være til hunde, som derved selv kan komme ud og ind af ladcyklen eller til f.eks. at transportere græsslåmaskine eller andre mindre maskiner. Modellen kommer i to varianter, enten som rampe hvor vi har monteret hængsler nederst på fronten og lukke-beslag øverst på frontpladen. Eller som låge, hvor døren er monteret med hængsler i venstre side. Denne model er særlig god, så selv mindre børn selv kan komme ind og ud ad ladcyklen. Perfekt el ladcykel til hund eller andre formål.

2000 Frederiksberg
23. mar.
Amladcykler
 • El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABRIKSNY - 2
 • El Ladcykel til hund - HUND / DOG - FABRIKSNY - 3
Christiania el-ladcykel
 • Christiania el-ladcykel - 2
 • Christiania el-ladcykel - 3

Christiania el-ladcykel

19.500 kr.

Drømmen om at kunne undvære bil nummer to er brast og vi sælger derfor denne lækre flotte el-ladcykel. Den er købt med to lygter i front, punkterhæmmende dæk og XL kaleche. Der medfølger også regnslag og der er gummimåtte i bunden, som også ses på billederne. Da vores datter var 8 år da vi købte den er den konstrueret uden bænk, men med autosele i bunden. Det har fungeret upåklageligt for os og giver barnet bedre plads og bevægefrihed. Den har fået første service og den er købt hos Ladcyklen d. 16/9-2022. Den har altid stået indenfor. Den har desværre fået en skramme ved styret som kan ses på billederne. De små hvide “pletter” på billederne er dagens snevejr. Nyprisen var 28.000 kr og kvitteringen haves selvfølgelig. Vi er selvfølgelig åben for bud.

6400 Sønderborg
22. mar.
 • Christiania el-ladcykel - 2
 • Christiania el-ladcykel - 3
 • Christiania el-ladcykel - 4
 • Christiania el-ladcykel - 5
Ladcykel LongJohn

Ladcykel LongJohn

8.800 kr.

Sælges renoveret Long-John ladcykel. 1 gear Nye dæk og fælge. Ny krank. Ny saddel - af mærket Brooks Nye skærme. Nye pedaler Mange bolte i rustfri. Fin blikfang til butik.

5792 Årslev
21. mar.
long john budcykel

long john budcykel

2.500 kr.

Longjohn gl. model er komplet

5854 Gislev, Grønland
19. mar.
Ladecykel

Ladecykel

1.800 kr.

Har denne ladecykel med 3 gear er nem at cykle selve ladet kan åbnes foran og lægges ned som en rampe hvis man evt vil ud at cykle med hunden eller bare ud at handle

6400 Sønderborg
19. mar.
Cargo 9000

Cargo 9000

8.500 kr.

Har denne cargo 9000 med plads til 4 børn batteri er ny og extra batteri ka købes til 1000 kr ved siden af og kalesche er ny eventuelt ka fatbike cykel damemodel indgå i byt sms på 91 15 37 31 kun tlf henvendelse da vi ik er meget på nettet

6731 Tjæreborg
15. mar.
Ladcykel

Ladcykel

2.700 kr.

Fin ladcykel uden el men til rugbrød Ring hvis interesse 4083 1733

8500 Grenaa
15. mar.
Short John.

Short John.

1.100 kr.

Original ladcykel uden gear. Er køreklar.

7860 Spøttrup
14. mar.
Long John budcykel

Long John budcykel

5.000 kr.

long john budcykel fra fyrrerne med 3 torpedo gear :-)

5240 Odense NØ
13. mar.
Ladcykel omkring 1920

Ladcykel omkring 1920

6.500 kr.

Ladcykel med bladfjedre, gennem restaureret. Må køre i byzone.. Flistoilet kan medfølge (godt for havet)

5500 Middelfart
11. mar.
el.cykel,flodt.8.månder-gamel

el.cykel,flodt.8.månder-gamel

Sælges

flodt,el.cykel,8.månder.gamel-6000kr.ring-til41602821

5800 Nyborg
11. mar.
Nihola ladcykel

Nihola ladcykel

3.500 kr.

Pæn og velholdt tros åren betragtning the Night med brugt iker stykke tid og trænger til en en lille service kan eventuelt leveres efter aftale

4500 Nykøbing Sj
9. mar.
Christania ladcykel anno 2009

Christania ladcykel anno 2009

4.000 kr.

Dejlig Christania ladcykel med 3 gear sælges med vemod. Den kører fint og upåklageligt, den er velholdt gennem årene. Sadlen trænger til en udskiftning ellers vil en forårsrengøring gøre underværker. Der er indsat bænk, hvor der er lukket opbevaring under. Der medfølger kaleche/stænger, lås og baglygte. Kalechen er tæt og velholdt med slitage mærker.

5300 Kerteminde
5. mar.
Ladcykel, Johnny Loco

Ladcykel, Johnny Loco

4.500 kr.

Velholdt Johnny Loco Ladcykel med 7 gear sælges. Er brugt meget lidt. Bagskærmen er rusten - en ny koster ca. 150 - 200,- Kom med et bud. Træffes på 20206748

6710 Esbjerg V
5. mar.
Ladcykel

Ladcykel

8.500 kr.

Virkelig lækker ladcykel med meget plads! ☀️ Tilbehør der medfølger; Ekstra cykelstol Babystol 4 seler Dækken til ladet “Garage” til ladcyklen Lås og nøgle til både cykel og batterikasse. Ikke funktionelt batteri og lader (nyt koster 2399,-) Der er altså plads til 5 børn i/på cyklen. Den kører godt, er velholdt plejet med gode plejemidler fra Muc-Off. Du får her virkeligt meget cykel og tilbehør for pengene - kun batteri skal udskiftes. 💪🏼

9300 Sæby
5. mar.
Ultimate Harmony el-ladcykel - 100% samlet - NY

Ultimate Harmony el-ladcykel - 100% saml...

20.999 kr.

Ring på 93807088 og få et samlet tilbud på cyklen og din udstyrspakke Fabriksny Ultimate Harmony el-ladcykel fra Amladcykler Anti-tilt styresystem Sort stel (galvaniseret) Trækasse i oliebehandlet og lakeret birk- og poppeltræ Bundpladen er behandlet med skridsikkert materiale Light model (ca. 50 kg ekskl. ekstra udstyr) Kraftig 250W Brushless motor 36V, 13 ah Li-ion batteri, opladningstid kun 6-8 timer Op til 60 km på en fuld opladning Nemt og brugervenligt betjeningsdisplay Lasteevne 150 kg (max 4 børn) Barnesæder og -seler til 4 børn Trinbræt til børn Aftageligt kalechesystem 7 udvendige Shimano Tourney(SIS) gear og gearskift Hydrauliske skivebremser på alle tre hjul Parkeringsbremse 20" fælge/dæk for og 26" fælge/dæk bag - antipuncture Styr og sadel kan justeres i højden Dansk stelnummer 2 års reklamationsret 100% samlet og køreklar Demo model kan ses på adressen Altid lagerførende Kan leveres med fragtmand i hele Europa for ekstra betaling

3670 Veksø Sjælland
4. mar.
Premium el-ladcykel - 100% samlet - NY

Premium el-ladcykel - 100% samlet - NY

13.699 kr.

Ring til 93807088 for at tale pris og levering Fabriksny Premium el-ladcykel fra Amladcykler Sort stel (galvaniseret) Sort kasse - bund behandlet med skridsikkert materiale Light model (ca. 50 kg ekskl. ekstra udstyr) Kraftig 250W Brushless motor 36V, 9 ah Li-ion batteri, Opladningstid kun 6-8 timer Op til 40 km på en fuld opladning Nemt og brugervenligt betjeningsdisplay Lasteevne 150 kg (max 4 børn) Barnesæder og -seler til 4 børn Trinbræt til børn Aftageligt kalechesystem 6 udvendige Shimano Tourney(SIS) gear og gearskift Mekaniske skivebremser på forhjulene – v-bremse på baghjulet Parkeringsbremse 20" fælge/dæk for og 26" fælge/dæk bag Styr og sadel kan justeres i højden Dansk stelnummer 2 års reklamationsret 100% samlet og køreklar Demo model kan ses på adressen Altid lagerførende Kan leveres med fragtmand i hele Europa for ekstra betaling

3670 Veksø Sjælland
4. mar.
Deluxe el-ladcykel - 100% samlet - NY

Deluxe el-ladcykel - 100% samlet - NY

15.299 kr.

Ring til 93807088 for at tale pris og levering Fabriksny Deluxe el-ladcykel fra Amladcykler Sort stel (galvaniseret) Sort kasse - bund behandlet med skridsikkert materiale Light model (ca. 50 kg ekskl. ekstra udstyr) Kraftig 250W Brushless motor 36V, 9 ah Li-ion batteri, Opladningstid kun 6-8 timer Op til 40 km på en fuld opladning Nemt og brugervenligt betjeningsdisplay Lasteevne 150 kg (max 4 børn) Barnesæder og -seler til 4 børn Trinbræt til børn Aftageligt kalechesystem 6 udvendige Shimano Tourney(SIS) gear og gearskift Hydrauliske skivebremser på forhjulene – v-bremse på baghjulet Parkeringsbremse 20" fælge/dæk for og 26" fælge/dæk bag - antipuncture Styr og sadel kan justeres i højden Dansk stelnummer 2 års reklamationsret 100% samlet og køreklar Demo model kan ses på adressen Altid lagerførende Kan leveres med fragtmand i hele Europa for ekstra betaling

3670 Veksø Sjælland
4. mar.
Ultimate Curve el-ladcykel - 100% samlet - NY

Ultimate Curve el-ladcykel - 100% samlet...

18.999 kr.

Ring til 93807088 for at tale pris og levering Fabriksny Ultimate Curve el-ladcykel fra Amladcykler Anti-tilt styresystem Sort stel (galvaniseret) Sort kasse - bund behandlet med skridsikkert materiale Light model (ca. 50 kg ekskl. ekstra udstyr) Kraftig 250W Brushless motor 36V, 13 ah Li-ion batteri, Opladningstid kun 6-8 timer Op til 60 km på en fuld opladning Nemt og brugervenligt betjeningsdisplay Lasteevne 150 kg (max 4 børn) Barnesæder og -seler til 4 børn Trinbræt til børn Aftageligt kalechesystem 7 udvendige Shimano Tourney(SIS) gear og gearskift Hydrauliske skivebremser på alle tre hjul Parkeringsbremse 20" fælge/dæk for og 26" fælge/dæk bag - antipuncture Styr og sadel kan justeres i højden Dansk stelnummer 2 års reklamationsret 100% samlet og køreklar Demo model kan ses på adressen Altid lagerførende Kan leveres med fragtmand i hele Europa for ekstra betaling

3670 Veksø Sjælland
4. mar.
El-ladcykel med hundelem - 100% samlet - NY

El-ladcykel med hundelem - 100% samlet -...

14.949 kr.

Ring til 93807088 for at tale pris og levering Fabriksny Premium el-ladcykel fra Amladcykler Hundelem (side-hængslet som låge eller bund-hængslet som rampe) Sort stel (galvaniseret) Sort kasse - bund behandlet med skridsikkert materiale Light model (ca. 50 kg ekskl. ekstra udstyr) Kraftig 250W Brushless motor 36V, 9 ah Li-ion batteri, Opladningstid kun 6-8 timer Op til 40 km på en fuld opladning Nemt og brugervenligt betjeningsdisplay Lasteevne 150 kg (max 4 børn) Barnesæder og -seler til 4 børn Trinbræt til børn Aftageligt kalechesystem 6 udvendige Shimano Tourney(SIS) gear og gearskift Mekaniske skivebremser på forhjulene – v-bremse på baghjulet Parkeringsbremse 20" fælge/dæk for og 26" fælge/dæk bag Styr og sadel kan justeres i højden Dansk stelnummer 2 års reklamationsret 100% samlet og køreklar Demo model kan ses på adressen Altid lagerførende Kan leveres med fragtmand i hele Europa for ekstra betaling

3670 Veksø Sjælland
4. mar.
Ladcykel med livstidsservice fra Fribike-shop

Ladcykel med livstidsservice fra Fribike...

Købes

Ladcykel med livstidsservice fra Fribike-shop, kvittering ønskes. Der skal være plads til minimum to børn. Gerne med en Christiania-ladcykel med el, men intet er et krav, ud over livstidsservice fra Fri bikeshop og kvittering. https://www.fribikeshop.dk/cykelvaerksted/service Evt. bytte med El-ladcykel fra det danske mærke, Nihola, model 4.0. Med to bænke (til 4 børn), y-seler, to andre seler, kaleche, ekstra stort batteri, punkterbeskyttede dæk og naturligvis el-motor. Vi har kvittering, og er eneste ejere. Er løbende blevet serviceret, kvitteringer haves også for det. https://nihola.com/nihola-4-0/

2610 Rødovre
1. mar.
Bullitt Bluebird Med El

Bullitt Bluebird Med El

22.000 kr.

Sælger min super fine bullitt med El. Alfine 8 speed Skivebremser for og bag. Nyt bagdæk og nyere fordæk. El delen er fra oktober 2022. 20Ah batteri så man kan køre langt på en opladning. 50-100 km

1300 København K
27. feb.
Milo bikes el-ladcykel

Milo bikes el-ladcykel

20.000 kr.

Solsejl og der er plads til 4 børn med sidepuder og seler og der er et overdækket med til cyklen kører godt kommer flere billeder i morgen og den har ca kørt lidt over 1000km Den er 2 år gammel og fejler ikke noget ny prisen er 26000kr

5953 Tranekær
27. feb.
Dæk til budcykel

Dæk til budcykel

175 kr.

helt nyt bagdæk til budcykel, ladcykel de gamle modeller eller gl. knallerter. Se str. på biled.

5500 Middelfart
23. feb.
Side:af 3