Crossere, ATV og Go-karts


Crossere, ATV og Go-karts

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Polaris 570 ACE SP 2015 ATV/UTV 4x4
Polaris 570 ACE SP 2015 ATV/UTV 4x4

5 billeder

I dag 56.500,-
Twenty Lite dæklås
Twenty Lite dæklås

1 billede

business_basic, image_search_result
Twenty Lite dæklås, Lettere, sikre og bedre greb end nogen anden dæklås! Twenty Lite dæklås er fremstillet af et super stærkt nylon komposit materiale, som er meget let og samtidigt næsten uforgængeligt. Twenty Lite dæklås er designet til at være lille og let, men har en bedre greb i dækket end nogen anden dæklås på markedet. Twenty Lite vejer ca. halvt så meget som en almindelig dæklås, hvilket mindsker den uaffjedrede vægt. En mindskning af den uaffjedrede vægt får din fjedring til at fungerer bedre. Med en lettere dæklås får du desuden mindre ubalance i hjulet, hvilket mindsker vibrationer. Under lange hop er en motorcykel med velafbalancerede hjul mere stabil. Nutidens effektstærke motorcykler kræver en dæklås som virkelig forhindrer dækket i at snurre på fælgen, selv under extrem belastning. Twenty Lite dæklås har bedre greb om dækket end nogen anden dæklås som findes på markedet idag. Alle Twenty Lite dæklås leveres med lange hjullåsmøtrikker og en speciel affaset spændeskive, naturligvis fremstillet af aluminium for yderligere at bidrage til vægtmindskningen. Den lange hjullåsmøtrik beskytter gevindet og gør det lettere at skifte dæk. Test viser at denne dæklås er 10 til 20 % stærkere end almindelige dæklås, men kun vejer det halve. Den runde inderform beskytter slangen mod slitage og mindsker varmeudviklingen i kontakt med slangen. - Fremstillet af et super stærk nylon kompositmateriale. - Meget let men samtidig næsten uforgængelig. - Leveres med lange hjullåsmøtrikker og en speciel affaset spændeskive. - 10-12% stærkere, ca 50% lettere. - Forbedret hjulbalance. Anbefalet vridmoment for hjullåsmøtrikken er 10 ft-ibs eller 14 nm. 1.60 For 125 cc-525cc For 65cc-85cc Bag 65cc Bag visse 80cc-85cc 1.85 Bag 125cc 2T og 250cc 4T Bag 150cc 4T Bag visse 80cc-85cc 2.15 Bag 250cc 2T og 450cc 4T 2.50 Baghjul med bred fælg som fx. store offroad-motorcykler.
I dag 119,-
TRX420FE  Maxxis
TRX420FE  Maxxis

6 billeder

I dag 59.995,-
Yamaha Kodiak 700 EPS
Yamaha Kodiak 700 EPS

22 billeder

d. 09.07 108.000,-
Brp Can am Renegade 570 xmr
Brp Can am Renegade 570 xmr

5 billeder

d. 30.06 74.900,-
MC Dæk
MC Dæk

5 billeder

d. 04.03 200,-

Der er både crossere, go-karts og ATV’ere til salg på GulogGratis.dk: Køb en billig crosser online


Tjek udvalget af billige crossere, gokarts og ATV’ere på GulogGratis.dk: Find en brugt ATV online

På GulogGratis.dk sælges både crossere, go-karts og ATV’ere - så det er her, du finder en crosser til salg til en billig pris. Det er gratis at oprette sig som bruger på GulogGratis.dk, hvorefter du kan skrive til annoncerne på siden eller oprette dine egne annoncer online. Husk at du skal have licens til at køre crosser, så du er forsikret, når du kører på en godkendt bane. Det er også vigtigt, at du overholder kørereglerne på banen f.eks. skal crosserens bremser virke ordentligt, ligesom dens lyddæmpere skal være velfungerende. Når du kører på en cross-bane skal du desuden altid følge banens kørselsretning og holde dit spor.

Læs mere
På udkig efter en billig ATV? På GulogGratis.dk sælges brugte crossere, go-karts og ATV’ere

Hvis du er vild med motorsport, er GulogGratis.dk lige stedet for dig! Her er nemlig et stort udvalg af crossere, ATV’ere og go-karts til salg. Uanset hvilken slags motorsport du dyrker, skal du anskaffe det nødvendige udstyr, så du er bedst muligt beskyttet mod skader. Når du kører crosser, bør du som minimum have en godkendt styrthjelm, motorbriller, en brynje med skulderbeskytter, handsker, bukser med knæbeskytter og crossstøvler.

Crossere, go-karts og ATV’ere sælges til billige priser på GulogGratis.dk: Find udstyr til motorsport på tilbud online

Leder du efter en brugt ATV til salg til en billig pris? Så er det GulogGratis.dk, du skal lægge vejen forbi. Her er nemlig et stort udvalg af brugte ATV’ere, crossere og go-karts samt atv tilbehør på udsalg. Blandt annoncerne kan du derfor finde gode tilbud på en Suzuki, Kawasaki eller Yamaha atv eller gøre et kup på ATV dele som støddæmpere, dæk eller en karburator.
Læs mindre