x
For hurtig søgning indtast
annonce id: 44833108
i søgefeltet og klik søg

Loncin LX70 ATV til børn, 4 takt motor 70cc.

Kr. 9.995,00
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
SKU lx70 Loncin ATV er med 4-takts motor, ikke en 2-takts plæneklippemotor med snoretræk, som vækker hele nabolaget, men derimod en ægte 4-takt'er med el-start, akkurat som du kender fra en scooter eller motorcykel. 
De billige kina maskiner, er forsynet med en 2-takts motor med snoretræk, som larmer rigtig meget, akkurat som en god gammeldags 2-takt plæneklipper.
En 4-takts motor har motorolie i motoren, imens en 2-takt, skal påfyldes olie i en separat beholder. Dvs. en 4-takts motor, minder mest af alt om en bil, hvor du har motorolie, som du tjekker i takt med brug. Den larmer mindre, forurener mindre, starter nemmere og kører langt mere rologt ogstabilt. 
Denne 4-takts motor, giver en meget blid motorgang, samt en blid motorlyd. 
Dobbelt affjedring
Loncin LX70 er udstyret med dobbelt uafhængig affjedring foran og enkelt affjedring bagerst på swingarm. Dette gør den yderst velegnet til at køre i terræn også uden nyrebælte, da affjedringen tager de fleste vibrationer, akkurat som du kender fra din bil. Det er væsentligt mere behageligt for barnet at køre på over tid. 
Driftbremse med hydraulik
Normaltvis kommer en billig kina maskine med kabelbremse, som du kender fra en cykel, dvs. der er kun et kabel, som skal trækkes i og som kan være utrolig svær for barnet at håndtere, da det kræver mange finger kræfter at bremse.Loncin LX70 4- takt, kommer med en driftbremse med hydraulik, dvs. den har olietryk, som er med til at hjælpe til at aktivere bremsen, dette er en stor hjælp for barnet, om end ikke et behov, da mange børn ikke har de samme fingerkrafter som voksne og dermed ikke er i stand til at aktivere bremsen på en billig kinamaskine. Loncin LX70 er udstyret med en enkelt bagerst hydraulisk bremse, som er den, der anvendes under kørsel, samt yderligere dobbelt tromlebremse foran. 
Inklusiv fjernbetjening med tænd/sluk funktion (Værdi kr. 2.495,-)
Din Loncin LX70 bliver leveret med en fjernbetjening, således du kan slukke og tænde for ATV'en, såfremt du syntes der bliver kørt uansvarligt, eller såfremt der ikke bliver lyttet til "gode" råd.  
Høj sikkerhed (hastighedsbegrænser og automatisk sikring)
Sikkerheden er det vigtigste på denne maskine, den er fuldt afskærmet til alle 4 hjul, den er udstyret med en automatisk sikring, som du kan sætte rundt om barnets håndled, mave, eller andet, således køretøjet slukker, såfremt barnet skulle vælte, eller stå af uden at slukke motoren. ATV'en er yderligere udstyret med en tænd/sluk knap på styret, til nem, enkelt og hurtig betjening af tænd/sluk. Der er fartbegræsner i tommelfingergassen, således du kan justere hvilken hastighed som dit barn skal køre med, dette justeres med en skruetrækker.. Desuden medfølger der fjernbetjening, således du kan sidde på terassen og slukke for maskinen, såfremt du syntes det går for vildt for sig. 
Reservedele
Vi har oplevet en meget stor gruppe kunder, rende forgæves efter reservedele til Deres billige ATV'er købt på markedspladser og i Den Blå Avis. Det kan være meget svært at finde, da man enten ikke har kontakt til nogen leverandør, eller at de reservedele slet ikke findes.
Med Loncin LX 70 findes der et komplet reservedelslager, som du enten kan bestille online, eller ringe og få tilsendt, dette er en meget vigtig del, uanset hvilken maskine og kvalitet du køber. Du går blot ind på vores hjemmeside, vælger reservedele, mærke "Loncin" og model "LX70", så åbnes en side med stregteginger, hvor du kan bestille reservedele til dit køretøj.
 
Motor detaljer
Type: SportMotor: 70cc med trinløs transmission.Boring og slaglængde: 47.0×41.4Kompression; 8.8:1Tædning: C.D.ITransmissionssystem: 2 speedMax. effekt (kw/(r/min)) 3.8/8000 (5 hk.)Max.moment(N?m/(r/min)) 4.5/6000Min. brændstofforbrug: 2,5 ltr. (L/100km)Kølesystem: LuftStart: ElektriskDrivsystem: 2WDTræksystem; Kæde Støddæmper front; double uafhængig a-armeStøddæmper bagerst; enkelt uafhængig a-armeBremser forrest: TromlebremseBremser bagerst; Skivebremse Dæk forrest: 16*8-7Dæk bagerst: 16*8-7Farve; Blå 
Dimensioner
Akselafstand: 840 mmEgenvægt: 78 kg.Last: 60 kg. Længde/Bredde/Højde(mm) 1335*730*780 mmSædehøjde: 540 mmFrihøjde: 110 mmTankkapacitet: 3,2 ltr.Maximum hastighed; 35 km/t.
NB! Velegnet fra 3-6 år.Maks. belastning 60 kg.
           
Flere detaljer:
Varens stand Ny Forsendelse Ja - køber betaler