Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

B&O Fastnet telefoner, 3 stk.

Kr. 350,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Pia155 (1)


B&O

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Fastnettelefon / B&O"

Opret favoritsøgning

De flotte B&O telefoner er til salg på GulogGratis.dk: Køb en brugt B&O telefon billigt online


Tjek de billige priser på brugte B&O telefoner på GulogGratis.dk: Køb en brugt fastnettelefon online

Hvis du er på udkig efter en billig fastnettelefon med et flot design, skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk, hvor der er brugte B&O telefoner til salg. Blandt annoncerne finder du både bord- og vægtelefoner i forskellige farver, så du kan få netop den model, som passer bedst ind hjemme hos dig. På GulogGratis.dk sælges også brugte fastnettelefoner fra Kirk, Jacob Jensen, Doro, Panasonic og Phillips, ligesom du kan gøre en god handel på tilbehør til din telefon.

Læs mere
Køb en brugt B&O telefon til en billig pris online: De billigste fastnettelefoner finder du på GulogGratis.dk

Hvis en B&O telefon står øverst på din ønskeliste, er det på GulogGratis.dk du kan få dit ønske opfyldt til en billig pris: Her er nemlig brugte B&O telefoner til salg. En fastnettelefon fra det populære danske mærke, forener flot design med innovativ teknologi, så telefonen ser pæn ud på bordet eller væggen samtidig med at den har en god stemmegengivelse og høj lydkvalitet.

Leder du efter en fastnettelefon fra B&O? På GulogGratis.dk sælges trådløse telefoner i flot design

Klik dig ind på GulogGratis.dk og tag et kig på annoncerne med brugte fastnettelefoner. Her kan du finde et godt tilbud på en trådløs telefon fra B&O eller andre kendte designmærker som Jacob Jensen og Kirk. Her er også et fint udvalg af tilbehør til såvel fastnettelefoner som mobiltelefoner, så du kan gøre et kup på et headset, en oplader eller et cover, der passer til din model.
Læs mindre