Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Miraklet i Madrid

Sælges


Fodboldtrøje

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Sportsbeklædning / Fodboldtrøje"

Opret favoritsøgning

Er du klar til sæsonstart?


Uanset om du samler på fodboldtrøjer, eller bare vil vise omverdenen hvem dit favorithold er, har vi et stort udvalg her hos GulogGratis.dk. Vores brugere sætter dagligt mange nye og gamle fodboldtrøjer til salg.

Nye, brugte og retro fodboldtrøjer sat til salg hver dag
Læs mere


Leder du efter en trøje med din favoritspiller fra 80’erne, eller skal du bruge den nyeste trøje inden sæsonen starter? Uanset hvor sjælden eller normal den trøje du leder efter, er, så er der en stor chance for at finde den her. Vi har alt, lige fra Cantona’s Man Utd trøje til den nyeste Daniel Agger Brøndby-trøje.

Sådan ser du forskel på ægte og uægte trøjer

De mest populære trøjer findes både som originale og som såkaldt replika. Det er dog ikke nemt at adskille de to fra hinanden. De originale trøjer er dog ofte dyrere og stoffet er også af mærkbart bedre materiale. De er nemlig lavet af samme materiale som de trøjer spillerne har på i kampene. Alt afhængig af producenten kan der være forskel på, om navn og nummer er trykt eller syet på. For eksempel er navn og nummer på replika-trøjer fra Adidas syet på, mens de er trykt på, på originalerne. På Nikes fodboldtrøjer er navn og nummer trykt på, både på de originale og på replika-trøjerne.

Gå på jagt efter din næste foldboldtrøje her

Find din næste fodboldtrøje fra yndlingsholdet. Uanset om du er FCK, Brøndby, Barcelona eller AAB-fan, kan du finde en trøje til en god pris lige her hos GulogGratis.dk. Perfekt hvis du mangler det rette gear, når du skal på stadion næste weekend.
Læs mindre