Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Snowboard junior - Salomon - 132 cm

Kr. 700,-

Sælgers annoncer Annoncer fra hjh.2017 (8)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Skiudstyr / Snowboard"

Opret favoritsøgning

Køb dit snowboard-udstyr brugt og spar mange penge


Måske har du set de forskellige snowboard-discipliner i fjernsynet ved vinter OL? Kilder det i maven, når du ser freestyle, slopestyle, half-pipe og ikke mindst boarder-cross? Det er FEDT at stå på snowboard – og det giver en helt unik oplevelse at bevæge sig rundt i sneen med et enkelt bræt under fødderne i forhold til oplevelsen på de mere traditionelle ski. Hvad enten du er nybegynder eller erfaren ud i snowboard-verden, så kan du her på siden finde et brugt snowboard og brugt snowboard-udstyr som støvler og tøj til billige priser.

Essentielt snowboard-udstyr: snowboard-støvler og snowboard-tøj
Læs mere


Snowboard-støvler skal sidde godt til, dog uden at stramme så det gør ondt. Du skal kunne bevæge tæerne. Køb ikke snowboard-støvler, der sidder for løst. Bevæger din hæl sig rundt inde i støvlen, er støvlen for løs.

Er du nybegynder, anbefales det, at du køber snowboard-støvler, der er lidt mere fleksible i det fremfor helt stive. Her på siden kan du både finde fleksible og stive snowboard-støvler til billige priser.

Det kan godt betale sig at investere i ordentligt snowboard-tøj. Ordentligt snowboard-tøj kan du sagtens købe brugt – bare det er lavet af materialer, der holder dig varm og tør. Der er ikke noget værre, end at stå ude på bjerget i gennemblødt tøj, som du hurtigt kommer til at fryse i.

Investér i snowboard-tøj, så som jakker og bukser, som du kan bevæge dig frit i. Tøj lavet af bl.a. polyester og mikrofiber er godt til det ydre snowboard-tøj. Undersøg også, hvor åndbart de enkelte stykker tøj er.

Køb derudover nogle gode sokker, der holder dine fødder varme samtidigt med, at de leder varme og sved væk fra din krop.

De mest populære snowboard brands billigt til salg på GulogGratis.dk

Har du allerede set dig varm på et snowboard eller snowboard-tøj og -støvler af et bestemt brand? Så hold godt øje med annoncerne her på siden, og slå til, når du ser et godt snowboard-tilbud i nærheden af dig.

• Burton
• K2
• Ride
• Lib tech
• Rossignol
• Crazy Creek

Selv de bedste snowboard-mærker på markedet kan du finde til billige priser, når du køber brugt.

God snetur på dit snowboard!
Læs mindre