Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Icepeak str 9/10 år 140

Kr. 100,-


Skijakke

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Skiudstyr / Skijakke"

Opret favoritsøgning

Klæd dig på i lag på lag og slut af med en god skijakke


Når man står på ski, er skitøjet en vigtig del, af at få en god oplevelse. Når du klæder dig på til ski, lige meget om det er langrend, slalom eller snowboard, skal du altid tænke på at klæde dig i lag på lag. På den måde kan du justere din påklædning, alt efter om du har det varmt eller koldt.

Her på GulogGratis.dk kan du både finde annoncer med nyt og brugt skitøj, så der er penge at spare på en god skijakke.

Godt skiundertøj er svært at undvære, da det skal kunne holde dig varm, og sveden samtidig kan trænge ud, så du ikke bliver klam. Alt efter om du har tendens til at blive hurtig kold eller varm, så skal du overveje, hvilke materialer du vælger. Skiundertøj i uld er godt, hvis du hurtigt fryser, hvorimod du godt kan vælge skiundertøj i kunststofmaterialer, hvis du nemt bliver meget varm.

Læs mere
Dit andet lag er vigtigt, når vejret er rigtig koldt. Her bør du have et isolerende lag på, så du kan holde varmen, men husk det stadig skal være åndbare materialer. Her kan en fleecetrøje være rigtig god. Vælg en fleecetrøje med en god pasform, og tænk over den ikke skal være alt for tyk, da du skal kunne bevæge dig.

Du finder både nyt og brugt skiundertøj og fleecejakker her på GulogGratis.dk.

Dit sidste lag skal være en god skijakke eller skaljakke (shell jakke) samt et par gode skibukser. Dit sidste lag er til at holde vand og vind ude, så du bliver godt sikret, hvis der skulle komme plusgrader, og sjappen vinder indpas. Men samtidigt skal du kunne modstå en strid snestorm.

Gode råd til din skijakke
Når du vælger din ski- eller skaljakke, har vi samlet nogle gode råd, du kan tage med:

- Vælg en jakke med svejsede eller tapede sømme så den kan holde vand ude.
- Vælg justerbar lukning til både håndled og hætte så der ikke kommer sne op.
- Vælg mange lommer så du kan opbevare diverse ting. En god idé er at have en lomme til venstre, så det er nemt at få sit liftkort op.
- Vælg en jakke i Gore-Tex eller med membran så du sikrer, at den er vandtæt.

Her finder du de kendte mærker indenfor skijakker
Ved at købe en brugt skijakke kan du få meget mere kvalitet for pengene, da der er mange penge at spare på mærkevarene. Moden skifter hurtigt, også indenfor skiudstyr, så du kan sagtens finde nyere jakker til favorable priser.

Nogle kendte skimærker, vi ofte ser annoncer på, er:

- Peak Performance
- North Face
- Helly Hansen
- H2O
- Kjus
Læs mindre