Sweet Protection Igniter 2Vi Mips Helmet Matte Sea Metallic, S/M, Matte Sea Metallic

Sweet Protection Igniter 2Vi Mips Helmet Matte Sea Metallic, S/M, Matte Sea Metallic

1.199,00 kr.

OutnorthPå lagerFra PriceRunner
    Sponsoreret
    Skistøvler i fin stand. Lange/Dalbello. Pris pr pa

    Skistøvler i fin stand. Lange/Dalbello. Pris pr pa

    300 kr.

    Prisen er pr par BILLIGERE END AT LEJE og bedre kvalitet end udlejningsstøvler. Dalbello er lækre Italienske støvler, med flere indstillingsmuligheder. Jeg bruger str 38/39 i sko (kan ikke finde er str på støvlen). Lange (Concept Comfort Fit) er også et par lækre støvler str 31,5/32,5 (svarer til str 44/45). Har også indstillingsmuligheder. Der er alm brugsspor udvendigt. Indvendig er de fine og intakte. Begge støvler kan varmes op, så de tilpasses foden. Kan ses/afhentes i Aalborg øst tæt på afkørsel 24.

    Aalborg Øst·12. feb.

    Skistøvler Delballo og

    Skistøvler Delballo og

    300 kr.

    Prisen er pr par BILLIGERE END AT LEJE Dalbello er lækre Italienske støvler, med flere indstillingsmuligheder. Jeg bruger str 38 i sko (kan ikke finde er str på støvlen). Lange (Concept Comfort Fit) er også et par lækre støvler str 31,5/32,5 (svarer til str 44/45). Har også indstillingsmuligheder. Der er alm brugsspor udvendigt. Indvendig er de fine og intakte. Begge støvler kan varmes op, så de tilpasses foden. Kan ses/afhentes i Aalborg øst tæt på afkørsel 24.

    Aalborg Øst·2. feb.

    Skibriller

    Skibriller

    250 kr.

    Skal julegaven i hus, eller står du, og mangler et par fede skibriller til en VIRKELIG god pris!? Vi har netop fået begrænset parti af disse Hype Snow Skibriller. ??Optiq linse velegnet til alt slags vejr ??Rejseetui, pudseklud og pose medfølger ??Forbedret ventilationssystem og antifog ??Passer enhver hjelm ??Muligt at tage linse af og på Brillerne er tilgængelige i 4 forskellige farver, som kan ses på billederne nedenfor. Disse briller kan købes til den lette sum af 250,-/stk? Gratis fragt, ved køb af 2 par?

    Silkeborg·1. dec. 2022