POWAKADDY FX/CT Batteri Renoveres

POWAKADDY FX/CT Batteri Renoveres

2.000 kr.

Nyrenoveret Lithium Ion batteri til POWAKADDY FX3, FX5, FX7 og CT-6 og CT-8 vognene. 36 hullers batteri+. Powakaddys originale batterier yder 260 Wh(XL)(typisk ca 250Wh ved test) og 230Wh for deres 18 hullers batteri. Dette renoverede batteri med kvalitets Lithium-Ion celler yder minimum 280Wh !! Prisen er ved ombytning i Aarhus. Du kan sende dit batteri til mig, så koster det kr.2050,- incl. returporto. NB:On/Off knap virker IKKE efter renovering så batteriet skal op af vogn når du ikke bruger det. Vær glad for det for on/off går i stykker på mange af dem. Du kan stadig anvende den originale oplader. Prisen er fast og jeg ønsker ingen lave tilbud tak. Jeg har oftest batterier klar til omgaaende ombytning ved aftale.

Aarhus N·ons.·

Golfbil + flip-flop lad

Golfbil + flip-flop lad

89.900 kr. ex. moms

Fabriksny golfbil i grøn Model: Madjax X2 Bilens tilbehør: - Sidespejle, for-, bag- og blinklys - Anhængertræk - Flip-flop sæde Bilens flip-flop sæde betyder at du har to funktioner: - Et stort holdbart lad - Eller 2 ekstra siddepladser Du vender nemt sædet, så du på 2 sekunder kan forvandle sædet til lige hvad du har brug for. Golfbilen kører på et vedligeholdelsesfrit 100 Ah lithiumbatteri. Bilen kan indregistreres som motorredskab/godstransport, så du kan få nummerplade på - så kan du køre lige hvor du vil.

Fredericia·ons.·Muchbetter Golf

Fremhævet
Golfbil - Cover

Golfbil - Cover

2.475 kr.

Vi tilbyder et cover til din golfbil så du kan nyde turen i ly for vejr og vind. Coveret passer til Club Car PRECEDENT, men kan også skaffes til EZ-GO og Yamaha. 100% polyester og fås i sort eller beige Stoffet krymper eller strækker sig ikke Hårdt vandafvisende stof Elastiske stropper til montering Nem adgang til din golfbag og køller Monteres uden brug af værktøj i løbet af få minutter Er på lager og klar til levering så bare ring og vi sender det til dig. Måske mangler du også en golfbil - se på golfbilermp.com

Hirtshals·13. dec. 2023