Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Nike Indendørssko

Kr. 255,-

Sælgers annoncer Annoncer fra hsc366 (2)


Fodboldstøvler

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Sportsudstyr / Fodboldstøvler"

Opret favoritsøgning

Grønsværen venter på dig. Er du klar?


Mangler du de perfekte fodboldstøvler til den nye sæson? Vi har et stort udvalg af nye og gamle støvler, som vores brugere sætter til salg. Uanset om det er indendørs fodboldsko, til grusbanen eller grønsværen. Spar penge på dine næste støvler og indtag banen som Messi eller Ronaldo.

Køb fodboldstøvler i den rigtige størrelser

Læs mere
Det kan være en god idé, at være omhyggelig, når du skal finde den rigtige størrelse på dine næste fodboldstøvler. Køber du dem for store, mister du følingen med bolden. Køber du dem for små, får du ondt i fødderne. Alle de forskellige modeller sidder forskelligt på foden, så det er vigtigt at prøve dem på, inden du køber. Selv indenfor de forskellige mærker kan der være stor forskel på de forskellige modeller. Nogle sidder meget smalt på foden, mens andre føles meget brede. Inden du køber, bør du derfor:

- Få en fornemmelse af hvordan de sidder på foden. Det kan du for eksempel gøre ved at læse anmeldelser på internettet
- Spørge venner og holdkammerater hvilke støvler de bruger, og sammenlign deres pasform med de støvler du overvejer

Det kan komme meget an på personlig præference, at finde den perfekte størrelse på fodboldstøvlerne. Dog kan man som tommelfingerregel sige, at hvis du har en fingerbredde mellem din tå og spidsen af støvlen, er den for stor. Rører din tå både spidsen og toppen af støvlen, er de for små.

Fodboldstøvler til børn – det skal du huske
Forældre står overfor en svær beslutning, når de skal købe fodboldstøvler til deres børn, fordi børn vokser ud af fodboldstøvler så hurtigt. Hvis du vil købe et par fodboldstøvler til dine børn, kan det anbefales at der er omkring en fingerbredde mellem yderste tå og spidsen af støvlen. Ligeledes er det en god idé at købe fodboldstøvler af læder, i stedet for syntetisk materiale, da det giver sig og har en længere levetid.

Fodboldstøvler til salg i alle størrelser
Vi har brugere i alle aldre og har derfor annoncer med fodboldstøvler i mange forskellige størrelser. Specielt børnestøvler ser vi mange annoncer med, da de små fodboldstjerner vokser ud af dem så hurtigt. Specielt i børnestørrelserne 28, 29 og 30, er det muligt at lave en rigtig god handel. Søger du fodboldstøvler i voksenstørrelser er det bestemt også muligt at finde en rigtig god pris. Specielt i størrelserne 42,5/43/44. Det er suverænt mærkerne Nike, Adidas og Puma der er mest populære, så søger du en udgået model fra en af disse, er der gode odds.
Læs mindre