Populært

Trådløst sjippetov uden reb Jupply InnovaGoods

Trådløst sjippetov uden reb Jupply InnovaGoods

56 kr.

Kom i form med [b]]InnovaGoods og de nye sports- og fitnessartikler, som f.eks. [b]]Trådløst sjippetov uden reb Jupply InnovaGoodsWellness Sport! Se det store udvalg af produkter af høj kvalitet, som skiller sig ud takket været deres funktionalitet, effektivitet og innovativt design. Den perfekte løsning til at forbedre din kondition og form! Et originalt (trådløst) sjippetov, som er perfekt til at komme i form og at træne, mens du undgår at snuble, opleve slag eller falde. Det giver mulighed for en kontinuerlig, hurtigere, sikrere og mere effektivt aktivitet uden afbrydelser. Det er den perfekte løsning til komplet træning af hele kroppen. Sjippetovet har kuglelejer i stål med en blød rotation på 360º, skridsikre hanke og kugler med justerbare kabler, som nemt kan tilpasse til enhver ønsket længde. Det kan bruges både indendørs og udendørs, og fylder lidt plads og er meget nemt at transportere og at opbevare, så det kan bruges hvor som helst. Det er den perfekte løsning til at træne derhjemme, på kontoret, i træningscentret, i parken, osv. - Materiale: - PVC - polypropylen - Eva Gummi - Farve: - Sort - Grå - Innovativt og funktionelt design: Ergonomisk - Køn: Unisex - Karakteristika: Skridsikre hanke - Kuglelejer i stål: drejer 360º - Bolde med kabel med justerbar længde: x2 - Blød rotation: Behagelig og nem at anvende - Let og bekvem: Nem at anvende - Original og bærbar: Indendørs og udendørs brug - Nem at transportere og opbevare: Fylder meget lidt - Ca. mål: 2 x (Ø 4 x 27 cm) - Emballage på 24 sprog: engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk, lettisk

tir.·Boligcenter.dk

Yoga bold fra Kilberry (str. 60 cm)

Yoga bold fra Kilberry (str. 60 cm)

65 kr.

Yoga bold fra Kilberry (str. 60 cm) Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Kilberry Farve: Rød Størrelse: 60 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·11. apr.·Orderly Shop

Fremhævet
Bolde (str. Ø: 4 cm)

Bolde (str. Ø: 4 cm)

32 kr.

Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: Hvid Størrelse: Ø: 4 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

Fremhævet
Bold fra Bobles (str. 7 cm)

Bold fra Bobles (str. 7 cm)

43 kr.

I skumgummi Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Bobles Farve: Lyserød Størrelse: 7 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

Fremhævet
Yoga bold fra Togu (str. 65 cm)

Yoga bold fra Togu (str. 65 cm)

87 kr.

Yoga bold fra Togu (str. 65 cm) Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Togu Farve: Sølv Størrelse: 65 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

Fremhævet
Træningsbold (str. 58 cm )

Træningsbold (str. 58 cm )

65 kr.

Pilates bold mellemstor Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Sølv Størrelse: 58 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

Fremhævet
Pilates Bolde til træning (2 stk)

Pilates Bolde til træning (2 stk)

32 kr.

(str. Lille LB: 30x30 Stor LB: 65x60 cm)inkl pumpebrugt et par gange Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: Lilla Størrelse: Lille LB: 30x30 Stor LB: 65x60 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

Fremhævet
Boldbur

Boldbur

4.500 kr.

Boldskab / -bur / -reol Til opbevaring af mange bolde, egnet til foreninger og lignende. Boldskab i galvaniseret stål med plads til ca. 70 bolde i str. 5. Låger kan aflåses med hængelås. Højde 180cm Bredde 60 cm. Dybde 135 cm. Brugt boldskab, sælges af idrætsforening på grund af det er i overskud. Skabet mangler et "øje" ved en låge, eller fin stand. Nem at reparere for den der er praktisk anlagt. Samme model skab kan købes af ny ved Presenco Sport og lignende firmaer. Nyprisen for skabet er Kr. ca. 12.000,- incl .moms. Vi sælger det for Kr. 4.500,-. ingen moms da sælger (idrætsforening) ikke er momsregistreret.

Sommersted·2. apr.·

Træningsbolde

Træningsbolde

75 kr.

En fitness bold + træningsbold til hånden. Måske Danmarks billigste kvalitets fitnessbold? Langt under halv pris. Normalpris samlet 320 kr. - nu 99 kr. Du får her topmodellen i fitnessbolde "Sissel Secure max" og en lille terapibold, som er et glimrende træningsredskab til at styrke håndens motorik f.eks. til gigtplagede hænder. Terapibolden til hånden fås i 4 forskellige sværhedsgrader: let, mellem, hård, for trænede - boldene er i forskellig farve efter sværhedsgrad. Fitnessbolden fås i 3 forskellige størrelser - diameter 55 cm, 65 cm og 75 cm. Hvilken størrelse bold du skal bruge afhænger af din højde: Mindre end 170 cm - 55 cm Mellem 170-185 cm - 65 cm Over 185 cm - 75 cm Boldene er enten blå, rød eller lilla og har en behagelig overflade. Træningsprogram medfølger Pris for terapibolden er 50 kr. og fitness bolden 100,- kr.

Sæby·28. feb.

Få beskedNår der er nye resultater i Andet

Lup med søgeord i