Razor løbehjul - Scooter - Blå

Razor løbehjul - Scooter - Blå

399,95 kr.

Løbehjul fra Razor Kør om kap med vennerne, lær seje tricks og kom hurtigere frem. Du kan lave mange sjove ting med det seje blå løbehjul fra Razor. Aluminiums- og stålstel Kan klappes sammen Med bagbremse Solidt løbehjul Løbehjulet fra Razor har et solidt aluminiumsstel med stål-bar. Du kan suse afsted med vennerne på de 98 mm urethanhjul, der har RZR-10 kuglelejer, der giver dig en jævn og god kørekomfort. Løbehjulet er godt at lave tricks på, og du kan nemt give den fuld gas fremad. Går det for stærkt, træder du bare på bagbremsen. Let at transportere Du kan nemt tage løbehjulet med dig, da det så let som ingenting kan klappes sammen. I sammenklappet tilstand fylder løbehjulet minimalt. Razor Scooter er beregnet til at kunne bære en maksimumvægt på 100 kg.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Fila skøjter - J-One - Sort/blå

    Fila skøjter - J-One - Sort/blå

    499,00 kr.

    Isskøjter fra Fila Få masser af sjov med skøjteture på isen hele dagen. De smarte skøjter har størrelsesjustering, så de kan tilpasses til din fod. Kan justeres i størrelsen Blad i rustfrit stål Med dobbelt manchetspænde Solid, beskyttende og komfortable Skøjterne er har en solid, let og beskyttende struktur, der er lavet i kompositmateriale. Dette giver en god støtte og fremadbøjning. Skøjterne er komfortable og polstreret med fløjsforing. Derudover har de blad i rustfrit stål og dobbelt manchetspænde med sikkerhedsklik.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Fila skøjter - X-One - Sort/rød

      Fila skøjter - X-One - Sort/rød

      599,00 kr.

      Isskøjter fra Fila Få masser af sjov med skøjteture på isen hele dagen. De smarte skøjter har størrelsesjustering, så de kan tilpasses til din fod. Kan justeres i størrelsen Blad i rustfrit stål Med velcro og manchetspænde Solid, beskyttende og komfortable Skøjterne er har en solid, let og beskyttende struktur, der er lavet i kompositmateriale. Dette giver en god støtte og fremadbøjning. Skøjterne er komfortable og polstreret med fløjsforing. Derudover har de blad i rustfrit stål, kraftrem og manchetspænde med sikkerhedsklik.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        L-ride One + el løbehjul

        L-ride One + el løbehjul

        4.900 kr.

        Dette smarte løbehjul giver dig mulighed for at køre op til hele 45 km på en fuld opladning*. L-RIDE One + har en stærk 350 W motor så den er hurtig i optrækket og sjov at køre på. Den automatiske fartpilot og de store 10? luftdæk, der absorberer stød fra ujævnt underlag, sikrer dig ultimativ køreglæde. Skal du have løbehjulet med dig i din bil eller offentlig transport m.m. kan du uden besvær folde det sammen så det fylder minimalt. Løbehjulet er udstyret med display, så du kan følge med i hvilket gear/mode du er i samt aflæse batteristatus og hastighed. Du er godt sikret i trafikken med både skivebremse, elektronisk bremse samt for og baglys. Vi foreslår altid at der anvendes hjelm og at man ikke kører ud i regn/sne vejr. *Variere efter brugerens vægt og vejens beskaffenhed Specifikationer: Stel: Aluminium Maks vægt: 100 kg Maks fart: 20 km/t Produkt vægt: 15 kg Motor: 350 W Rækkevidde: Op til 45 km (variere efter brugerens vægt og vejens beskaffenhed) Foldet str.: L: 1083* B: 401* H: 1186 mm Udfoldet str.: L: 1083* B:401* H: 460 mm Hjul str.: 10? Dæktype: Luftdæk med slange

        Svendborg·tor.·nkbiler

        Ninebot Max G30 ld

        Ninebot Max G30 ld

        3.500 kr.

        Sælger det her fede Ninebot G30 LD el løbehjul Det kører 20 km/t men kan slåes til 28 km/t og slåes fra. Det har en rækkevidde op til 40 km( det kommer selvfølgelig an på hvordan man kører) •350 W Motor •Stigningsvinkel 20° •Maksimal belastning 100 kg •Dobbelt bremsesystem •10 tommer pneumatiske dæk med gelelag, der forhindrer punkteringer • Beskytelse mod regn og stænk (IPX5- vandafvisning) • Ninebot app, hvor man kan låse el løbehjulet, se batterilevetiden, og se hvor mange km den har kørt I alt. • Cruise control kan slåes til El løbehjulet har 3 Modes Eco Mode 0- 10 km/h Standard Mode 0- 15 km/h Sport Mode 0- 20 km/h Det har kun kørt 466 km i alt, så det er heller ikke brugt særligt meget Oplader medfølger Nypris 6000 kr Sælges for 3500 kr Kan afhentes I Silkeborg

        Silkeborg·26. mar. 2023