Razor elektrisk løbehjul - Turbo A

Razor elektrisk løbehjul - Turbo A

1.299,00 kr.

El-løbehjul fra Razor Du kan for alvor mærke vinden i håret, når du får fart på med det elektriske løbehjul fra Razor. Sus afsted på stier og små veje. Selvom du kender alle smutvejene, kommer du endnu hurtigere frem på dit løbehjul. Kør 16 km/t i op til 25 min. Foldbart - lige til at tage med sig Udskiftelig og hurtigopladende batteripakke Fart på dagen Start motoren, spark løbehjulet i gang og så er det afsted! Den 80-watts gearmotor kan få dig op på hele 16 km/t! Så er der altså fart på, når du skal på eventyr sammen med vennerne. Løbehjulet har urethanhjul, som giver en jævn og solid kørsel. Nem at have med Turbo A-løbehjulet kan foldes sammen, så du nemt kan have det med i toget eller bilen. Så kan du hurtigt komme afsted med vennerne, når dine forældre har sat dig af. OBS! Bemærk at der ikke medfølger lovpligtige reflekser og lygter.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    UDLEJES - Rulleskøjter

    UDLEJES - Rulleskøjter

    50 kr.

    Side-by-side rulleskøjter str. 41. HVORDAN LEJER JEG? Du lejer dette produkt gennem Hygglo ved at klikke på “Se annoncen hos forhandleren”, hvor der herefter kan sendes spørgsmål og lejeanmodninger til udlejeren. Hygglo er Nordens største udlejeningsplatform, hvor du kan leje (næsten) alt. Betaling sker gennem Hygglo og alt er forsikret. Det er en nem og sikker måde at leje de ting, du har brug for, uden besværet ved at eje dem - og så er det oftest også billigere.

    København V·i dag·Hygglo

    Fremhævet
    UDLEJES -Cruiserboard

    UDLEJES -Cruiserboard

    100 kr.

    DINGHY CROWN PEAK Cruiser Board from Landyachtz in perfect condition. Length: 28.5, Width: 8, Wheelbase: 14.6 HVORDAN LEJER JEG? Du lejer dette produkt gennem Hygglo ved at klikke på “Se annoncen hos forhandleren”, hvor der herefter kan sendes spørgsmål og lejeanmodninger til udlejeren. Hygglo er Nordens største udlejeningsplatform, hvor du kan leje (næsten) alt. Betaling sker gennem Hygglo og alt er forsikret. Det er en nem og sikker måde at leje de ting, du har brug for, uden besværet ved at eje dem - og så er det oftest også billigere.

    København K·lør.·Hygglo

    Fremhævet
    L-ride One + el løbehjul

    L-ride One + el løbehjul

    4.900 kr.

    Dette smarte løbehjul giver dig mulighed for at køre op til hele 45 km på en fuld opladning*. L-RIDE One + har en stærk 350 W motor så den er hurtig i optrækket og sjov at køre på. Den automatiske fartpilot og de store 10? luftdæk, der absorberer stød fra ujævnt underlag, sikrer dig ultimativ køreglæde. Skal du have løbehjulet med dig i din bil eller offentlig transport m.m. kan du uden besvær folde det sammen så det fylder minimalt. Løbehjulet er udstyret med display, så du kan følge med i hvilket gear/mode du er i samt aflæse batteristatus og hastighed. Du er godt sikret i trafikken med både skivebremse, elektronisk bremse samt for og baglys. Vi foreslår altid at der anvendes hjelm og at man ikke kører ud i regn/sne vejr. *Variere efter brugerens vægt og vejens beskaffenhed Specifikationer: Stel: Aluminium Maks vægt: 100 kg Maks fart: 20 km/t Produkt vægt: 15 kg Motor: 350 W Rækkevidde: Op til 45 km (variere efter brugerens vægt og vejens beskaffenhed) Foldet str.: L: 1083* B: 401* H: 1186 mm Udfoldet str.: L: 1083* B:401* H: 460 mm Hjul str.: 10? Dæktype: Luftdæk med slange

    Svendborg·tor.·nkbiler