Razor løbehjul - Scooter - Blå

Razor løbehjul - Scooter - Blå

399,95 kr.

Løbehjul fra Razor Kør om kap med vennerne, lær seje tricks og kom hurtigere frem. Du kan lave mange sjove ting med det seje blå løbehjul fra Razor. Aluminiums- og stålstel Kan klappes sammen Med bagbremse Solidt løbehjul Løbehjulet fra Razor har et solidt aluminiumsstel med stål-bar. Du kan suse afsted med vennerne på de 98 mm urethanhjul, der har RZR-10 kuglelejer, der giver dig en jævn og god kørekomfort. Løbehjulet er godt at lave tricks på, og du kan nemt give den fuld gas fremad. Går det for stærkt, træder du bare på bagbremsen. Let at transportere Du kan nemt tage løbehjulet med dig, da det så let som ingenting kan klappes sammen. I sammenklappet tilstand fylder løbehjulet minimalt. Razor Scooter er beregnet til at kunne bære en maksimumvægt på 100 kg.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Razor løbehjul - PowerWing Lightshow Caster

    Razor løbehjul - PowerWing Lightshow Caster

    949,00 kr.

    Løbehjul fra Razor Sus afsted og efterlad et lysspor med fest og farver på din vej. Hop op på dit superseje PowerRing løbehjul fra Razor og sus forbi dine måbende venner! 5 forskellige lysshows Med 3 x AA-batterier Sus afsted med fest og farver Med sine hel 5 animerede lysshows at vælge imellem og over 30 flerfarverede LED-lys, kan du nemt skabe dit eget lille rullende lysshow, som sætter fest og farver på dit eventyr. Lysene aktiveres med bevægelse Non-stop sjov og spas Med de to skrå baghjul kan du lave side-til-side bevægelser, spinne og drifte rundt i seje tricks og stunts. Det er side-til-side bevægelserne, der giver løbehjulet sin fremdrift, uden at skulle skubbes. Løbehjulet har en håndbetjent forskærmsbremse og et solidt skumgreb, der giver mere kontrol og en nem bremsning.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Razor løbehjul - Carbon Lux - Sort

      Razor løbehjul - Carbon Lux - Sort

      749,00 kr.

      Løbehjul fra Razor Dine kammerater vender sig i misundelse, når de ser dig komme spurtende på dit seje løbehjul. Ræs gennem byen og over bump i vejen med de store 200 mm hjul. Foldbart Justerbart styr Store 200 mm hjul Sus afsted gennem byen og over forhindringer De store hjul giver en jævn og glidende kørsel. Løbehjulet kan klare at køre over bump på vejen og andre forhindringer. Carbon Lux-løbehjulet har også en tekstureret ståplade, så du står bedre fast. Løbehjulet er foldbart med en nem foldemekanisme - så kan du hurtigt folde det samme og tage det under armen, når du skal ud på eventyr. Aluminiumsstyret er stærkt og kan justeres, så løbehjulet kan vokse sammen med dig.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Panda Primus trick løbehjul

        Panda Primus trick løbehjul

        600 kr.

        Ny/ubrugt. Normalpris: 799 kr + Panda Primus trick løbehjul. Egner sig til at køre i skateparks og på ramper. HIC compression system - smidige spins - let at vedligeholde. Spoked core hjulene med en kerne, som er lavet af aluminium, hvilket bl.a. betyder at hjulene er holdbare. Parkorienteret smalt og let deck, der er nemt at få til at lette og er nemt at styre. Deckets dropout er peg-cut, hvilket udover at spare vægt også giver dig mulighed for at montere pegs. Med den lave vægt på kun 3293 g. kan du øjeblikkeligt mærke, at du kører på et meget let. Total højde: 78.5 cm. Bar bredde: 500 mm. Deck længde: 49 cm. Deck bredde: 10.5 cm. Anbefalet alder: 7 år +.

        Aarup·fre.·

        Løbehjul

        Løbehjul

        400 kr.

        KD Rally er et trick løbehjul som anbefales til børn og unge I alderen 5-15 år. Løbehjulet henvender sig til begynderen og den øvede løbehjulsrytter. Dette løbehjul egner sig til street kørsel og skaterparker. Er du klar til at få fejet benene væk under dig? NKD Rally V4 trick løbehjulet er kommet for at erobre verden og det vil have dig med. Dette trick løbehjul kan køre på gaden og ramper, mens det slider på alt omkring sig, som var det det eneste det nogensinde har gjort. Det er perfekt til alle slags ridere, om du er begynder eller har kørt i flere år. Det er en blanding mellem styrke og lethed, med dets forkromet stål bar og brede aluminiums deck, med grind rails. Én ting er selvfølgelig materialerne, men hvad er de uden en fantastisk konstruktion? Ved hjælp af nye banebrydende teknologier og gode ideer, er dette trick løbehjul konstrueret til at sparke røv. Lad os begynde med at snakke om top kvalitets HIC kompressionssystemet, som tillader et glat og lækkert barspin. For ikke at glemme NKD Signature stål forgaflen, som tilføjer yderligere styrke til løbehjulets konstruktion. En tredje vigtig egenskab er necken. Denne neck er blevet smedet fast på decket, ved hjælp af en buet forsegling, som tillader den at sidde bredere og på den måde tilføje styrke. Sidst, men ikke mindst skal vi nævne de dejlige diamond grips, som ikke bare er super komfortable, men som også giver et rigtig godt grep. Dette trick løbehjul handler om styrke og kraft, så hvis du leder efter en du kan stole på når som helst, hvor som helst, er dette løbehjul perfekt til dig.

        Odense SV·12. apr.

        TILT THEOREM

        TILT THEOREM

        500 kr.

        Sælger dette Trick Løbehjul fra mærket TILT. Det er en str m, hvilet ville sige at deck længden er 21" / 533 mm. Det er kun brugt 2 gange i en skatepark, så derfor kun små tegn på brug, dog kun under decket. Når det ikke har været brugt, har det stået indenfor. Kan godt sendes, men ser helst det bliver hentet I korsør, hvis det bliver hentet, følges der en hjelm med som er str s/m. Bud modtages. Kvittering hves. Alt info om løbehjulet kan findes på dette link - https://ajscooters.dk/tilt-theorem-trick-lobehjul-8781

        Korsør·19. jul. 2023·

        Få beskedNår der er nye resultater i Løbehjul

        Lup med søgeord i
        Razor elektrisk løbehjul - ColorRave

        Razor elektrisk løbehjul - ColorRave

        1.499,00 kr.

        Elektrisk løbehjul med lysende hjul Af banen! Du kommer susende i et væld af farver, når du stiger op på det elektriske løbehjul fra Razor. Op til 30 minutters køretid Max hastighed på 12 km/t Hjul med LED-lys Max belastning: 50 kg På med hjelmen og afsted Tag fat i det skumbeklædte styr og træd op på brættet. Så begynder løbehjulet at lyse og køre afsted. Selve decket har nemlig en vægtsensor, så når den mærker noget vægt, tænder den lyset og kører fremad. Når det er tid til at stoppe eller sætte farten ned, sætter du din fod på bremsen på det bagerste hjul. Så begynder løbehjulet at bremse. Lithium-batteriet kan give en køretur på omkring 30 minutter, når det er fuldt opladet. Farverig køretur Både deck og hjulene har LED-lys, som begynder at lyse, når du træder op på løbehjulet. Det er en hel regnbue på dit løbehjul! OBS! Bemærk at der ikke medfølger lovpligtige reflekser og lygter. Løbehjulet kan derfor ikke bruges til at køre på i trafikken.

        WebshopCoop.dk
          Sponsoreret
          Razor elektrisk løbehjul - Turbo A

          Razor elektrisk løbehjul - Turbo A

          1.299,00 kr.

          El-løbehjul fra Razor Du kan for alvor mærke vinden i håret, når du får fart på med det elektriske løbehjul fra Razor. Sus afsted på stier og små veje. Selvom du kender alle smutvejene, kommer du endnu hurtigere frem på dit løbehjul. Kør 16 km/t i op til 25 min. Foldbart - lige til at tage med sig Udskiftelig og hurtigopladende batteripakke Fart på dagen Start motoren, spark løbehjulet i gang og så er det afsted! Den 80-watts gearmotor kan få dig op på hele 16 km/t! Så er der altså fart på, når du skal på eventyr sammen med vennerne. Løbehjulet har urethanhjul, som giver en jævn og solid kørsel. Nem at have med Turbo A-løbehjulet kan foldes sammen, så du nemt kan have det med i toget eller bilen. Så kan du hurtigt komme afsted med vennerne, når dine forældre har sat dig af. OBS! Bemærk at der ikke medfølger lovpligtige reflekser og lygter.

          WebshopCoop.dk
            Sponsoreret
            Rollie løbehjul - 2-i-1 - Blå

            Rollie løbehjul - 2-i-1 - Blå

            399,95 kr.

            Trehjulet løbehjul med sæde Med tre hjul er det ingen sag at køre på løbehjul - også selvom du ikke helt har styr på balancen. Inkl. sæde til siddende kørsel Lys i forhjulene Justerbar højde på styr Let at dreje Let at dreje. Svær at vælte De tre hjul gør det nemt for de mindste at holde balance, så de kan træne deres løbehjulsevner, inden de rykker videre til et løbehjul med to hjul. Løbehjulet er nemt at dreje, men svær at vælte på grund af de to forhjul. Løbehjulet har vip-for-drej teknologi. Når du vipper styret til den ene side begynder det også at dreje. Det gør det nemmere at styre, så din guldklump bedre kan opbygge balance og koordinationsevner. Ud over at have tre hjul, medfølger der også et sæde, så de mindste også har mulighed for at sidde ned, når der skal køres rundt. Så kan benene bruges til at komme fremad. Se lige farverne! De to forhjul lyser, når løbehjulet er i bevægelse. Det er sejt! Få fart på for at se de mange flotte farver lyse op. Psst. Løbehjulet skal samles af en voksen, før legen kan gå i gang.

            WebshopCoop.dk
              Sponsoreret