Razor elektrisk løbehjul - Turbo A

Razor elektrisk løbehjul - Turbo A

1.299,00 kr.

El-løbehjul fra Razor Du kan for alvor mærke vinden i håret, når du får fart på med det elektriske løbehjul fra Razor. Sus afsted på stier og små veje. Selvom du kender alle smutvejene, kommer du endnu hurtigere frem på dit løbehjul. Kør 16 km/t i op til 25 min. Foldbart - lige til at tage med sig Udskiftelig og hurtigopladende batteripakke Fart på dagen Start motoren, spark løbehjulet i gang og så er det afsted! Den 80-watts gearmotor kan få dig op på hele 16 km/t! Så er der altså fart på, når du skal på eventyr sammen med vennerne. Løbehjulet har urethanhjul, som giver en jævn og solid kørsel. Nem at have med Turbo A-løbehjulet kan foldes sammen, så du nemt kan have det med i toget eller bilen. Så kan du hurtigt komme afsted med vennerne, når dine forældre har sat dig af. OBS! Bemærk at der ikke medfølger lovpligtige reflekser og lygter.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Razor løbehjul - Scooter - Blå

    Razor løbehjul - Scooter - Blå

    399,95 kr.

    Løbehjul fra Razor Kør om kap med vennerne, lær seje tricks og kom hurtigere frem. Du kan lave mange sjove ting med det seje blå løbehjul fra Razor. Aluminiums- og stålstel Kan klappes sammen Med bagbremse Solidt løbehjul Løbehjulet fra Razor har et solidt aluminiumsstel med stål-bar. Du kan suse afsted med vennerne på de 98 mm urethanhjul, der har RZR-10 kuglelejer, der giver dig en jævn og god kørekomfort. Løbehjulet er godt at lave tricks på, og du kan nemt give den fuld gas fremad. Går det for stærkt, træder du bare på bagbremsen. Let at transportere Du kan nemt tage løbehjulet med dig, da det så let som ingenting kan klappes sammen. I sammenklappet tilstand fylder løbehjulet minimalt. Razor Scooter er beregnet til at kunne bære en maksimumvægt på 100 kg.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Razor løbehjul - Carbon Lux - Sort

      Razor løbehjul - Carbon Lux - Sort

      749,00 kr.

      Løbehjul fra Razor Dine kammerater vender sig i misundelse, når de ser dig komme spurtende på dit seje løbehjul. Ræs gennem byen og over bump i vejen med de store 200 mm hjul. Foldbart Justerbart styr Store 200 mm hjul Sus afsted gennem byen og over forhindringer De store hjul giver en jævn og glidende kørsel. Løbehjulet kan klare at køre over bump på vejen og andre forhindringer. Carbon Lux-løbehjulet har også en tekstureret ståplade, så du står bedre fast. Løbehjulet er foldbart med en nem foldemekanisme - så kan du hurtigt folde det samme og tage det under armen, når du skal ud på eventyr. Aluminiumsstyret er stærkt og kan justeres, så løbehjulet kan vokse sammen med dig.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        El løbehjul & Segway

        El løbehjul & Segway

        Sælges

        ------ Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel,landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding.You can setup your account in a few easy steps.

        Tølløse·i går·Klaravik.dk

        Ny
        El-løbehjul

        El-løbehjul

        16.005 kr.

        ca 3 år gammel - begrænset brug Maxi 10 er særdeles solidt bygget på et kraftigt aluminiums trinboard, som tåler en høj lasteevne. Specifikationer: - Godkendelse: CE (Godkendt til offentlig vej) - Model: Maxi med 10" hjul - Dæk: Luftgummi 10" - Hastighed: Op til 20 km/t - Gas funktion: Trinløs med indbygget fartpilot - Rækkevidde: 8 - 15 km afhænging af belastning, vejr og terræn - Batteri: 36V-6,4Ah 230Wh (Plug & Play) - Lygter: Kraftigt LED for- og baglys - Bremser: CBS Bremser (Skive+elektronisk) - Lasteevne: Op til 150 kg - IP klasse: IP54 (Støv og vandsprøjt)

        Silkeborg·tor.·

        L-ride One + el løbehjul

        L-ride One + el løbehjul

        4.900 kr.

        Dette smarte løbehjul giver dig mulighed for at køre op til hele 45 km på en fuld opladning*. L-RIDE One + har en stærk 350 W motor så den er hurtig i optrækket og sjov at køre på. Den automatiske fartpilot og de store 10? luftdæk, der absorberer stød fra ujævnt underlag, sikrer dig ultimativ køreglæde. Skal du have løbehjulet med dig i din bil eller offentlig transport m.m. kan du uden besvær folde det sammen så det fylder minimalt. Løbehjulet er udstyret med display, så du kan følge med i hvilket gear/mode du er i samt aflæse batteristatus og hastighed. Du er godt sikret i trafikken med både skivebremse, elektronisk bremse samt for og baglys. Vi foreslår altid at der anvendes hjelm og at man ikke kører ud i regn/sne vejr. *Variere efter brugerens vægt og vejens beskaffenhed Specifikationer: Stel: Aluminium Maks vægt: 100 kg Maks fart: 20 km/t Produkt vægt: 15 kg Motor: 350 W Rækkevidde: Op til 45 km (variere efter brugerens vægt og vejens beskaffenhed) Foldet str.: L: 1083* B: 401* H: 1186 mm Udfoldet str.: L: 1083* B:401* H: 460 mm Hjul str.: 10? Dæktype: Luftdæk med slange

        Svendborg·ons.·nkbiler

        EL-LØBEHJUL - Op til 45 KM/T

        EL-LØBEHJUL - Op til 45 KM/T

        1.900 kr.

        Bogist C1 Pro, 45 KM/T eller 20KM/T med fjernbetjent begrænser! Gode mønstret dæk, Stærk motor, God affjedring, 3 hastighedsgear, kraftig LED forlygte, sammenklappelig. Der medfølger fjernbetjent begrænser, så den kan fungere lovligt på vejen. Den har været vidt omkring på opdagelser i al slags vejr, så kosmetisk har den også pådraget lidt rust og ridser, derfor den lave pris! Jeg har været rigtigt glad for den, da den har fragtet mig på arbejde hver dag, og givet et par gode ture til ishuset, uden at være helt svedig af at cykle! Defekter: Udover de kosmetiske skønhedspletter, så virker baglygten virker ikke, men der er påsat cykellygte! Ellers skal man bare skifte kablet til den oprindelige lygte hvis det skal fikses! SENDES IKKE

        Nørresundby·31. mar.

        NY! V2 8.5” x 2.0” Punkterfri Dæk til El-løbehjul

        NY! V2 8.5” x 2.0” Punkterfri Dæk til El-løbehjul

        190 kr.

        Den nyeste model - V2! *** BESKRIVELSE *** - Størrelse: 8.5” x 2.0” - Punkterfri - Nemmere at installere - Med ekstra stødabsorberende huller *** PRIS *** Pris / stk *** PASSER TIL *** - XIAOMI M365 - Xiaomi M365 Pro - Xiaomi M365 Pro 2 - Xiaomi M365 S1 - Xiaomi Essential - FRUGAL DYNAMIC - FRUGAL CLEVER - FRUGAL PASSION - MOTUS SCOOTY - BLAUPUNKT MSC808 - FIAT F500 - F85 Og mange andre modeller med 8,5" x 2,0" dæk. *** LEVERING *** - Kan afhentes i Ballerup / Måløv - Hurtig forsendelse med DAO eller GLS (+45kr)

        Ballerup·29. mar.·

        Få beskedNår der er nye resultater i Løbehjul

        Lup med søgeord i
        Razor elektrisk løbehjul - ColorRave

        Razor elektrisk løbehjul - ColorRave

        1.499,00 kr.

        Elektrisk løbehjul med lysende hjul Af banen! Du kommer susende i et væld af farver, når du stiger op på det elektriske løbehjul fra Razor. Op til 30 minutters køretid Max hastighed på 12 km/t Hjul med LED-lys Max belastning: 50 kg På med hjelmen og afsted Tag fat i det skumbeklædte styr og træd op på brættet. Så begynder løbehjulet at lyse og køre afsted. Selve decket har nemlig en vægtsensor, så når den mærker noget vægt, tænder den lyset og kører fremad. Når det er tid til at stoppe eller sætte farten ned, sætter du din fod på bremsen på det bagerste hjul. Så begynder løbehjulet at bremse. Lithium-batteriet kan give en køretur på omkring 30 minutter, når det er fuldt opladet. Farverig køretur Både deck og hjulene har LED-lys, som begynder at lyse, når du træder op på løbehjulet. Det er en hel regnbue på dit løbehjul! OBS! Bemærk at der ikke medfølger lovpligtige reflekser og lygter. Løbehjulet kan derfor ikke bruges til at køre på i trafikken.

        WebshopCoop.dk
          Sponsoreret
          Rollie løbehjul - 2-i-1 - Blå

          Rollie løbehjul - 2-i-1 - Blå

          399,95 kr.

          Trehjulet løbehjul med sæde Med tre hjul er det ingen sag at køre på løbehjul - også selvom du ikke helt har styr på balancen. Inkl. sæde til siddende kørsel Lys i forhjulene Justerbar højde på styr Let at dreje Let at dreje. Svær at vælte De tre hjul gør det nemt for de mindste at holde balance, så de kan træne deres løbehjulsevner, inden de rykker videre til et løbehjul med to hjul. Løbehjulet er nemt at dreje, men svær at vælte på grund af de to forhjul. Løbehjulet har vip-for-drej teknologi. Når du vipper styret til den ene side begynder det også at dreje. Det gør det nemmere at styre, så din guldklump bedre kan opbygge balance og koordinationsevner. Ud over at have tre hjul, medfølger der også et sæde, så de mindste også har mulighed for at sidde ned, når der skal køres rundt. Så kan benene bruges til at komme fremad. Se lige farverne! De to forhjul lyser, når løbehjulet er i bevægelse. Det er sejt! Få fart på for at se de mange flotte farver lyse op. Psst. Løbehjulet skal samles af en voksen, før legen kan gå i gang.

          WebshopCoop.dk
            Sponsoreret
            Rollie løbehjul - 2-i-1 - Pink

            Rollie løbehjul - 2-i-1 - Pink

            399,95 kr.

            Trehjulet løbehjul med sæde Med tre hjul er det ingen sag at køre på løbehjul - også selvom du ikke helt har styr på balancen. Inkl. sæde til siddende kørsel Lys i forhjulene Justerbar højde på styr Let at dreje Let at dreje. Svær at vælte De tre hjul gør det nemt for de mindste at holde balance, så de kan træne deres løbehjulsevner, inden de rykker videre til et løbehjul med to hjul. Løbehjulet er nemt at dreje, men svær at vælte på grund af de to forhjul. Løbehjulet har vip-for-drej teknologi. Når du vipper styret til den ene side begynder det også at dreje. Det gør det nemmere at styre, så din guldklump bedre kan opbygge balance og koordinationsevner. Ud over at have tre hjul, medfølger der også et sæde, så de mindste også har mulighed for at sidde ned, når der skal køres rundt. Så kan benene bruges til at komme fremad. Se lige farverne! De to forhjul lyser, når løbehjulet er i bevægelse. Det er sejt! Få fart på for at se de mange flotte farver lyse op. Psst. Løbehjulet skal samles af en voksen, før legen kan gå i gang.

            WebshopCoop.dk
              Sponsoreret
              el løbehjul

              el løbehjul

              2.999 kr.

              Nyt El løbehjul op til 39km/t 350w 10.7ah str. 8.5 LÆS HER OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL: -Model navn? HT-T4 PRO -Er prisen fast? JA, også selvom du køber dem alle. 2999kr pr. Stk. -Stadig til salg? JA -Er der garanti? Nej, privat salg, dog nyt og i kasse, kan prøves/testes her - Kan du levere, NEJ, kun afhentning -Lokation Odense Sø. -Hastighed op til 39km/t, kan nemt nedgraderes da lovligt er max 20km/t. - Hastigheds-begrænsning helt op til 60km/t -Andre spørgsmål? længere nede i beskrivelse - Skriv venligst KUN når du vil hente Begrænset antal, først til mølle. Sælges privat da vi ikke skal bruge dem alligevel, monteret/samlet og ses/prøves ved en handel. Hurtig frisk acceleration. Beskrivelse: Effekt: 350W Max hastighed op til 39 km/t (Begrænsning op til 60km/t, *kan ikke kører 60, ) Max klatrevinkel: 15 grader Materiale: El-scooter i aluminium Batterikapacitet: 10,4Ah Distance pr opladning op til 30 km Bremse: Elektrisk bremse, skive bremse Max belastning 100-120 kg Arbejdsspænding: 36V Opladningstid: 4-6H Lys: Forlygte, Bremse Baglygte Egenvægt: 14 kg Totalvægt: 16 kg Pakningsstørrelse: 110*16*53 cm -Vandtæt -Punkterfrit hjul (gummi, ikke hårdt) -Lys for og bag, - Størelse 8,5" hjul - Kan foldes let sammen -APP venlig: -Elektronisk lås -Fartpilot -Valg mellem kick stat eller nul start -Valg af mode: "Langsom, ECO, eller sport" tilpasning af hastighed efter ønske -Finjustere hastighed i alle mode -Tænd/sluk lys + atmosphere lamp -Detaljer, temp, spænding, batteri status, total km, m.m -Accelartion og bremse response tid -Finjustere hastigheder og meget mere.

              Odense SØ·15. jun. 2023·

              Razor løbehjul - S Spark - Pink

              Razor løbehjul - S Spark - Pink

              499,95 kr.

              Løbehjul fra Razor Få det fedeste løbehjul og lav fyrværkeri i gaderne! Lys og gnister i hjulene Foldbart og justerbart i højden Letvægtsløbehjul med aluminiumstel Lav festfyrværkeri Hjulene lyser op i fede farver, når du drøner afsted, og hvis du skal give den ekstra gas, kan du med foden aktivere gnisterne på baghulet, så det ligner et helt fyrværkeri. Løbehjulet er udstyret med urethane hjul en bagskærmsbremse, så der sikkert kan komme masser af fart på. Til flere størrelser Stor eller lille? Det betyder heldigvis ikke så meget. Løbehjulets styr kan hurtigt justeres I højden, så det passer perfekt til netop dig. Løbehjulets foldemekanisme gør løbehjulet praktisk at bære, tage med på ferie og at opbevare. Løbehjulet kommer med gnister, som du kan udskifte efter behov.

              WebshopCoop.dk
                Sponsoreret
                Ønsket løbehjul - Blå

                Ønsket løbehjul - Blå

                279,95 kr.

                Løbehjul med Ønsket motiv Tag ind i Rosas rige fra Ønsket, en verden fuld af magi, når du fiser afsted på dit flotte og seje løbehjul. Med hjælp af lidt magi, kan du være den første, der kommer i skole eller til bussen. Justerbar højde Foldbart Skridsikker ståplade Fuld fart derudaf - med sikkerheden i orden Dine kammerater vender sig i misundelse, når de ser dig komme spurtende på dit seje løbehjul med motiv fra Disneyfilmen, Ønsket. Og ikke nok med det, så kan du nemt folde det sammen og tages under armen, når du skal ud på eventyr. Styret kan justeres, så løbehjulet kan vokse sammen med dig. Ståpladen er skridsikker og løbehjulet har bagbremser.. For endnu mere sikkerhed anbefales det, at der bruges cykelhjem ved kørsel - og at der anvendes reflekser og lys, når der køres i tåget vejr eller i mørke.

                WebshopCoop.dk
                  Sponsoreret
                  Paw Patrol løbehjul - Blå/Rød

                  Paw Patrol løbehjul - Blå/Rød

                  279,95 kr.

                  Løbehjul med Paw Patrol motiv Tag ud på et vaskeægte Paw Patrol-eventyr - og sus afsted, mens du hjælper hvalpene med at redde verden! Vær den første, der når frem til skolen eller bussen - fordi du er lynhurtig på løbehjulet. Justerbar højde Foldbart Skridsikker ståplade Fuld fart derudaf - med sikkerheden i orden Dine kammerater vender sig i misundelse, når de ser dig komme spurtende på dit seje løbehjul. Og ikke nok med det, så kan du nemt folde det sammen og tages under armen, når du skal ud på eventyr. Styret kan justeres, så løbehjulet kan vokse sammen med dig. Ståpladen er ergonomisk og skridsikker og løbehjulet har bagbremser. For endnu mere sikkerhed anbefales det, at der bruges cykelhjem ved kørsel - og at der anvendes reflekser og lys, når der køres i tåget vejr eller i mørke.

                  WebshopCoop.dk
                    Sponsoreret
                    Nyt El løbehjul op til 39km/t 350w 10.7ah str. 8.5

                    Nyt El løbehjul op til 39km/t 350w 10.7ah str. 8.5

                    2.999 kr.

                    Nyt El løbehjul op til 39km/t 350w 10.7ah str. 8.5 LÆS HER OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL: -Model navn? HT-T4 PRO -Er prisen fast? JA, også selvom du køber dem alle. 2999kr pr. Stk. -Stadig til salg? JA -Er der garanti? Nej, privat salg, dog nyt og i kasse, kan prøves/testes her - Kan du levere, NEJ, kun afhentning -Lokation Odense Sø. -Hastighed op til 39km/t, kan nemt nedgraderes da lovligt er max 20km/t. - Hastigheds-begrænsning helt op til 60km/t -Andre spørgsmål? længere nede i beskrivelse - Skriv venligst KUN når du vil hente Begrænset antal, først til mølle. Sælges privat da vi ikke skal bruge dem alligevel, monteret/samlet og ses/prøves ved en handel. Hurtig frisk acceleration. Beskrivelse: Effekt: 350W Max hastighed op til 39 km/t (Begrænsning op til 60km/t, *kan ikke kører 60, ) Max klatrevinkel: 15 grader Materiale: El-scooter i aluminium Batterikapacitet: 10,4Ah Distance pr opladning op til 30 km Bremse: Elektrisk bremse, skive bremse Max belastning 100-120 kg Arbejdsspænding: 36V Opladningstid: 4-6H Lys: Forlygte, Bremse Baglygte Egenvægt: 14 kg Totalvægt: 16 kg Pakningsstørrelse: 110*16*53 cm -Vandtæt -Punkterfrit hjul (gummi, ikke hårdt) -Lys for og bag, - Størelse 8,5" hjul - Kan foldes let sammen -APP venlig: -Elektronisk lås -Fartpilot -Valg mellem kick stat eller nul start -Valg af mode: "Langsom, ECO, eller sport" tilpasning af hastighed efter ønske -Finjustere hastighed i alle mode -Tænd/sluk lys + atmosphere lamp -Detaljer, temp, spænding, batteri status, total km, m.m -Accelartion og bremse response tid -Finjustere hastigheder og meget mere.

                    Odense SØ·8. maj. 2023·

                    Ninebot Max G30 ld

                    Ninebot Max G30 ld

                    3.500 kr.

                    Sælger det her fede Ninebot G30 LD el løbehjul Det kører 20 km/t men kan slåes til 28 km/t og slåes fra. Det har en rækkevidde op til 40 km( det kommer selvfølgelig an på hvordan man kører) •350 W Motor •Stigningsvinkel 20° •Maksimal belastning 100 kg •Dobbelt bremsesystem •10 tommer pneumatiske dæk med gelelag, der forhindrer punkteringer • Beskytelse mod regn og stænk (IPX5- vandafvisning) • Ninebot app, hvor man kan låse el løbehjulet, se batterilevetiden, og se hvor mange km den har kørt I alt. • Cruise control kan slåes til El løbehjulet har 3 Modes Eco Mode 0- 10 km/h Standard Mode 0- 15 km/h Sport Mode 0- 20 km/h Det har kun kørt 466 km i alt, så det er heller ikke brugt særligt meget Oplader medfølger Nypris 6000 kr Sælges for 3500 kr Kan afhentes I Silkeborg

                    Silkeborg·26. mar. 2023

                    El-løbehjul

                    El-løbehjul

                    1.100 kr.

                    Jeg sælger mit Denver elektriske løbehjul, det er købt for 1.699kr men vil gerne sælge det til 1.100kr Det har fået skiftet hjul pga. at det var beskadiget da det kom med posten, der mangler en rød lygte som også var gået i stykker under levering. Men der er reflekser bagpå, og en lygte omme foran som er et lovkrav. Der følger oplader med, løbehjulet fejler ingenting, ud over det ovenstående, er frisk på andre bud:) Ved interesse, kan du evt. skrive her eller på tlf. 45+ 51 94 59 71

                    Aabenraa·8. feb. 2023·

                    EL Løbehjul i god stand!

                    EL Løbehjul i god stand!

                    2.199 kr.

                    Hej med jer. Jeg sælger mit el løbehjul, som er i rigtig god stand og er blevet brugt omkring 3 gange men den er som ny. Alt det jeg fik med, får i også med. Laderen medfølger selvfølgelig også. Den har 3 forskellige gear. Første gear køre på 5-7 km/t anden gear køre 10-15 km/t og tredje gear køre 15-20 km/t. Den er lovlig fordi den kun køre 20 km/t men husk at man skal være 15+ for at køre på den. Bare skriv hvis der er nogle spørgsmål eller hvis i vil have flere informationer om den. Der kan sagtens forhandles! Fortsæt god dag. ?

                    Agedrup·10. nov. 2023