Adrenalin våddragt til mænd - Ballistic Batwing 4/3 - Sort

Adrenalin våddragt til mænd - Ballistic Batwing 4/3 - Sort

479,00 kr.

Våddragt fra Adrenalin Ballistic Batwing fra australske Adrenalin giver dig masser af fleksibilitet, stor slidstyrke, god varme og komfort til timerne i vandet. En våddragt i suveræn kvalitet der dækker de fleste vandtemperaturer. Indvendig batwing vandblokker Super-stretch i arme, ben og sidestykker Termoforing med mikroplys holder på varmen Brystparti i sælskind reducerer windchill og varmetab Stærk og fleksibel våddragt Våddragten er fremstillet i 4/3 mm tyk neopren med super-stretch på arme, ben og sidestykker, der sikrer fri bevægelighed. Dragten har desuden kraftige knæpuder for langtidsholdbar beskyttelse, forseglede kanter, der beskytter ankler og håndled mod vand og varmetab, fleksibel Dura Flex-nylon på udvalgte stykker for at øge slidstyrken og en solid YKK 10 rustfri bronzelynlås. Holder dig varm i vandet Våddragten er termoforet med mikroplys samt blødt superplys på for- og bagstykke. Denne foring holder effektivt på varmen og gør dragten meget behagelig at have på og ikke mindst nem at få af og på. Bryststykket i sælskind værner mod windchill og reducerer varmetab yderligere, så du kan holde dig varm i lang tid. Limede sømme hæmmer vandindtrængning, mens indvendig batwing vandblokker sørger for, at der ikke slipper vand ind gennem lynlåsen. Få hjælp til at vælge den rette størrelse i størrelsesguiden.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Adrenalin våddragt mænd - Ballistic Batwing 5/4 - Sort

    Adrenalin våddragt mænd - Ballistic Batwing 5/4 - Sort

    519,00 kr.

    Våddragt fra Adrenalin Ballistic Batwing fra australske Adrenalin giver dig masser af fleksibilitet, stor slidstyrke, god varme og komfort til timerne i vandet. En våddragt i suveræn kvalitet der dækker de fleste vandtemperaturer. Indvendig batwing vandblokker Super-stretch i arme, ben og sidestykker Termoforing med mikroplys holder på varmen Brystparti i sælskind reducerer windchill og varmetab Stærk og fleksibel våddragt Våddragten er fremstillet i 5/4 mm tyk neopren med super-stretch på arme, ben og sidestykker, der sikrer fri bevægelighed. Dragten har desuden kraftige knæpuder for langtidsholdbar beskyttelse, forseglede kanter, der beskytter ankler og håndled mod vand og varmetab, fleksibel Dura Flex-nylon på udvalgte stykker for at øge slidstyrken og en solid YKK 10 rustfri bronzelynlås. Holder dig varm i vandet Våddragten er termoforet med mikroplys samt blødt superplys på for- og bagstykke. Denne foring holder effektivt på varmen og gør dragten meget behagelig at have på og ikke mindst nem at få af og på. Bryststykket i sælskind værner mod windchill og reducerer varmetab yderligere, så du kan holde dig varm i lang tid. Limede sømme hæmmer vandindtrængning, mens indvendig batwing vandblokker sørger for, at der ikke slipper vand ind gennem lynlåsen. Få hjælp til at vælge den rette størrelse i størrelsesguiden.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Adrenalin unisex dykkerhætte - Sort

      Adrenalin unisex dykkerhætte - Sort

      149,95 kr.

      Dykkerhætte fra Adrenalin 40% af kropsvarmen forsvinder gennem hovedet, så ved at bruge en dykkerhætte til at holde på varmen, sparer du på energien, og kan derfor bruge mere tid under vandet til længere sessioner eller dyk. Giver fuld forsegling omkring ansigtet Strækbar neopren giver ekstra varme og behagelig pasform Modellen er unisex, så den passer til både mænd og kvinder Hold hovedet varmt under vand Dykkerhætter er essentielle for enhver dykker, især i de koldere sæsoner eller på dybt vand, da du undgår problemer med kulde i ansigt og om ørene. Dykkerhætten kan bruges under din nuværende våddragt eller tørdragt, og minimerer eksponeringen af ansigtet i koldt vand. Samtidig kan en dykkerhætte hjælpe med at holde styr på langt hår, der kan være til gene for dykkere, hvis det kommer i karambolage med maske og iltforsyning. Hættens features gør den særlig relevant til efterår og vinter, når du har brug for ekstra varme i det kolde vand. Den er velegnet til bl.a. dykning, svømning på åbent vand, triatlon og fridykning. Dykkerhætten er fremstillet af 3 mm neopren, som gør den både effektiv og behagelig, da den strækker sig og tilpasser sig dit hoved.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Våddragt Ballistic Adrenalin str. M

        Våddragt Ballistic Adrenalin str. M

        350 kr.

        Købt 2021, brugt 2 gange. Størrelse M. Som ny. Våddragt fra Adrenalin Ballistic Batwing fra australske Adrenalin giver dig masser af fleksibilitet, stor slidstyrke, god varme og komfort til timerne i vandet. En våddragt i suveræn kvalitet der dækker de fleste vandtemperaturer. Indvendig batwing vandblokker Super-stretch i arme, ben og sidestykker Termoforing med mikroplys holder på varmen Brystparti i sælskind reducerer windchill og varmetab Stærk og fleksibel våddragt Våddragten er fremstillet i 5/4 mm tyk neopren med super-stretch på arme, ben og sidestykker, der sikrer fri bevægelighed. Dragten har desuden kraftige knæpuder for langtidsholdbar beskyttelse, forseglede kanter, der beskytter ankler og håndled mod vand og varmetab, fleksibel Dura Flex-nylon på udvalgte stykker for at øge slidstyrken og en solid YKK 10 rustfri bronzelynlås. Holder dig varm i vandet Våddragten er termoforet med mikroplys samt blødt superplys på for- og bagstykke. Denne foring holder effektivt på varmen og gør dragten meget behagelig at have på og ikke mindst nem at få af og på. Bryststykket i sælskind værner mod windchill og reducerer varmetab yderligere, så du kan holde dig varm i lang tid. Limede sømme hæmmer vandindtrængning, mens indvendig batwing vandblokker sørger for, at der ikke slipper vand ind gennem lynlåsen.

        Odense V·4. dec. 2022·