Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

vidaXL vandtæt kraftigt regnsæt i 2 dele med hætte gul M

Kr. 299,-


Våddragt

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Sø- og sejlsport / Våddragt"

Opret favoritsøgning

Brugte våddragter er på tilbud på GulogGratis.dk: Køb en billig våddragt online


Se annoncerne med billige våddragter på GulogGratis.dk og køb en brugt våddragt til svømning online

Læs mere
Mangler du en våddragt til triathlon, kajak, dykning eller undervandsjagt? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og tag et kig på annoncerne med brugte våddragter, som sælges til billige priser. Her finder du et varieret udvalg af svømme- og dykkerdragter i forskellige størrelser og modeller, så du har gode muligheder for at finde våddragten, der lige præcis passer dig. På GulogGratis.dk kan du også gøre en god handel på brugt dykkerudstyr, redningsveste og udstyr til surfing. Hvis du ikke er til multisport eller høj bølgegang, men holder dig til landjorden og din have, er det i stedet annoncerne med gratis blomster, træer og beplantning, du skal tjekke ud.

Våddragter til triathlon er til salg på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe en våddragt til kajak

Der findes forskellige typer våddragter, og på GulogGratis.dk kan du få netop den våddragt, der passer til dit formål. Hvis du dyrker undervandsjagt er den todelte dragt med integreret hætte et godt valg, mens svømmedragten egner sig bedre til triathlon og scubadragten er for dig, som kan lide at dykke og snorkle.

Find en våddragt på tilbud online: Køb våddragt til dit barn på GulogGratis.dk

Pasformen er meget vigtig, når du skal investere i en dykkerdragt, da en dragt som sidder helt tæt til kroppen, giver dig et bedre glid gennem vandet. Våddragten må dog ikke stramme eller hindre din vejrtrækning og bevægelighed. Herudover er våddragtens primære funktion at holde dig varm, mens du er i vandet.
Læs mindre