Sup-Rider svømmevest til voksne - Sort

Sup-Rider svømmevest til voksne - Sort

199,95 kr.

Svømmevest fra Sup-Rider Er du også vild med vandsport? Kribler det i kroppen for at komme op på dit paddleboard og ud i den smukke natur? Så på med svømmevesten og afsted! Godkendt svømmevest til voksne til al aktiv vandsport Beskytter kroppen mod slag Med justerbart bælte og fløjte Godkendt svømmevest Svømmevesten fra Sup-Rider er godkendt til SUP (stand ud paddling) og holder dig flydende i vandet. Vesten er udviklet til den stilsikre vandsportsudøver, der ikke vil gå på kompromis med sikkerheden. Justerbar vest med fløjte Den velsiddende vest har et justerbart bælte, så den kan tilpasses dig. Derudover har den en fløjte, så du kan gøre opmærksom på, hvis du er kommet i knibe. Vesten kommer i to størrelser: - Str. 50-75 kg med 50N (dame) - Str. 75+ kg med 75N (herre) Bemærk: Dette er ikke en redningsvest, men en godkendt svømmevest.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Sevylor 2-pers. oppustelig kajak - Tahaa - Blå

    Sevylor 2-pers. oppustelig kajak - Tahaa - Blå

    1.189,00 kr.

    Oppustelige letvægtskajak fra Sevylor Der er masser af søer, åer og vandløb i det ganske, danske land, der bare ligger og venter på at blive besøgt. Med en let transporterbar, oppustelig kajak fra Sevylor, behøver de snart ikke at vente længere? Let at transportere og opbevare I robust, let og slidstærkt materiale Med integreret trykmåler for nøjagtig oppustning En oppustelig tur på vandet Tahaa kajakken kombinerer en ekstraordinær blanding af manøvredygtighed og brugervenlighed. Den gode bredde tilsammen med de behagelige sæder sørger for en stabil og komfortabel tur på vandet. Den oppustelige kajak er let og praktisk at tage med på tur, da den kan pakkes sammen, smides i bagagerummet og pumpes op på location. Tahaa er en let kajak, som er ideel til en udflugt for to personer med en maksimal belastning på 160 kg. Fuldendt design Den lette konstruktion kombineret med det integrerede rygsæksystem gør det nemt at komme til vandkanten, mens Sevytest funktionen tydeligt indikerer, hvornår du har pustet kajakken op til det korrekte tryk, inden du begiver dig ud på dit vandeventyr. Det slidstærke udvendige PVC materiale og specialkonstruerede gulvkammer, sikrer høj stabilitet og sikkerhed på vandet. Kajakken er udstyret med Boston-ventiler til nem oppustning. Tovejsventiler giver dig mulighed for at kontrollere luften, der kommer ind og ud af kajakken. For at puste op, skru tophætten af og indsæt pumpen. For at tømme luften skal du blot skrue hele ventilen af. Inflation og deflation har aldrig været så let! Den oppustelige kajak kommer med: - Reparationssæt - 1 dobbeltpagaj, der kan blive til 2 singlepagajer

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Seac Motus ( samle selv finne,kommer i 2 dele )

      Seac Motus ( samle selv finne,kommer i 2 dele )

      649,00 kr.

      Dykker-ButikkenPå lagerFra PriceRunner
        Sponsoreret
        2stk. Alu-Bomme til sejlskib !

        2stk. Alu-Bomme til sejlskib !

        700 kr.

        Her er et rigtigt godt tilbud til dig, som mangler en billig Bom ! Jeg har to stk. på henholdsvis. 3,46 m. 3,40 m. Den bronzefarvede er den længste og du får hvad du ser, små ridser Og skrammer, men intet skævt eller buler, kom selv og se… Den koster kun 900,-kr incl. Den alufarvede er den på 3,40, jeg kender ikke fabrikatet, men mener den er fra John mast og koster kun 650,-kr Har en god del sejlerudstyr til salg, - måske et kik’ værd ?

        Svendborg·i dag·

        Polaris Drabant 25

        Polaris Drabant 25

        22.500 kr.

        Vi sælger vores Polaris Drabant (pd26 - nr. 122) da vi simpelthen må sande at det ikke længere bliver til de store ture og børnene er blevet for store til at kunne sove sammen ude i stævnen. Du får en skøn båd med alt hvad du behøver for at komme på vandet. Ønsker du en båd i tiptop stand skal du lede videre. Der er ingen indenbordsmotor i båden men der er monteret en ældre langbenet 9,8hk Mercury påhængsmotor. Derudover er der diverse tilbehør i båden som følger med. Der f.eks. installeret nyt toilet ombord. Storsejl og rullegenua af brugbar stand. Båden ligger i Bogense marina. Pladsen kan overtages - ca. 8.000,- årligt inkl. strøm, vand, toilet, bad, stativ, op- og nedtagning.

        Harndrup·25. mar.

        Husbåd / Sommerhus / Studenterbolig

        Husbåd / Sommerhus / Studenterbolig

        180.000 kr.

        Verden bedste husbåd / Sommerhus / Studenterbolig Så kom dagen, hvor jeg må sælge min højt elskede og trofaste husbåd Mona. Til september har jeg haft hende i 10 år, men nu er det på tide, at hun får en ny ejer eller ejere. Årsagen er, at jeg har fået familie og er flyttet til Djursland. Jeg har overvejet at beholde den som et flydende sommerhus i Aarhus, men med en lille dreng og knap med tid, må jeg bare indse, at jeg ikke får den brugt nok. Lidt om Mona: Hun har oprindeligt været en redningsbåd fra Polen, hvilket betyder, at skroget er bygget ret solidt. Hun er 33fod og ca. 3.5m bred. Så hun passer ind i alle havne. For 10 år siden købte jeg den sammen med en kammerat, hvor vi efterfølgende har brugt MANGE timer på at bygge hende om til den hyggeligste husbåd, og for mit vedkommende en studenterbolig. Jeg har virkelig haft de bedste minder fra denne båd, både i havnen og når vi er sejlet ud og smidt anker. Den har fuld ståhøjde (lige omkring 1.95m), køkken-soveværelse-alrum, toilet, med brushe niche (med varmt vand). Derudover har jeg installeret verdens mindste brændeovn, som giver en rigtig god varme. Ellers har jeg brugt to små elradiatorer. Men den er isoleret med ca. 100 mm rundt, med undtagelse af de originale luger, så den holder fint varmen om vinteren. Jeg vil dog anbefale et par ekstra sokker, da der godt kan blive fodkoldt. Den har tre luger, man kan åbne. En over sengen, så man kan kigge på stjerner om natten. En ved køkkenet i loftet (bruger den ikke rigtig), og en i siden ved køkkenet, som giver den bedste udsigt, mens du laver mad. GG begrænser til bestemt antal tegn. Klik her for at læse hele beskrivelsen: https://docs.google.com/document/d/1gfzZkdZES3Cti92Y2vxbKi4V6Xod2qQvB3vZTIpU4FE/edit?usp=sharing Jeg havde egentlig tænkt at gøre hende forårsklar og gå overstående to-do-liste igennem, men så tænkte jeg at prøve at sælge hende, som hun er. Derfor er prisen også markant mindre end når hun har fået lavet overstående. Åben for bud:)

        Aarhus C·23. mar.

        En flydende Verden

        En flydende Verden

        120 kr.

        Tim Ecott. Indbundet, 331 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Da den engelske BBC-journalist Tim Ecott mistede sin mor, rejste han til det indiske ocean sammen med sin bror for at dykke. Det, der begyndte som en rejse for at bearbejde tabet, blev til en besættelse, som kom til at forme hans liv derefter. En flydende Verden er Tim Ecotts beretning om hans begejstring for havet. Gribende fortællinger om historiske dykkerklokker, græske svampedykkere, frømænd i 2. verdenskrig og fridykkere, der sætter rekord i at holde vejret, blandes med fængslende beretninger om forfatterens egne erfaringer under vandet i en elegant blanding af mystisk historie, levende reportager og minder. Tim Ecott tager os med på rejser fra Irland til Østrig, fra Florida til Papua New Guinea og til Bahamas og Seychellerne. En flydende Verden er en rejse fyldt med eksotiske, excentriske mennesketyper som dykker sammen med misforståede hajer, grædende skildpadder og smilende delfiner. Dette unikke og inspirerende blik ind i vores forhold til dybet, tillader selv den mest forskræmte svømmer at give sig hen.

        Valby·21. mar.·

        Tørdragt med ekstra udstyr

        Tørdragt med ekstra udstyr

        4.000 kr.

        Palm Cascade tørdragt i str. L - Kun let brugt Lækker 3-lags kvalitet med vandtætte svejsninger og vandtætte lynlåse. (Den er 'monstersikker' - har sejlet over Loch Ness! ;-)) Tilbehør medfølger: Støvler i str. 44-45 Neoprenshorts i str. L Spraydeck Nb! Delene må endelig ikke være for små - derimod må de meget gerne være rigelige i størrelsen! Det er godt med god plads, hvilket gør det lettere at komme i udstyret og giver plads til bevægelighed!) (Tidligere bruger er normalt en str. M-L med skostørrelse 42. Det har været perfekt!)

        Aabenraa·13. mar.·

        Viking oppustelig redningsvest

        Viking oppustelig redningsvest

        450 kr.

        Aldrig brugt. Købt til strandjagt, men kom aldrig med ud. Gaspatron ok og testet ved at puste den op. Efter 24 timer er der stadig fuld luftmængde i vesten Produktets specifikationer: - Type: Automatisk opblæsbar redningsvest med D-ring - Opdrift: 150 N - Vægt: 1.0 kg - Opdriftskammer og betræk: PU-belagt nylon - Opblæsningssystem: Oral eller automatisk opblæsning ved hjælp af et Halkey Roberts eller Hammer hydrostatisk opblæsningssystem - Co2 cylinder: 1 x 34g Co2 cylinder - Reflekser: Reflekser på opdriftskammer - Blandet: Monteret med løftestrop, D-ring, fløjte og pindelukning - Tilbehør: Reservedelssæt til genpakning af vesten efter opblæsning - Godkendelse: EN396 + EN 1095, ISO 12402-3 / 12402-6

        Struer·16. feb.·

        Komplet dykkersæt

        Komplet dykkersæt

        9.000 kr.

        Her har du muligheden for et kvalitetsbevidst dykkersæt. Det er altid skyllet af efter brug, og behandlet med respekt. Regulator-sæt med manometer fra Diving2000 af mærket Scubapro. https://diving2000.dk/shop/302-sp-regulatorpakke/3359-mk25evo-s600-r195/ Scubapro finner Seawing Nova gul str L https://diving2000.dk/shop/156-finner/8653-scubapro-finner-seawing-nova-gul/ BCD med integreret bly, så de kan aftages + blybælte Shorty 5 mm våddragt med hætte Scubapro blybælte Dykkerflaske 12 L Suunto dykkercomputer PRIS: 8.500 eller kom med et bud Skriv ved spørgsmål eller flere billeder. Scubapro, regulatorsæt, R195, S600, MK25 evo, tank, finner, våddragt

        Odense C·4. dec. 2023

        Komplet sæt dykker udstyr % flasker

        Komplet sæt dykker udstyr % flasker

        11.000 kr.

        Dykkerudstyr Apeks,Whites,Seaquest Komplet sæt dykker udstyr % flasker sælges. Whites tørdragt str. medium king.( USA frømands model) m. 3 sæt undertøj, har været i ferskvand 3 gange. Apeks DS4,ATX 40 reg. ATX 40 Octo, Xtra DS4 første trin samt Suunto cobra 1st. gen.computer. Harveys 7 mm. våddragt str. lg. Seaquest Raider Black diamond BCD. 3 hætter, 3 sæt handsker. Apollo split fins, Cressi fuldfods finner. Adskillige tasker, masser af vægte. 2 masker, line reel til vrag dyk, lift bag. 2 sæt rustfri pony tank beslag. Kort sagt alt fra sommer dyk og lige til meget kolde dyk. og mere til som jeg måske ikke lige har fået med. Her er udstyr for mange penge i rigtig god stand. NB. sættet har ligget tørt opbevaret i en del år, Så udskiftning af manchetter samt service af reg. sæt og computer må påregnes. Hvis du står og lige er kommet i gang med at dykke, så er dette sæt super kvalitets udstyr måske noget for dig.

        Odense C·16. jul. 2023·

        Få beskedNår der er nye resultater i Sø- og sejlsport

        Lup med søgeord i
        Secumar svømmevest - Vivo 50

        Secumar svømmevest - Vivo 50

        255,00 kr.

        Svømmevest fra Secumar Er du også vild med vandsport? Kribler det i kroppen for at komme op på dit paddleboard og ud i den smukke natur? Så på med svømmevesten og afsted! Brystmål: 40 cm

        WebshopCoop.dk
          Sponsoreret
          Secumar svømmevest - Echo - Rød/navy

          Secumar svømmevest - Echo - Rød/navy

          325,00 kr.

          Svømmevest fra Secumar Er du også vild med vandsport? Kribler det i kroppen for at komme op på dit paddleboard og ud i den smukke natur? Så på med svømmevesten og afsted! Bryst omkreds: 106-120 cm.

          WebshopCoop.dk
            Sponsoreret
            Secumar svømmevest - Echo - Rød/navy

            Secumar svømmevest - Echo - Rød/navy

            325,00 kr.

            Svømmevest fra Secumar Er du også vild med vandsport? Kribler det i kroppen for at komme op på dit paddleboard og ud i den smukke natur? Så på med svømmevesten og afsted! Bryst omkreds: 97-107 cm.

            WebshopCoop.dk
              Sponsoreret
              Båd Rib alu 420

              Båd Rib alu 420

              105.000 kr.

              Robust Aluminiums RIB båd inkl. Trailer sælges da jeg ikke får sejlet nok. Købt fra ny i marts 2020. Står som ny. Motor gået 30 timer. Båd kun været i vandet når den er blevet brugt så i alt 30 timer i vand ellers står den på trailer i opvarmet garage. Båden er vasket efter hver gang den er blevet brugt. Mærke: Great White. Motor: Mercury 50 hk benzin påhængsmotor mercury inkl. smartcraft og trim. Mercury Vengeance propel 3 bladet i rustfrit stål. Ca. 50 Liter indbygget tank Antiskrid dækbeklædning Baystar hydraulisk styring Styrepult samt front sæde. Kompas Led lanterne Exide batteri Rustfri badestie Scandic trailer. Garmin 42CV + tranducer Danmarks søkort inkl. Diverse: Anker, Fender, tovværk, Bøs, pumpe til pontoner. Pontoner af PVC Inkl i prisen følger Line samt badering. (jobe storm 2 personer) Båden kan flyttes af 1 mand på trailer til nøds. Ellers skal der monteres næsehjul på trailer for mere bekvem håndtering. Størrelse på båden Længde 14 fod(4.2 m) Bredde ca. 2 m. 1 meter uden luft i pontoner Vægt inkl. Motor og brændstof ca. 300 kg Sejler ca. 37 knob på toppen i perfekt vejr 1 voksen i båden. Cruise hastighed ved 3000-3,500 omdrejninger 14-18 knob alt afhængig er vejr og antal personer i båden. Båden er CE-C mærket og godkendt til 8 personer. Den er godkendt til at bære 850kg Vi har siddet 4 voksne og 2 børn og det må siges at være Max pladsmæssigt. Kræver speedbåds certifikat. Ny udført service hos odsherred marineservice. Pris 105.000, - Kom og se evt. Prøv den, det kan arrangeres.

              Valby·6. dec. 2022·

              Våddragt Våddragt O'Neill Reactor II 2mm str. 12

              Våddragt Våddragt O'Neill Reactor II 2mm str. 12

              250 kr.

              Våddragt O'Neill Reactor II 2mm Str. 12. Fejlkøb 2021 (for lille) - aldrig brugt. Reactor-serien sikrer dig god performance, når du skal på vandet om sommeren. Reactor 2 er desuden opgraderet yderligere og dragten er et lækkert mix af strækbarhed, komfort og styrke, så du kun skal koncentrere dig om at have det sjovt. Forskellige features på dragten gør den oplagt til sommerbrug, hvad end du er erfaren eller nybegynder. Dragten byder bl.a. på glatskin både for og bag, hvilket beskytter dig mod vinden, mens lynlåsen i ryggen gør det let at komme ind og ud af dragten. Leder du efter en våddragt til sommerbrug så får du utrolig megen dragt for pengene i en Reactor 2.

              Odense V·4. dec. 2022·

              O neall  5/4 mm våddragt barn 133-141cm

              O neall 5/4 mm våddragt barn 133-141cm

              800 kr.

              Top våddragten fra O?neal (Epic 5/4 mm) til salg. Str 133-141cm (vores søn var ca 135 cm da han fik dragten, så størrelsen passer meget godt). Brugt halv sæson (april til juli) sidste år ifm vores søn sejlede optimist jolle. Dragten er altid blevet skyllet i fersk vand efter sejllads på fjorden. Ingen huller og lynlåsen virker perfekt. Dette er den varmeste våddragt jeg kunne finde til børn og den holdt vores søn varm selv i april, hvor vandet stadig var under 10 grader og sønnen syntes det var evigt sjovt at lave kæntringsøvelser.. Dragten er 4/5mm neopren med limede flade sømme, så der kommer ikke vand ind igennem dragten, hvorved man bedre holder varmen. Har forstærkninger på begge knæ og lynes i ryggen. Købte samme model sidste år til hele familien og har købt nummeret større i år til vores søn, da vi var så glade for dem sidste år. Der er timevis af sjov i selv det danske vand, når man fint kan holde varmen. Læs evt mere om dragten hvor den blev købt: https://www.oneopensky.dk/p/youth-epic-54-bz-full-vaddragt-235991--4219B-GS6 Skriv hvis i har spørgsmål.

              Vejle Øst·23. nov. 2022