Vandtætte tasker - Grøn

Vandtætte tasker - Grøn

149,95 kr.

Drybags til dine eventyr Gør vandsport endnu sjovere, når du med ro i maven kan have dine ejendele med på vandet! Drybags er nemlig vandtætte tasker, der holder indholdet tørt og fri for skidt. Sæt med 3 tasker i forskellige størrelser Holder vand og skidt væk fra dine ejendele Perfekt til vandsport, camping, skiture og vandreture Stor taske Den store taske kan indeholde 20 L og er perfekt, hvis du skal afsted på dit paddleboard eller en tur i båden. Den er nem at tage med og vaske ren. Tasken er lavet af 840D PE med nylon webbing. Vandtæt telefoncase med halsrem Super smart pose til din telefon, så du kan være i kontakt med omverdenen, selvom du er omgivet af vand - uden frygt for, at din telefon får vandskade. Skærmen kan betjenes gennem det transparente vindue, og du kan også tage billeder under vand. Posen har en smart lukke mekanisme, der sikrer at den er vandtæt ned til 5 meter. Posen er lavet af 0,25mm PE og PP, har lukkesystem i plast samt nylon halsrem. Taske med skulderstrop Med denne taske har du nemt dine ejendele samlet, tæt på kroppen og tørre. Tasken er vandtæt og ideel til vandsport. Tasken er lavet af 0,25mm PE, velcro og nylong webbing.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Yak tørdragt herremodel str. L

    Yak tørdragt herremodel str. L

    2.500 kr.

    Yak Vanguard tørdragt i str. L, herremodel. Ca 5 år gammel, brugt Max 10 gange. Model med lynlås ved skridtet, hvilket er uundværlig når man er på vandet og skal tisse. Nypris var 4000 kr og den nye model koster 5200kr. Lalizas delta 150n oppustelig redningsvest. Ca 5 år gammel. Trænger til nye patroner. Nypris er 900 kr. C-skins legend surfstøvler i str. 46. Ca 5 år gammel. Nypris er 299 kr. Nypris for det hele er 5200 2500 kr. eller giv et realistisk bud. Skal afhentes i Nors, 7700 Thisted. Kan sendes på købers regning.

    Thisted·11. apr.·

    Sejler, Jeantex Ocean T3000, NYE  overals/bukser

    Sejler, Jeantex Ocean T3000, NYE overals/bukser

    1.800 kr.

    Sejlerbukser, Jeantex Ocean T3000, er lavet af robust Cordura-nylon og lever op til de højeste forventninger. Knæ og sædeområde er forstærket med Cordura, high-cut hele vejen rundt med store elastiske stropper, kraftig skjult 2-vejs lynlås foran, to brystlommer med fleecefor, som kan trækkes ud til tørring, lårlomme, justerbar talje- og benvidde, benafslutninger med indvendige "high-lastic" manchetter, sikkerhedsreflekterende striber. Materiale: T3000 Extreme - åndbar, vandtæt og robust. 100% polyamid, polyurethan belagt. For: T3000 let - åndbar, vand- og vindtæt, 100% polyamid, polyurethanbelagt. Netfor: 100% polyamid. Sømme: svejset. Størrelser: 36/38 - 44/46 kvinder. 46/48 - 62/64 mand. Farver: fås kun i skifer. Prisen er langt under halv ny pris

    Esbjerg V·5. apr.·

    Husbåd / Sommerhus / Studenterbolig

    Husbåd / Sommerhus / Studenterbolig

    180.000 kr.

    Verden bedste husbåd / Sommerhus / Studenterbolig Så kom dagen, hvor jeg må sælge min højt elskede og trofaste husbåd Mona. Til september har jeg haft hende i 10 år, men nu er det på tide, at hun får en ny ejer eller ejere. Årsagen er, at jeg har fået familie og er flyttet til Djursland. Jeg har overvejet at beholde den som et flydende sommerhus i Aarhus, men med en lille dreng og knap med tid, må jeg bare indse, at jeg ikke får den brugt nok. Lidt om Mona: Hun har oprindeligt været en redningsbåd fra Polen, hvilket betyder, at skroget er bygget ret solidt. Hun er 33fod og ca. 3.5m bred. Så hun passer ind i alle havne. For 10 år siden købte jeg den sammen med en kammerat, hvor vi efterfølgende har brugt MANGE timer på at bygge hende om til den hyggeligste husbåd, og for mit vedkommende en studenterbolig. Jeg har virkelig haft de bedste minder fra denne båd, både i havnen og når vi er sejlet ud og smidt anker. Den har fuld ståhøjde (lige omkring 1.95m), køkken-soveværelse-alrum, toilet, med brushe niche (med varmt vand). Derudover har jeg installeret verdens mindste brændeovn, som giver en rigtig god varme. Ellers har jeg brugt to små elradiatorer. Men den er isoleret med ca. 100 mm rundt, med undtagelse af de originale luger, så den holder fint varmen om vinteren. Jeg vil dog anbefale et par ekstra sokker, da der godt kan blive fodkoldt. Den har tre luger, man kan åbne. En over sengen, så man kan kigge på stjerner om natten. En ved køkkenet i loftet (bruger den ikke rigtig), og en i siden ved køkkenet, som giver den bedste udsigt, mens du laver mad. GG begrænser til bestemt antal tegn. Klik her for at læse hele beskrivelsen: https://docs.google.com/document/d/1gfzZkdZES3Cti92Y2vxbKi4V6Xod2qQvB3vZTIpU4FE/edit?usp=sharing Jeg havde egentlig tænkt at gøre hende forårsklar og gå overstående to-do-liste igennem, men så tænkte jeg at prøve at sælge hende, som hun er. Derfor er prisen også markant mindre end når hun har fået lavet overstående. Åben for bud:)

    Aarhus C·23. mar.

    Dykkerens Håndbog

    Dykkerens Håndbog

    100 kr.

    Alan Mountain. Indbundet, 160 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. Har MobilePay. Har man engang prøvet at dykke, må man prøve det igen! Det er simpelthen fantastisk. Men at dykke er ikke kun at lade sig glide ned i vandet - der hører mange forberedelser til. Grundig undervisning af en dygtig instruktør, anskaffelse eller lån af det rigtige udstyr, godt kendskab til havmiljøet og vejrets indflydelse på, om man overhovedet kan dykke, sikkerhed og førstehjælp. I DYKKERENS HÅNDBOG er det hele med, ledsaget af mere end 300 flotte fotos og instruktive tegninger. DYKKERENS HÅNDBOG henvender sig både til begynderdykkeren og til den mere trænede. • Dykningens historie • Udstyr og undervisning • Havet og miljøet • Sikkerhed og førstehjælp • Koralrevet og dets liv Også: • Sportsdykkerhåndbog, 75 kr. • Aschehougs Bog om Dykning, 120 kr.

    Valby·28. nov. 2023·

    SUP board 2 stk. med alt tilbehør

    SUP board 2 stk. med alt tilbehør

    5.500 kr.

    2 stk All round SUP board med dobbelt kammer, som oppustes hver for sig og giver større sikkerhed på vandet, 2 finner giver stabilitet og gør dem også velegnede til leg. Incl transportaske/rygsæk, alu paddel, pumpe mv. se billeder. Kun brugt en enkelt gang. 1 stk. Aztron Nova Compact 2,0 10” Nypris 3200,- Mål 305x81x15 Max sejlervægt 85 kg, Max lasteevne 115 kg. 1 stk. Aztron Super Nova Compact 11” Nypris 3700,- Mål 335x81x12 Max sejlervægt 105 kg, Max lasteevne 140 kg. 2 stk SUP trolley til nem transport - aldrig brugt, den ene er samlet den anden ikke pakket ud af kassen. Vi har betalt 8180,- for det hele og har kvitteringer. Sælges helst samlet. Befinder sig ved Ajstrup Strand men kan tages med til Højbjerg.

    Højbjerg·23. jul. 2023·

    Orca Sonar våddragt

    Orca Sonar våddragt

    2.000 kr.

    Orca Sonar Open Water Triathlon Men Havsvømmedragt våddragt str. 6 sælges. Rigtig god svømme/-våddragt, der egner sig til de fleste svømmere, fordi den sikrer en opdrift, der hverken er i den høje eller lave ende. Altså en god allround dragt. Den har fået en meget lille revne ved skridtet, men det betyder dog ikke noget og går ikke hele vejen igennem. Er repareret med lim. Ellers fejler den absolut intet. Inkl. org. opbevaringstaske/-pose. Og hvis det ønskes, får du også et par Zone3 neoprensokker med i str. L. Nypris 3500

    Silkeborg·31. dec. 2022·

    Få beskedNår der er nye resultater i Sø- og sejlsport

    Lup med søgeord i
    Aztron Mercury Padle Board

    Aztron Mercury Padle Board

    2.000 kr.

    Aztron mercury sælges Stift og robust allround board med fin balance. Herligt board til alle former for SUP, til både bølger og fladt vand. Et board til hele familien. Dobbelt chamber design der gør boardet extra stift og derfor extra hurtigt. Maksimal belastning på op til 140kg. Aztron revolutionerer sikkerheden i SUPs med deres oppustelige "dobbelt-kammer konsturktion", boardet består af 2 selvstændige kamre, der pustes op hver for sig. Det betyder at hvis uheldet er ude og boardet punkterer, er der stadig 50% af opdriften i funktion i det andet kammer. Man kan altid redde sig i land. Dobbelt konstruktionen betyder også at boardet bliver væsentligt stivere, og dermed væsentligt bedre performende og hurtigere.

    Sulsted·6. dec. 2022

    Hurtig lille rib styrepult 240 15 hk Yamaha

    Hurtig lille rib styrepult 240 15 hk Yamaha

    25.000 kr.

    Smart lille hurtig styrepult rib med glasfiber dobble skroget bund Sejl klar sæt med det hele ? indregistreret zelendia trailer med registrering? papir sættet er fra 2004 Der sider en 15 hk Yamaha motor på der altid starter meget let, den er hurtig og sejler 39 kmt med mig i vejer 60 kg. Den er godkendt til 4 personer men det er ikke optimalt skal du have en sjov tur er 2 personer bedst.. Skriv gerne for flere spørgsmål har sikkert glemt noget ?? byd gerne God dag??

    Silkeborg·27. nov. 2022

    O neall  5/4 mm våddragt barn 133-141cm

    O neall 5/4 mm våddragt barn 133-141cm

    800 kr.

    Top våddragten fra O?neal (Epic 5/4 mm) til salg. Str 133-141cm (vores søn var ca 135 cm da han fik dragten, så størrelsen passer meget godt). Brugt halv sæson (april til juli) sidste år ifm vores søn sejlede optimist jolle. Dragten er altid blevet skyllet i fersk vand efter sejllads på fjorden. Ingen huller og lynlåsen virker perfekt. Dette er den varmeste våddragt jeg kunne finde til børn og den holdt vores søn varm selv i april, hvor vandet stadig var under 10 grader og sønnen syntes det var evigt sjovt at lave kæntringsøvelser.. Dragten er 4/5mm neopren med limede flade sømme, så der kommer ikke vand ind igennem dragten, hvorved man bedre holder varmen. Har forstærkninger på begge knæ og lynes i ryggen. Købte samme model sidste år til hele familien og har købt nummeret større i år til vores søn, da vi var så glade for dem sidste år. Der er timevis af sjov i selv det danske vand, når man fint kan holde varmen. Læs evt mere om dragten hvor den blev købt: https://www.oneopensky.dk/p/youth-epic-54-bz-full-vaddragt-235991--4219B-GS6 Skriv hvis i har spørgsmål.

    Vejle Øst·23. nov. 2022