Sup-Rider svømmevest til voksne - Sort

Sup-Rider svømmevest til voksne - Sort

199,95 kr.

Svømmevest fra Sup-Rider Er du også vild med vandsport? Kribler det i kroppen for at komme op på dit paddleboard og ud i den smukke natur? Så på med svømmevesten og afsted! Godkendt svømmevest til voksne til al aktiv vandsport Beskytter kroppen mod slag Med justerbart bælte og fløjte Godkendt svømmevest Svømmevesten fra Sup-Rider er godkendt til SUP (stand ud paddling) og holder dig flydende i vandet. Vesten er udviklet til den stilsikre vandsportsudøver, der ikke vil gå på kompromis med sikkerheden. Justerbar vest med fløjte Den velsiddende vest har et justerbart bælte, så den kan tilpasses dig. Derudover har den en fløjte, så du kan gøre opmærksom på, hvis du er kommet i knibe. Vesten kommer i to størrelser: - Str. 50-75 kg med 50N (dame) - Str. 75+ kg med 75N (herre) Bemærk: Dette er ikke en redningsvest, men en godkendt svømmevest.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Adrenalin våddragt til mænd - Ballistic Batwing 4/3 - Sort

    Adrenalin våddragt til mænd - Ballistic Batwing 4/3 - Sort

    479,00 kr.

    Våddragt fra Adrenalin Ballistic Batwing fra australske Adrenalin giver dig masser af fleksibilitet, stor slidstyrke, god varme og komfort til timerne i vandet. En våddragt i suveræn kvalitet der dækker de fleste vandtemperaturer. Indvendig batwing vandblokker Super-stretch i arme, ben og sidestykker Termoforing med mikroplys holder på varmen Brystparti i sælskind reducerer windchill og varmetab Stærk og fleksibel våddragt Våddragten er fremstillet i 4/3 mm tyk neopren med super-stretch på arme, ben og sidestykker, der sikrer fri bevægelighed. Dragten har desuden kraftige knæpuder for langtidsholdbar beskyttelse, forseglede kanter, der beskytter ankler og håndled mod vand og varmetab, fleksibel Dura Flex-nylon på udvalgte stykker for at øge slidstyrken og en solid YKK 10 rustfri bronzelynlås. Holder dig varm i vandet Våddragten er termoforet med mikroplys samt blødt superplys på for- og bagstykke. Denne foring holder effektivt på varmen og gør dragten meget behagelig at have på og ikke mindst nem at få af og på. Bryststykket i sælskind værner mod windchill og reducerer varmetab yderligere, så du kan holde dig varm i lang tid. Limede sømme hæmmer vandindtrængning, mens indvendig batwing vandblokker sørger for, at der ikke slipper vand ind gennem lynlåsen. Få hjælp til at vælge den rette størrelse i størrelsesguiden.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Adrenalin våddragt mænd - Ballistic Batwing 5/4 - Sort

      Adrenalin våddragt mænd - Ballistic Batwing 5/4 - Sort

      519,00 kr.

      Våddragt fra Adrenalin Ballistic Batwing fra australske Adrenalin giver dig masser af fleksibilitet, stor slidstyrke, god varme og komfort til timerne i vandet. En våddragt i suveræn kvalitet der dækker de fleste vandtemperaturer. Indvendig batwing vandblokker Super-stretch i arme, ben og sidestykker Termoforing med mikroplys holder på varmen Brystparti i sælskind reducerer windchill og varmetab Stærk og fleksibel våddragt Våddragten er fremstillet i 5/4 mm tyk neopren med super-stretch på arme, ben og sidestykker, der sikrer fri bevægelighed. Dragten har desuden kraftige knæpuder for langtidsholdbar beskyttelse, forseglede kanter, der beskytter ankler og håndled mod vand og varmetab, fleksibel Dura Flex-nylon på udvalgte stykker for at øge slidstyrken og en solid YKK 10 rustfri bronzelynlås. Holder dig varm i vandet Våddragten er termoforet med mikroplys samt blødt superplys på for- og bagstykke. Denne foring holder effektivt på varmen og gør dragten meget behagelig at have på og ikke mindst nem at få af og på. Bryststykket i sælskind værner mod windchill og reducerer varmetab yderligere, så du kan holde dig varm i lang tid. Limede sømme hæmmer vandindtrængning, mens indvendig batwing vandblokker sørger for, at der ikke slipper vand ind gennem lynlåsen. Få hjælp til at vælge den rette størrelse i størrelsesguiden.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        LM 28 motorsejler

        LM 28 motorsejler

        185.000 kr.

        YDERLIGERE NEDSAT til 185.000 kr Vores dejlige LM28 fra 1986 skal videre, da vi er gået i land og skal på andre eventyr. Båden har en flot forhøjet presenning over cockpittet, delt med sprayhood. Der er ståhøjde. Alt i båden medfølger: Al service, ekstra madrasser, 8 fendere, 2 kuglefendere, tovværk, nyere (2018) Simrad kortplotter med Navionic elektroniske søkort. Ny batteribank med 1 startbatteri og 2 forbrugsbatterier. Søtoilet med håndpumpe + WC holdingtank med håndlænsepumpe. Ældre sejl med storsejl og rullegenua. Spilerstage til genuaen. Pæn bompressing. Der er i 2018 monteret bovtruster med fjernbetjening. Buck 24 motor, nyserviceret, 2545 motortimer, Z drev, fast trebladet propel. Båden står på land med mast på i Nyborg og kan ses efter aftale. Kontakt Allan på 22494456.

        Nyborg·søn.

        Deepblu cosmiq+ dykkercomputer

        Deepblu cosmiq+ dykkercomputer

        1.500 kr.

        DEEPBLU Cosmiq sort/rød dykkercomputer. Ny/aldrig pakket ud. Stadig i folie-indpakning. Normalpris omkring 2500 kr. Se bl.a. 5 billeder med yderligere info. Nedenstående beskrivelse er lånt fra internettet: Måler alle vitale dykkedata. Deepblu-dekompressionsalgoritme. Tre sikkerhedsfaktorindstillinger: Konservativ, Normal eller Progressiv. Justerbare indstillinger for Nitrox-dykning mellem 21 % og 40 %. Dykkeplanfunktion til planlægning af dyk på forhånd. Frihedstilstand bygget specifikt til apnø/fridykning. Indstilling af bundtimer med aktuel dybdemåler og samlet køretid og nulstillelig trintid og gennemsnitlig dybde. Lyd og visuelle alarmadvarsler; Dykkerlogbog - gemmer dykkedata for op til 25 dyk. Trådløs synkronisering via Blue-tooth for at uploade og gemme dykkedata til Deepblu-mobilappen for at oprette digitale dykkerlogfiler. Gratis over-the-air (OTA) firmwareopgraderinger; Mulighed for at justere indstillinger ved at synkronisere COSMIQ+ med Deepblu-mobilappen. BESKRIVELSE  Deepblu Cosmiq+ er en opdatering af den originale Cosmiq model, der introducerer en avanceret bundtimerfunktion til tekniske dykkere og en række flotte nye farvemuligheder. Med tilstande til fridykning, rekreativ og teknisk dykning vil Cosmiq+ appellere til dykkere på alle gåture og alle niveauer. Med et tryk på en knap kan du synkronisere med Deepblu-appen, så du nemt kan oprette en interaktiv dykkerlog og genopleve dit dyk efter du er kommet op til overfladen. Søgeord: Svømning Dykker Dykning Vandsport Sport Fridykning

        Aarup·16. mar.·

        Dykkerens Håndbog

        Dykkerens Håndbog

        100 kr.

        Alan Mountain. Indbundet, 160 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. Har MobilePay. Har man engang prøvet at dykke, må man prøve det igen! Det er simpelthen fantastisk. Men at dykke er ikke kun at lade sig glide ned i vandet - der hører mange forberedelser til. Grundig undervisning af en dygtig instruktør, anskaffelse eller lån af det rigtige udstyr, godt kendskab til havmiljøet og vejrets indflydelse på, om man overhovedet kan dykke, sikkerhed og førstehjælp. I DYKKERENS HÅNDBOG er det hele med, ledsaget af mere end 300 flotte fotos og instruktive tegninger. DYKKERENS HÅNDBOG henvender sig både til begynderdykkeren og til den mere trænede. • Dykningens historie • Udstyr og undervisning • Havet og miljøet • Sikkerhed og førstehjælp • Koralrevet og dets liv Også: • Sportsdykkerhåndbog, 75 kr. • Aschehougs Bog om Dykning, 120 kr.

        Valby·28. nov. 2023·