Populært

Dykker sæt. Auer msa BD 96

Dykker sæt. Auer msa BD 96

Sælges

------ Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel,landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding.You can setup your account in a few easy steps.

Tølløse·i går·Klaravik.dk

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Dykkerudstyr

Lup med søgeord i
TUSA SAV-7 EVO3 Underwater DPV scooter

TUSA SAV-7 EVO3 Underwater DPV scooter

3.000 kr.

TUSA SAV-7 EVO3 reducerer træthed, reducerer luftforbruget og giver en dykker mulighed for at gå længere og hurtigere under en række forhold, mens den forlænger deres tid under vandet. Funktioner Håndfri ridesadel for en bedre dykkeroplevelse Hurtigere hastighed og længere rækkevidde* Hurtig og jævnt reagerende variabel hastighedskontrol Høj ydeevne og langtidsholdbar lithium-ion-batteri* LED. Indikator for batterilevetid Hastighed: 0 - 2,8 mph / 4,5 km Dybdevurdering: 230 fod Svag. (L x B): 28,4" x 13,4" / 720 mm x 340 mm Overfladevægt med batteri: 45 lbs / 20,5 kg Nedsænket vægt med batteri: 0,5 lbs / 0,3 kg Rækkevidde i åbent vand: 9400m Batteritype: Lithium-Ion Hastighedsjustering: Rotationshastighedskontrol med propel med variabel stigning (3-trins) Sikkerhedsenhed: Sensation Current Shut-Down-enhed, vandlækagesensor og vandkølende motor. Send en direkte besked for forespørgsel WhatsApp: +33 7 58 56 21 59

København V·28. mar.

Harpun Alvimar pro 95.

Harpun Alvimar pro 95.

800 kr.

Fejlkøb derhen, at jeg aldrig har fået den brugt. Der er hjul og snøre med - alt sammen i org. indpakning. Beskrivelse: 95 cm prof. harpun med hjul. Sort og neongrøn. Kraftig harpun med 2 elastikker. Tekst fra annonce: Det perfekte match til en undervandsjæger Harpunen er udstyret med en helt ny aftrækkermekanisme i letvægtsmetal, som gør det meget let at klikke spyddet tilbage på harpunen. Håndtaget er ergonomisk designet, og ligger dejligt og naturligt i hånden. Samtidig leveres harpunen med et 6.5 mm hajfinnespyd og to stk. 14.5 mm elastikker med dyneema-wishbones, som giver et kraftigt skud uden rekyl. Yderligere er Salvimar METAL monteret med linehjul. pris: 1599,- kroner.

Otterup·23. mar.·

En flydende Verden

En flydende Verden

120 kr.

Tim Ecott. Indbundet, 331 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Da den engelske BBC-journalist Tim Ecott mistede sin mor, rejste han til det indiske ocean sammen med sin bror for at dykke. Det, der begyndte som en rejse for at bearbejde tabet, blev til en besættelse, som kom til at forme hans liv derefter. En flydende Verden er Tim Ecotts beretning om hans begejstring for havet. Gribende fortællinger om historiske dykkerklokker, græske svampedykkere, frømænd i 2. verdenskrig og fridykkere, der sætter rekord i at holde vejret, blandes med fængslende beretninger om forfatterens egne erfaringer under vandet i en elegant blanding af mystisk historie, levende reportager og minder. Tim Ecott tager os med på rejser fra Irland til Østrig, fra Florida til Papua New Guinea og til Bahamas og Seychellerne. En flydende Verden er en rejse fyldt med eksotiske, excentriske mennesketyper som dykker sammen med misforståede hajer, grædende skildpadder og smilende delfiner. Dette unikke og inspirerende blik ind i vores forhold til dybet, tillader selv den mest forskræmte svømmer at give sig hen.

Valby·21. mar.·

Sea & Sea YS-02 Manuel Undervands Strobe Sæt

Sea & Sea YS-02 Manuel Undervands Strobe Sæt

1.600 kr.

Sea and Sea YS-02 Manuel UV Strobe / Flash / Blitz med Flexibelt Greb Inklusiv Fiber Optisk Kabel og Diffuser Vandtæt ned til 75 meters dybde. Kan fugere både som master eller sub-strobe. Guide tal ved ISO 100 = 20 Beam Angle: 100x100 grader (105x105 med Diffuser) Farve Temperatur: 5600K (5250K med Diffuser) Batterier: 4x AA (Ikke inkluderet) Antal Flash per Ladning: ca. 330 med Ni-MH 2700mAh Recycle Time: 1,9 sekunder med Ni-MH 2700mAh Sættet er ca. 7 år gammelt, men stroben har kun været med på en 3-4 dyk, og har siden bare ligget i et skab, og fremstår derfor helt som nyt. Jeg har testet stroben med det optiske kabel og den fugerer som den skal. Fungerer både til kameraer med pre-flash og almindelig flash. Bemærk dette er en manuel flash, den er ikke TTL kompatibel. Kan ses, afprøves og afhentes i Hou, 8300 Odder. Jeg sender gerne mod forudbetaling via Mobile Pay (Og KUN Mobile Pay - ikke noget fis med kurerer eller betaling via DAO...), fragt betales af køber.

Odder·14. dec. 2023

Side:
af 3