Tøj til havkajak-roning

Tøj til havkajak-roning

300 kr.

Våddragt: NRS Farmer John LJ. Str. M: 300 kr. Ro-jakke, YAK Khanga. Str. M: 150 kr. Tørjakke, Palm Blå. Str. M: 850 kr. Tørbukser. Palm Ion Pant Grå. Str. S: 850 kr. Ro-handsker, NRS Titanium. Str. XL: 250 kr. eller Ro-handsker, GUL. Str. L: 200 kr. Stormhætte, GUL. Str. L: 250 kr. Tynd neopren-trøje: 300 kr. Lange neoprenstøvler, Mukluk Light . Str. 10 (43-44): 450 kr. Neoprensko. Str. 10 (43-44): 200 kr. Støvlerne og det ene par handsker er kun brugt meget få gange. Pris i alt 4.250 kr. Ved samlet køb: 3.800 kr.

Odder·man.·

Husbåd / Sommerhus / Studenterbolig

Husbåd / Sommerhus / Studenterbolig

180.000 kr.

Verden bedste husbåd / Sommerhus / Studenterbolig Så kom dagen, hvor jeg må sælge min højt elskede og trofaste husbåd Mona. Til september har jeg haft hende i 10 år, men nu er det på tide, at hun får en ny ejer eller ejere. Årsagen er, at jeg har fået familie og er flyttet til Djursland. Jeg har overvejet at beholde den som et flydende sommerhus i Aarhus, men med en lille dreng og knap med tid, må jeg bare indse, at jeg ikke får den brugt nok. Lidt om Mona: Hun har oprindeligt været en redningsbåd fra Polen, hvilket betyder, at skroget er bygget ret solidt. Hun er 33fod og ca. 3.5m bred. Så hun passer ind i alle havne. For 10 år siden købte jeg den sammen med en kammerat, hvor vi efterfølgende har brugt MANGE timer på at bygge hende om til den hyggeligste husbåd, og for mit vedkommende en studenterbolig. Jeg har virkelig haft de bedste minder fra denne båd, både i havnen og når vi er sejlet ud og smidt anker. Den har fuld ståhøjde (lige omkring 1.95m), køkken-soveværelse-alrum, toilet, med brushe niche (med varmt vand). Derudover har jeg installeret verdens mindste brændeovn, som giver en rigtig god varme. Ellers har jeg brugt to små elradiatorer. Men den er isoleret med ca. 100 mm rundt, med undtagelse af de originale luger, så den holder fint varmen om vinteren. Jeg vil dog anbefale et par ekstra sokker, da der godt kan blive fodkoldt. Den har tre luger, man kan åbne. En over sengen, så man kan kigge på stjerner om natten. En ved køkkenet i loftet (bruger den ikke rigtig), og en i siden ved køkkenet, som giver den bedste udsigt, mens du laver mad. GG begrænser til bestemt antal tegn. Klik her for at læse hele beskrivelsen: https://docs.google.com/document/d/1gfzZkdZES3Cti92Y2vxbKi4V6Xod2qQvB3vZTIpU4FE/edit?usp=sharing Jeg havde egentlig tænkt at gøre hende forårsklar og gå overstående to-do-liste igennem, men så tænkte jeg at prøve at sælge hende, som hun er. Derfor er prisen også markant mindre end når hun har fået lavet overstående. Åben for bud:)

Aarhus C·23. mar.

Få beskedNår der er nye resultater i Andet

Lup med søgeord i
Båd Rib alu 420

Båd Rib alu 420

105.000 kr.

Robust Aluminiums RIB båd inkl. Trailer sælges da jeg ikke får sejlet nok. Købt fra ny i marts 2020. Står som ny. Motor gået 30 timer. Båd kun været i vandet når den er blevet brugt så i alt 30 timer i vand ellers står den på trailer i opvarmet garage. Båden er vasket efter hver gang den er blevet brugt. Mærke: Great White. Motor: Mercury 50 hk benzin påhængsmotor mercury inkl. smartcraft og trim. Mercury Vengeance propel 3 bladet i rustfrit stål. Ca. 50 Liter indbygget tank Antiskrid dækbeklædning Baystar hydraulisk styring Styrepult samt front sæde. Kompas Led lanterne Exide batteri Rustfri badestie Scandic trailer. Garmin 42CV + tranducer Danmarks søkort inkl. Diverse: Anker, Fender, tovværk, Bøs, pumpe til pontoner. Pontoner af PVC Inkl i prisen følger Line samt badering. (jobe storm 2 personer) Båden kan flyttes af 1 mand på trailer til nøds. Ellers skal der monteres næsehjul på trailer for mere bekvem håndtering. Størrelse på båden Længde 14 fod(4.2 m) Bredde ca. 2 m. 1 meter uden luft i pontoner Vægt inkl. Motor og brændstof ca. 300 kg Sejler ca. 37 knob på toppen i perfekt vejr 1 voksen i båden. Cruise hastighed ved 3000-3,500 omdrejninger 14-18 knob alt afhængig er vejr og antal personer i båden. Båden er CE-C mærket og godkendt til 8 personer. Den er godkendt til at bære 850kg Vi har siddet 4 voksne og 2 børn og det må siges at være Max pladsmæssigt. Kræver speedbåds certifikat. Ny udført service hos odsherred marineservice. Pris 105.000, - Kom og se evt. Prøv den, det kan arrangeres.

Valby·6. dec. 2022·