Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

Sport


Våbenskab

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Crosman Maximus PCP Luftgevær - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Crosman Maximus PCP Luftgevær - 4,5 mm., Crosman Maximus PCP Luftgevær er endnu et topkvalitets PCP luftvåben fra amerikanske Crosman, som med sit imponerede PCP system gør det muligt at skyde op til 65 skud inden der igen er behov for en opfyldning. Derudover får man med Crosman Maximus PCP et luftgevær i stilrent design og som er 100% bygget på Crosmans våbenfabrik i USA.  Maximus PCP luftgeværet er dog ikke helt som normale PCP våben, for geværet har intet magasin. Derimod er der et lille ladegreb, som åbner ind til et kammer hvor haglet monteres efter hvert skud – altså ligesom på en klassisk jagt- eller salonriffel. PCP luftgeværet er som sagt bygget på Crosmans PCP-system, hvilket betyder at geværet ikke knækkes på traditionelvis. Derimod har geværet en lille trykluftcylinder monteret, som fyldes med op til 200 bar via en PCP pumpe eller godkendt dykkerfalske. Det kraftige PCP system gør det ikke bare sjovere at skyde, men er også utrolig kraftig, hvilket betyder at Maximus har en udgangshastighed på hele 243 m/s med almindelige hagl. Maximus har et skæfte i kunststofmateriale, som gør at geværet kan bruges i alt slags vejr og ikke kræver mere end almindelig vedligeholdelse. Skæftet har derudover en lille kindpude på begge sider af kolben og er lavet så den giver god støtte til skytten. På den øverste er det plads til montering af kikkertsigte via en 11 mm. monteringsskinne. Derudover byder Crosman Benjamin Maximus luftgeværet på både trykmåler, løb med gevind, løb i bruneret stål og kvalitets aftræk med sikring.  Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffer forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.      Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
I dag 1.999,-
Crosman Maximus PCP Luftgevær Kit inkl. Pumpe - 4,
image_search_result, business_basic, business_small_image
Crosman Maximus PCP Luftgevær Kit inkl. Pumpe - 4,, Crosman Maximus PCP luftgeværet i en smalet pakke hvor der medfølger en Crosman Benjamin PCP pumpe, som passer til luftgeværet. Pumpen er designet til Crosmans PCP system, hvilket betyder at denne kombination giver den bedste opfyldning af geværet.  Crosman Maximus PCP Luftgevær er endnu et topkvalitets PCP luftvåben fra amerikanske Crosman, som med sit imponerede PCP system gør det muligt at skyde op til 65 skud inden der igen er behov for en opfyldning. Derudover får man med Crosman Maximus PCP et luftgevær i stilrent design og som er 100% bygget på Crosmans våbenfabrik i USA.  Maximus PCP luftgeværet er dog ikke helt som normale PCP våben, for geværet har intet magasin. Derimod er der et lille ladegreb, som åbner ind til et kammer hvor haglet monteres efter hvert skud – altså ligesom på en klassisk jagt- eller salonriffel. PCP luftgeværet er som sagt bygget på Crosmans PCP-system, hvilket betyder at geværet ikke knækkes på traditionelvis. Derimod har geværet en lille trykluftcylinder monteret, som fyldes med op til 200 bar via en PCP pumpe eller godkendt dykkerfalske. Det kraftige PCP system gør det ikke bare sjovere at skyde, men er også utrolig kraftig, hvilket betyder at Maximus har en udgangshastighed på hele 243 m/s med almindelige hagl. Maximus har et skæfte i kunststofmateriale, som gør at geværet kan bruges i alt slags vejr og ikke kræver mere end almindelig vedligeholdelse. Skæftet har derudover en lille kindpude på begge sider af kolben og er lavet så den giver god støtte til skytten. På den øverste er det plads til montering af kikkertsigte via en 11 mm. monteringsskinne. Derudover byder Crosman Benjamin Maximus luftgeværet på både trykmåler, løb med gevind, løb i bruneret stål og kvalitets aftræk med sikring.  Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffer forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.      Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
I dag 3.299,-
Crosman Armada Combo PCP Luftgevær Kit inkl. Pumpe
image_search_result, business_basic, business_small_image
Crosman Armada Combo PCP Luftgevær Kit inkl. Pumpe, Crosman Armada Combo PCP luftgeværet i en samlet pakke med en Crosman Benjamin PCP pumpe, som passer til opfyldning af luftgeværet. Derudover indeholder pakken selvefølgelig også den kraftige Crosman Armada Combo PCP luftgevær, som via sit unikke design får tankerne hen på det amerikanske militærs kraftige maskinpistoler. Derudover leveres geværet med en stor Crosman CenterPoint kikkertsige der giver en forstørrelse på hele 4-16x og har et optik på 56 mm. Crosman Armada er produceret i topkvalitetsmaterialer og selvfølgelig bygget på Corsmans egen fabrik i USA. Armada er bygget op som et klassisk PCP luftgevær, hvilket betyder at geværet ikke har nogen traditonel spændefjeder eller gascylinder. Derimod har geværet en luftcylinder, som skal pumpes på med godkendt PCP pumpe eller via dykkerflaske. Cylinderen kan fyldes op til maksimalt 200 bar hvorefter skytten har ca. 30 skud på fuld kraft via et 10-skudsmagasin. Når cylinderen fyldes og under skydning kan lufttrykket ses på et lille manometer indbygget i geværet. Systemet betyder også at geværet ikke skal knækkes for hvert skud, men at skytten blot tager ladegreb på højre side af geværet, som om enhver jagt- eller salonriffel. Bygget sammen med PCP systemet sidder der et Crosman to-trins justerbar aftræk, som giver skytten mulighed for selv at indstille trækket. PCP systemet er utrolig kraftigt og gør at Crosman har fået Armada helt op på en udgangsagtighed på 335 m/s ved brug af almindelige hagl. Geværet har et skæfte i klassisk kunststofmateriale med pistolgreb og en meget enkelt skulderpude gør at geværet både kan anvendes af venstre og højrehåndsskytter. Geværet giver mulighed for at tilføje ekstra udstyr på løbet via små monteringsriller. Armada leveres med kraftig Crosman bipod og engelsk manual. Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffer forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
I dag 8.999,-
2 stk våbenskabe sælges
I dag 2.000,-
Beretta S687 EL Gold Pigeon II
I dag 22.995,-
Crosman DPMS Classic A4 Nitro Combo Luftgevær - 4,
image_search_result, business_basic, business_small_image
Crosman DPMS Classic A4 Nitro Combo Luftgevær - 4,, Crosman DPMS Classic A4 Nitro er lavet for at erstatte Crosman MTR77 og minder derfor meget om forgængeren. Det ikoniske militærdesign er videreført og får derfor stadig hurtigt tankerne hen på et de maskinpistoler det amerikanske forsvar anvender. Derudover er geværet lavet i er let syntetisk materiale og ekstra kort, så der opnås en bedre manøvredygtighed og kontrol under skydning. Crosman DPMS Classic A4 Nitro leveres i denne udgave med Crosman CenterPoint kikkerstige, der har en forstørrelse på 4x og et optik på 32 mm. Crosman DPMS Classic A4 Nitro er på trods af sit udsende et traditionelt knækluftgevær, hvor selve løbet knækkes for at lade den. Dog skyder den ikke med en normal spændefjeder, men på et gas-ram system kaldet Nitro Piston system, som er en gas-cylinder der sættes under tryk ved ladning af geværet. Det betyder at man både undgår  vibrationer fra en fjeder, mens man også opnår et mere slidstærk og lydsvagt gevær. Nitro Piston teknologien er utrolig kraftig og får udgangshastigheden helt op på 300 m/s med almindelige hagl og hele 360 m/s med specielle Power-hagl som eksempelvis Crosman`s Gold Flight Penetrators.  Geværet har en 2-trins justerbart aftræk der er gjort mere glat og blødt, så det tilsammen giver en bedre skydeoplevelse for skytten. Skæftet er lavet i let kunststofmateriale der ingen vedligeholde har og som både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Skæftet er som sagt formet som et amerikansk militærgevær med pistolgren og et magasin, som kan tages af og anvendes til opbevaring af hagl. Til geværet medfølger der en engelsk manual og herunder er det muligt at læse mere om de teknologier Crosman DPMS Classic A4 Nitro indeholder.   Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffer forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Crosman Nitro Piston er en et gas-ram teknologi, hvilket betyder at den traditionelle spændefjeder er skiftet ud med en gas-cylinder der under ladning trykkes flad af et stempel. Systemet fungere ved at geværet knækkes som normalt, men i stedet for at spænde en fjeder bliver et lille stempen trykket ind i den nitrogen fylde cylinder, der udløser sig ved skudafgivelse. Systemet har sine klare fordele ved at give et mere ensartet skud uden og at der ikke er nogen ”fjedervibrationer”, som normale spændefjeder luftvåben. Derudover har systemet også en langt større slidstyrke og mister ikke kraft eller bliver ustabil med tiden. Gas-ram systemet er særlig kendt fra dyre tyske producenter, men er blevet mere og mere udbredt som et fantastisk alternativ til normale fjederluftvåben.       Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
I går 2.199,-
Crosman PSM45 Luftpistol - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Crosman PSM45 Luftpistol - 4,5 mm., Crosman PSM45 er en sjov nyhed fra amerikanske Crosman, som har brugt teknologien fra Soft-gun pistoler til at udvikle en luftpistol. Pistolen har derfor ligesom mange soft-guns, sit eget 20-skudsmagasin, som flydes ved at med små stål kugler som eksempelvis Crosman ChopperHead BBS. Derefter er det bare at skyde løs og pistolen lades ved et hurtigt tilbagetræk i overdelen.  Pistolen er bygget i metal indvendigt og et skæfte i klassisk kunststofmateriale, som tilsammen giver PSM45 et realistisk pistol vægt. Derudover har geværet fået et Crosman aftræk med manuel sikring og leveres med engelsk manual.    Der må kun anvendes BB´s stålrundkugler som f.eks. Crosman Copperhead, Heckler & Koch Steel BB's eller Umarex Steel BB's Almindelige blyhagl kan altså ikke anvendes.   Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffer forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   Bemærk:   For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftpistoler over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
I går 499,-
Lille våbenskab købes
I går 2.000,-
Købes
Ophør ( Vurderet til 11.300 kr )
I går 7.800,-
Våbenskab til 13 geværer
I går 3.950,-
Våbenskab incl. våben og tilbehør
I går 7.800,-
Gamo Hunter 440-AS Combo Special Edition Luftgevær
image_search_result, business_basic, business_small_image
Gamo Hunter 440-AS Combo Special Edition Luftgevær, Gamo Hunter 440-AS Special Edition Luftgevær er nu kommet i en combo udgave, hvor der medfølger en Gamo 4x32 mm. kikkertsigte. Hunter 440-AS skiller sig ud ved at have en AIR-Stripper monteret på løbet, som øger stabiliteten af haglet når det forlader løbet. Derudover byder Hunter 440-AS på en række klassiske Gamo teknologier og selvfølgelig en utrolig høj udgangshastighed. Hunter 440-AS skæfte skiller sig ud fra andre luftgevær, ved at være produceret i bøgetræ, som op overfladen har fået en vandbaseret lak og laser udskæringer. Dertil har skæftet en dobbelt kindpude, så den både kan bruges af venstre- og højrehåndsskytter. Luftgeværet skyder på et klassisk knæk-system, hvor der tages ladegreb ved at knække løbet, og montere haglet i løbsindgangen. Dette betyder at man opnår en udgangshastighed på 305 m/s med almindelige blyhagl og hele 386 m/s med Power hagl. Sammen med knæk-systemet sidder der en Gamo SAT aftrækker, som giver et mere stabilt og blødt aftræk. Dertil giver SAT aftrækket mulighed for nem indstilling, så skytten opnår den perfekte skydeoplevelse. Geværet leveres med fiberoptisk TRUGLO sigte og en 11 mm. monteringsskinne, som gør det nemt at montere et kikkertsigte.   Det nye Gamo SAT (Smooth Action Trigger) Trigger System er uden tvivl en fantastisk og meget mere stabilt aftrækker. SAT er en skræddersyet aftrækker og designet til alle discipliner af skydning. Den er udstyret med en teknologi der giver et mere glat aftræk og hurtigt aftræk, så man tilsammen opnår en øget nøjagtighed i skuddet. SAT bogstaverne er indgraveret i begge sider af det mørke og stilfulde aftræk.  Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 17.10 2.099,-
Våbenskab
d. 16.10 3.400,-
Gamo AF-10 - 4,5 mm
d. 15.10 1.299,-
Nor-Lyx HL5 Basic S5 Våbenskab
d. 15.10 3.499,-
Hatsan Torpedo 150TH Combo Luftgevær - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Hatsan Torpedo 150TH Combo Luftgevær - 4,5 mm., Den klassiske Hatsan Torpedo 150TH i en speciel Combo udgave, hvilket betyder at der medfølger et kikkerstige med en forstørrelse på 4x og et optik på 32 mm., som sikre god lys ind i linsen, så den både kan anvendes under mørke forhold. Til kikkertsigtet medfølger der også en krafitg Gamo skinnemontage, der kan både beskytter og holder kikkertsigtet på plads under skydning med det kraftige rekyl gevær som Hatsan 150TH Combo. Geværet skiller sig ud ved at have et fastløb med en spændestang under, som løsnes og spændes når geværet skal lades. Haget monteres ved at åbne for et lille kammer ovenpå geværet og lukke det til igen. Et fastløb-system har sine klare fordele ved at man undgår ”knækket” på geværet og derved minimere risikoen for slør og skævhed på løbet. Derudover betyder det fasteløb også at riffelgangen i løbet bliver en anelse længere, så man derved opnår et mere præcist gevær. Hatsan 150TH Combo har fået en række opdateringer, som gør at den nu indeholder de samme nye Hatsan teknologier, som de nyere modeller har. Geværet har blandt andet fået den unikke og justerbare Hatsan Quattro aftrækker, det gør det muligt både at indstille hårdheden, længden og cyklus af aftrækket. Derudover har man også givet det kraftige luftvåben den støddæmpende SAS teknologi (Shock Absorber System), som betyder at en mekanisme inde i løbet optager noget af det rekyl der kommer ved skudafgivelse. To markante forbedringer der alt i alt har forbedret skydeoplevelses markant, men også gjort det kraftige gevær mere behageligt at skyde med i lange perioder. Skæftet på geværet er produceret i let og vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale, som er udover med et støttende og komfortabelt thumbhole håndtag. Denne udformning betyder dog at geværet bedst kan anvendes af højrehåndsskytter og derved besværliggør skydning med venstre hånd. Med til geværet medfølger der en Hatsan Bipod, luksus kikkertstop og en engelsk manual. Yderlig information og beskrivelse af de Hatsan teknologier geværet indeholder kan læses herunder.   Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille og justere skyd aftrækket, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. Og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. geværet tabes vil aftrækket automatisk låse også selvom sikring er slået fra.  Hatsan Shock Absorber System (SAS) er et unikt system, der reducere de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af geværet, pistol, optik og tilbehør. Systemet der en speciel mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet og ligesom det beskyttere udstyret er det også med til at give skytten en mere behagelig skydeoplevelse.    Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet.   TRIOPAD® Butt System  Hatsan TRIOPAD® Butt System er et unikt system der både er med til at give en mere behagelig skydeoplevelse, samt mulighed for justering af længeden af skulderpuden og dermed længden til aftrækket. De specielle gummipuder absorbere rekylsalget og yder derved optimal beskyttelse af skulderen under skydning. Derudover er det muligt at justere længden af skulderpuden ved at fjerne eller tilføje tre individuelle plader.      Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.   
d. 15.10 2.799,-
Hatsan Mod 33 Combo - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Hatsan Mod 33 Combo - 4,5 mm, Combo udgave af Hatsan MOD 33 4,5 millimeter kaliber med 4x32 mm. kikkertsigte og monteringsringe med kikkertstop. Den medfølgende kikkert har en forstørrelse på 4x og en optik på 32 mm., som ved levering kun kræver at blive monteret på geværet og derefter skudt ind. Ellers er alt på geværet som på den normale Hatsan MOD 33 model, hvilket betyder at man her får et gevær der både er let, træfsikker og er nem at betjene for selv nybegynderen. Geværet er bygget op som et klassik knækluftgevær, som lades ved at knække løbet og putte haglet direkte ind i løbsindgangen.   En kraftig spændefjeder betyder at man med Hatsan MOD 33 Combo opnår en udgangshastighed på hele 200 m/s ved anvendelse af almindelige hagl. Geværet har fået den nye Quattro aftræk, som gør det muligt både at justere længden, belastning og cyklus af aftrækket. Skæftet er produceret i let og vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale, som derudover har fået netskæringer der giver et bedre greb om geværet. Enden af skæftet har en blød skulderpude i gummi, som både er med til at reducere rekylsalg og give en mere komfortabel skydeoplevelse. Derudover har geværet riffelgang, manuel sikring og der medfølger engelsk manual.      Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille og justere skyd aftrækket, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. Og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. geværet tabes vil aftrækket automatisk låse også selvom sikring er slået fra.      Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.   
d. 15.10 1.099,-
Crosman Shockwave NP Combo Luftgevær - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Crosman Shockwave NP Combo Luftgevær - 4,5 mm., Crosman Shockwave NP Combo i 4,5 millimeter kaliber er skabt til at give skytten en præcis, komfortabel og lydløs skydeoplevelse. Geværet et derudover blandt de mest lydløse på markedet, via et lyddæmpet Break Barrel løb og Shockwave teknologi, som tilsammen reducere lyd og rekyl med op til 70%. Luftgeværet leveres med en CenterPoint kikkertsigte med en forstørrelse på 4x og et optik på 32 mm. Ønsker man ikke at skyde med kikkertsigte har geværet også monteret rødt og grønt fiberoptisk Truglo sigte, som gør det nemt at se kontrasten mellem front- og bagsigte. Shochwave NP er bygget op omkring det anerkendte Crosman Nitro gasram system, og har derfor ingen normal spændefjeder, men en indbygget gaspatron. Systemet fungere ved at en nitrogenfyldt gas-cylinder under ladning trykkes fladt af et lille stempel og udløses ved skudafgivelse. Dette system er ofte at foretrække frem for den normale spændefjeder, da det er mere lydsvagt og slidstærkt. Derudover betyder det lukkede gasram-system også at hvert skud bliver mere ensartet og at man samtidig undgår de normale vibrationer en fjeder giver efter skudafgivelse. Bygget sammen med Nitro systemet har geværet fået en 2-trins justerbart aftræk, som giver skytten god komfort og et blødt aftræk. Disse to systemer sammen gør at geværet opnår en udgangshastighed på 305 m/s og hele 365 med PBA power hagl. Luftgeværet fra amerikanske Crosman har et kunststofskæfte i let vedligeholdelsesfrit syntetisk materiale, som derudover har fået både pistolgreb og en skridsikker overflade. Skæftet er designet med en kindpude på begge sider, så geværet både kan benyttes af venstre- og højrehåndsskyter. Læs mere eller se en video om den unikke Crosman Nitro Piston teknologi herunder. Engelsk manual medfølger og geværet leveres i beskyttet papkasse.  Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffer forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Crosman Nitro Piston er en et gas-ram teknologi, hvilket betyder at den traditionelle spændefjeder er skiftet ud med en gas-cylinder der under ladning trykkes flad af et stempel. Systemet fungere ved at geværet knækkes som normalt, men i stedet for at spænde en fjeder bliver et lille stempen trykket ind i den nitrogen fylde cylinder, der udløser sig ved skudafgivelse. Systemet har sine klare fordele ved at give et mere ensartet skud uden og at der ikke er nogen ”fjedervibrationer”, som normale spændefjeder luftvåben. Derudover har systemet også en langt større slidstyrke og mister ikke kraft eller bliver ustabil med tiden. Gas-ram systemet er særlig kendt fra dyre tyske producenter, men er blevet mere og mere udbredt som et fantastisk alternativ til normale fjederluftvåben.       Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 1.499,-
Gamo Delta Fox GT Spyder Luftgevær - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Gamo Delta Fox GT Spyder Luftgevær - 4,5 mm., Delta Fox GT Spyder i 4,5 mm. er et helt nyt knækluftvåben fra den spanske Gamo og er tiltænkt til husstandes yngre skytter. Det særlige ved den nye GT Spyder udgave er det nye unikke design i gråt kunststofmateriale med et hvidt mønster. Ellers er geværet identisk med den normale Delta Fox GT og byder derfor på mindre skæfte, så selv familien mindre medlemmer kan anvende det. Skæftet er produceret i kunststof, som både er utrolig og ikke har nogen vedligeholdelse. Det specielle skæfte gør designet af skæftet det særligt egnet til venstrehåndsskytter, men også brugbart for højrehåndsskytter. Derudover får man med Gamo Delta Fox GT både skinne til kikkert, ventileret bagklappe, tro-trins aftrækker og sikring. Udgangshastigheden ligger med almindelige hagl på 160 m/s og ved anvendelse af specielle ”Power-Hagl” kan geværet komme helt op på 190 m/s.      Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 1.099,-
Crosman TR77NPS Combo Luftgevær - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Crosman TR77NPS Combo Luftgevær - 4,5 mm, TR77NPS Combo er endnu et luftgevær fra Crosman med et design inspireret af det amerikanske militær. Geværet er gjort en 3” kortere end Crosmans TR77NP for at opnå endnu bedre manøvredygtighed og kontrol for skytten. Der medfølger et CenterPoint kikkertsigte med en forstørrelse på 4x og en optik på 32 mm. samt originalt Crosman ringmontage. Det er dog ikke kun designet der er unikt på TR77NPS, men også det særlige Nitro Piston gas ram system. Det betyder at den traditionelle spændefjeder er skiftet ud med en nitrogen gas-cylinder der bliver spændt op når geværet lades og udløses ved skudafgivelse. Den kraftfulde gascylinder har sine fordele ved at man opnår et mere ensartet skud uden vibrationer, mens det også har en utrolig slidstyrke og er mere lydsvagt. Systemet betyder at udgangshastigheden ved anvnedelse af almindelige hagl kommer op på 300 m/s og hele 360 ved brug af de særligt hurtige Power-hagl som f.eks. Crosman`s Gold Flight Penetrators. Crosman TR77NPS Combo har et klassisk 2-trins aftræk der også er justerbart, så skytten kan indstille det efter eget ønske og behov.  Skæftet er produceret i vedligeholdelsesfrit syntetisk materiale med pistolgreb og udformet så man opnår den en vægt på kun 2,6 kg. Selve løbet er også pakket ind i syntetisk materiale, så man kun har brunering på oversiden af geværet, som selvfølgelig kræver en smule vedligeholdelse for at holde den sorte farve. Crosman TR77NPS leveres i papkasse og der medfølger engelsk manual. Læs mere eller se en lille film om Nitro Piston teknologien herunder.       Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffer forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Crosman Nitro Piston er en et gas-ram teknologi, hvilket betyder at den traditionelle spændefjeder er skiftet ud med en gas-cylinder der under ladning trykkes flad af et stempel. Systemet fungere ved at geværet knækkes som normalt, men i stedet for at spænde en fjeder bliver et lille stempen trykket ind i den nitrogen fylde cylinder, der udløser sig ved skudafgivelse. Systemet har sine klare fordele ved at give et mere ensartet skud uden og at der ikke er nogen ”fjedervibrationer”, som normale spændefjeder luftvåben. Derudover har systemet også en langt større slidstyrke og mister ikke kraft eller bliver ustabil med tiden. Gas-ram systemet er særlig kendt fra dyre tyske producenter, men er blevet mere og mere udbredt som et fantastisk alternativ til normale fjederluftvåben.         Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 1.499,-
Gamo Hunter Extreme 1250 Combo Luftgevær - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Gamo Hunter Extreme 1250 Combo Luftgevær - 4,5 mm., Gamo Hunter Extreme 1250 Combo er uden tvivl noget af det flotteste, kraftigste og bedste luftgevær fra Gamo. Hele konceptet bag Hunter Extreme er den specielle ”Gamp POWER – 33 mm.” teknologi, som er et ekstrem kraftig cylinder på hele 33 mm. Den øget størrelse gør den i stand til at skubber mere luft, og derved sende haglet betydelig hurtigere ud af cylinderen. Dette betyder at man opnår en udgangshastighed op 379 m/s med almindelige hagl og hele 475 m/s med specielle Power-hagl.  Da den kraftige cylinder afgiver en smule rekyl har geværet får monteret Gamos støttepuder kaldet SWA. Det betyder at op til 74% af det rekylsalg geværet afgiver ved skud absorberes i puderne. For at beskytte den store medfølgende 3-9x50 mm. WR IR kikkert har geværet RRR teknologi, som reducere rekylslaget op i kikkeren med næsten 100%. Skæftet er lavet til både venstre og højrehånds skytter og produceret i lakbehandlet træskæfte, som kræver en smule vedligeholdelse, hvis man har det med i fugtigt vejr – til gengæld er det utrolig flot! Læs mere eller så små videoer om de Gamo teknologier Hunter Extreme 1250 Combo indeholder herunder:    GAMO SWA betyder ”Shock Wave Absorber”, som er en rekylpude der i sin enkelthed skal hjælpe med at give en bedre skydeoplevelse.  Den specielle skulderpude er udviklet og testet på GAMOS laboratorier for at forbedre absorbering, måle kraften (kg.) og afstanden af rekyl (millimeter). Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA-puden mulighed for at skytten skal kan regulere rekyl ved at tage en eller flere af de små gummi stykker ud alt efter position og omstændigheder.    Gamo ville øge kraften i almindelige luftvåben og hvorfor ikke bare udstyre dem en større cylinder og fjeder? Dette blev derfor resultatet af Gamos POWER – 33 mm. cylinder, som via kombinationen af større fjeder og cylinder har en forbedret evne til at flytte en større mængde luft og derved at øget hastighed på haglet. Det gør Power 33 mm. til et utrolig kraftig og slidstærk system, som ofte får hastigheden på haglet op på lagt over 300 m/s.    Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 4.999,-
Hatsan Torpedo 150TH Luftgevær - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Hatsan Torpedo 150TH Luftgevær - 4,5 mm, Hatsan Torpedo 150TH i 4,5 mm. kaliber er en af de kraftigste og mest efterspurgte Hatsan luftgevær med fastløb på markedet. Geværet har efter hånden været på markedet i en del år har nu fået en række opdateringer, så den har samme teknologier som mange af de nye luftgevær fra Hatsan. Geværet har blandt andet fået den unikke og justerbare Hatsan Quattro aftrækker, det gør det muligt både at indstille hårdheden, længden og cyklus af aftrækket. Derudover har man også givet det kraftige luftvåben den støddæmpende SAS teknologi (Shock Absorber System), som betyder at en mekanisme inde i løbet optager noget af det rekyl der kommer ved skudafgivelse. Samlet er de to nye teknologier med til at give et klart forbedret skydeoplevelse og en øget komfort for skytten. Hatsan 150TH adskiller sig fra de fleste andre luftvåben ved at have fastløb og ladegreb under. Det betyder at man undgår at knække geværet og dermed undgår at have et led hvor der kan opstå slør og gør samtidig at man få en lidt længere riffelgang. Haglet sættes i et lille kammer på toppen af geværet ved at åbne ind til løbet med et lille håndtag. Systemet betyder at man opnår en udgangshastighed på hele 380 m/s ved anvendelse af almindelige hagl.  Hatsan 150TH har et klassik sort kunststofskæfte, som har den klare fordel at materialet ikke kræver nogen vedligeholdelse og nemt tåler en tur i fugtigt og vådt vejr. Skæftet er udovermet med et såkaldt thumbhole, som både giver et anderledes design, men også støtter og giver et godt greb om geværet. Denne udformning betyder dog at geværet kun kan anvendes af højrehåndsskytter og er besværligt at anvende for venstrehåndsskytter. Ud over de førnævnte teknologier indeholder Hatsan 150TH også TRUGLO fiberoptisksigte og er VORTEX kombatibel, hvilket vil sige at spændefjederen kan udskifteres med en gasdrevet cylinder. Geværet er forberedt kikkertsigte og der medfølger bipod samt en engelsk manual.     Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille og justere skyd aftrækket, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. Og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. geværet tabes vil aftrækket automatisk låse også selvom sikring er slået fra.  Hatsan Shock Absorber System (SAS) er et unikt system, der reducere de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af geværet, pistol, optik og tilbehør. Systemet der en speciel mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet og ligesom det beskyttere udstyret er det også med til at give skytten en mere behagelig skydeoplevelse.    Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet.   TRIOPAD® Butt System  Hatsan TRIOPAD® Butt System er et unikt system der både er med til at give en mere behagelig skydeoplevelse, samt mulighed for justering af længeden af skulderpuden og dermed længden til aftrækket. De specielle gummipuder absorbere rekylsalget og yder derved optimal beskyttelse af skulderen under skydning. Derudover er det muligt at justere længden af skulderpuden ved at fjerne eller tilføje tre individuelle plader.      Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.   
d. 15.10 2.299,-
Crosman Raven Luftgevær - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Crosman Raven Luftgevær - 4,5 mm, Crosman Raven luftgevær er med sit korte og lette syntetiske skæfte perfekt til nybegynderen eller juniorskytten. Geværet lades som almindelige knækgevær ved at knække selve løbet og sætte haglet direkte ind i løbsindgangen. Raven skyder på et traditionelt spændefjeder system, hvor en fjeder spændes på og udløses ved skudafgivelse, men er gjort nemmere at lade, så juniorskytten skal kan lade geværet. Dette betyder dog ikke at man med Raven ikke får et kraftigt gevær og udgangshastigheden kommer op på 180 m/s med almindelige hagl og hele 220 m/s med Power-hagl som eksempelvis Crosman`s Gold Flight Penetrators. Skæftet er lavet i let syntetisk materiale og gjort en smule kortere, så den bliver nemmere at håndtere og holde i stående position.Skæftet er udformet med et støttende og komfortabelt thumbhole håndtag og med et fiberoptisksigte, der gør det muligt at skyde uden montering af kikkertsigte. Ønsker man at montere kikkerstige på geværet, er den forberedt montering via en Dovetail skinne på toppen af geværet. Med til geværet følger der en engelsk manual.  Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffer forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.      Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 999,-
Weihrauch HW 97KT - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Weihrauch HW 97KT - 4,5 mm, Weihrauch 97KT med 4,5 mm. kaliber er ligesom de andre i den anerkendte 97KT serie bygget på den bedste kvalitet og kendt blandt kraft, træfsikkerhed og et utrolig velafbalanceret skæfte der gør den oplagt til silhouettskydning. Ligesom de andre i HW 97 serien med spændestang der gør at den ikke skal knækkes når geværet lades. I stedet løsnes og derefter spændes en lille stang under løbet, men haglet monteres i et lille kammer på toppen af geværet. Det betyder at man undgår det traditionelle knæk på geværet som almindelige knæk luftgevær har og der med er der ingen svage steder hvor kan opstår slør eller skævhed. Derudover har det også den fordel at det faste løb ikke taber luft i samlingen og at den helt glatte riffelgang giver en bedre præcision. Systemet med spændestag og fastløb betyder at geværet har en udgangshastighed på hele 290 m/s ved anvendelse af almindelige hagl.   Skæftet på Weihrauch 97KT er udformet med det støttende og komfortable ”Thumbhole” håndtag og produceret i utrolig flot oliebehandlet nøddetræ. Aftrækket er det specielle og Weihrauch Rekord, som er anerkendt for sit bløde og glatte aftræk hver gang. Derudover giver Rekord aftrækket også skytten mulighed for justering og har en indbygget automatisk sikring. Geværet er produceret på Weihrauch egen våbenfabrik i Tyskland og der medfølger en engelsk manual. Bemærk at HW 97KT har ikke noget fiberoptisk sigte og derfor skal der anvendes kikkertsigte (medfølger ikke).          Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.   
d. 15.10 4.599,-
Weihrauch HW 75 Luftpistol - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Weihrauch HW 75 Luftpistol - 4,5 mm., Weihrauch HW 75 er uden tvivl en af de bedste luftpistoler på markedet og giver med garanti den bedste kombination af præcision, kvalitet og hastighed. Det store håndtag og aluminiums konstruktionen gør at man får en tung pistol der ligger rigtig godt i hånden og giver en unik kvalitetsfølelse. Denne kombinationen gør Weihrauch HW 75 oplagt til præcisions og konkurrenceskydning på 10-20 meters afstand.   Pistolen skyder på et enkelt-takts pneumatisk system, hvilket betyder at hver gang overdelen luftes presses der luft ind i kompressionskrammet, som så firgives ved skudafgivelse. Selve overdelen er derfor pistolens ladegreb og skal kun løftes en gang for hvert skud. Dette systemet har sine klare fordele ved at være utrolig præcist og giver en mere ensartet rekylfrit skud. Derudover er slidstyrken på systemet forbedret, og risikoen for at eksempelvis en fjeder bliver sløv elemineret.   Selve pistolen er produceret i kvalitets aluminium og med et ekstra stort håndtag i flot valnød. Et håndtag der både er med til at forbedre vægtbalancen på pistolen, men som også giver en markant forbedret støtte, når pistolen holdes i stærkt arm. Derudover har håndtaget fået klassiske net-udskæringer på begge sider, for at give et forbedret greb. Håndtaget kan anvendes af både venstre- og højrehåndsskytter.   Aftrækket er et klassik kvalitets aftræk, som også er kendt fra mange af Weihrauchs andre våben. På venstre side af pistolen sidde en lettilgængelig sikring og på toppen er der et klassisk pistolsigte.                Bemærk:   For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftpistoler over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.   Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 2.999,-
Weihrauch HW 100 T - F.S.B. - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Weihrauch HW 100 T - F.S.B. - 4,5 mm, Weihrauch HW 100 T F.S.B er et PCP luftgevær i den absolutte kvalitetsmæssige topklasse og hvor der ikke er sparet på noget. Geværet er ligesom vores andre luftgevær fra Weihrauch bygget på deres fabrik i Tyskland, hvor de siden 1899 har udviklet og fremstillet våben i den bedste kvalitet. HW 100 T – F.S.B er et PCP luftgevær, hvilket vil sige at geværet har en lufttank, som skal pumpes eller fyldes med en dykkerflaske.    Systemet fungere ved at lufttanken fyldes op til max 200 bar, hvorefter man har ca. 50 skud i et 14-skuds magasin inden der er behov for en ny opfyldning. De klar fordele ved dette system er at man ikke skal knække geværet efter hvert skud, samt at man får et fastløb uden knæk hvor der både kan opstå slid og slør. Endvidere er PCP-våbens fordel også at geværet får et mere ensartet skud og en bedre præcision. F.S.A står for ”Fully Shrouded Barrel” og betyder i sin enkelthed at hele løbet er isoleret, så det får en lyddæmpende effekt.   Skæftet er lavet i olieret nøddetræ i højeste kvalitet og kan både anvendes af højre- og venstrehåndsskytter. Navet HW 100 T – F.S.B har også en betydning for skæftet, da ”T” står for ”Thumbhole” og dermed lægger navn til det specielle og støttende greb geværet har. Aftrækket er Weihrauchs Mach aftræk med manuelsikring, som også gør det muligt for skytten selv at justere trykket. Geværet er rekylfri og ved brug af almindelige hagl kommer udgangshastigheden helt op på 320 m/s takke være PCP systemet. Derudover medfølger der ekstra magasin, Quick Fill kit, og engelsk manual.   Bemærk at kikkertsigtet på billedet ikke medfølger denne udgave af HW 100 T – F.S.B.          Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.   
d. 15.10 9.499,-
Weihrauch HW 40 PCA Luftpistol - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Weihrauch HW 40 PCA Luftpistol - 4,5 mm., Weihrauch HW 40 PCA en moderne luftpistol i den bedste kvalitet og produceret i Tyskland. Pistolen egner sig særligt til skytten der ønsker en sjov og pålidelig lutvåben til ”plinking” målskydning på ca. 10 meters. HW 40 har et gas-ram system som komprimere luften i et pneumatisk system, som udløses når skytten trykker på aftrækkeren.   Pistolen har derudover et specielt enkelt-takts pneumatisk luftkammer, hvilket betyder at overdelen kun skal løftets en gang op og ned igen for at lade pistolen til fuld kraft.  Det unikke og relativt enkelte system er både utrolig slidstærk, stabilt og 100 % rekylfrit. Udgangshastigheden kommer via gas-ram systemet op på 125 m/s ved brug af almindelige hagl.   Pistolen er bygget i kunststofmateriale og har meget enkelt udformet  skæfte som både passer til højre- og venstrehåndsskytter. HW 40 har et klassisk Weihrauch kvalitets aftræk med 2-trins justering. På toppen har pistolen   TRUGLO fiberoptisksigte, men en lille skinne giver også mulgihed for montering af små kikkert- eller rødpunktssigte. TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet.       Bemærk:   For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftpistoler over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.   
d. 15.10 1.299,-
Weihrauch HW 70 Black Arrow Luftpistol 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Weihrauch HW 70 Black Arrow Luftpistol 4,5 mm., Den anerkendte Weihrauch HW 70 Black Arrow har gennem flere år været kendt som en luftpistol der kombinere pistolskydning og kikkertsigte på bedstevis, og nu har Weihrauch givet den et designmæssigt løft. Det betyder at pistolen nu har fået et nyt praktisk greb, som er formet, så det giver optimal støtte, selv med en tung kikkertsigte monteret. HW 70 Black Arrow skyder stadig på et klassisk fjederstempel-system, som lades ved at knække selve løbet og montere haglet direkte i løbsindgangen. Derudover har pistolen et klassisk aftræk i den anerkendte tyske Weihrauch kvalitet og med manuel sikring på siden af skæftet. Til sammen gør disse to systemer at man opnår en udgangshastighed på 125 m/s ved brug af almindelige hagl.  Pistolen har derudover fået monteret et lyddæmpet løb med en fastmonteret lyddæmper ved løbsudmunding. Det betyder at man ikke bare får en kraftig, men også utrolig lydsvag luftpistol. På toppen har pistolen en kraftig skinne i prismejern, som gør den i stand til at håndtere store kikkertsigte, uden at det ødelægger skydeoplevelsen eller balancen i pistolen. Bemærk at pistolen leveres uden kikkertsigte.    Bemærk:   For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftpistoler over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 1.699,-
Hatsan Mod 25 Luftpistol - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Hatsan Mod 25 Luftpistol - 4,5 mm, Hatsan MOD 25 luftpistol er produceret i robuste materialer og i et kompakt ergonomisk design, som tilsammen giver en god skydeoplevelse. Pistolen er bygget som et klassik luftvåben, hvor løbet knækkes og haglet sættes direkte i løbsindgangen ved ladning. Dette system gør at pistolen opnår en udgangshastighed på hele 150 m/s ved brug af almindelige hagl. Aftrækket er det samme som findes på mange andre Hatsan luftvåben og indeholder derfor også både Cocking Safety, der låser aftrækket hvis pistolen tabes og en manuel sikring. Mod 25 luftpistolen har et skæfte i kraftigt kunststofmateriale og et klassisk pistolgreb med grib. På toppen af pistolen er der monteret et fiberoptisk Truglo sigte, som via en orange og grøn kontras gør det nemt at sigte helt præcist uden kikkertsigte. En skinnemontage fræset ind i løbet giver dog mulighed for nem montering af både kikkertsigte eller rødpunktssigte. Hatsan Mod 25 leveres med løbsforlænger, Hatsan hagl, Hatsan skydekasse og Hatsan skydeskiver.    Bemærk:   For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 799,-
Norica Black Eagle - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Norica Black Eagle - 4,5 mm, Norica Balck Eagle i kaliber 4,5 mm. skiller sig særligt ud på sit utrolig flotte og specielle sorte skæfte produceret i dampbehandlet bøgetræ, der er indfarvet med mørk vandbasseret farve, så den får den mørke overfalde. Geværet er udover sit særlige skæfte utrolig kraftigt og når derfor en udgangshastighed på hele 315 meter i sekundet ved skydning med almindelige hagl. Den store kraft kommer fra den kraftige spændefjeder som er bygget ind i geværet og spændes op når geværet lades ved at knække løbet.   Derudover har Black Eagle fået en det unikke Norica justerbare aftræk der giver skytten mulighed for selv at indstille sleve aftrækket. Indbygget i aftrækket er også en automatisk sikring, som gør at man med Black Eagle får et våben i absolut sikker topklasse. Er så kraftigt luftvåben afgiver en del lyd ved afgivelse af skud, og derfor har Norica monteret en lyddæmper på løbsudmundingen. Lyddæmperen er bygget med små kamre som opsamler og føre lyden og luften væk uden at påvirke haglets præcision og hastighed.    Black Eagle har på enden fået monteret en skulderpude, der hjælper med at reducere rekylslag og giver skytten en øget oplevelse ved skydning i længere perioder. Skæftets har et klassik pistol gren med ”Checkering” grib udskæringer, samt at det er udformet så det både kan anvendes af venstre- og håndsskytter. Det fiberoptiske sigte på toppen af geværet gør det muligt at skyde uden montering af kikkertsigte, men geværet har dog også en 11 mm. skinne til montering af kikkertmontage. Geværet leveres i papkasse med geværet og engelsk manual. Se en lille video om dejtaljerne på Black Eagle herunder.         Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 2.799,-
Weihrauch HW 97 Black Line Luftgevær - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Weihrauch HW 97 Black Line Luftgevær - 4,5 mm., Den klassiske Weihrauch HW 97 her i en speciel ”Black Line” udgave med sort syntetisk skæfte og blank sort brunering. Udover skæfte og brunering er der ikke ændret på geværet i forhold til de andre HW 97 serien, og betyder at den har samme træsikkerhed, kvalitet og er fantastisk velafbalanceret. HW 97 Black Line er derfor også med Weihrauch klassiske spændestangs system og fastløb. Det betyder at geværet ikke har noget ”knæk” på selve løbet, hvilket sikre at der i ikke opstår slår og at der opnås en mere jævn riffelgang. Derudover betyder spændestangs systemet at man får et gevær med en højere slidstyrke og et mere præcist skud. Systemet lades ved at løse spændestangen under løbet og trække den i spænd, mens haglet puttes i et lille kammer på toppen af geværet.   Til forskel fra den originale 97’er har denne udgave ikke et skæfte i nøddetræ, men en et kunststofskæfte, hvilket byder på en række fordele. Et kunststofskæfte har ikke samme vedligeholdelse som et træskæfte og skal ikke behandles efter brug i fugtigt vejr, ligesom at man spare ca. 100 gram på vægten. Til trods for det anderledes skæfte har det samme udformning som den originale HW 97 KT, hvilket betyder at man stadig har det komfortable og støttende ”Thumbhole” greb.   Aftrækket på Black Line udgaven er også med det unikke og verdenskendte Weihrauch Rekod-aftræk, som både er utrolig stabilt og blødt, ligesom det giver skytten mulighed for finjustering af aftrækket. Udgangshastighed for denne udgave er på hele 290 m/s takke være spændestangssystemet og der med følger engelsk manual. Bemærk at HW 97 Black Line har ikke noget fiberoptisk sigte og derfor skal der anvendes kikkertsigte (medfølger ikke).        Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 3.499,-
Weihrauch HW 100 SK - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Weihrauch HW 100 SK - 4,5 mm, Weihrauch HW 100 SK er endnu en model i den legendariske HW 100 serie af PCP luftvåben. Model ”SK” sikker sig dog ud ved at have et kortere skæfte, løb og luftcylinder, hvilket betyder at man får et mere sporty og kompakt gevær. Det mere kompakte ydre gør at man med SK modellen spare ca. 400 gram på vægten i forhold til de andre modeller i HW 100 serien.   Ellers er model SK lige somme de andre i HW 100 serien udstyret med Weihrauch anerkendte PCP system, som betyder ”Pre-Charged Pneumatic”. Systemet fungere ved at man har en ”forud pumpet” luftcylinder monteret på skæftet, som via luft sætter et stempel under tryk og derved frigiver haglet. Geværet skal derfor ikke ”knækkes” som almindelige luftgevær, men fyldes til max 200 bar via speciel fodpumpe eller dykkerflaske, hvorefter man har ca. 50 skud med et 14 skuds magasin. PCP systemet helt store fordele er at der ikke er noget knæk på løbet, hvor der kan opstå slør eller slidtage, ligesom at en samlet riffelgang øger præcisionen.   Weihrauch HW 100 SK har grundet den lidt mindre luftcylinder en smule mindre udgangshastighed end andre PCP luftvåben fra Weihrauch og ligger derfor på 275 m/s. Ønsker man en øget hastighed bør man kigge på den større HW 100 S, som har en større luftcylinder og derfor en øget udgangshastighed. Skæftet på HW 100 SK er produceret i olieret nøddetræ og formet som et sportskæfte med almindeligt håndtag, så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter.    Aftrækket er ligesom i de andre HW 100 modeller med det klassiske Weihrauch Mach aftræk, som giver skytten mulighed for at indstille sit aftrækket efter behov. Derudover medfølger der Quick Fill kit, ekstra magasin og engelsk manual.        Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 8.999,-
Gamo CFX Royal Luftgevær - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Gamo CFX Royal Luftgevær - 4,5 mm., Næsten alle produkter opdateres og forbedres løbende, men der er også de produkter, som i første forsøg er så gode at man aldrig må ændre på dem – sådan er Gamo CFX Royal! Geværet er en rigtig klassiker og har som et af de få gevær fra Gamo fast løb, som sikre et mere slidstærkt og præcist gevær. Fast løb betyder at selv løbet sidder som et stykke med resten af geværet og at der så under sidder et ladegreb, som knækkes. Det betyder at man ikke har noget ”svagt” eller ”samling” punkt på løbet som der kan opstå slår i. Derudover taber man heller ikke luft, da der ingen samling er på løbet, hvilket betyder at CFX Royal kan anvendes til skydning ud på over 40 meter med stor nødagtighed. CFX Royal er uden tvivl for skytten der har fokus på præcision frem for fart og derfor har geværet også det nye SAT aftræk, som giver et langt mere galt og blødt skud.  Skæftet er produceret i lakeret træ og har kindpude på begge sider, så den både kan anvendes af højre- og venstrehåndsstykker. Træskæfte kræver selvfølgelig mere vedligeholdelse ned syntetisk, hvilket man især skal være opmærksom på når man har haft det med i fugtigt vejr. Se mere om de Gamo teknologier denne klassiker indeholder herunder.    Det nye Gamo SAT (Smooth Action Trigger) Trigger System er uden tvivl en fantastisk og meget mere stabilt aftrækker. SAT er en skræddersyet aftrækker og designet til alle discipliner af skydning. Den er udstyret med en teknologi der giver et mere glat aftræk og hurtigt aftræk, så man tilsammen opnår en øget nøjagtighed i skuddet. SAT bogstaverne er indgraveret i begge sider af det mørke og stilfulde aftræk.  GAMO SWA betyder ”Shock Wave Absorber”, som er en rekylpude der i sin enkelthed skal hjælpe med at give en bedre skydeoplevelse.  Den specielle skulderpude er udviklet og testet på GAMOS laboratorier for at forbedre absorbering, måle kraften (kg.) og afstanden af rekyl (millimeter). Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA-puden mulighed for at skytten skal kan regulere rekyl ved at tage en eller flere af de små gummi stykker ud alt efter position og omstændigheder.    Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via Gamos TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet.    Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 2.599,-
Gamo PR-45 Luftpistol - 4,5 mm
d. 15.10 1.399,-
Hatsan Mod 125 - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Hatsan Mod 125 - 4,5 mm, Hatsan 125 luftgevær er kendt for en ting og det er sin utrolige udgangshastighed på hele 380 m/s, som dermed sætter de fleste konkurrenter på plads. Geværet er produceret på Hatsans egen våbenfabrik i Tyrkiet, hvor de siden 1976 har produceret nogle af markedets kraftigste luftvåben. Geværet har fået det anerkendte Quattro aftræk som giver skytten et væld af justeringsmuligheder, og det indbyggede SAS-system (Shock Absorber System) reducere slaget fra rekylen og øger derved skydeoplevelsen. Derudover har Hatsan 125 automatisk sikring, løb med riffelgang og TRUGLO fiberoptisk sigte.   Skæftet på Hatsan 125 er produceret i sort kunststof, som ikke kræver nogen form for vedligeholdelse, mens små griller indgraveret i skæftet sørger for at bedre greb om geværet. Skæftet er udformet så det både er komfortabelt og anvendeligt for venstre- og højrehåndsskytter, mens der øverst på geværet er der en 11 mm. skinne, der gør det muligt at anvende kikkerstige på geværet. Læs mere om de forskellige teknologier Hatsan 125 indeholder herunder. Der medfølger engelsk manual.         Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille og justere skyd aftrækket, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. Og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. geværet tabes vil aftrækket automatisk låse også selvom sikring er slået fra.    Hatsan Shock Absorber System (SAS) er et unikt system, der reducere de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af geværet, pistol, optik og tilbehør. Systemet der en speciel mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet og ligesom det beskyttere udstyret er det også med til at give skytten en mere behagelig skydeoplevelse.     Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet.    TRIOPAD® Butt System  Hatsan TRIOPAD® Butt System er et unikt system der både er med til at give en mere behagelig skydeoplevelse, samt mulighed for justering af længeden af skulderpuden og dermed længden til aftrækket. De specielle gummipuder absorbere rekylsalget og yder derved optimal beskyttelse af skulderen under skydning. Derudover er det muligt at justere længden af skulderpuden ved at fjerne eller tilføje tre individuelle plader.      Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.     
d. 15.10 1.499,-
Crosman Benjamin Trail NP2 Combo Luftgevær - 4,5 m
image_search_result, business_basic, business_small_image
Crosman Benjamin Trail NP2 Combo Luftgevær - 4,5 m, Crosman Benjamin Trail NP2 Combo luftgevær med 4,5 mm. kaliber er en del af Crosmans særlige Benjamin serie af luftvåben samlet i USA og med garanti for de nyeste teknologier. Denne udgave indeholder udover geværet et 3-9x32 mm. Crosman kikkertsigte med ringmontage. Kikkertsigtet har en forstørrelse på 3-9x og optik på 32 mm. som er nok til at sikre en godt oplyst linse til både skydning inden- og udenfor. Trail NP2 i navnet betyder at geværet har fået den helt nye gas drevet cylinder Nitro Piston 2 teknologi, hvilket betyder at geværet ingen spændefjeder har men en gas-cylinder der sættes under tryk ved ladning. Det har sin fordel ved at have en forbedret slidstyrke, ingen raslen og giver at mere ensartet skud. Med til Nitro Piston 2 gas-cylinder systemet medfølger der også det nye Clean Break Trigger, som båd er blevet gjort mere glat samtidig med at det nu giver mulighed for justering. Disse to nye systemer betyder man med Crosman Benjamin Trail NP2 Combo opnår en udgangshastighed på hele 309 m/s med almindelige hagl og helt op til 360 m/s med Power-hagl som PBA eller Crosmans Gold Flight Penetrators. Crosman Benjamin Trail NP2 Combo er et utrolig lydsvagt gevær grundet den nye Nitro Piston 2 teknologi, men også fordi den er udstyret med et lyddæmpet løb og en indbygget lyddæmper i spidsen. Løbet isolere lyden fra stemplet, mens lyddæmperen ved mundingen samler luften og lyden i små kamre og lader haglet forsætte ud af løbet uden at påvirke præcisionen eller hastigheden. Skæftet er lavet i sort kunststofmateriale og udformet med et støttende og komfortabelt thumbhole, der dog stadig både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Geværet har ikke noget fiberoptisksigte og skal derfor benyttes med kikkertsigte monteret. Crosman Benjamin Trail NP2 Combo er samlet og testet af amerikanere på deres egen våbenfabrik i Boomfield, New York og der medfølger engelsk manual. Læs mere om geværet og de forskellige teknologier den indeholder herunder.    Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffer forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Nitro Piston 2 er en videreudvikling af Crosmans anerkendte Nitro Piston gas-cylinder teknologi, og betyder at geværet i stedet for den traditionelle spændefjeder har en lukket gas-cylinder med stempel. Forskellen på den nye Nitro Piston 2 er at Crosman har indbygget en ”Recoil Arrest”, der eliminere rekylsalg og sikre dermed en bedre præcision, øget styrke og bedre kontrol. Derudover har det nye system også fået ”Trail Guides” som gør at stemplet ikke har nogen metal-til-metal kontakt med selve cylinderen. Systemet fungere ved at et stempel sætter gas-cylinderen under tryk, når geværet lades og frigiver den igen ved skud. Et gas-cylinder system har sine klare fordele ved at man opnår et mere ensartet og stabilt skud hver gang. Derudover undgår man også den ”raslen” en spændefjeder ofte afgiver, ligesom at slidstyrken på gas-cylinderen er langt højere end på en almindelige spændefjeder. Alle pistoler med Nitro Piston 2 teknologi er udviklet og produceret i USA og har også den nye CBT (Clean Break Trigger) aftrækker indbygget, der både øget komforten og giver mulighed for justeringer af aftrækket. Se mere om hvordan Nitro Piston 2 teknologien virker i videoen herunder. Benjamin serien er Crosmans mere eksklusive kollektion af luftvåben og betyder der med at der er kælet ekstra for kvaliteten, teknologien og detaljerne. Serien af Benjamin blev startet i år 1882 på ideen om at udvikle luftvåben med en ”Beyond the Backyrad” mentalitet, som særligt skulle skille ud ved at være førende med de nyeste teknologier. Sådan er det stadig og derfor har alle Benjamin luftvåben også den nye Nitro Piston 2 teknologi og er alle samlet på Crosmans fabrik i Boomfield, New York.             Logoet ”BULT IN AMERICA – Assemblend in the USA” betyder som navnet indikere at produktet er produceret af primært globalt indkøbte dele, men 100% samlet i USA på Crosmans våbenfabrik i Boomfield, New York. Et kvalitetsstempel der også giver garanti for at produkt er gennemtestet inden den forlader fabrikken.      Clean Break Trigger  Crosman CBT (Clean Break Trigger) er et nyudviklet 2-trins aftræk der både giver skytten mulighed for selv at indstille og justere aftrækket, men også er fået en mere galt og stabilt tryk. Det mere lette tryk er en klar opdatering i forhold til deres hidtidige aftræk og øger både skydeoplevelsen og præcisionen.     Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.       
d. 15.10 2.499,-
Våbenskab
d. 15.10 3.250,-
Weihrauch HW 100 TK - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Weihrauch HW 100 TK - 4,5 mm, HW 100 TK er endnu et pletskud fra tyske Weihrauch i deres legendariske HW 100 PCP-serie. Det unikke i denne TK version er at både skæftet og selve løbet er lavet kortere, så man får at mere kompakt og mere håndgribeligt gevær. Derudover betyder det kortere skæfte og løb også at man på denne model spare hele 700 gram i forhold til den almindelige HW 100 T. Det særlige Thumbhole håndtag, som er kendt fra de andre 100 K modeller, er dog bevaret og giver et utrolig godt og støttende greb.   Geværet skyder ligesom de andre i HW 100 serien på det specielle PCP system, som betyder at den normale spændefjeder er erstattet af en trykcylinder, som skal pumpes op eller fyldes via godkendt dykkerflaske. PCP står for ”Pre-Charged Pneumatic” og fungere ved at geværet har en forud pumpet luftcylinder under løvet, som sætter stemplet under tryk, som så sender haglet ud gennem riffelgangen. Systemet fyldes til  max 200 bar, hvorefter skytten har ca. 50 skud med et 14-skud magasin. PCP systemet har sine fordele ved at geværet ikke skal knækkes, og at man derved undgår noget ”svagt led”, hvor der kan op står slør og skævhed. Derudover har PCP systemet også færre rystelser, mere ensartet skud og er generelt et mere slidsstærkt end systemer med spændefjeder. PCP systemet betyder at man Weihrauch HW100 TK her en udgangshastighed på hele 275 m/s.   Skæftet er lavet i glat olieret nøddetræ og er i en utrolig flot kvalitet, der leder tænkerne hen på dyre jagtrifler. På trods af det specielle Thumbhole greb kan geværet både anvendes af både højre- og venstrehåndskytter. På toppen af geværet er der skinne til montering af kikkertsigte eller rødpunktssigte.   HW 100 TK leveres med den klassiske Weihrauch Mach aftræk, som giver skytten mulighed for at indstille sit aftrækket efter behov. Derudover er aftrækket også kendt for sit utrolig glatte og bløde aftræk.   Der medfølger ekstra magasin, Quick Fill kit og engelsk manual.        Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.   
d. 15.10 8.999,-
Gamo Bear Grylls Survival Luftpistolsæt - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Gamo Bear Grylls Survival Luftpistolsæt - 4,5 mm., Gamo Bear Grylls Survival Luftpistol Sæt leveres inklusiv den kompakte Gamo Bear Grylls Survival Luftpistol, 150 stk. Gamo Bear Grylls Soft Point hagl og 50 stk. Gamo Bear Grylls skydeskiver. Dermed får man et komplet sæt med alt hvad man behøver for at komme i gang med at skyde med luftpistol. Gamo luftpistolen er udviklet i samarbejde med den tidligere amerikanske elitesoldat Bear Grylls og har derfor hans BG signatur indgraveret i skæftet i orange. Pistolen skyder på et klassisk fjeder system, hvor selve løbet knækkes og haglet sætte direkte ind i løbsindgangen. Sammen med fjeder-systemet har pistolen et klassisk kvalitets aftræk med manuel sikring. Tilsammen giver det et system der har en udgangshastighed på hele 115 m/s ved brug af almindelige hagl. Gamo Bear Grylls Survival Luftpistol har et skæfte i kunststofmateriale, som gør pistolen let og nem at vedligeholde. På toppen har pistolen monteret et TRUGLO fiberoptisk sigte, som gør det nemt at skyde uden kikkerstige.    Bemærk:   For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 749,-
Crosman Optimus Combo Luftgevær - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Crosman Optimus Combo Luftgevær - 4,5 mm., Crosman Optimus Combo luftgevær er både utrolig elegant med sit smukke håndlavede træskæfte, og samtidig udstyret med et kraftigt systemet der giver en udgangshastighed på hele 305 m/s ved brug af almindelige hagl. Geværet leveres med en Crosman kikkertsigte med CenterPoint kikkertsigte med en forstørrelse på 4x og et optik på 32 mm., som giver et godt lysindtag under mørke forhold. Via et Truglo fiberoptisk sigte på giver geværet dog også mulighed for nem og lærerig skydning uden kikkertsigtet monteret. Det kraftige luftgevær skyder på et klassisk fjedersystem, som trækkes på ved at knække geværet og montere haglet direkte i løbsindgangen. Dette er både et utrolig stabilt og driftsikkert system, som på trods af mange år på bagen stadig anvendes i langt de fleste luftgevær. Optimus har et håndlavet skæfte i træ, som er olieret og gjort helt galt. Derudover er skæftet formet uden kindpude, så det kan bruges af både venstre- og højrehåndsskytter. Geværet har et justerbart to-trins aftræk, som gør det muligt for skytten selv at indstille og tilpasse trækket.    Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffer forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.      Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.   
d. 15.10 1.599,-
Nor-Lyx HL5 Våbenskab
d. 15.10 4.690,-
Crosman American Classic Luftpistol - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Crosman American Classic Luftpistol - 4,5 mm, Crosman American Classic Pistol er ikke bare en almindelig luftpistol, da den er bygget på amerikanske Crosmans unikke Variabel Pump teknologi, som betyder at skytten selv bestemmer hvor hårdt den skal skyde. Systemet fungere ved at pistolen har et normalt fastløb med et lille kammer i enden til haglet, men pumpen til at lade systemet med sidder under selve piben. Ved at pumpe i håndtaget sættes der tryk på stemplet i pistolen og pistolen er klar til skud. Pumpen skal minimum pumpes 3 gange for at kunne skyde og maksimum 10 gange for huld kraft. Et urolig sjovt og anderledes måde at skyde med luftpistol på og med den fordel at man ikke har noget ”knæk” på pistolen hvor der kan opstå slør og skævheder. Dette system er med til at man også får en helt utrolig kraftig luftpistol med en udgangshastighed på hele 180 m/s på fuld kraft og med almindelige hagl. Skæftet på Crosman American Classic er produceret i kunststofmateriale, der på sleve grebet har fået nedskæringer for at opnå et bedre greb omkring pistolen. Skæftet er derudover også produceret så det både kan anvnendes af højre- og venstrehåndsskytter. På toppen af pistolen er der monteret et fast sigte, som giver skytten et godt og nemt sigte. Pistolen er en del af Crosmans ”BUILT IN AMERICA – Made in The USA with Globally Sourced Components” serie, hvilket betyder at mindst 50% af produktet stammer fra amerikanske leverandører og at produktet er 100% samlet på Crosmans våbenfabrik i Boomfield, New York. Læs mere om teknologierne i Crosman American Classic herunder.     Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffer forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Variable Pump er en helt klassisk og unik Crosman teknologi, som er særlig kendt for at give skytten mulighed for selv at bestemme hvor kraftigt luftvåbnet skal være. Det fungere ved at våbnet har et fastløb med et lille riffelkammer i enden, hvor haglet indsættes. Under det fasteløb sidder der et pumpehåndtag, som bruges til at pumpe tryk på semplet inde i våbenet. Det helt unikker er at jo flere gange skytten pumper i håndtaget jo kraftigere skyder våbnet, men dog minimum 3 gang og maksimum 10 gange for fuld styrke. Udover fordelen med justerbar udgangshastighed betyder det også at man ligesom på fastløbsluftvåben undgår at våbenet skal knækkes, og derved har man intet ”svagt led” hvor der kan opstå slør. Variable Pump er uden tvivl en rigtig sjov og anderledes små at skyde med et luftvåben på.   Crosman produkter med logoet ”BUILT IN AMERICA – Made in The USA with Globally Sourced Components” betyder at produktet er produceret af mindst 50% komponenter fra amerikanske virksomheder. Derudover er produktet 100% samlet af amerikanske våbensmede på Crosmans legendariske våbenfabrik i Bloomfield, New York. Derfor er BUILT IN AMERICA er et sikkert kvalitetsstempel og med garanti for et gennemtestet produkt inden det forlader fabrikken i USA.       Bemærk:   For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftpistoler over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 799,-
Hatsan Torpedo 150 TH Sniper Luftgevær - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Hatsan Torpedo 150 TH Sniper Luftgevær - 4,5 mm, Hatsan Torpedo 150 TH Sniper med 4,5 mm. kaliber er en specieludgave af den normale 150’er, hvor der er kælet ekstra for detaljerne og skruet på for egenskaberne. Geværet bygger dog på samme anerkendte og kraftige Hatsan spændestangs-system, som gør den blandt de kraftigste luftgevær på markedet. Det kraftige system lades ved at løsne spændestangen under løbet, og trække det helt rundt, mens haglet placeret i en lille skål på toppen af geværet. Det betyder at selve løbet ikke knækkes som på traditionelle luftvåben og det der ikke er nogen risiko for slør eller skævheder i samlingen. Sammen med det ekstra lange løb med riffelgang opnår man et utrolig præcist gevær, selv på rigtig lange af afstande. Geværet indeholder også det unikke og justerbare Hatsan Quattro aftrækker, det gør det muligt både at indstille hårdheden, længden og cyklus af aftrækket. Derudover har man også givet det kraftige luftvåben den støddæmpende SAS teknologi (Shock Absorber System), som betyder at en mekanisme inde i løbet optager noget af det rekyl der kommer ved skudafgivelse. Samlet er de to nye teknologier med til at give et klart forbedret skydeoplevelse og en øget komfort for skytten. Skæftet på geværet er produceret i let og vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale, som er udover med et støttende og komfortabelt thumbhole håndtag. Denne udformning betyder dog at geværet bedst kan anvendes af højrehåndsskytter og derved besværliggør skydning med venstre hånd. Derudover har denne Sniper udgave fået en justerbar kindbude, som  nemt indstilles vertikalt, så skytten får en øget støtte og komfort under skydning. PÅ enden af geværet sidder der tre Hatsan TRIOPAD® plader, som gør det muligt at justere på længeden af skæftet, samt en rekylabsorberende DynaPad skulderpude. Med til geværet medfølger der en Hatsan Bipod, luksus kikkertstop og en engelsk manual. Yderlig information og beskrivelse af de Hatsan teknologier geværet indeholder kan læses herunder.    Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille og justere skyd aftrækket, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. Og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. geværet tabes vil aftrækket automatisk låse også selvom sikring er slået fra.    Hatsan Shock Absorber System (SAS) er et unikt system, der reducere de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af geværet, pistol, optik og tilbehør. Systemet der en speciel mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet og ligesom det beskyttere udstyret er det også med til at give skytten en mere behagelig skydeoplevelse.     Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet.    TRIOPAD® Butt System  Hatsan TRIOPAD® Butt System er et unikt system der både er med til at give en mere behagelig skydeoplevelse, samt mulighed for justering af længeden af skulderpuden og dermed længden til aftrækket. De specielle gummipuder absorbere rekylsalget og yder derved optimal beskyttelse af skulderen under skydning. Derudover er det muligt at justere længden af skulderpuden ved at fjerne eller tilføje tre individuelle plader.      Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 2.799,-
Profsafe Våbenskab S8 til 8 Våben - Kodelås
d. 15.10 5.999,-
Crosman Fury NP Combo Luftgevær - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Crosman Fury NP Combo Luftgevær - 4,5 mm., Crosman Fury Combo i 4,5 millimeter er efterhånden et kendt luftgevær på det danske markedet, og nu er Crosman klar med et en udgave, hvor der medfølger et CenterPoint Kikkertsigte. Det betyder at man får et i denne udgave af Fury får et sigte med en forstørrelse på 4x og et optik på 32 mm., som gør det kraftige luftgevær endnu sjovere at skyde med.   Denne udgave af Crosman indeholder selvfølgelig stadig det unikke Crosman Nitro Piston system, som betyder at den normale spændefjeder er skiftet ud med en nitrogen fyldt cylinder, som sættes under tryk på geværet. Denne teknologi betyder at man opnår et mere ensartet, lydløst og slidstærkt gevær. Systemet betyder også at man undgår de normale fjedervibrationer og at selve rekylslaget bliver kraftig reduceret. Derudover har Nitro systemet en langt højere slidstyrke end man normal ser på klassiske luftgevær med spændefjeder.  Crosmans luftgevær er ofte kendt for deres gode aftræk, og Fury Combo er ingen undtagelse. Geværet er udstyret med et 2-trins justerbart aftræk, som giver brugeren mulighed for at indstille det helt optimalt, for at opnå den bedste skydeoplevelse. Det unikke Nitro Piston teknologi og aftrækket betyder at man med Crosman Fury Combo opnår en udganshastighed på hele 305 m/s med almindelige hagl og helt på til 365 m/s med Power-hagl som Crosman`s Gold Flight Penetrators. Fury Combo skæfte er produceret i klassisk vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale med pistolgreb og udformet så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Derudover har skæftet både på grebet og forskæftet fået ”Checkered grip”, som sikre et mere sikkert greb om geværet. Bagerst på skæftet er der monteret en skulderpude i gummimateriale, som hjælper med at reducere rekylslaget, så skytten for en mere komfortabel oplevelse ved skydning i længere tid. Fury Combo vejer 2,9 kg. og der medfølger engelsk manual. Se en video eller læs mere om Furys Nitro Piston gas ram teknologi herunder.  Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffer forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Crosman Nitro Piston er en et gas-ram teknologi, hvilket betyder at den traditionelle spændefjeder er skiftet ud med en gas-cylinder der under ladning trykkes flad af et stempel. Systemet fungere ved at geværet knækkes som normalt, men i stedet for at spænde en fjeder bliver et lille stempen trykket ind i den nitrogen fylde cylinder, der udløser sig ved skudafgivelse. Systemet har sine klare fordele ved at give et mere ensartet skud uden og at der ikke er nogen ”fjedervibrationer”, som normale spændefjeder luftvåben. Derudover har systemet også en langt større slidstyrke og mister ikke kraft eller bliver ustabil med tiden. Gas-ram systemet er særlig kendt fra dyre tyske producenter, men er blevet mere og mere udbredt som et fantastisk alternativ til normale fjederluftvåben.       Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 1.399,-
Norlyx HL1000
image_search_result, business_basic, business_small_image
Norlyx HL1000,  Nor-Lyx HL100O er et rigtigt stort våbenskab produceret i den bedste kvalitet på Nor-Lyx fabrik i Sverige. Det stor våbenskab er topsikkert og giver mulighed for opbevaring af på til hele 16 våben, samt skabe og skuffer til et vel af tilbehør. Skabet har ligesom de andre Nor-Lyx skabe i vores sortiment fået den nye dør med ekstra sikre ”haklåse”, som er gjort tyndere, så man i skabet når en volume på hele 349 liter.   Derudover har døren tre skuffer og en flytbar hylde, så skytten selv kan indrette skabet alt efter behov og ønsker. På bagsiden og under bunder er der lavet godkendte huller til afmontering på væg og gulv, så ingen løber med det 151 kg. tunge våbenskab. Med til skaber følger der to nøgler, bundmåtte, våbenholder og holder til rensestok. Nor-Lyx HL1000 er ligesom de andre våbenskabe i vores sortiment produceret og certificeret efter den danske SS3492 Standart for godkendt opbevaring af våben i Danmark. Skabet har almindelige lås med nøgle med kan også leveres med elektronisk kodelås. Læs mere om leverig og lovgivning af Nor-lyx våbenskabe herunder.     Bemærk:   Våbenskabe leveres direkte fra vores leverandør til hele landet, dog kun brofaste øer.   Levering til kantsten med tilladelse til at våbenskabet må stilles uden kvittering, hvis der ingen er hjemme til at modtage det.   Den forventede leveringstid er ca. fem hverdage.   Prisen for levering er kr. 300,-    Normen SSF4392 har erstattet standarden SS3492, men reglerne herfor er identiske. Læs mere om dansk lovgivning omkring opbevaring af våben på linket herunder.   www.politi.dk  
d. 15.10 6.299,-
Hatsan Mod 55S Combo - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Hatsan Mod 55S Combo - 4,5 mm, Hatsan 55S Combo i en speciel Combo-udgave, som betyder at der medfølger 4x32 mm. kikkertsigte og montageringe. Kikkertsigtet har en forstørrelse på 4x og et 32 millimeter sort optik, som er med til at få mere lys ind i selve linsen. Ellers er alt som på den originale Hatsan 55S, hvilket betyder at man både får et gevær der er garant for høj kvalitet, høj træsikkerhed og høj udgangshastighed. Selvom geværet har været på markedet i flere år er Hatsan ikke stopper med at udvikle på det og har derfor fået en mindre opdatering. Det betyder at 55S’eren har fået det nye justerbare Quattro aftræk, som giver skytten mulighed for selv at indstille selve aftrækket. Derudover har Hatsan også installeret deres SAS system (Shock Absorber System), som hjælper med er reducere rekylslaget ved skudafgivelse. Geværet et et klassik knækluftgevær, hvilket vil sige at de lades ved at knække selve løbet mens hagæet indsættes direkte i løbsindgangen.   Montecarlo skæftet er produceret i kvalitets træ og udformet så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Derudover har man lavet en række nedskæringer i selve skæftet for at give et bedre greb på den glatte træoverflade, mens der på enden er monteret en støddæmpende og komfortabel skulderpude. Hatsan 55S Combo leveres med engelsk manual.          Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille og justere skyd aftrækket, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. Og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. geværet tabes vil aftrækket automatisk låse også selvom sikring er slået fra.    Hatsan Shock Absorber System (SAS) er et unikt system, der reducere de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af geværet, pistol, optik og tilbehør. Systemet der en speciel mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet og ligesom det beskyttere udstyret er det også med til at give skytten en mere behagelig skydeoplevelse.     Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet.     Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.   
d. 15.10 1.499,-
Weihrauch HW 97K - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Weihrauch HW 97K - 4,5 mm, Weihrauch HW 97K er en rigtig klassiker og er kendt blandt entusiaster for dens præcision, stabilitet og kvalitet. Derudover er HW 97K også et fantastisk udtryk og er ligesom vores andre Weihrauch produkter bygget på deres egen våbenfabrik i Tyskland. Geværet er bygget med en spændestang, som betyder at geværet har et fastløb uden noget knæk, som på almindelige gevær. Det betyder at man opnår et øget præcision, mere ensartet riffelgang og at der ikke er risiko for slør i løbet. Når geværet skal lades tager man derfor fat i spændestangen og trækker det helt tilbage, så det låser. Haglet sættet i på toppen af geværet, hvor det nemt puttes ned i en lille skål og gerværet er klar til skud.   Skæftet er produceret i oliebehandlet valnød og udformet så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Da Weihrauch har udviklet skæftet var det med høj fokus på et opnå et så velafbalanceret gevær så muligt, hvilket gør derfor HW 97K perfekt til ”silhouettskydning”. Aftrækket i geværet er det verdenskendte Weihrauch Rekord, som gør det mulig at finindstille aftrækket helt præcist. Derudover har denne type sikring også automatisk sikring af aftrækket efter hver skud. Bemærk at HW 97K har ikke noget fiberoptisk sigte og derfor skal der anvendes kikkertsigte (medfølger ikke).         Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 3.699,-
Norica Marvic 2.0 Luxe - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Norica Marvic 2.0 Luxe - 4,5 mm,  Marvic 2.0 Luxe er endnu et utrolig flot luftgevær fra spanske Norica, som er udviklet til at afløse den legendariske Norica Marvic Gold luftgevær. Geværet er ligesom forgængeren lavet i flot og glat bøgetræ og kan stadig både anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. De store forskelle ses i det lidt kraftigere skæfte og den nye justerbare kindpude, som er med til at give skytten en bedre komfort og øget skydeoplevelse.   Kindpuden justeres ved at løse to skruer og derefter bevæge puden på eller ned, alt efter skyttens ønske og behov. For at reducere en smule af det rekyl et så kraftigt luftgevær afgiver ved skud har man monteret en skulderpude i blødt gummimateriale på enden af skæftet. Marvic 2.0 Luxe er selvfølgelig forberedt montering af kikkertsigte via en skinne på toppen af geværet, men derudover er der også monteret et fiberoptisksigte, som gør det muligt at skyde uden brug af kikkert.   Marvic 2.0 Luxe skyder på et klassisk system med en spændefjeder, der trækkes på når geværets løb knækkes. Sammen med spændefjeder systemet er der bygget et klassik kvalitets aftræk fra Norica, som både har automatisk sikring og giver mulighed for justering af aftrækket. Den indbyggede fjeder er utrolig kraftig og gør at man får en udgangshastighed på hele 315 m/s ved anvendelse af almindelige hagl. Geværet leveres i papkasse med geværet og engelsk manual. Se en lille video om dejtaljerne på Marvic 2.0 Luxe herunder.        Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 3.299,-
Weihrauch HW 110 ST FAC-Version PCP Luftgevær - 4,
image_search_result, business_basic, business_small_image
Weihrauch HW 110 ST FAC-Version PCP Luftgevær - 4,, Tyske Weihrauch er klar med en række nyheder på PCP fronten, og en af dem er den spændende Weihrauch HW 110 ST PCP luftgevær. Den er bygget på baggrund af Weihrauchs normale gennem testede PCP system, men med en række forbedringer i form af integreret monometer og Quick-fill udstyr med regulator. Det hele er selvfølgelig bygget og produceret i den velkendte tyske Weihrauch kvalitet, der henvender sig til skytten der ønsker det bedste.   HW 110 ST er som nævnt et ”Pre-Charged Pneumatic” og betyder at geværet et udstyret med en lufttank, der sættes under lufttryk via kompatibel PCP pumpe eller godkendt dykkerplaske. Derefter er det muligt at skyde op til ca. 50 skud med et 10-skudsmagasin uden at skulle knække geværet at for at lade. Derudover har PCP systemet sine fordele ved at man opnår et mere ens aftræk, bedre præcision, færre rystelser og opnår at gevær der er 100% rekylfrit. Dertil er PCP systemet i Weihrauch også utrolig kraftigt og geværet opnår et udgangshastighed på hele 320 m/2 ved brug af almindelige hagl.    Weihrauch HW110 ST har et skæfte i kvalitets kunststofmateriale med et klassisk pistolgreb og øget greb via udskridninger på både skæfte og håndtag. Skæftet er bygget så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter med en tosidet kindpude. Aftrækket er Weihrauchs anerkendte Match aftræk, som har et utrolig blød og præcist tryk. Derudover har aftrækket to-trins justering og indbygget manuelsikring.  På toppen af geværet er der klargjort til montering af kikkertsigte (medfølger ikke).    Bemærk at kikkertsigtet på billedet ikke medfølger denne udgave af HW 110 ST.       Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 8.599,-
Hatsan Mod 55S - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Hatsan Mod 55S - 4,5 mm,  Med Hatsan MOD 55S luftgevær får man et komplet gevær der både har høj udgangshastighed, høj præcision og høj kvalitet. Geværet er et klassik ”knækluftgevær”, hvor løbet skal knækkes ved hvert skud og hvor haglet kommer direkte i løbet. Den skyder på et traditionelt spændefejder system, hvor en fjeder spændes op når der geværet lades og udløses ved at trykke på aftrækkeren – et klassik og stabilt system som de fleste luftgevær anvender.    Hatsan 55S har dog i den nyeste udgave fået et par opdateringer, som gør at den indeholder de nyeste luftgevær teknologier fra Hatsan. Det betyder at geværet nu har det rekyl absorberende SAS (Shock Absorber System) system indbygget i skæftet, hvilket er en mekanisme der absorbere og reducere rekylslaget. Dette er både med til at øge oplevelsen for brugeren af geværet, men samtidig også med til at beskytte selve teknologien og mekanikken inde i geværet. Derudover har 55S også fået det nye Hatsan Quattro aftræk som både giver skytten en række indstillingsmuligheder, men også har en unik sikkerhedslås, hvis geværet f.eks. tabes ved et uheld.   Hatsan 55S har et montecarlo træskæfte med nedskæringer, der gør geværet nemmer og mere sikkert at holde på. Udformning af skæftet betyder at geværet både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. For at give en øget komfort og absorbere rekylslag er der på enden af skæftet monteret en skulderpude i et blød gummimateriale. Geværet er forberedt kikkermontage og der medfølger engelsk manual.     Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille og justere skyd aftrækket, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. Og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. geværet tabes vil aftrækket automatisk låse også selvom sikring er slået fra.    Hatsan Shock Absorber System (SAS) er et unikt system, der reducere de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af geværet, pistol, optik og tilbehør. Systemet der en speciel mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet og ligesom det beskyttere udstyret er det også med til at give skytten en mere behagelig skydeoplevelse.     Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet.     Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.   
d. 15.10 1.199,-
Weihrauch HW 100 T - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Weihrauch HW 100 T - 4,5 mm, Weihrauch HW 100 T luftgevær produceret i Tyskland og med det fantastiske PCP system, som gør det endnu lettere og sjovere at være skytte. Det unikke ved model ”T” er det specielle skæfte i nøddetræ og med thumbhole gren, som giver en øget støtte og komfort under skydning.   Ellers er HW 100 T bygget ligesom de andre i HW 100 Serien med det fantastiske ”Pre-Charged Pneumatic” system. Det betyder at man på geværet har en ”forud pumpet” luftcylinder, som ved vært ladegreb sætter tryk på et stempel som så frigiver haglet. Luftcylinder / Luftbeholderen skal flydes via en speciel fodpumpe eller dykkerflaske til max. 200 bar, hvorefter skytten har ca. 50 skud med et 14 skuds magasin.   PCP systemet betyder også at man får et mere præcist skud, fordi løbet / riffelgangen ikke ”knækkes” som på almindelige luftvåben. Derudover er systemet ”fjeder-løst”, hvilket betydet at man opnår et mere ensartet skud uden ”fjeder-raslen”.   Denne udgave af Weihrauch er en FAC version, hvilket vil sige at den skyder på fuld-power og derved opnår helt udgangshastighed på hele 320 m/s. Geværet har det specielle Weihrauch Mach aftræk, som gør det muligt for skytten slev at justere aftrækket. Der medfølger Weihrauch Quick Fill Kit, ekstra magasin og en engelsk manual.         Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 8.999,-
Hatsan Gladius PCP Luftgevær - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Hatsan Gladius PCP Luftgevær - 4,5 mm., Hatsan Gladius PCP Luftgevær er en PCP nyhed fra Hatsan, som i den grand skiller sig ud fra mængden på både kraft, teknologi og ikke mindst design. Derudover byder PCP luftgeværet Gladius selvfølgelig på en række anerkendte Hatsan teknologier, som tilsammen giver skytten den fulde PCP-oplevelse.   Luftgeværet skyder på et kraftig PCP system, hvor en luftcylinder flydes via en godkendt dykkerflaske eller PCP fodpumpe. Derefter har skytten helt op til 90 skud via et 10-skuds magasin inden det igen er nødvendigt at opfylde luftcylinderen. Hatsan Gladius har dertil også en smart indstillingsfunktion, som gør det muligt at justere udgangshastigheden i seks forskellige niveauer. Lufttrykket i cylinder kan overvåges i enden af luftcylinderen, og må maksimalt pumpes til 200 bar.    PCP luftgeværet der udstyret med Hatsan lyddæmpende QuietEnergy teknologi, som i denne udgave er fuld integreret i løbet, og dermed reducerer lyden med op til 50%. Dertil har geværet også fået det anderkendte Hatsan Quattro aftræk, som giver skytten en række indstillingsmuligheder og en øget sikkerhedsfunktion.  Skæftet er produceret i kunststofmateriale, som både holder vægten på geværet nede, og kræver mindre vedligeholdelse. Skæftet er udstyret med en justerbar kindpude, thumbhole og holder til de tre ekstra magasiner, som medfølger geværet. På toppen af geværet er der en monteringsskinne til både 11 og 22 mm. montage.  Hatsan Gladius leveres i praktisk pistolkuffert indeholdende luftgeværet, luftcylinder, skulderrem, fire magasiner og engelsk manual.    Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille og justere skyd aftrækket, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. Og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. geværet tabes vil aftrækket automatisk låse også selvom sikring er slået fra.  Quiet Energy Sound er en lyddæmper er der integreret i løbets udløb og fungere ved at optage lyden og luften fra cylinderen, mens haglet upåvirket forsætter ud gennem løbet.  Systemet betyder at lyden ved afgivelse af skud reduceres med på til 50% afhængelig af hagl og omgivelser.   Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.   
d. 15.10 6.699,-
Crosman Armada Combo Kit PCP Luftgevær - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Crosman Armada Combo Kit PCP Luftgevær - 4,5 mm, Crosman Armada Combo Kit er et nye og anderledes PCP luftgevær, som via sit unikke design får tankerne hen på det amerikanske militærs kraftige maskinpistoler. Derudover leveres geværet med en stor Crosman CenterPoint kikkertsige der giver en forstørrelse på hele 4-16x og har et optik på 56 mm. Crosman Armada er produceret i topkvalitetsmaterialer og selvfølgelig bygget på Corsmans egen fabrik i USA. Armada er bygget op som et klassisk PCP luftgevær, hvilket betyder at geværet ikke har nogen traditonel spændefjeder eller gascylinder. Derimod har geværet en luftcylinder, som skal pumpes på med godkendt PCP pumpe eller via dykkerflaske. Cylinderen kan fyldes op til maksimalt 200 bar hvorefter skytten har ca. 30 skud på fuld kraft via et 10-skudsmagasin. Når cylinderen fyldes og under skydning kan lufttrykket ses på et lille manometer indbygget i geværet. Systemet betyder også at geværet ikke skal knækkes for hvert skud, men at skytten blot tager ladegreb på højre side af geværet, som om enhver jagt- eller salonriffel. Bygget sammen med PCP systemet sidder der et Crosman to-trins justerbar aftræk, som giver skytten mulighed for selv at indstille trækket. PCP systemet er utrolig kraftigt og gør at Crosman har fået Armada helt op på en udgangsagtighed på 335 m/s ved brug af almindelige hagl. Geværet har et skæfte i klassisk kunststofmateriale med pistolgreb og en meget enkelt skulderpude gør at geværet både kan anvendes af venstre og højrehåndsskytter. Geværet giver mulighed for at tilføje ekstra udstyr på løbet via små monteringsriller. Armada leveres med kraftig Crosman bipod og engelsk manual.   Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffer forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 7.799,-
Weihrauch HW 45 STL - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Weihrauch HW 45 STL - 4,5 mm., Den kraftige Weihrauch HW 45 luftpistol i den unikke STL udgave, der betyder at pistolen har et ”Stainless-Look”, frem for det matsorte man finder på den originale HW 45. Ellers er pistolen helt identisk med den sorte udgave og derfor også bygge op med samme spændefjedersystem, som lades ved at løse toppen af pistolen. Når pistolen spændes på bliver der plads til at sætte haglet direkte i løbet, og overdelen vippes tilbage, hvorefter pistolen er klar til skud.   Ligesom sin tvillingebror giver denne STL udgave af Weihrauch HW 45 også skytten mulighed for at justere udgangshastigheden på pistolen. Det betyder altså at der med HW 45 både kan skydes med en hastighed på 125 m/s og hele 170 m/s. Derudover er den kraftige spændefjeder med til at give en mere rigtig pistol følelse, samt en mere rigtig lyd, uanset hvilken hastighed der skydes med.   Selve pistolen er produceret i kraftig rustfri aluminium, og har på selve grebet et todelt skæfte i kunststofmateriale med net-udskæringer for at bedre greb. Derudover giver pistolen via en skinne mulighed for montering af kikkertsigte eller rødpunktsigte ved anvendelse af specielle Weihrauch monteringsringe til luftpistoler.   Pistolen har også TRUGLO teknologi der gør det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet. Weihrauch HW 45 er produceret i Tyskland på deres egen våbenfabrik og der medfølger engelsk manual.              Bemærk:   For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftpistoler over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.   Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 15.10 2.899,-
Gamo Compact Luftpistol - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Gamo Compact Luftpistol - 4,5 mm, Gamo PR-45 Compact er perfekt til både konkurrence og hobby, men er især kendt for sit store komfortable træskæfte. Compact er bygget på Gamos klassike lade-system, hvilket betyder at den lades ved at løfte hele topdelen, hvorved et stempel bliver spændt. Pistolen er uden magasin og det betyder derfor at man for hvert skud skal isætte et nyt hagl, ligesom som på det fleste luftgevær – til gengæld får man et præcist og ensartet skud hver gang. Udgangshastigheden når helt op på 120 m/s og er derfor beregnet til præcise skydninger helt ud på op til 20 meter. Den er konstrueret i metal på hele overdelen, mens skæftet er produceret i formet træ, som giver en helt utrolig komfort når man står med pistolen. Derudover har Gamo Conpact både justerbart sigtemiddel, riffelgang og er 100% rekylfri. Den leveres ligesom de andre Gamo pistoler i en praktisk pistolkuffert inklusiv Gamo Mach hagl. Se Gamos lille film om Campact herunder.         Bemærk:   For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 1.999,-
Gamo Black RSV Combo Luftgevær - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
d. 15.10 1.799,-
Gamo CFX Luftgevær - 4,5 mm.
image_search_result, business_basic, business_small_image
Gamo CFX Luftgevær - 4,5 mm., Gamo CFX er ligesom sin tvillingesøster CFX Royal en ægte klassiske, som har været i Gamos program i mange år og med god grund! Forskellen på de to gevær er at CFX har kunststofskæfte og CFX Royal har et træskæfte. De klare fordele ved at vælge en kunststofskæfte er at man både får et 0,5 kg. lettere gevær og at der ingen vedligeholdelse er på skæftet.  CFX serien største fordel er dens fastløb og spændestang, som betyder at man ikke har noget knæk og derved sagt punkt på løbet, som normale knækluftgevær har. Det giver både en helt glat riffelgang, som er mere præcis og man er 100% sikker på at der ikke opstår slør i geværet.Når geværet skal lades løsner man spændestangen og trækken den op, mens haglet sættet i et lille kammer over cylinderen. Konstruktionen med det fasteløb og ladegreb gør at Gamo anbefaler CFX til nødagtig skydning helt ude på 40 meters afstand. Derudover har geværet både Gamos Fiberoptiske TRUGLO sigte og det stødabsorberende SWA system indbygget. Læs mere om de forskellige Gamo teknologier, som er anvendt i Gamo CFX herunder.       Det nye Gamo SAT (Smooth Action Trigger) Trigger System er uden tvivl en fantastisk og meget mere stabilt aftrækker. SAT er en skræddersyet aftrækker og designet til alle discipliner af skydning. Den er udstyret med en teknologi der giver et mere glat aftræk og hurtigt aftræk, så man tilsammen opnår en øget nøjagtighed i skuddet. SAT bogstaverne er indgraveret i begge sider af det mørke og stilfulde aftræk.  GAMO SWA betyder ”Shock Wave Absorber”, som er en rekylpude der i sin enkelthed skal hjælpe med at give en bedre skydeoplevelse.  Den specielle skulderpude er udviklet og testet på GAMOS laboratorier for at forbedre absorbering, måle kraften (kg.) og afstanden af rekyl (millimeter). Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA-puden mulighed for at skytten skal kan regulere rekyl ved at tage en eller flere af de små gummi stykker ud alt efter position og omstændigheder.  Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via Gamos TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet.    Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 2.299,-
Weihrauch HW 70 - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
d. 15.10 1.449,-
Gamo Black Fusion Whisper - 4,5 mm
image_search_result, business_basic, business_small_image
Gamo Black Fusion Whisper - 4,5 mm, Gamo Black Fusion Whisper er et utrolig kraftigt luftgevær, men samtidig gjort utrolig lydløs via den innovative Whisper FUSION lyddæmper. Det specielle ved netop denne lyddæmper er at den har to indbyggende måder at fjerne lyden på. For første har den en støjdæmpende teknologi når haglet forlader cylinderen, og igen når haglet passere spidsen at løber hvor små luftkamre fanger både luften og lyden uden at påvirke selve haget. Black Fusion Whisper skyder hele 335 m/s med almindelige hagl og med specielle Power-hagl kommer den helt op på 345 m/s.  Den høje hastighed skydes udelukkende Gamo nye ”POWER” teknologi, som er en forstørret og forstærket cylinder på hele 33 mm. Skæftet har to så kindpuder på begge sider til både venstre- og højrehånds skytter, og er produceret i let syntetisk materiale, som igen vedligeholdelse kræver. Det stopper dog ikke har for Gamo har yderlig tilført både deres SWA rekyldæmpning, SAT aftrækker og TRUGLO fiberoptisksigte. Læs mere eller se små film op de forskellige Gamo teknologier geværet indeholder herunder.     Gamo Whisper Fusion er den nyeste og senest udviklet lyddæmperteknologier i Gamos Whisper serie. Gamo kalder den selv for ”The Quietest Quiet Gun” og med rette, for den formår at dæmpe lyden med op til hele 89,5% i forhold til almindelige luftgevær. Grunden til at man kan opnå en så stor lyddæmpende effekt er kombinationen af et lyddæmpet løb og en kraftig lyddæmper på mundingen af løbet. Løbet reducere støjen mens haglet er i løbet og til sidst sidder lyddæmperen, som indsamler lyden og luften i store kamre uden at påvirke hastigheden eller præcisionen. Teknologien findes i de nyeste Gamo luftgevær og er de må anses for at være bland de ”mest stille af de stille” luftgevær på markedet. Se en video om hvordan Gamo Whisper Fusion teknologien virker herunder.   Det nye Gamo SAT (Smooth Action Trigger) Trigger System er uden tvivl en fantastisk og meget mere stabilt aftrækker. SAT er en skræddersyet aftrækker og designet til alle discipliner af skydning. Den er udstyret med en teknologi der giver et mere glat aftræk og hurtigt aftræk, så man tilsammen opnår en øget nøjagtighed i skuddet. SAT bogstaverne er indgraveret i begge sider af det mørke og stilfulde aftræk.  GAMO SWA betyder ”Shock Wave Absorber”, som er en rekylpude der i sin enkelthed skal hjælpe med at give en bedre skydeoplevelse.  Den specielle skulderpude er udviklet og testet på GAMOS laboratorier for at forbedre absorbering, måle kraften (kg.) og afstanden af rekyl (millimeter). Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA-puden mulighed for at skytten skal kan regulere rekyl ved at tage en eller flere af de små gummi stykker ud alt efter position og omstændigheder.  Gamo ville øge kraften i almindelige luftvåben og hvorfor ikke bare udstyre dem en større cylinder og fjeder? Dette blev derfor resultatet af Gamos POWER – 33 mm. cylinder, som via kombinationen af større fjeder og cylinder har en forbedret evne til at flytte en større mængde luft og derved at øget hastighed på haglet. Det gør Power 33 mm. til et utrolig kraftig og slidstærk system, som ofte får hastigheden på haglet op på lagt over 300 m/s.   Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via Gamos TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet.    Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 15.10 2.599,-