Sport


Sigtekikkert

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Remington Express Hunter Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Remington Express Hunter Combo Luftgevær - 4,5 mm.

2 billeder

business_basic, image_search_result
Remington Express Hunter Combo Luftgevær - 4,5 mm., Remington Express Hunter luftgeværet er en ægte amerikansk klassiker i absolut topkvalitet. Luftgeværet byder på flere unikke egenskaber, innovative teknologier og et smart design. Den leveres med et CenterPoint 4x32 mm. sigtekikkert.   Express Hunter er et normalt knæk-luftgevær, hvor løbet knækkes og haglet indsættes i løbsindgangen. Den er dog udstyret med Remingtons egen Nitro Mag gas-stempel, frem for den normale spændefjeder. Gas-stemplet gør både luftgeværet kraftig, mere ensartet i skudafgivelse, mere slidstærk og afgiver færre vibrationer.  Det kraftige Nitro Mag gas-stempel gør at Express Hunter luftgeværet opnår en udgangshastighed på hele 305 m/s.  Sammen med Nitro Mag systemet har luftgeværet et to-trins aftræk med manuel sikring, som giver skytten mulighed for selv at indstille aftrækket.   Skæftet er fremstillet i vedligeholdelsesfri syntetisk materiale med klassik pistolgreb og greb. Kolben er udstyret med skulderpude og dobbelt kindpude, så luftgeværet både kan bruges af venstre- og højrehåndsskytter.   Remington Express Hunter byder derudover på fiberoptisk sigte, dovetail skinne til sigtekikkert og leveres med engelsk manual. Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I dag 1.799,-
Crosman Quest Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Crosman Quest Combo Luftgevær - 4,5 mm.

1 billede

business_basic, image_search_result
Crosman Quest Combo Luftgevær - 4,5 mm., Crosman Quest luftgevær er endnu en 2019 nyhed fra amerikanske Crosman, som både byder på SBD Gold lyddæmper, Nitro Elite gas-stempel og et støttende syntetisk skæfte. Den er selvfølgelig lavet i den anerkendte Crosman kvalitet og leveres med en 4x32 mm. CenterPoint sigtekikkert.   Crosman Quest er som navnet udtrykker et utrolig lydsvagt luftgevær. Den lyddæmpende effekt kommer primært fra den fastmonterede Crosman SBD Gold lyddæmper. Den er bygget med et stort luftkammer, som aftager det første store lydtryk, hvorefter otte små kamre aftager det resterende lyd. SBD Gold lyddæmperen har en volume på 2.7 kubikmeter (m3) og har en kammer størrelse på 22,6 mm.   Selvom Crosman Quest er et klassisk knæk-luftgevær, hvor løbet knækkes og haglet indsættes direkte i løbsindgangen, så har den ingen normal spændefjeder. Den er nemlig udstyret med Crosman nye Nitro Elite gas-stempel, som er op til 35% kraftigere end standard gas-stempler. Det betyder at udgangshastigheden øges med op til 15% i forhold til den originale Crosman Nitro gas-stempel. Derudover er den nye Nitro Elite udviklet, så der udgives færre vibrationer og mindre friktion.   Den store power I det nye Nitro Elite gas-stempel gør at Crosman Quest luftgeværet opnår en udgangshastighed på hele 426 m/s. Da luftgeværet har høj udgangshastighed så er det meget vigtigt at sigtekikkert bliver monteret korrekt og bagerste rings stoppal bliver monteret i det dertil hørende hul på luftgeværets rail for at sigtekikkerten ikke forrykker sig ved skudafgivelse. Skæftet er fremstillet i let og vedligeholdelsesfrit syntetisk materiale, som både har pistolgreb og skridsikkert greb. En lille kindpude på begge sider af kolben, gør at luftgeværet både kan bruges af højre- og venstrehåndsskytter. Skulderpuden er fremstillet i stødabsorberende gummi.  Bygget sammen med Nitro Elite stemplet har luftgeværet et to-trins justerbart Clean Break Trigger™ aftræk med manuelsikring. Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I dag 1.399,-
FX Crown 6,35mm
FX Crown 6,35mm

1 billede

I dag 8.000,-
NY
Sigtekikkert 6-18x50
Sigtekikkert 6-18x50

2 billeder

I går 950,-
NY
Zeiss Victory FL Diavari 6-24x56
Zeiss Victory FL Diavari 6-24x56

5 billeder

d. 24.05 16.500,-
Swarovski sigtekikkert
Swarovski sigtekikkert

3 billeder

d. 24.05 9.000,-
MINOX ZE 5i 3-15x56
MINOX ZE 5i 3-15x56

5 billeder

d. 23.05 4.200,-
Steyr 243 win  m kikkert og  bukkejagt
Steyr 243 win  m kikkert og  bukkejagt

3 billeder

d. 23.05 6.995,-
Hatsan AT-44 10 PCP 5.5 Luftriffel
Hatsan AT-44 10 PCP 5.5 Luftriffel

6 billeder

d. 22.05 4.500,-
Steiner Nighthunter Extreme 3-15x56
Steiner Nighthunter Extreme 3-15x56

9 billeder

d. 22.05 9.900,-
Weihrauch HW 100 Bullpup PCP Luftgevær - 4,5 mm.
Weihrauch HW 100 Bullpup PCP Luftgevær - 4,5 mm.

4 billeder

business_basic, image_search_result
Weihrauch HW 100 Bullpup PCP Luftgevær - 4,5 mm., Forudbestillingsvare: Weihrauch HW 100 Bullpup PCP luftgeværet udkommer i første omgang kun i et stærkt begrænset antal. Forudbestillinger vil blive leveret i starten af maj. Weihrauch HW 100 Bullpup PCP luftgeværet er uden tvivl den største nyhed tyske Weihrauch har lanceret i mange år. HW 100 Bullpup er som navnet antydet, en kort udgave af der anerkendte HW 100 PCP-serie. Denne bullpup udgave byder udover PCP-systemet, på en række smarte detaljer og egenskaber, som gør den blandt de førende bullpup på markedet.   HW 100 Bullpup er som nævnt baseret på Weihrauch PCP-system, hvor en luftcylinder pumpes via PCP-pumpe, dykkerflaske eller PCP-kompressor til maksimum 200 bar. Herefter kan der via et 14-skudsmagasin afgives op til hele 50 skud, inden systemet igen har brug for luft. Det kraftige PCP-system betyder, at HW 100 Bullpup opnår en udgangshastighed på 320 m/s med almindelige hagl.   PCP-systemet er tilmed udstyret med en luftregulator, som gør systemet 100% præcist. Regulatoren sikre at PCP-systemet får det rigtige lufttryk og at der frigives den samme mængde luft ved hvert skud. Dermed opnås der et helt ens og præcist skud, uanset hvor meget luft der er tilbage i luftcylinderen.   Skæftet er lavet i kunststofmateriale og med en skridsikker Soft Touch overflade. Dertil har den det samme anerkendte pistolhåndtag, som bruges på Weihrauchs HW 44 PCP luftpistol. Et håndtag som er fremstillet i to forskellige materialer og formet, så det giver den optimale støtte. Dertil er skæftet lavet med en lille kindpude og en lodret justerbar skulderpude.   Selve monteringsskinnen til sigtekikkerten gemmer på en lille smart detalje. Den er nemlig udstyret med en Picatinny rail, som via tre skruer kan tages af, så det bliver muligt at påsætte almindelige 9-11 mm. dovetail montage. Weihrauch HW 100 Bullpup leveres med air-stripper på løbet, to 14-skudsmagasiner og engelsk manual. Bemærk: Lyddæmper og sigtekikkert medfølger ikke.      Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 22.05 10.999,-
Weihrauch HW 100 K Bullpup (Carbine) PCP Luftgevær
Weihrauch HW 100 K Bullpup (Carbine) PCP Luftgevær

4 billeder

business_basic, image_search_result
Weihrauch HW 100 K Bullpup (Carbine) PCP Luftgevær, Forudbestillingsvare: Weihrauch HW 100 K Bullpup (Carbine) PCP luftgeværet udkommer i første omgang kun i et stærkt begrænset antal. Forudbestillinger vil blive leveret i starten af maj.     Weihrauch HW 100 K Bullpup (Carbine) PCP luftgeværet er en mere kompakt udgave af Weihrauch nye bullpup PCP. Den er lavet på samme skæfte og med samme kraftige PCP-system, men med et 10 cm. mindre løb. Dette gør PCP luftgeværet endnu mere ”handy” og utrolig sjov at skyde med.  På trods af de mere kompakte design, så er den stadigt bygget på Weihrauch anerkendte HW 100 PCP-system, hvor en 200 bar stor luftcylinder fyldes med en PCP-pumpe, dykkerfalske eller PCP-kompressor. Den store luftcylinder gør det muligt, at afgive op til 50 skud via et medfølgende 14-skudsmagasin.   Det kraftige PCP-system er udstyret med en indbygget luftregulator, som sikre at systemet får den nødagtige mængde luft ved hvert skud. Dette betyder at der opnås et helt ensartet og præcist skud, uanset hvor meget luft der er i luftcylinderen. PCP-systemet i HW 100 Bullpup K gør at den opnår en udgangshastighed på 320 m/s.   Ligesom den almindelige HW 100 Bullpup, er den lavet med et skæfte i kunststofmateriale, som har en skridsikker Soft Touch overfalde. Pistolhåndtaget er lavet så det følger håndens form og fremstillet i Weihrauchs særlige Soft-TouchFinish materiale. Dertil er skæftet udstyret med en lille kindpude og en vertikaljusterbar skulderpude.   HW 100 BP-K har en picatinny rail til montering af sigtekikkert, som via tre skruer kan tages af, så det bliver muligt at påsætte en almindelige 11 mm. dovetail montering. På undersiden har en lille picatinny rail til montering af ekstraudstyr, som eksempelvis lys eller bipod.     Weihrauch HW 100 K Bullpup (Carbine) leveres med air-stripper på løbet, to 14-skudsmagasiner og engelsk manual. Bemærk: Lyddæmper og sigtekikkert medfølger ikke.        Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 22.05 10.999,-
Hatsan Mod 70 Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Hatsan Mod 70 Combo Luftgevær - 4,5 mm.

4 billeder

business_basic, image_search_result
Hatsan Mod 70 Combo Luftgevær - 4,5 mm., Hatsan Mod 70 i kaliber 4,5 mm. er et ergonomisk designet luftgevær, som er bygget i kraftige materialer og med mange unikke Hatsan teknologier. Luftgeværet skyder på et klassik spændefjeder-system, hvor en lille fjeder trække op, når luftgeværet lades ved at knække løbet. Når løbet er knækket helt om, sættes haglet direkte i løbsindgangen og løbet trækkes tilbage i skudposition, hvorefter luftgeværet er klar til skudafgivelse. Systemet er utrolig kraftigt, og Hatsan Mod 70 har ved anvnedelse af almindelige hagl en udgangshastighed på hele 305 m/s. Luftgeværet har en række anerkendte Hatsan teknologier indbygget, som eksempekvis Hatsan Quattro Trigger. Quattro er selve navnet på det særligt aftræk, som Hatsan anvender i mange af deres luftvåben, og giver garanti for et utrolig glat og blødt aftræk. Quattro aftrækket giver derudover skytten muligheder for at indstille aftrækket på fere måder og har indbygget automatisk sikring. Derudover har aftrækket også en særlig sikkerhed funktion, der låser aftrækket hvis luftgeværet tabes. Hatsan Mod 70 har også fået det rekyldæmpende Hatsan SaS system, som står for ”Shock Absor System”. Det fungerer ved at en kraftig støddæmper indbygget i skæftet fanger rekylslaget, så det dæmpes markant. Derudover fjerner systemet også mange af de rystelser en kraftigt spændefjeder afgiver, hvilket giver et mere præcist skud. Skæftet er produceret i hårdt kunststofmateriale og kræver derfor ingen vedligeholdelse efter udendørsbrug. Skæftet har en ”monte carlo” kindpude på begge sider, så luftgeværet både kan bruges af venstre- og højrehåndsskytter. På toppen af geværet er der monteringsskinne til kikkertsige eller rødpunktssigte.  Hatsan 70 Combo leveres med 4 x 32 Jaeger sigtekikkert og ringmontage. Se manualen til Hatsan Mod 70 her. Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 21.05 1.499,-
Gamo Precision Combo Haglpakke - 4,5 mm.
Gamo Precision Combo Haglpakke - 4,5 mm.

7 billeder

business_basic, image_search_result
Gamo Precision Combo Haglpakke - 4,5 mm., Gamo Precision Combo haglpakke indeholder hele fire forskellige Gamo hagl til luftvåben, og er derfor perfekt til skytten der ønsker at afprøve forskellige hagltyper. Pakken indeholder derfor både Gamo Magnum, Round, Hunter og Match hagl. Læs mere om de fire forskellige hagltyper herunder. 1. Gamo Magnum – 4,5 mm. Gamo Magnum er kvalitets hagl i kaliber 4,5 mm. som egner sig perfekt skydning med kraftige luftvåben. Haglet er bygget som et spidshagl, hvilket betyder at han nemt går igennem byttet og via sin vægt på 0,49 gram opnår man også et rimelig høj gennemslagskraft. Haglet er grundet sin pris og gode kvalitet et rigtig god at anvende som brug til træning eller indskydning af kikkertsigte. Kassen ideholder 250 hagl. 2. Gamo Round – 4,5 mm. Få rundhagl i højeste kvalitet med Gamo Round i størrelse 4,5 mm. Haglet er lavet af 100% bly, som sikre at man trods den lille størrelse opnår en vægt på 0,53 gram pr. hagl. De runde form gør haglet perfekt til kraftigere og kontinuerlige luftpistoler som Gamo AF-10, men kan også anvendes til luftgevær. Haglet er perfekt til skydning mod pap- eller metal skydeskiver. Pakken indeholde hele 250 stk. Gamo Round i kaliber 4,5 mm. 3. Gamo Hunter – 4,5 mm.  Gamo Hunter hagl er lavet ekstra tunge og med et rundt hoved, så man opnår en bedre anslagsenergi på lange afstande. Haglet er kegleformet og med et rundt hoved, som øger haglets energi når det rammer målet. Haglet har en vægt på 0,49 gram, hvilket gør haglet perfekt til brug i kraftige luftvåben som Gamo Hunter Extreme 1250 eller Gamo Black Bull IGT Match. Gamo Hunter haglet leveres i en lille metaldåse med skruelåg.    4. Gamo Match – 4,5 mm. Gamo Mach er et klassik fladhag, som er perfekt til almindelig og field target skydning. Haglet er formet som en kegle og med en helt fald spids, som laver et tydeligt hul i skydeskiver og er samtidig perfekt til skydning mod field target skydeskiver hvor anslagsenergien ikke er så vigtig. Formen er også med til at gøre haglet meget præcis og derfor anbefales Gamo Mach ofte til brug ved indskydning af sigtekikkert. Kassen indeholder 250 stk. med en vægt på 49 gram pr. hagl.
d. 21.05 199,-
Nikko Stirling Gold Crown Airking Kikkertsigte 4-1
Nikko Stirling Gold Crown Airking Kikkertsigte 4-1

6 billeder

business_basic, image_search_result
Nikko Stirling Gold Crown Airking Kikkertsigte 4-1, Airking 4-12x42 AO sigtekikkert er en del af Nikko Stirlings særlige Gold Crown serie af topkvalitets kikkertsigte udviklet til brug på luftvåben. Det betyder blandt andet at sigtet er gjort mere stødsikker og leveres med en ekstra kraftig skinnemontage med kikkertstopskruer, så kikkertsigtet også kan bruges på helt kraftige våben med rekyl som eksempelvis Gamo Hunter Extreme. Derudover giver Airking serien også mulighed for justering af parallax, så sigtekornet forbliver stabilt selv om viklen i sigtet skulle ændre sig, hvilket er en stor hjælp under præcisionsskydning. Sigtet indstilles på traditionelvis ved at indstille vandret og lodret vinkel med indstillingsskruerne på siden og toppen af kikkerten. Optikken er som i de andre Airking modeller flydt med nitrogen, som holder dug og vande, mens der også er med til at gøre sigtet mere modtagelig overfor stød. Denne størrelse af Airking Gold Crown giver en forstørrelse på mellem 4-12x og optikken er hele 42 mm stort, så den derved er særligt velegnet til skydning under mørke forhold. Linserne er multicoated og med Nikko Sitrling ”Fast Eyefocus”, der hjælper øjet med at få et hurtigt fokus på målet.  Airking Gold Crown leveres i en lille kasse og dermedfølger linsebeskyttelse og engelsk manual.  Se en lille video med Airking 4-12x42 AO herunder eller læs flere detaljer under fanen ”Yderligere Information”. Montering og indskydning af kikkertsigte 
d. 21.05 1.699,-
Hatsan Mod 33 Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Hatsan Mod 33 Combo Luftgevær - 4,5 mm.

1 billede

business_basic, image_search_result
Hatsan Mod 33 Combo Luftgevær - 4,5 mm., Særlig udgave af Hatsan Mod 33, hvor der medfølger 4x32 mm. kikkertsigte og monteringsringe med kikkertstop. Det medfølgende kikkertsigte har en forstørrelse på 4x og en optik på 32 mm., som ved levering kun kræver at blive monteret på luftgeværet og skudt ind. Hatsan MOD 33 model, er et let, træfsikker og er nem at betjene for selv nybegynderen. Luftgeværet er bygget op som et klassik knækluftgevær, som lades ved at knække løbet og indsætte haglet direkte ind i løbsindgangen. En kraftig spændefjeder betyder, at man med Hatsan Mod 33 Combo opnår en udgangshastighed på hele 200 m/s ved anvendelse af almindelige hagl. Luftgeværet har fået det nye Quattro aftræk, som gør det muligt både at justerer længden, belastning og cyklus af aftrækket. Skæftet er produceret i let og vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale med mistolgreb og udskæringer. Kolben er monteret med en blød skulderpude i gummi, som er med til at reducerer rekylsalg samt give en mere komfortabel skydeoplevelse. Derudover har Hatsan Mod 33 Combo riffelgang, manuel sikring og der medfølger engelsk manual.    Klik her for at se manualen til Hatsan Mod 33 Combo. Indskydning & montering af sigtekikkert: Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 20.05 1.299,-
Jaeger Kikkeertsigte 4x32 mm. - Skinnemontage
Jaeger Kikkeertsigte 4x32 mm. - Skinnemontage

1 billede

d. 20.05 499,-
Gamo Coyote Black Whisper Combo PCP Luftgevær - 4,
Gamo Coyote Black Whisper Combo PCP Luftgevær - 4,

4 billeder

business_basic, image_search_result
Gamo Coyote Black Whisper Combo PCP Luftgevær - 4,, Gamo Cayote Black Whisper Combo luftgevær med Gamo 3-9x40 kikkertsigte og 10-skuds magasin. Luftgeværet skyder på et PCP-system, hvor en stor 232cc luftcylinder fyldes til 200 bar, hvorefter der kan afgives op til 35 skud via det medfølgende 10-skuds magasin. Det kraftige PCP system gør at luftgeværet opnår en udgangshastighed på hele 390 m/s og 492 m/s med specielle Power hagl, som Gamo PBA eller Crosman Penetrator. Gamo Coyote Black Whisper Combo leveres med et Gamo CAT to-trins aftræk, som kan indstilles på flere forskellige måder og har automatisk sikring. Løbet er produceret i stål og har fået indbygget Gamos Whisper Maxxim teknologi, som er en integreret lyddæmper, der reducere lyden med op til 52% i forhold til almindelige luftvåben. Det med følgende kikkertsigte er med 3-9x forstørrelse og i 40 mm. optik, som sikre at den både kan anvendes inden- og udenfor grundet det store indtag af naturlig lys. Skæftet er produceret i kunststofmateriale, som er 100% vedligeholdelsesfri og designet så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Kolben er lavet med Gamos Adjustable Cheek Piece teknologi, som gør det muligt at justere kindpuden vertikalt.  Bemærk: Læs korrekt betjening af Gamo Coyote Black Whisper her.  Gamo Coyote Black Whisper Montering og indskydning af sigtekikkert: Gamo Coyote Black Whisper Combo: Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 20.05 5.499,-
Norica Dragon GRS Evolution Max Combo Luftgevær -
Norica Dragon GRS Evolution Max Combo Luftgevær -

7 billeder

business_basic, image_search_result
Norica Dragon GRS Evolution Max Combo Luftgevær -, Norica Dragon GRS Evolution Max luftgevær er et utrolig kraftigt og præcist luftgevær fra den spanske producent Norica. Denne udgave af Dragon GRS Evolution Max er en Combo, hvilket betyder at den leveres inklusiv en Norica 3-9x40 sigtekikkert med dertilhørende skinnemontage. Det medfølgende kikkertsigte har en forstørrelse på 3-9x og et 40 mm. stort optik, som sikre at der kommer lys nok ind i optikken til at den både kan anvendes inden- og udenfor. Dragon GRS Evolution Max har fået det nye Norica GRS-system (Gas Ram System) indbygget, hvilket vil sige at den normale spændefjeder er skiftet ud med en gascylinder. Når luftgeværet lades sætter et lille stempel tryk på cylinderen, som frigives igen ved skudafgivelse. GRS-system har sine fordele ved at være mere lydsvag, samt at de normale vibrationer fra en spændefjeder helt forsvinder, så opnås et mere præcist luftgevær. Øget slidstyrke og et mere ensartet skud er også to store fordele ved luftvåben med et gas-ram system som Norica GRS. Indbygget i GRS systemet sidder der et let og glat aftræk med automatisk sikring. GRS system er også utrolig kraftig og gør at Dragon GRS Evolution Max når en udgangshastighed på hele 330 m/s med almindelige lige hagl. Det er dog ikke kun GRS teknologien der gør geværet lydsvagt, for på selve løber er det også monteret Norica Bullbarrel lyddæmpet løb med en indbygget lyddæmper på løbsmundingen. Den fungere ved at små kamre leder den lyd og luft som kommer med haglet ud af løbet væk, mens haglet forsætter ud, uden at blive påvirket på hastigheden eller præcisionen. Skæftet er produceret i sort kunststofmateriale, som både vedligeholdelsesfrit og vejer mindre end et træskæfte. Skæftet har pistolgreb med ”Checkering-grib", så skytten får at bedre greb om luftgeværet. Det kraftige luftgevær afgiver en smule rekyl, og derfor er det monteret en bød og rekylreducerende skulderpude på enden af skæftet. Luftgeværet leveres i kasse med gevær, sigtekikkert, skinnemontering og engelsk manual. Læs mere om GRS systemet og se en lille video med Norica Dragon GRS Evolution Max herunder.     Indskydning & montering af sigtekikkert: Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 20.05 3.299,-
Norica Storm Luftgevær - 4,5 mm.
Norica Storm Luftgevær - 4,5 mm.

7 billeder

business_basic, image_search_result
Norica Storm Luftgevær - 4,5 mm., Norica Strom luftgevær med et flot træskæfte og en udgangshastighed der sætter de fleste fjeder-luftvåben på plads. Den store kraft kommer fra en kraftig spændefjeder, som trækkes på når luftgeværet lades og frivies når skytten trækker på aftrækket. Systemet gør at man med Storm får en udgangshastighed på hele 315 m/s ved anvendelse af almindelige hagl, samt at geværet stadig er utrolig præcis via den fulde riffelgang i løbet. Indbygget i spændefjeder systemet er der også et justerbart aftræk med automatisk sikring, som gør det muligt for skytten selv at indstille hvor hård aftrækket skal være. På toppen af luftgeværet er der mulighed for montering af et kikkertsigte vi en 11 mm. skinne. Et fiberoptisksigte gør det dog også muligt at skyde uden sigtekikkert.  Norica er kendt blandt kendere for deres evne til at producere nogle utrolig flotte træskæftegevær, og Strom er ingen undtagelse. Skæftet i bøgetræ har et klassik pistolgreb med ”Checkering-grib", som giver brugeren et bedre gren omkring luftgeværet. Kolben er lavet med en lille kindpude på venstre side, som gør den oplagt til højrehåndsskytter, men det almindelige pistolgreb gør at den også anvendes af venstrehåndsskytter. På bagsiden er der monteret en lille skulderpude, som hjælper skytten med at tage noget af det rekylsalg et så kraftigt luftvåben afgiver ved skud. Norica Storm leveres i papkasse og med engelsk manual. Se flere detaljer om Strom i den lille video herunder. Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 20.05 3.399,-
Gamo Geværetui - Camouflage
Gamo Geværetui - Camouflage

5 billeder

d. 20.05 549,-
Hawke Weaver Montageringe High - 1?
Hawke Weaver Montageringe High - 1?

2 billeder

d. 20.05 299,-
Gamo 4x32 WR Kikkertsigte
Gamo 4x32 WR Kikkertsigte

1 billede

d. 20.05 449,-
Hawke Match High Montageringe 9-11 mm. - 1"
Hawke Match High Montageringe 9-11 mm. - 1"

2 billeder

d. 20.05 299,-
Gamo Match Classic Training Fladhagl - 4,5 mm.
Gamo Match Classic Training Fladhagl - 4,5 mm.

2 billeder

d. 20.05 69,-
Hatsan Mod 55S Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Hatsan Mod 55S Combo Luftgevær - 4,5 mm.

4 billeder

business_basic, image_search_result
Hatsan Mod 55S Combo Luftgevær - 4,5 mm., Hatsan 55S Combo i en speciel Combo-udgave, hvor der medfølger 4x32 mm. kikkertsigte og montageringe. Kikkertsigtet har en forstørrelse på 4x og et 32 millimeter stort optik. Ellers er alt som på den originale Hatsan 55S, hvilket betyder at man både får et luftgevær der er garant for høj kvalitet, høj træsikkerhed og høj udgangshastighed. Selvom luftgeværet har været på markedet i flere år, er Hatsan ikke stopper med at udvikle på det og har derfor fået en mindre opdatering. Det betyder at 55S’eren har fået det nye justerbare Quattro aftræk, som giver skytten mulighed for selv at indstille selve aftrækket. Derudover har Hatsan også installeret deres SAS system (Shock Absorber System), som hjælper med er reducere rekylslaget ved skudafgivelse. Luftgeværet er et klassisk knækluftgevær, som lades ved at knække selve løbet mens hagæet indsættes direkte i løbsindgangen.  Montecarlo skæftet der er produceret i træ og udformet så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Derudover har man lavet en række net-udskæringer i skæftet, for at give et bedre greb på den glatte træoverflade. Kolben er monteret med en støddæmpende og komfortabel skulderpude. Hatsan 55S Combo leveres med engelsk manual.     Klik her for at se manualen til Hatsan 55S Combo.   Montering og indskydning af sigtekikkert: Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 20.05 1.599,-
Crosman Optimus Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Crosman Optimus Combo Luftgevær - 4,5 mm.

6 billeder

business_basic, image_search_result
Crosman Optimus Combo Luftgevær - 4,5 mm., Crosman Optimus Combo luftgevær er både utrolig elegant med sit smukke håndlavede træskæfte, og samtidig udstyret med et kraftigt systemet der giver en udgangshastighed på hele 305 m/s ved brug af almindelige hagl. Luftgeværet leveres med en Crosman CenterPoint kikkertsigte med en forstørrelse på 4x og et optik på 32 mm., som giver et godt lysindtag under mørke forhold. Via et Truglo fiberoptisk sigte er det dog også mulighed at skyde uden kikkertsigtet monteret. Det kraftige luftgevær skyder på et klassisk fjedersystem, som trækkes op, ved at knække luftgeværet og montere haglet direkte i løbsindgangen. Dette er både et utrolig stabilt og driftsikkert system, som på trods af mange år på bagen stadig anvendes i langt de fleste luftgevær. Optimus har et håndlavet skæfte i træ, som er olieret og gjort helt galt. Derudover er skæftet formet uden kindpude, så det kan bruges af både venstre- og højrehåndsskytter.  Luftgeværet har et justerbart to-trins aftræk, som gør det muligt for skytten selv at indstille og tilpasse trækket.    Crosman Optimus Combo leveres i papkasse og med engelsk manual. Crosman Optimus Combo Indskydning & montering af sigtekikkert: Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.      Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 20.05 1.599,-
Gamo Skinnemontage - 1"
Gamo Skinnemontage - 1"

1 billede

d. 20.05 249,-
Hawke Match Medium Montageringe 9-11 mm. - 1"
Hawke Match Medium Montageringe 9-11 mm. - 1"

2 billeder

d. 20.05 299,-
Crosman Fire NP Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Crosman Fire NP Combo Luftgevær - 4,5 mm.

2 billeder

business_basic, image_search_result
Crosman Fire NP Combo Luftgevær - 4,5 mm., Fire NP Combo er et Klassik 4,5 millimeter kaliber luftgevær fra amerikanske Crosman med alt hvad der skal til for at opnå et præcist og kraftfuldt luftgevær til aktiv skydning. Denne udgave at Fire NP er en ”Combo” model, hvilket vil sige at den leveres med Crosman ringmontage og et CenterPoint kikkertsigte med en forstørrelse på 4x og et optik på 32 mm.  Luftgeværet er uden den normale spændefjeder, men med en Crosman Nitro Piston gas-cylinder. Systemet fungerer ved at en nitrogenfyldt gas-cylinder under ladning trykkes fladt af et lille stempel og udløses ved skudafgivelse. Dette system er ofte at foretrække frem for den normale spændefjeder, da det er mere lydsvagt og slidstærkt. Derudover gør gas-cylinderen skuddet mere ensartet og giver færre vibrationer ved skudafgivelse.  Sammen med Nitro Piston teknologien er der indbygget et 2-trins Crosman aftræk med mulighed for justering. De to systemer til sammen betyder at man får et rigtig kraft lutvåben, med en udgangshastighed på hele 305 m/s og helt op til 365 m/s ved anvendelse af hurtige PBA Power hagl. Det kraftige luftgevær har et kunststofskæfte i let vedligeholdelsesfrit syntetisk materiale og med et specielt design, der gør at man opnår en lavere vægt på kun 2,9 kg. På skæftet er der i enden monteret en skulderpude i blødt gummi materiale, der både øger komforten og er med til at reducere rekylsalg. På trods af det lettet og specielle design kan luftgeværet både anvendes af venstre- og højrehåndsskytter.  Luftgeværet leveres i papkasse og med engelsk manual.   Se en video om det unikke Crosman Nitro Piston teknologi herunder.   Crosman Fire NP Combo Guide til indskydning og montering af sigtekikkert: Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.       Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 20.05 1.299,-
Crosman Armada Combo PCP Luftgevær Kit inkl. Pumpe
Crosman Armada Combo PCP Luftgevær Kit inkl. Pumpe

5 billeder

business_basic, image_search_result
Crosman Armada Combo PCP Luftgevær Kit inkl. Pumpe, Crosman Armada Combo PCP luftgeværet i en samlet pakke med Crosman Benjamin PCP pumpe, som passer til opfyldning af luftgeværet. Derudover indeholder pakken selvefølgelig også den kraftige Crosman Armada Combo PCP luftgevær, som via sit unikke design får tankerne mod det amerikanske militærs kraftige maskinpistoler.  Luftgeværet leveres med en stor Crosman CenterPoint kikkertsige, der giver en forstørrelse på hele 4-16x og har et optik på 56 mm. Crosman Armada er produceret i topkvalitetsmaterialer og selvfølgelig bygget på Corsmans egen våbenfabrik i USA. Armada er bygget op som et klassisk PCP luftgevær, hvilket betyder at geværet ikke har nogen traditonel spændefjeder. Derimod har luftgeværet en luftcylinder, som pumpes med en PCP pumpe eller via godkednt dykkerflaske.  Luftcylinderen kan fyldes op til maksimalt 200 bar hvorefter der kan afgives ca. 30 skud på fuld kraft via et 10-skudsmagasin. Når cylinderen fyldes og under skydning kan lufttrykket overvåges på et lille manometer indbygget i luftgeværet. Systemet gør at luftgeværet ikke skal knækkes for hvert skud, men blot tages ladegreb på højre side af luftgeværet, som på en jagt- eller salonriffel. PCP systemet er utrolig kraftigt og gør at Crosman har fået Armada helt op på en udgangsagtighed på 335 m/s ved brug af almindelige hagl. Sammen med PCP systemet sidder der et Crosman to-trins justerbar aftræk, som gør det muligt at indstille trækket. Luftgeværet har et skæfte i klassisk kunststofmateriale med pistolgreb og en meget enkelt skulderpude gør at geværet både kan anvendes af venstre og højrehåndsskytter. Skæftet giver mulighed for at tilføje ekstra udstyr på løbet via små monteringsriller.  Armada leveres med kraftig Crosman bipod og engelsk manual. Crosman Armada Combo PCP Se hvordan man lader et Crosman PCP magasin herunder:  Indskydning og montering af sigtekikkert Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 20.05 8.999,-
Crosman Armada Combo PCP Luftgevær - 4,5 mm.
Crosman Armada Combo PCP Luftgevær - 4,5 mm.

4 billeder

business_basic, image_search_result
Crosman Armada Combo PCP Luftgevær - 4,5 mm., Crosman Armada Combo er et nyt og anderledes PCP luftgevær, som via sit unikke design får tankerne hen på det amerikanske militærs kraftige maskinpistoler. Luftgeværet leveres med en stor Crosman CenterPoint kikkertsige, der giver en forstørrelse på hele 4-16x og har et optik på 56 mm. Crosman Armada er produceret i topkvalitetsmaterialer og bygget på Corsmans egen fabrik i USA. Armada er bygget op som et klassisk PCP luftgevær, hvilket betyder at luftgeværet ikke har nogen traditonel spændefjeder. Derimod har luftgeværet en luftcylinder, som skal pumpes op med en PCP-pumpe eller via godkendt dykkerflaske. Cylinderen kan fyldes op til maksimalt 200 bar hvorefter skytten har ca. 30 skud på fuld kraft via et 10-skudsmagasin. Når cylinderen fyldes og under skydning kan lufttrykket overvåges på et lille manometer indbygget i luftgeværet. Systemet betyder også at luftgeværet ikke skal knækkes for hvert skud, men at der blot tages ladegreb på højre side af luftgeværet. Bygget sammen med PCP systemet sidder der et Crosman to-trins justerbar aftræk. PCP systemet er utrolig kraftigt og gør at Crosman har fået Armada helt op på en udgangsagtighed på 335 m/s ved brug af almindelige hagl. Luftgeværet har et skæfte i kunststofmateriale med pistolgreb og en meget enkelt skulderpude, som gør at luftgeværet både kan anvendes af venstre og højrehåndsskytter. Luftgeværet giver mulighed for at tilføje ekstra udstyr på løbet via små monteringsriller.  Armada leveres med kraftig Crosman bipod og engelsk manual. Crosman Armada Combo Se hvordan man lader et Crosman PCP magasin herunder:  Guide til indskydning & montering af sigtekikkert: Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 20.05 7.799,-
Gamo Black Bull IGT Mach1 Combo Luftgevær - 4,5 mm
Gamo Black Bull IGT Mach1 Combo Luftgevær - 4,5 mm

2 billeder

business_basic, image_search_result
Gamo Black Bull IGT Mach1 Combo Luftgevær - 4,5 mm, Gamo Black Bull IGT Mach1 Combo er et fantastisk knæk-luftgevær med et væld af Gamo teknologier, som eksempelvis Bull Whisper, SAT, SWA og IGT Mach1. Det særlige ved luftgeværet, er det specielle POWER Mach1 system. Det betyder at luftgeværet har et 33 mm. overdimensioneret kammer, som sammen med IGT teknologien gør at Black Bull IGT opnår en udgangshastighed på hele 340 m/s. Skæftet er produceret i syntetisk materiale, som både har fordele ved at være utrolig slidstærkt, men som heller ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Skæftet er lavet med en mindre kindpude på begge sider, hvilket betyder at luftgeværet både kan anvendes til vestre- og højrehåndsskytter.  Det syntetiske materiale forsætter ud på løbet, hvor det slutter sammen med den fastmonterende BULL WHISPER lyndæmper. Der medfølger et kikkertsigte på 4x32 mm. og monteringsringe.   Se video om de forskellige teknologer i Gamo Black Bull IGT Mach1 nedenunder. Indskydning og montering af sigtekikkert: Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.  Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
d. 20.05 2.299,-
Crosman Benjamin Trail NP2 Combo Luftgevær - 4,5 m
Crosman Benjamin Trail NP2 Combo Luftgevær - 4,5 m

5 billeder

business_basic, image_search_result
Crosman Benjamin Trail NP2 Combo Luftgevær - 4,5 m, Crosman Benjamin Trail NP2 Combo luftgevær med 4,5 mm. kaliber er en del af Crosmans særlige Benjamin serie, med luftvåben samlet i USA og med garanti for de nyeste teknologier. Denne udgave indeholder udover luftgeværet et 3-9x32 mm. Crosman CenterPoint kikkertsigte med ringmontage. Kikkertsigtet har en forstørrelse på 3-9x og optik på 32 mm. som er nok til at sikre en godt oplyst linse til både skydning inden- og udenfor.  Trail NP2 navnet betyder at luftgeværet har fået den helt nye gas-drevet cylinder Nitro Piston 2 teknologi. Det betyder at luftgeværet ingen spændefjeder har, men en gas-cylinder der sættes under tryk ved ladning. Det har fordel ved at give en forbedret slidstyrke, ingen vibration og et mere ensartet skud. Med til Nitro Piston 2 gas-cylinder systemet medfølger der også det nye Clean Break Trigger aftræk, som både er blevet gjort mere glat og nu her mulighed for justering. Disse to nye systemer betyder at Crosman Benjamin Trail NP2 Combo opnår en udgangshastighed på hele 309 m/s med almindelige hagl og helt op til 360 m/s med Power-hagl som PBA eller Crosmans Gold Flight Penetrators. Crosman Benjamin Trail NP2 Combo er et utrolig lydsvagt luftgevær grundet den nye Nitro Piston 2 teknologi, men også fordi den er udstyret med et lyddæmpet løb og en indbygget lyddæmper i spidsen. Løbet isolere lyden fra stemplet, mens lyddæmperen ved mundingen samler luften og lyden i små kamre og lader haglet forsætte ud af løbet uden at påvirke præcisionen eller hastigheden.  Skæftet er lavet i sort kunststofmateriale og udformet med et støttende og komfortabelt thumbhole, som både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Luftgeværet har ikke noget fiberoptisksigte og skal derfor benyttes med kikkertsigte monteret.  Crosman Benjamin Trail NP2 Combo er samlet og testet af amerikanere på deres egen våbenfabrik i Bloomfield, New York og der medfølger engelsk manual.    Crosman Benjamin Trail NP2 Indskydning & montering af sigtekikkert: Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.                Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.  
d. 20.05 2.499,-
Gamo Quick Shot Rødpunktsigte - 30 mm.
Gamo Quick Shot Rødpunktsigte - 30 mm.

2 billeder

d. 20.05 699,-
Crosman Nitro Venom Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Crosman Nitro Venom Combo Luftgevær - 4,5 mm.

6 billeder

business_basic, image_search_result
Crosman Nitro Venom Combo Luftgevær - 4,5 mm., Crosman Nitro Venom Combo i 4,5 mm. kaliber er gennem sine mange år på markedet blevet kendt for sin utrolige præcision, komfort og smukke træskæfte, der er særlige design er med til at give fuld komfort for skytten. Denne udgave af Crosman Nitro Venom er en ”Combo” hvilket vil sige at den leveres med en CenterPoint kikkertsigte med en forstørrelse på 3-9x og et 32 mm. sort optik med et godt lysindtag til både skydning inde- og udenfor. Derudover leveres den med det særlige Crosman ”Quick-Lock” monteringssystem, som gør det meget nemmere at fastmontere kikkertsigte helt præcist. Skæftet er produceret i hård træ og optimeret på en række punkter så det giver den størst muglige støtten for brugeren. Derfor er skæftet udformet med et forstørret pistolgreb, som skal give skytten et bedre greb og øget støtte under skydning. Bagskæftet er med en rekylreducerende kolbe og en dobbelt kindpude, både venstre og højrehåndsskytter at anvende geværet. Selve forskæftet er gjort ekstra bredt for at opnå er bedre ”Artillery Hold” skudposition. Har man først haft geværet i hånden, er det tydeligt at disse optimeringer af skæftet, betyder at man får en markant forbedret støtte end ved et almindeligt træ- eller kunststofskæft.  Crosman Nitro Venom Combo lades på traditionelvis ved at knække løbet på geværet og sætte haglet direkte ind i løbsindgangen, men den formale spændefjeder inde i geværet er skiftet ud med Crosmans Nitro piston gas ram system. Det betyder at der sidder en lille nitrogen fyldt cylinder med et stempel inde i geværet, som sættes under tryk når geværet lades. Denne teknologi er med til at give et mere lydsvagt og ensartet skud uden de normale fjedervibrationer. Derudover har det lukkede gas ram system også sin fordel ved have en utrolig slidstyrke og ingen vedligeholdelse. Med til Nitro Piston teknologiet følger også en t-trins justerbar aftrækker, der giver skytten mulighed for nem indstilling. De to teknologier giver til sammen et kraft gevær med en udgangshastighed på 305 m/s ved anvnedelse af almindelige hagl og hele 365 m/s med Power-hagl som eksempelvis Crosman`s Gold Flight Penetrators eller andre former for ”PBA” hagl.  Med til luftgeværet følger der engelsk manual.  Læs mere om eller se en video om Crosmans Nitro Piston teknologi herunder.   Indskydning & montering af sigtekikkert: Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.          Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 20.05 1.999,-
Hatsan Mod 125 Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Hatsan Mod 125 Combo Luftgevær - 4,5 mm.

7 billeder

business_basic, image_search_result
Hatsan Mod 125 Combo Luftgevær - 4,5 mm., Hatsan 125 Combo er uden tvivl blandt markeds kraftigste knækluftgevær, med en udgangshastighed på hele 380 m/s. Den store kraft betyder dog ikke at luftgeværet bliver upræcise, da Hatsan har givet 125'eren et ekstra langt løb med riffelgang, som hjælper haglet med at holde banen. Denne udgave af 125 leveres inklusiv kikkerstige med 4x forstørrelse og en optik på 32 mm. der sikre et godt lysindtag i optikken, så den både kan bruges inden- og udenfor. Derudover medfølger der Gamo skinnemontage, som holder og beskytter kikkerten fra det rekylsalg. Det er dog også muligt at skyde med luftgeværet uden kikkertsigte via det fiberoptiske TRUGLO sigte, som sidder på Hatsan 125 som standard. Hatsan 125 har fået indbygget mange af de anerkendte Hatsan teknologier, som eksempelvis det justerbare Quattro aftræk. Dette aftræk gør muligt at indstille aftrækket på tre forskellige måder og indeholder et unikt sikkerhedssystem, der selv låser automatisk hvis luftgeværet tabes. For at op når et bedre øget skydeoplevelse og konforten, har luftgeværet fået installeret Hatsans SaS-system (Shock Absorber System), som hjælper med at reducere rekylslag. Skæftet er produceret i sort vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale med almindeligt pistolgreb og net-udskæringer, som giver et forbedret greb om skæftet.Derudover er skæftet udformet så det både kan anvendes af højre- og venstrehåndsskytter. Hatsan 125 har en række unikke Hatsan teknologier, som er yderligt beskrevet herunder.   Se manualen til Hatsan 125 Combo her. Indskydning og montering af sigtekikkert:   Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 20.05 2.398,-
Gamo Black RSV Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Gamo Black RSV Combo Luftgevær - 4,5 mm.

1 billede

d. 20.05 1.799,-
Hawke Adaptor til Weaver / Picatinny Montageskinne
Hawke Adaptor til Weaver / Picatinny Montageskinne

2 billeder

d. 20.05 349,-
Anschütz salonriffel 22lr
Anschütz salonriffel 22lr

4 billeder

d. 19.05 3.800,-
SAUER 80, Fuldskæftet
SAUER 80, Fuldskæftet

5 billeder

d. 19.05 15.000,-
Nikko Sterling sigtekikkert
Nikko Sterling sigtekikkert

2 billeder

d. 16.05 450,-
Leica Magnus 1,8-12X50i, BDC & rail
Leica Magnus 1,8-12X50i, BDC & rail

8 billeder

d. 15.05 12.900,-
GAMO CFX 4,5mm m/nitro-gas
GAMO CFX 4,5mm m/nitro-gas

3 billeder

d. 15.05 1.995,-
Mossberg 100 ATR + Busnell sigtekikkert
Mossberg 100 ATR + Busnell sigtekikkert

5 billeder

d. 12.05 3.000,-
Blaser BBF model 95
Blaser BBF model 95

3 billeder

d. 08.05 20.000,-
Krieghoff trumf drilling
Krieghoff trumf drilling

5 billeder

d. 08.05 10.000,-
Kikkert monteringsbeslag mv. til 11 mm.
Kikkert monteringsbeslag mv. til 11 mm.

8 billeder

d. 08.05 75,-
GAMO CFX 4,5mm luftgevær, NU NEDSAT
GAMO CFX 4,5mm luftgevær, NU NEDSAT

3 billeder

d. 07.05 2.100,-
Zeiss Victory HT 2,5 - 10x50 ASV M
Zeiss Victory HT 2,5 - 10x50 ASV M

3 billeder

d. 07.05 15.000,-
Aimpoint Hunter H34 L og S ™ - Rødpunkt.
Aimpoint Hunter H34 L og S ™ - Rødpunkt.

1 billede

d. 07.05 4.500,-
Burris Eliminator 3, 4-16x50
Burris Eliminator 3, 4-16x50

3 billeder

d. 05.05 7.000,-
Kikkert monteringsbeslag mv. til 22 mm.
Kikkert monteringsbeslag mv. til 22 mm.

8 billeder

d. 05.05 75,-
Sauer 80
Sauer 80

7 billeder

d. 04.05 9.000,-
Jagtriffel
Jagtriffel

1 billede

d. 01.05 5.200,-
Remington 788 kaliber 22-250
Remington 788 kaliber 22-250

4 billeder

d. 30.04 3.000,-
Savage 30-30 m kikkert  og bukkejagt
Savage 30-30 m kikkert  og bukkejagt

4 billeder

d. 28.04 2.500,-
Weihrauch HW 90
Weihrauch HW 90

1 billede

d. 26.04 1.700,-
Sightmark Core TX sigtekikkert
Sightmark Core TX sigtekikkert

4 billeder

d. 25.04 2.500,-
Sigtekikkert
Sigtekikkert

2 billeder

d. 22.04 150,-