Galleri annoncer
SUZUKI 20 HK. Fødselsdagstilbud. Nye.

SUZUKI 20 HK. Fødselsdagstilbud. Nye.

21.245 kr.

Fødselsdags tilbud 30 år. NYE. SUZUKI HAR PÅ ALLE DERS 20 HK. EFI, DET BETYDER AT PÅHÆNGS MOTORERNE KUN BRUGER MEGET LIDT BENZIN. Vi har flere varianter, alle med tank, slange og propel. AS. Kort ben 40 - 45 cm. agterspejl med gashåndtag på motor. West Pris kr. 21.245,- AL. Langt ben ca. 50 cm. agterspejl med gashåndtag på motor. West Pris kr. 21.495,- ARL. Langt ben med fj.betjening boks man. og El-start. West pris kr. 24.495,- ARS. Kort ben med fj. betjening boks man. og El-start West pris kr. 24.495,- ATS. Kort ben med fj.betjengs boks, man. og El-start, power-tilt. West Pris kr. 28.995,- ATL. Langt ben med fj.betjengs boks, man. og El.start, power-tilt. West Pris kr. 28.995,- Pris: Så længe lager haves. Få også tilbud på styretøj m.m. Vi har også Honda og Mercury. samt brugte på lager, kan ses i butikken. Vi leverer gerne efter aftale, med værksted sæt op. Mere info på tlf. 56 63 40 80.

Køge·i dag·West Bådudstyr·

Fremhævet
Ny Regal Luxus Cruiser

Ny Regal Luxus Cruiser

1.499.000 kr.

SØNDAGS ÅBENT 10-13. Populær Regal specielt designet for det europæiske marked, kan trailes på en 3500kg total vægts trailer, den båd vi har i ordre er med Volvo 300V8 er ferskvandskølet med katalysator, en båd der også er populær i Danmark (vi kan altid fremvise en) hjemtages med flot udstyr, elektrisk betjent targabøjle, bov propel, køleskab, fuld camper kaleche og meget mere, bemærk den store åbne agter kahyt med en stor reel dobbelt seng, fuld ståhøjde nede, bemærk at denne 300hk Volvo indenbords motor outperformer tilsvarende påhængs motor på fart, acceleration, støj og udslip, kræfterne overføres via Duoprop drev (dobbelt modsat roterende propeller) går du i overvejelser med at købe en cruiser går du ikken fejl her, Regal er synonym for meget høj kvalitet og finish...

Beder·i dag·Baadhuset A/S

Fremhævet
Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser

1.178.000 kr.

Merry Fisher 895 Cruiser er "Top of the line" båden i denne serie af familie cruisere. Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side. Båden anbefales med to 150hk motorer og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher C klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. Pris med Yamaha F150GETX + FL150GETX INCL. DOUBLE STEERING - DKK 1.114.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser Offshore

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser Offshore

1.146.000 kr.

Merry Fisher 895 Offshore er "Top of the line" båden i denne serie af familie cruisere. Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Med en twin installation (2x200hk) vil man have en topfart på mere end 32 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side. Båden anbefales med to 200hk motorer og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher Offshore klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. Pris monteret med Yamaha F200GETX+FL200GETX DOUBLE STEERING starter ved DKK 1.183.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Karnic SL800 - 200 HK Yamaha/Udstyr

Karnic SL800 - 200 HK Yamaha/Udstyr

899.900 kr.

Karnic SL800 - Den største Daycruiser i klassen... Hele 8 meter og med den optimerede Yamaha F200! Velkommen ombord på denne flotte og pragmatiske Karnic SL800. Adgang via agter kommer du indover de store udvidede badeplatforme, og så er du i cockpittet. I cockpittet finder du den anderkendte kvalitetsbevidste store agterbænk fra Karnics design. Her er god plads, rummelighed og opmagasinering. Dertil naturligvis et cockpitbord så man kan nyde en let frokost, eller få et glas vin, eller vand. Her kan du vælge at få indbygget et køleskab, lydanlæg og en masse andre ting som vil gøre oplevelsen helt unik. Forrest i cockpittet finder du 2 pilotsæder, hvor kaptajnen og påhæng selvfølgelig har godt udsyn, og komfortabel styre af båden. Boven giver adgang til en masse lækker solbadning. Her har du nemlig en stor solhynde som er blød, og indbydende til familien og børnene. Det er muligt at få tilkoblet en bimini top på, så man også bare kan ligge herude og koble af, og nyde stilheden og roen vi finder når vi kommer ud på vandet. Kahytten har et bredt siddeområde, som kan omdannes til sovepladser. Herudover mulighed for køleskab, og naturligvis aflukket toiletrum. Underneden trappen finder du også en stikkøje, som giver plads til endnu flere overnattende gæster. Fyld din båd med højtalere, LED lys, gardiner og godt lysindfald.. Få monteret en kvalitetsbevidst Yamaha maskine herpå.

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 895 - 2 X 150 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 895 - 2 X 150 HK Yamaha

1.379.900 kr.

Merry Fisher 895 Med twin installation og mulighed for oliefyr, gulvtæpper og en masse andet, Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed - masser af lys og læ, perfekt til vores klima. Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Med 300 HK vil topfarten være over 31 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord siden. Båden anbefales med 300hk. Med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. OBS: Arkivbilleder - kan være vist med ekstraudstyr og twin motor opbygning.Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·12. apr.·Bluebay Marine A/S

Konserveringssæt til påhængs motor

Konserveringssæt til påhængs motor

75 kr.

Konserveringssæt til påhængs motor: Stand: Ny Består af : 1 stk specialfremstillet kraftig plastiksæk 75 x 65 cm som kan genbruges og er forsynet med 5 drænagerhul. 5 stk STRONG - GRIP aluminium klemmer med rulle bolt samt 1 stk spændingstampe 1,5 m Se vedlagte billeder Normal prisen er 245,- kr . Min pris er kun 75,- kr Jeg kan kontaktes på tlf 5171 7208 Jeg fremsender gerne Fragt vil udgøre 45,- kr Jeg kan kontaktes på tlf 5171 7208

Egtved·17. feb.

Få beskedNår der er nye resultater i Sport

Lup med søgeord i
Sejlbåd Banner 26

Sejlbåd Banner 26

Sælges

Hej Alle Jeg har denne fine brugte Banner 26 fod tilsalg eller som kan medgå i en bytte handle, fair bud modtages Jeg får den desværre ikke brugt så meget som ønsket, og Jeg vil derfor have skiftet bådtype, tænker her en speedbåd ish Vi taler om en 26 fods dame, med 3 sejl, stor sejl som var til sejlmager sidste år og fik gennemgået syninger og vedligeholdt, samt lille + stor forsejl (muligvis genua) Der sidder en 5 HK påhængs Yamaha motor på som sejlede ind sidste efterår, men har ikke siden været ude og sejle Båden er en fin brugt båd, Jeg har haft hende i ca 4 år nu, og har fungeret godt som begynder båd Der medfølger alt hvad der skal bruges så som anker, fortøjninger og fender Bådplads er ikke tilsalg :)

Charlottenlund·31. dec. 2022