Sport


Sport

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
NY
vidaXL skydekasse magnetisk 4 + 1 skydeskiver med andemotiv
vidaXL skydekasse magnetisk 4 + 1 skydeskiver med andemotiv

1 billede

I dag 369,-
NY
vidaXL skydekasse magnetisk 4 + 1 skydeskiver vildsvinmotiv
vidaXL skydekasse magnetisk 4 + 1 skydeskiver vildsvinmotiv

1 billede

I dag 369,-
NY
Rcbs die sæt 357 / 38sp
Rcbs die sæt 357 / 38sp

4 billeder

I går 400,-
WEIHRAUCH Sport HW 45 “Black Star"
WEIHRAUCH Sport HW 45 “Black Star"

7 billeder

I går 1.500,-
aimpoint micro H1
aimpoint micro H1

3 billeder

I går 3.000,-
Gamo Bear Grylls Survival Luftpistolsæt - 4,5 mm.
Gamo Bear Grylls Survival Luftpistolsæt - 4,5 mm.

3 billeder

business_basic, image_search_result
I går 599,-
Weihrauch HW 45 Luftpistol - 4,5 mm.
Weihrauch HW 45 Luftpistol - 4,5 mm.

3 billeder

business_basic, image_search_result
Weihrauch HW 45 Luftpistol - 4,5 mm., Weihrauch HW 45 luftpistol er med sit moderne design og høje tyske kvalitet blandt de bedste luftpistoler på markedet. Luftpistolen skyder på et klassisk spændefjeder-system, som trækkes op ved at løse og løfte toppen af luftpistolen helt op. Haglet sættet ind i løbindgangen og toppen vippes tilbage til startposition og pistolen er klar til skud.  Detunikke ved HW 45, er muligheden for at justerer på udgangshastigheden. Det betyder at luftpistolen både kan skyde med en udgangshastighed på 125 m/s og hele 170 m/s. Den kraftige spændefjeder gør at HW 45 føles og lyder som en rigtig pistol med rekyl. Pistolen er produceret i kraftig aluminium og har et todelt skæfte i valnød med net-udskæringer. På toppen af pistolen er der mulighed for at montere et kikkert- eller rødpunktssigte ved anmeldelse af specielle Weihrauch monteringsringe til luftpistoler. Pistolen har også TRUGLO teknologi, der gør det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet. Weihrauch HW 45 er produceret i Tyskland på deres egen våbenfabrik og der medfølger engelsk manual.   Bemærk: For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I går 2.599,-
MTM Case-Gard Pistolkuffert - Single
MTM Case-Gard Pistolkuffert - Single

3 billeder

I går 199,-
Crosman Wildhorn Compoundbue
Crosman Wildhorn Compoundbue

4 billeder

I går 399,-
Weihrauch HW 44 PCP Luftpistol
Weihrauch HW 44 PCP Luftpistol

4 billeder

I går 5.499,-
Weihrauch HW 44 FAC-Version PCP Luftpistol - 4,5 m
Weihrauch HW 44 FAC-Version PCP Luftpistol - 4,5 m

5 billeder

business_basic, image_search_result
Weihrauch HW 44 FAC-Version PCP Luftpistol - 4,5 m, Weihrauch HW 44 luftpistolen er den tyske luftvåbensproducent nyeste bud på en top kvalitets PCP luftpistol, og er ligesom Weihrauchs andre produkter tiltænkt skytten der vil have det bedste. PCP luftpistolen bygger på Weihrauch anerkendte PCP-system, men modsat mange andre PCP pistoler har man formået at holde vægten holdes nede på 1300 gram. HW 44 PCP pistolen er bygget op omkring det innovative PCP system, som gør det muligt at skylde med et magasin, og dermed undgå at skulle ”knække” pistolen efter hvert skud. Systemet fungerer ved at lufttanken fyldes op til max 200 bar, hvorefter der kan afgives ca. 50 skud i et 10-skuds magasin inden der er behov for en ny opfyldning. De klar fordele ved dette system er, at man ikke skal knække luftpistolen efter hvert skud, samt at man får et fastløb uden det traditionelle ”knæk”, hvor der både kan opstå slid og slør. Endvidere er PCP-systemets fordel også at luftpistolen får et mere ensartet skud, en bedre præcision samt er 100% rekylfri.   Lufttanken lades via tilslutning til en kompatibel PCP-pumpe eller godkendt dykkerflaske. PCP systemet er ikke bare nemt at skyde med, men også utrolig kraftig, hvilket betyder at HW 44 opnår en udgangshastighed på hele 230 m/s. Pistolen er bygget i klassiske Weihrauch materialer og består derfor af et skæfte i kraftig kunststofmateriale, mens løb og lufttank er produceret i stål. Kunststofskæftet har et stort håndtag med god komfort og støtten til både venstre- og højrehåndsskytter. Derudover byder HW 44 pistolen på to-trins justerbart aftræk, skridsikkert greb, monteringsskinne og en nem tilgængelig sikring. Bemærk at kikkertsigte og lyddæmper ikke medfølger. Se manualen her.   Bemærk: For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I går 5.699,-
Weihrauch HW 40 PCA Luftpistol - 4,5 mm.
Weihrauch HW 40 PCA Luftpistol - 4,5 mm.

3 billeder

business_basic, image_search_result
Weihrauch HW 40 PCA Luftpistol - 4,5 mm., Weihrauch HW 40 PCA er en moderne luftpistol i den bedste kvalitet og produceret i Tyskland. Luftpistolen egner sig særligt til skytten der ønsker et sjovt og pålideligt lutvåben til ”plinking” målskydning på ca. 10 meters afstand. HW 40 har et gas-ram system som komprimerer luften i et pneumatisk system, som udløses når skytten trykker på aftrækkeren.  Luftpistolen har derudover et specielt enkelt-takts pneumatisk luftkammer, hvilket betyder at overdelen kun skal løftets en gang op og ned igen for at lade pistolen til fuld kraft. Det unikke og relativt enkelte system er både utrolig slidstærk, stabilt og 100% rekylfrit. Udgangshastigheden kommer via gas-ram systemet op på 125 m/s ved brug af almindelige hagl. HW 40 PCA luftpistolen er bygget i kunststofmateriale og har meget enkelt udformet skæfte, som både passer til højre- og venstrehåndsskytter. HW 40 har et klassisk Weihrauch kvalitets aftræk med 2-trins justering. På toppen af luftpistolen er der et TRUGLO fiberoptisksigte, mens en lille skinne giver mulgihed for montering af små kikkert- eller rødpunktssigte. TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet.   Bemærk: For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I går 1.299,-
Crosman Trail NP Mark II Luftpistol - 4,5 mm.
Crosman Trail NP Mark II Luftpistol - 4,5 mm.

2 billeder

business_basic, image_search_result
Crosman Trail NP Mark II Luftpistol - 4,5 mm., Crosman Trail NP Mark II luftpistol er endnu en luftpistol, hvor det er lykkes den anerkendte amerikanske våbenproducent at indbygge deres Nitro gascylinder teknologi ind i. En teknologi man normalt forbinder med deres luftgevær, men som bestemt også virker upåklageligt i luftpistoler. Crosman Nitro gascylinder teknologien betyder at pistolen ikke har nogen spændefjeder, men derimod en lille gascylinder, som sættes under tryk når pistolen lades og frigives ved skud. Systemet har sine fordele ved at cylinderen ikke bliver sløv eller mister kraft, som en spændefjeder har det med at gøre over tid. Derudover gør det pistolen mere lydløs og hvert skud bliver mere ensartet.  Det betyder at man med Crosman Trail NP Mark II luftpistolen opnår en udgangshastighed på 160 m/s med almindelige hagl og hele 190 m/s ved brug af PBA power hagl. Luftpistolen har et skæfte i kraftigt kunststofmateriale, som gør pistolen anvendelig til brug både uden- og udenfor. Skæftet er lavet med et klassisk pistolgren og har på undersiden af løbet mulighed for montering af rødpunktssigte eller lys. På toppen har pistolen et fiberoptisk TRUGLO sigte med nem og hurtig justering.  Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris. Bemærk: For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I går 899,-
Weihrauch HW 45 STL Luftpistol - 4,5 mm.
Weihrauch HW 45 STL Luftpistol - 4,5 mm.

3 billeder

business_basic, image_search_result
Weihrauch HW 45 STL Luftpistol - 4,5 mm., Den kraftige Weihrauch HW 45 luftpistol i den unikke STL udgave, der betyder at pistolen har et ”Stainless-Look”, frem for den matsorte farve man finder på den originale HW 45. På alle andre områder er pistolen helt identisk med den sorte udgave, og derfor også bygge op med samme spændefjedersystem, som lades ved at løse toppen af luftpistolen. Når luftpistolen spændes på bliver der plads til at sætte haglet direkte i løbet, og overdelen vippes tilbage, hvorefter pistolen er klar til skud.  Ligesom sin tvillingebror giver denne STL udgave af Weihrauch HW 45 skytten mulighed for at justerer udgangshastigheden på luftpistolen. Det betyder at der med HW 45 både kan skydes med en hastighed på 125 m/s og hele 170 m/s. Derudover er den kraftige spændefjeder med til at give en mere rigtig "pistol følelse" og en mere "rigtig lyd", uanset hvilken hastighed der skydes med. Selve luftpistolen er produceret i kraftig rustfri aluminium, og har på selve grebet et todelt skæfte i kunststofmateriale med net-udskæringer. Derudover giver luftpistolen via en skinne mulighed for montering af kikkert- eller rødpunktsigte ved anvendelse af specielle Weihrauch monteringsringe til luftpistoler. Pistolen har også TRUGLO teknologi der gør det muligt at anvende luftpistolen uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet. Weihrauch HW 45 er produceret på Weihrauch egen våbenfabrik i Tyskland og der medfølger engelsk manual.         Bemærk:   For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftpistoler over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.   Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I går 2.899,-
Led Lenser Magnetisk Montage til MT10/MT14
Led Lenser Magnetisk Montage til MT10/MT14

1 billede

I går 399,-
Hawke RedandGreen Dot Punktsigte 9-11 mm montage
Hawke RedandGreen Dot Punktsigte 9-11 mm montage

2 billeder

I går 599,-
Weihrauch HW 40 Luftpistol
Weihrauch HW 40 Luftpistol

2 billeder

I går 940,-
Tasmanian Pistol Bag 2 MK II Pistoletui
Tasmanian Pistol Bag 2 MK II Pistoletui

2 billeder

I går 299,-
Norica Spider GRS Camo Luftgevær - 4,5 mm.
Norica Spider GRS Camo Luftgevær - 4,5 mm.

7 billeder

business_basic, image_search_result
Norica Spider GRS Camo Luftgevær - 4,5 mm., Norica Spider GRS Camo er et topkvalitetsluftgevær i et fedt camouflage design og med alle de teknologier man kan forvænte af et top luftgevær. Spider GRS Camo byder blandet andet på det unikke Norcia GRS (Gas Ram System) system, som betyder at den traditionelle spændefjeder er byttet ud med en gas fyldt cylinder. Geværet lades på normalvis ved at knække geværet, men i stedet for at fjederen bliver spændt, sætter et lille stempel tryk på cylinderen, som frigives ved tryk på aftrækket. De store fordele ved at anvende et gas ram system er at man undgår de rystelser er spændefjeder ofte laver ved afgivelse af skud. Det er med til at man opnår en øget præcision, samt en markant forbedret slidstyrke. Derudover sikre GRS teknologien også at man får et mere ensartet og lydsvagt skud. Sammen med GRS-systemet er der også indbygget et let og glat aftræk med en automatisk sikring der holder sikkerheden i top. Det resultere i at man med Norica Spider GRS Camo får et utrolig kraftigt luftgevær med en udgangshastighed på hele 330 m/s med almindelige stålhagl. Skæftet skiller sig designmæssigt ud fra andre luftvåben, men materialet er dog det samme lette og vedligeholdelsesfire kunststofmateriale, som også ses i mange andre Norica modeller. Skæftet har et pistol greb med ekstra ”Checkering-grib" på både greb og forskæfte. kolben har både en lille kindpude på venstre og højre side, som gør at den kan anvendes af både venstre- og højrehåndsskytter. Derudover har skæftet fået monteret en rekylreducerende skulderpude, for at øge komforten og skydeoplevelsen. Spider GRS Camo leveres uden kikkert, men med en 11 mm. skinne, som gør det muligt at eftermontere et kikkertsigte på luftgeværet. Et fiberoptisksigte gør det muligt at skyde uden montering af kikkertsigte. Se en lille video om Norcia Spider GRS Camo herunder.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I går 2.499,-
Weihrauch HW 45 Silver Star Luftpistol - 4,5 mm.
Weihrauch HW 45 Silver Star Luftpistol - 4,5 mm.

1 billede

business_basic, image_search_result
Weihrauch HW 45 Silver Star Luftpistol - 4,5 mm., HW 45 Silver Star 4,5 millimeter er endnu en specialudgave af den anerkendte Weihrauch HW 45, hvor den tyske producent har justeret lidt på detaljerne og gjort HW45’en mere komfortabel at stå med. Derfor har luftpistolen fået en overflade i sølv, mens topdelen er holdt i samme matsorte farve, som er kendetegnet fra den originale HW 45. Derudover byder Weihrauch HW 45 Silverstar på et stort håndtag i mørkt lamineret træ, som både giver skytten et bedre greb, men også en øget komfort under stående skydning. Resten af HW 45 Silver Star er fremstillet som den originale HW 45, og derfor også blandt de bedste luftpistoler på præcision og kvalitet. HW 45 Silver Star luftpistolen skyder på et klassisk spændefjedersystem. Luftpistolen lades ved at løse og løfte toppen af pistolen helt op. Haglet sættet ind i løbsindgangen og toppen vippes tilbage til startposition. Det mest unikke ved HW 45 modellerne, er muligheden for at indstille på udgangshastigheden, så der både kan skydes med 125 m/s og hele 170 m/s. Den kraftige spændefjeder gør at HW 45 Silver Star føles og lyder som at affyrer en rigtig pistol med rekyl. En skinne på overdelen giver mulighed for montering af kikkert- eller rødpunktssigte ved anmeldelse af en specielle Weihrauch monteringsringe til luftpistoler. Luftpistolen har også TRUGLO fiberoptisksigte, der gør det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet. Weihrauch HW 45 Black Star er produceret i Tyskland på deres egen våbenfabrik og der medfølger engelsk manual.  Se manualen her. Bemærk: For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I går 2.899,-
Weihrauch P 2x20 mm. Pistol Kikkertsigte
Weihrauch P 2x20 mm. Pistol Kikkertsigte

2 billeder

I går 899,-
MTM Case-Gard Pistolkuffert - Dobbelt
MTM Case-Gard Pistolkuffert - Dobbelt

3 billeder

I går 299,-
Gamo Pistol Cup Fladhagl - 4,5 mm.
Gamo Pistol Cup Fladhagl - 4,5 mm.

2 billeder

I går 69,-
Hatsan Sortie-W PCP Luftpistol - 4,5 mm.
Hatsan Sortie-W PCP Luftpistol - 4,5 mm.

3 billeder

business_basic, image_search_result
Hatsan Sortie-W PCP Luftpistol - 4,5 mm., Hatsan Sortie-W PCP luftpistol med har modsat den almindelige Sortie fået en skæfte i træ med udskæringer, der gør det ergonomiske skæfte flot at se på, men også giver et bedre grip.På alle andre områder er Sortie-W identisk med sin den almindelige Sortie, hvilket betyder at man får et semiautomatisk PCP luftpistol med høj udgangshastighed, lyddæmper teknologi og fantastisk præcision.  Luftpistolen skyder på et kraftig semiautomatisk PCP-system, hvor en 62cc luftcylinder flydes via en godkendt dykkerflaske eller PCP-fodpumpe. Derefter har skytten helt op til 28 skud via et 14-skuds magasin inden det igen er nødvendigt at opfylde luftcylinderen. Det kraftige PCP-system betyder at man opnår en udgangshastighed på hele 245 m/s med almindelige hagl. Lufttrykket kan aflæses via trykmåler på siden af pistolen, og må maksimalt pumpes til 200 bar.   For at holde støjen fra PCP-systemet nede, har Hatsan Sortie-W fået indbygget den særlige ”Hatsan Fully Shrouded” lyddæmperteknologi, hvor hele løbet er pakkes ind og lyden komprimeres ud via små huller i isoleringen. Hatsan Sortie-W luftpistolen har et sort aftræk, med en manuel sikring på siden af skæftet. Selve skæftet er som nævnt lavet i træ med et ergonomisk håndtag og flotte gitterudskæringer.  Skæftet har derudover både mulighed for montering af 11 og 22 mm. kikkertsigtemontage, mens et fiberoptisk Truglo sigte også gør det muligt at skyde uden kikkertsigte. Hatsan Sortie-W PCP Luftpistolen leveres derudover med tre 14-skudsmagasiner, quick-fill dyse, pistolkuffert i hård plast og engelsk manual.  Opfyldning af luftcylinder - PCP fodpumpe. Opfyldning af luftcylinder - dykkerflaske    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I går 4.099,-
Gamo PR-45 Luftpistol - 4,5 mm
Gamo PR-45 Luftpistol - 4,5 mm

5 billeder

I går 1.399,-
Weihrauch HW 45 Black Star Luftpistol - 4,5 mm.
Weihrauch HW 45 Black Star Luftpistol - 4,5 mm.

1 billede

business_basic, image_search_result
Weihrauch HW 45 Black Star Luftpistol - 4,5 mm., Weihrauch HW 45 Black Star er bygget som den klassiske HW 45, men har fået kælet lidt ekstra for detaljerne. Luftpistolen er derfor gjort helt matsort og har fået er stort komfortabelt pistolgreb i mørkt lamineret træ. Dette giver den denne udgave et anderledes og mere råt look. Resten af HW 45 Black Star er bygget som den normale og derfor også klart blandt de meste præcise og kvalitetsmæssige bedste luftpistoler på markedet. HW 45 Black Star luftpistolen skyder på et klassisk spændefjedersystem, som trækkes op ved at løse og løfte toppen af pistolen helt op. Haglet sættet ind i løbsindgangen og toppen vippes tilbage til startposition. Det mest unikke ved HW 45 modellerne, er muligheden for at justerer på udgangshastigheden, så den både kan skyde med 125 m/s og hele 170 m/s. Den kraftige spændefjeder gør at HW 45 luftpistolerne føles og lyder som at affyrer en rigtig pistol med rekyl. På toppen af luftpistolen er der mulighed for, at montere et kikkert- eller rødpunktssigte ved anmeldelse af en specielle Weihrauch monteringsringe til luftpistoler. HW 45 Black Star har et TRUGLO fiberoptisksigte der gør det muligt at anvende luftpistolen uden kikkertsigte. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet. Weihrauch HW 45 Black Star er produceret i Tyskland på deres egen våbenfabrik og der medfølger engelsk manual.  Se manualen her. Bemærk: For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I går 2.899,-
Weihrauch HW 45 Bronze Star Luftpistol - 4,5 mm.
Weihrauch HW 45 Bronze Star Luftpistol - 4,5 mm.

3 billeder

business_basic, image_search_result
Weihrauch HW 45 Bronze Star Luftpistol - 4,5 mm., Weihrauch HW 45 Bronze Star luftpistol i 4,5 mm. kaliber er en helt ny udgave af Weihrauchs legendariske HW 45, hvor overfladen har fået en flot og anderledes bronzebelægning. Luftpistolen har det samme store komfortable håndtag i lamineret træ, som på HW 45 Silver Star. Bortset fra det ydre, er Weihrauch HW 45 Bronze Star produceret, som de andre i HW 45 ”familien” og derfor blandt de mest præcise og kraftigste luftpistoler på markedet.  HW 45 Bronze Star skyder på et klassisk knæk-system med spændefjeder, hvor toppen af luftpistolen løftets ved ladning og haglet indsættes direkte i løbsindgangen. Denne konstruktion gør at, Weihrauch HW 45 Bronze star afgiver et smule rekyl og lyd ved skydafgivelse, hvilket får luftpistolen til føles som en rigtig pistol. Dertil gør systemet det muligt både at skyde med en udgangshastighed på 125 og 170 m/s.  En skinne på overdelen giver mulighed for montering af kikkertsigte ved anmeldelse af specielle Weihrauch monteringsringe til luftpistoler. Luftpistolen har et TRUGLO fiberoptisksigte, som gør det muligt at skyde uden kikkertsigte. Weihrauch HW 45 Bronze Star er produceret i Tyskland på Weihrauch egen våbenfabrik og leveres i papkasse med engelsk manual.   Bemærk: Kikkertsigte medfølger ikke.  Se manualen her. Bemærk: For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I går 3.399,-
Weihrauch HW 75 Luftpistol - 4,5 mm.
Weihrauch HW 75 Luftpistol - 4,5 mm.

3 billeder

business_basic, image_search_result
Weihrauch HW 75 Luftpistol - 4,5 mm., Weihrauch HW 75 luftpistolen er uden tvivl en af de bedste luftpistoler på markedet og giver med garanti den bedste kombination af præcision, kvalitet og hastighed. Det store håndtag og aluminiums konstruktionen gør at man får en tung pistol, der ligger rigtig godt i hånden og giver en unik kvalitetsfølelse. Denne kombinationen gør Weihrauch HW 75 oplagt til præcisions- og konkurrenceskydning på 10-20 meters afstand. Pistolen skyder på et enkelt-takts pneumatisk system, hvilket betyder at hver gang overdelen løftes, presses der luft ind i kompressionskrammet, som så firgives ved skudafgivelse. Selve overdelen er derfor pistolens ladegreb og skal kun løftes en gang for hvert skud. Dette systemet har sine klare fordele ved at være utrolig præcist og giver et mere ensartet rekylfrit skud. Derudover er slidstyrken på systemet forbedret, og risikoen for at eksempelvis en fjeder bliver sløv elemineret.  Selve pistolen er produceret i aluminium og med et ekstra stort håndtag i flot valnød. Et håndtag der både er med til at forbedre vægtbalancen på pistolen, men som også giver en markant forbedret støtte, når pistolen holdes i stærkt arm. Derudover har håndtaget fået klassiske net-udskæringer på begge sider, for at give et forbedret greb. Håndtaget kan anvendes af både venstre- og højrehåndsskytter. Aftrækket er et klassik kvalitets aftræk, som også er kendt fra mange af Weihrauchs andre våben. På venstre side af pistolen sidde en lettilgængelig sikring og på toppen er der et klassisk pistolsigte.            Bemærk: For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I går 2.999,-
Crosman PSM45 Luftpistol - 4,5 mm.
Crosman PSM45 Luftpistol - 4,5 mm.

3 billeder

business_basic, image_search_result
Crosman PSM45 Luftpistol - 4,5 mm., Crosman PSM45 er en sjov nyhed fra amerikanske Crosman, som har brugt teknologien fra Soft-gun pistoler til at udvikle en luftpistol.  Luftpistolen har derfor ligesom mange soft-guns, sit eget 20-skudsmagasin, som flydes ved at med små stål kugler som eksempelvis Crosman ChopperHead BBS. Derefter er det bare at skyde løs og pistolen lades ved et hurtigt tilbagetræk i overdelen.  Luftpistolen er bygget i metal indvendigt og et skæfte i klassisk kunststofmateriale, som tilsammen giver PSM45 et realistisk pistol vægt. Derudover har luftpistolen fået et Crosman aftræk med manuel sikring og leveres med engelsk manual.  Der må kun anvendes BB´s stålrundkugler som f.eks. Crosman Copperhead, Heckler & Koch Steel BB's eller Umarex Steel BB's Almindelige blyhagl kan altså ikke anvendes. Crosman PSM45 Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   Bemærk: For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I går 399,-
Våben og våbensamlinger
Våben og våbensamlinger

1 billede

I går Købes
Kral Arms N-11 Carbon Luftgevær - 4,5 mm.
Kral Arms N-11 Carbon Luftgevær - 4,5 mm.

1 billede

business_basic, image_search_result
Kral Arms N-11 Carbon Luftgevær - 4,5 mm., Kral Arms N-11 Carbon luftgevær med knækløb og et syntetisk skæfte med overfalde i carbon-print. Dertil byder Kral Arms N-11 Carbon både på et justerbart to-trins aftræk, justerbar kindpude og automatisk sikring. Luftgeværet skyder på et klassisk knæksystem, hvilket betyder at selve løbet knækket og haglet indsættes direkte i løbsindgangen. Derefter sikre en spændefjeder at haglet opnår en udgangshastighed på hele 300 m/s.  På toppen har luftgeværet fået et fiberoptisk TRUGLO sigte, som gør det nemt at skyde uden brug af kikkertsigte. Ønskes det at skyde med et kikkertsigte er luftgeværet forberedt til dette, via en 11 mm. monteringsskinne. Sammen med spændefjedersystemet sidder der et Kral Arms to-trins justerbart aftræk, som giver mulighed for at indstille gangen i aftrækket. Derudover har aftrækket automatisk sikring. Skæftet på N-11 Carbon er produceret i let syntetisk materiale, som har fået en overflade i carbon-print. Derudover er skæftet lavet med et pistol greb, skulderpude og justerbar kindpude.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I går 2.699,-
Crosman American Classic Luftpistol - 4,5 mm.
Crosman American Classic Luftpistol - 4,5 mm.

4 billeder

business_basic, image_search_result
Crosman American Classic Luftpistol - 4,5 mm., Crosman American Classic Pistol er ikke bare en almindelig luftpistol, da den er bygget på amerikanske Crosmans unikke Variabel Pump teknologi, som betyder at skytten selv bestemmer hvor hårdt den skal skyde. Luftpistolen lades ved at indsætte et haglet i et lille kammer og pumpe systemtet op via håndtaget under løbet.  Ved at pumpe i håndtaget sættes der tryk på stemplet og pistolen er klar til skud. Pumpen skal minimum pumpes 3 gange for at kunne skyde og maksimum 10 gange for huld kraft. Et urolig sjovt og anderledes måde at skyde med luftpistol på, og med den fordel, at der ikke er noget ”knæk”, hvor der kan opstå slør og skævheder.  Dette system gør Crosman American Classic til en utrolig kraftig luftpistol, med en udgangshastighed på hele 180 m/s på fuld kraft og med almindelige hagl. Skæftet på Crosman American Classic er produceret i kunststofmateriale, der på sleve grebet har fået nedskæringer for at opnå et bedre greb omkring pistolen. Skæftet er produceret så det både kan anvnendes af højre- og venstrehåndsskytter. På toppen af luftpistolen er der monteret et fast sigte til skydning uden kikkertsigte.  Luftpistolen er en del af Crosmans ”BUILT IN AMERICA – Made in The USA with Globally Sourced Components” serie, hvilket betyder at mindst 50% af produktet stammer fra amerikanske leverandører og at produktet er 100% samlet på Crosmans våbenfabrik i Boomfield, New York. Crosman American Classic Pistol Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
I går 799,-
Sikkerhedspløk
Sikkerhedspløk

1 billede

I går 15,-
Walther P38 - Cal. 9mm
Walther P38 - Cal. 9mm

1 billede

I går 3.750,-
Harpers Ferry
Harpers Ferry

2 billeder

I går 5.250,-
NY
9mm signal pistol
d. 12.10 2.300,-
Weihrauch HW 70 Black Arrow Luftpistol - 4,5 mm.
Weihrauch HW 70 Black Arrow Luftpistol - 4,5 mm.

2 billeder

business_basic, image_search_result
Weihrauch HW 70 Black Arrow Luftpistol - 4,5 mm., Den anerkendte Weihrauch HW 70 Black Arrow har gennem flere år været kendt som en luftpistol der kombinere pistolskydning og kikkertsigte på bedstevis, og nu har Weihrauch givet den et designmæssigt løft. Det betyder at pistolen nu har fået et nyt praktisk greb, som giver optimal støtte, selv med en tung kikkertsigte monteret. HW 70 Black Arrow skyder stadig på et klassisk fjederstempel-system, som lades ved at knække løbet og montere haglet direkte i løbsindgangen. Derudover har pistolen et klassisk aftræk i den anerkendte tyske Weihrauch kvalitet og med manuel sikring på siden af skæftet. Til sammen gør disse to systemer at man opnår en udgangshastighed på 125 m/s ved brug af almindelige hagl.  Pistolen har derudover fået monteret et lyddæmpet løb med en fastmonteret lyddæmper ved løbsudmunding. Det betyder at man ikke bare får en kraftig, men også utrolig lydsvag luftpistol. På toppen har luftpistolen en kraftig skinne i prismejern, som gør den i stand til at håndtere selv et stort kikkertsigte, uden at det ødelægger skydeoplevelsen eller balancen i luftpistolen.  Bemærk at pistolen leveres uden kikkertsigte. Klik her for at se manualen.  Bemærk: For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
d. 11.10 1.699,-
Perfecta S3 Luftpistol - 4,5 mm.
Perfecta S3 Luftpistol - 4,5 mm.

2 billeder

d. 11.10 699,-
Walther Micro PPQ Foldekniv
Walther Micro PPQ Foldekniv

1 billede

d. 11.10 79,-
Profeser terning--Calejdoskop- Køreanlæg
Profeser terning--Calejdoskop- Køreanlæg

1 billede

d. 07.10 25,-
Luftpistol Gamo AF10 4,5mm
Luftpistol Gamo AF10 4,5mm

3 billeder

d. 07.10 800,-
HATSAN PCP Pumpe
HATSAN PCP Pumpe

6 billeder

d. 06.10 550,-
Våbenskab (pistol-/ammunitionsskab)
Våbenskab (pistol-/ammunitionsskab)

3 billeder

d. 04.10 1.950,-
Riffel etui dobbelt
Riffel etui dobbelt

6 billeder

d. 03.10 900,-
Airgun
Airgun

4 billeder

d. 01.10 7.500,-
Fransk 1822T Diger armepistol
Fransk 1822T Diger armepistol

3 billeder

d. 30.09 5.900,-
Rensesæt til pistol
Rensesæt til pistol

3 billeder

d. 29.09 50,-
Federal No. 100 small pistol fænghætter
Federal No. 100 small pistol fænghætter

1 billede

d. 28.09 250,-
Ikke paintball - 9mm
Ikke paintball - 9mm

5 billeder

d. 27.09 2.700,-
Feinwerkbau p44 luftpistol
Feinwerkbau p44 luftpistol

1 billede

d. 20.09 9.500,-
WEBLEY TEMPEST Luftpistol
WEBLEY TEMPEST Luftpistol

3 billeder

d. 19.09 2.499,-
Webley Tempest - Luftpistol
Webley Tempest - Luftpistol

3 billeder

d. 19.09 2.499,-
Webley Tempest 4,5m Luftpistol
Webley Tempest 4,5m Luftpistol

3 billeder

d. 19.09 2.499,-
MagnetoSpeed V3
MagnetoSpeed V3

3 billeder

d. 19.09 3.150,-
5 stk luftgevær en pistol
5 stk luftgevær en pistol

1 billede

d. 18.09 5.500,-
Luftpistol hw45
Luftpistol hw45

1 billede

d. 16.09 1.450,-
Pistol rensesæt
Pistol rensesæt

1 billede

d. 15.09 150,-
9x19 engangs skudte pistol hylster
9x19 engangs skudte pistol hylster

1 billede

d. 06.09 350,-
Webley Premier luftpistol
Webley Premier luftpistol

5 billeder

d. 03.09 4.000,-
Webley Hurricane luftpistol 4,5 mm
Webley Hurricane luftpistol 4,5 mm

6 billeder

d. 03.09 2.500,-