Galleri annoncer
Dunlop padel bat - Rocket - Sølv

Dunlop padel bat - Rocket - Sølv

449,00 kr.

Padel bat fra Dunlop Rocket er en ketcher til dig, der er begynder eller let øvet padel tennisspiller. Battet har en rund form og en rammekonstruktion af grafit. Padel battet har et bredt og centralt sweetspot (det område man skal ramme bolden indenfor) med parallelle huller og en håndledsstrop, der sikrer, at du ikke taber battet. Padel battets detaljer og konstruktion giver dig stabilitet og kontrol under dit spil samtidig med, at du har mulighed for at lave god fart i bolden.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Dunlop padel bat - Rapid Control - Blå

    Dunlop padel bat - Rapid Control - Blå

    499,00 kr.

    Padel bat fra Dunlop Dette er en ketcher til dig, der er begynder eller let øvet padel tennisspiller. Battet har en rund form og medium balance. Padel battets 38 mm profil og dets Ultra Soft kerne giver dig komfort og kontrol med bolden.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Pro Kennex padel bat - Turbo – Blå

      Pro Kennex padel bat - Turbo – Blå

      699,00 kr.

      Padel bat fra Pro Kennex Pro Kennex Turbo battet er både til spilleren, der ofte svinger battet på banen, men også til den mere uøvede spiller. Konstrueret til optimal brug Battet er konstrueret med 3 forstærkede lag Spiral Tech grafit, hvilket sikrer stabilitet og kontrol ved hvert slag. Det runde hoved og det nyest udviklede hyper soft EVA skum bidrager til høj komfort og god præcision i slagene. Patenteret teknologi Pro Kennex har siden 1978 etableret sig som et anerkendt ketcher-mærke, der benyttes af mange dygtige sportsfolk til at opnå store resultater på banen. Bag Pro Kennex står nogle af branchens dygtigste ketcher ingeniører. Den patenterede teknologi i grafitfremstilling, giver Pro Kennex’ bat helt særlige egenskaber, for øget komfort og optimalt boldtræf.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret