Sport


Sport

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Mutant Mass ? 2.270g - Coconut Cream
Mutant Mass ? 2.270g - Coconut Cream

1 billede

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Mutant Mass ? 2.270g - Coconut Cream, Mutant Mass - 2,27 kg Mutant Mass er en weight gainer til dig der vil have seriøs muskelvækst. Hvis du træner hårdt er det her en rigtig god gainer til at få fedtfri muskelvækst. Den kan også bruges af dig der har svært ved at tage på. Du får 170 gram kulhydrat per portion. Det svarer til ca. 10 bananer, så du kan være sikker på at du får brændstof nok ? uanset om du normalt har svært ved at tage på og er spinkel af bygning. Problemet for de fleste der bruger proteinpulver til at tage på af, er at proteinet bliver omdannet til energi, og aldrig når ud til musklerne. I Mutant Mass er der masser af kulhydrater, som sikrer dig mod at dette sker, med 3 dele kulhydrat til 1 del protein. Der er også tilsat 18 gram specielle fedtsyrer, som hjælper kroppen til at bygge massiv fedtfri muskelmasse. Desuden har de en rolle i kroppens naturlige dannelse af hormonet testosteron. Der er også tilsat MCT-olie, som bruges af bodybuildere til at holde fedtprocenten nede og energiniveauet oppe. Sidst men ikke mindst er der tilsat hørfrø og hjulkrone olie, som har store mængder omega 3, 6 og 9 i sig. Det er disse olier som er vigtige for dannelsen af testosteron, og de holder desuden dine led sunde. Det tog over 2 års studier for at udvikle den perfekte blanding i Mutant Mass, og produktudviklerne har testet produktet på både bodybuildere og styrketrænere. Resultatet var opsigtsvækkende! De som tog 1 fuld portion (4 scoops) hver dag i tillæg til almindelig kost, samtidig som de trænede normalt, øgede med 2,5 kg muskelmasse på kun 14 dage! De øgede styrken i bænkpres mellem 2,3?4,5 kg og brystmuskelomfanget med 2,5 cm.
d. 19.08 139,-
Mutant Mass ? 2.270g - Triple Chocolate
Mutant Mass ? 2.270g - Triple Chocolate

1 billede

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Mutant Mass ? 2.270g - Triple Chocolate, Mutant Mass - 2,27 kg Mutant Mass er en weight gainer til dig der vil have seriøs muskelvækst. Hvis du træner hårdt er det her en rigtig god gainer til at få fedtfri muskelvækst. Den kan også bruges af dig der har svært ved at tage på. Du får 170 gram kulhydrat per portion. Det svarer til ca. 10 bananer, så du kan være sikker på at du får brændstof nok ? uanset om du normalt har svært ved at tage på og er spinkel af bygning. Problemet for de fleste der bruger proteinpulver til at tage på af, er at proteinet bliver omdannet til energi, og aldrig når ud til musklerne. I Mutant Mass er der masser af kulhydrater, som sikrer dig mod at dette sker, med 3 dele kulhydrat til 1 del protein. Der er også tilsat 18 gram specielle fedtsyrer, som hjælper kroppen til at bygge massiv fedtfri muskelmasse. Desuden har de en rolle i kroppens naturlige dannelse af hormonet testosteron. Der er også tilsat MCT-olie, som bruges af bodybuildere til at holde fedtprocenten nede og energiniveauet oppe. Sidst men ikke mindst er der tilsat hørfrø og hjulkrone olie, som har store mængder omega 3, 6 og 9 i sig. Det er disse olier som er vigtige for dannelsen af testosteron, og de holder desuden dine led sunde. Det tog over 2 års studier for at udvikle den perfekte blanding i Mutant Mass, og produktudviklerne har testet produktet på både bodybuildere og styrketrænere. Resultatet var opsigtsvækkende! De som tog 1 fuld portion (4 scoops) hver dag i tillæg til almindelig kost, samtidig som de trænede normalt, øgede med 2,5 kg muskelmasse på kun 14 dage! De øgede styrken i bænkpres mellem 2,3?4,5 kg og brystmuskelomfanget med 2,5 cm.
d. 19.08 139,-
Mutant Mass ? 2.270g
Mutant Mass ? 2.270g

1 billede

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Mutant Mass ? 2.270g, Mutant Mass - 2,27 kg Mutant Mass er en weight gainer til dig der vil have seriøs muskelvækst. Hvis du træner hårdt er det her en rigtig god gainer til at få fedtfri muskelvækst. Den kan også bruges af dig der har svært ved at tage på. Du får 170 gram kulhydrat per portion. Det svarer til ca. 10 bananer, så du kan være sikker på at du får brændstof nok ? uanset om du normalt har svært ved at tage på og er spinkel af bygning. Problemet for de fleste der bruger proteinpulver til at tage på af, er at proteinet bliver omdannet til energi, og aldrig når ud til musklerne. I Mutant Mass er der masser af kulhydrater, som sikrer dig mod at dette sker, med 3 dele kulhydrat til 1 del protein. Der er også tilsat 18 gram specielle fedtsyrer, som hjælper kroppen til at bygge massiv fedtfri muskelmasse. Desuden har de en rolle i kroppens naturlige dannelse af hormonet testosteron. Der er også tilsat MCT-olie, som bruges af bodybuildere til at holde fedtprocenten nede og energiniveauet oppe. Sidst men ikke mindst er der tilsat hørfrø og hjulkrone olie, som har store mængder omega 3, 6 og 9 i sig. Det er disse olier som er vigtige for dannelsen af testosteron, og de holder desuden dine led sunde. Det tog over 2 års studier for at udvikle den perfekte blanding i Mutant Mass, og produktudviklerne har testet produktet på både bodybuildere og styrketrænere. Resultatet var opsigtsvækkende! De som tog 1 fuld portion (4 scoops) hver dag i tillæg til almindelig kost, samtidig som de trænede normalt, øgede med 2,5 kg muskelmasse på kun 14 dage! De øgede styrken i bænkpres mellem 2,3?4,5 kg og brystmuskelomfanget med 2,5 cm.
d. 19.08 139,-
Mutant Mass ? 2.270g - Chocolate Fudge Brownie
Mutant Mass ? 2.270g - Chocolate Fudge Brownie

1 billede

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Mutant Mass ? 2.270g - Chocolate Fudge Brownie, Mutant Mass - 2,27 kg Mutant Mass er en weight gainer til dig der vil have seriøs muskelvækst. Hvis du træner hårdt er det her en rigtig god gainer til at få fedtfri muskelvækst. Den kan også bruges af dig der har svært ved at tage på. Du får 170 gram kulhydrat per portion. Det svarer til ca. 10 bananer, så du kan være sikker på at du får brændstof nok ? uanset om du normalt har svært ved at tage på og er spinkel af bygning. Problemet for de fleste der bruger proteinpulver til at tage på af, er at proteinet bliver omdannet til energi, og aldrig når ud til musklerne. I Mutant Mass er der masser af kulhydrater, som sikrer dig mod at dette sker, med 3 dele kulhydrat til 1 del protein. Der er også tilsat 18 gram specielle fedtsyrer, som hjælper kroppen til at bygge massiv fedtfri muskelmasse. Desuden har de en rolle i kroppens naturlige dannelse af hormonet testosteron. Der er også tilsat MCT-olie, som bruges af bodybuildere til at holde fedtprocenten nede og energiniveauet oppe. Sidst men ikke mindst er der tilsat hørfrø og hjulkrone olie, som har store mængder omega 3, 6 og 9 i sig. Det er disse olier som er vigtige for dannelsen af testosteron, og de holder desuden dine led sunde. Det tog over 2 års studier for at udvikle den perfekte blanding i Mutant Mass, og produktudviklerne har testet produktet på både bodybuildere og styrketrænere. Resultatet var opsigtsvækkende! De som tog 1 fuld portion (4 scoops) hver dag i tillæg til almindelig kost, samtidig som de trænede normalt, øgede med 2,5 kg muskelmasse på kun 14 dage! De øgede styrken i bænkpres mellem 2,3?4,5 kg og brystmuskelomfanget med 2,5 cm.
d. 19.08 139,-
Mutant Mass ? 2.270g - Strawberry Banana
Mutant Mass ? 2.270g - Strawberry Banana

1 billede

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Mutant Mass ? 2.270g - Strawberry Banana, Mutant Mass - 2,27 kg Mutant Mass er en weight gainer til dig der vil have seriøs muskelvækst. Hvis du træner hårdt er det her en rigtig god gainer til at få fedtfri muskelvækst. Den kan også bruges af dig der har svært ved at tage på. Du får 170 gram kulhydrat per portion. Det svarer til ca. 10 bananer, så du kan være sikker på at du får brændstof nok ? uanset om du normalt har svært ved at tage på og er spinkel af bygning. Problemet for de fleste der bruger proteinpulver til at tage på af, er at proteinet bliver omdannet til energi, og aldrig når ud til musklerne. I Mutant Mass er der masser af kulhydrater, som sikrer dig mod at dette sker, med 3 dele kulhydrat til 1 del protein. Der er også tilsat 18 gram specielle fedtsyrer, som hjælper kroppen til at bygge massiv fedtfri muskelmasse. Desuden har de en rolle i kroppens naturlige dannelse af hormonet testosteron. Der er også tilsat MCT-olie, som bruges af bodybuildere til at holde fedtprocenten nede og energiniveauet oppe. Sidst men ikke mindst er der tilsat hørfrø og hjulkrone olie, som har store mængder omega 3, 6 og 9 i sig. Det er disse olier som er vigtige for dannelsen af testosteron, og de holder desuden dine led sunde. Det tog over 2 års studier for at udvikle den perfekte blanding i Mutant Mass, og produktudviklerne har testet produktet på både bodybuildere og styrketrænere. Resultatet var opsigtsvækkende! De som tog 1 fuld portion (4 scoops) hver dag i tillæg til almindelig kost, samtidig som de trænede normalt, øgede med 2,5 kg muskelmasse på kun 14 dage! De øgede styrken i bænkpres mellem 2,3?4,5 kg og brystmuskelomfanget med 2,5 cm.
d. 19.08 139,-
Mutant Mass ? 2.270g - Vanilla Ice Cream
Mutant Mass ? 2.270g - Vanilla Ice Cream

1 billede

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Mutant Mass ? 2.270g - Vanilla Ice Cream, Mutant Mass - 2,27 kg Mutant Mass er en weight gainer til dig der vil have seriøs muskelvækst. Hvis du træner hårdt er det her en rigtig god gainer til at få fedtfri muskelvækst. Den kan også bruges af dig der har svært ved at tage på. Du får 170 gram kulhydrat per portion. Det svarer til ca. 10 bananer, så du kan være sikker på at du får brændstof nok ? uanset om du normalt har svært ved at tage på og er spinkel af bygning. Problemet for de fleste der bruger proteinpulver til at tage på af, er at proteinet bliver omdannet til energi, og aldrig når ud til musklerne. I Mutant Mass er der masser af kulhydrater, som sikrer dig mod at dette sker, med 3 dele kulhydrat til 1 del protein. Der er også tilsat 18 gram specielle fedtsyrer, som hjælper kroppen til at bygge massiv fedtfri muskelmasse. Desuden har de en rolle i kroppens naturlige dannelse af hormonet testosteron. Der er også tilsat MCT-olie, som bruges af bodybuildere til at holde fedtprocenten nede og energiniveauet oppe. Sidst men ikke mindst er der tilsat hørfrø og hjulkrone olie, som har store mængder omega 3, 6 og 9 i sig. Det er disse olier som er vigtige for dannelsen af testosteron, og de holder desuden dine led sunde. Det tog over 2 års studier for at udvikle den perfekte blanding i Mutant Mass, og produktudviklerne har testet produktet på både bodybuildere og styrketrænere. Resultatet var opsigtsvækkende! De som tog 1 fuld portion (4 scoops) hver dag i tillæg til almindelig kost, samtidig som de trænede normalt, øgede med 2,5 kg muskelmasse på kun 14 dage! De øgede styrken i bænkpres mellem 2,3?4,5 kg og brystmuskelomfanget med 2,5 cm.
d. 19.08 139,-
Proteus TG-520FLV
Proteus TG-520FLV

5 billeder

business_basic, image_search_result
d. 19.08 9.995,-
Finnlo vægtsæt
Finnlo vægtsæt

5 billeder

d. 19.08 4.599,-
Powertec LeverGym
Powertec LeverGym

4 billeder

d. 19.08 7.999,-
Homegym
Homegym

4 billeder

d. 17.08 5.500,-
Bænkpres træningsbænk med justerbart rack til vægtstænger
Bænkpres træningsbænk med justerbart rack til vægtstænger

9 billeder

d. 15.08 575,-
Bænkpres +benpres
Bænkpres +benpres

5 billeder

d. 14.08 700,-
Træningsstation med kabeltræk sort/blå
Træningsstation med kabeltræk sort/blå

8 billeder

d. 19.08 2.725,-
Træningsstation med kabeltræk rød/sort
Træningsstation med kabeltræk rød/sort

8 billeder

d. 19.08 2.695,-
Power Rack træningsstativ rød/sort
Power Rack træningsstativ rød/sort

7 billeder

d. 19.08 2.975,-
Kettler Kinetic System
Kettler Kinetic System

1 billede

d. 29.07 7.000,-