Galleri annoncer
Sup-Rider stand up paddleboard pakke - Familie

Sup-Rider stand up paddleboard pakke - Familie

2.999,00 kr.

Paddleboard fra Sup-Rider Intet slår den ro du finder i naturen, specielt ikke når den er tilsat let bølgeskvulp og den lette brise du kun møder på åbne vidder. Med et SUP-board kan du let komme derud, hvor du kan mærke naturen og få det danske- eller andet eksotisk farvand under fødderne. Komplet sæt med alt, du skal bruge 457 cm langt og 127 cm bredt for ekstra plads og øget stabilitet Kan benyttes af op til 6 personer på samme tid Komplet sæt SUP (stand up paddling) kan dyrkes på åer, i søer eller på havet, og med dette komplette sæt får du alt, hvad du skal bruge, for at komme i gang. Paddleboardet er derudover oppusteligt, så du nemt kan transportere det i den medfølgende rygsæk. Med dette ekstra store paddleboard er der plads til sjov og leg for hele familien. Sættet leveres med padler og leashes til 4 personer, men boardet kan bruges af op til 6 personer på samme tid. Boardet kan også anbefales til korte eller mellemlange ture på mere roligt vand. Stabilt og brugervenligt Boardet er fremstillet i en endnu kraftigere 'double layer' kvalitet i PVC Drop Stitch, der giver mulighed for at konstruere et oppusteligt board med en ekstra hård og stabil overflade. Så får du både en premium 'hard shell performance', samtidig med at boardet er let at pakke sammen, transportere og opbevare. Overfladen er gjort i EVA-skum, der giver en skridsikker og behagelig overflade og er designet i en størrelse som gør det meget stabilt og brugervenligt. Derfor er det et rigtigt godt board både at starte på samt udvikle sig på. Opfylder strenge krav Coop stiller højere krav til kemien i produkterne end gældende lovgivning. Paddleboardet er fremstillet i plasten PVC, der overholder Coops skærpede krav. Plasten indeholder derfor ikke blødgørere (ftalater), som vurderes at være problematiske i forhold til miljø og sundhed. Det er godt at vide, når produktet skal bruges i naturen. Sættet indeholder: - Oppusteligt paddleboard - Pumpe - Monterbar finne - Justerbar paddel (til 4 personer) - Sikkerhedswire (til 4 personer) - Rygsæk - Reparationssæt

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Coleman køleboks - 5QT performance 6 personal - Blå

    Coleman køleboks - 5QT performance 6 personal - Blå

    199,00 kr.

    Køleboks fra Coleman Tag kolde drikkevarer og friske madpakker med dig over alt - den lille, kompakte køler er perfekt når du skal på tur og gerne vil holde provianten frisk. Den kan holde is i op til ½ dag. Hold provianten frisk Med praktisk bærehåndtag Har plads til 6 dåser (0,33 cl) Kompakt og effektiv Hele køleren er indsprøjtet med PU-materiale. Førsteklasses isolering, der sikrer, at køleren forbliver iskold i op til 24 timer. Det optimerede design med de afbøjede hjørner og ben, der løfter køleren en smule fra jorden, bidrager til maksimal køleydelse. Brug køleren som sæde Du kan roligt sætte dig ned og tage et hvil, mens du nyder dine kolde drikkevarer og en rugbrødsklapper. Denne Coleman køler er så stærk, at du også kan bruge den som sæde. Praktisk under en picnic, en dag på stranden eller til en sportskamp. Rens i et snuptag Vores kølebokse er lavet af PU-materiale. Dette materiale er ikke kun stærkt, men også meget nemt at holde rent. Specifikationer Vægt: 0,8 kg Isoleringsmateriale: PU Yderkasse/ indre liner Materiale: HDPE Indvendige mål (cm): 22 x 16 x 13 Ydre mål (cm): 29 x 20 x 21"

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Easy Camp telt - Huntsville 600

      Easy Camp telt - Huntsville 600

      3.700,00 kr.

      Telt fra Easy Camp Pak du bare tasken, tag teltet under armen og tag ud i det blå! Plads til 6 personer Vis-a-vis-konstruktion med stort opholdsrum med ståhøjde Panel med myggenet i inderteltedøre Rummeligt telt Huntsville Twin 600 teltets alsidige vis-à-vis-design sikrer venner og større familier fleksibilitet, og det mørke indertelts layout giver mange muligheder for privatliv. Takket være de to døre, der vender mod hinanden, er det nemt at komme ind i det store, lyse opholdsrum med fuld ståhøjde, så man virkelig kan nyde campinglivet i større grupper.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Wellcraft 192 ferskv.køl.

        Wellcraft 192 ferskv.køl.

        65.000 kr.

        Nedsat. Super fin Wellcraft, som passes og plejes. Den sejler lige som den skal og bliver løbende vedligeholdt, med kun 430 driftstimer på den bundsolide Volvo Penta AQ171C - Ferskvandskølet, det eneste rigtige i forhold til vedligeholdelse. Plads til 6 personer, samt overnatning til 2 i kahytten. Sæder i cockpit kan omdannes til senge. Står indenfor i hal om vinteren. Senest vedligehold på motor ny vandpumpe, nyt batteri, ny termostat, olieskift (inkl. filter) + olieskift på drev, impeller og pakning udskiftet på søvandspunpe. Stort Garmi navigation med ekkolod. Moter er tilsvarende B251 DOHC - som sidder i en række Volvo bilmodeller 960, m.fl - volume er 2,5l og bundsolid, samt billig i evt. reservedele skulle det blive nødvendig. Dele til bil er billigere end båd :-) Masser af kraft til at trække diverse på krogen, maks fart ca. 42 knob, og god brændstoføkonomi. Den er 2,25 m bred så den er nem i havn og på trailer. Står i hal om vinteren, kommer i vandet i slutningen af april. Trailer - indregisteret og synet uden bemærkninger, kan medfølge for 10.000kr.

        Dragør·2. apr.·

        KMV 1600 HT Speedbåd

        KMV 1600 HT Speedbåd

        34.500 kr.

        Jeg vil gerne sælge min speedbåd. På båden sidder der en 60 hk 2-takts Yamaha. Motoren har et digitalt tachometre, som der er monteret. Motoren er meget driftsikker og stærk. Motoren har kun sejlet i 120 timer, den er med elstart dog uden powertrim. Motoren er et pragt eksemplar fra Yamaha, og slår ikke en prut forkert. Motor er lige blevet serviceret. Båden og motoren passer perfekt sammen, og giver en idyllisk oplevelse når man er på vandet. Der medfølger en 500 kg bådtrailer som der er under 2 år gammel og har superrol. Den koster cirka 8000,- af ny. Der medfølger havnekaleche og højkaleche. Der er monteret to højtalere og en radio med Bluetooth. Der medfølger også et ekkolod, Lowrance Elite-5 Chirp, som koster 4800,- nyt. Der medfølger også diverse ting, såsom tank, Anker osv. Sæde hynderne man sidder på, foran i båden har nogle revner, dog uden betydning. På båden står der at der max må være 6 personer på båden, (hvilket er muligt) men ikke særlig komfortabelt. Så heller 4 personer med ekstra plads hvert enkelte person. Båden planer dejlig tidligt, hvilket betyder at der er rig mulighed for at sejle økonomisk, hvis det er det der lyster. Båden sejler cirka 30 knob eller tilsvarende 55-56 km/t. Den rigtige dejlig Yamaha motor kan få båden ud af vandet på ingen tid, og kan sagtens trække vandski eller lignede med flere personer i selve båden. Kom og kig, inden du byder Båden sejler perfekt, og er klar til at komme ud og sejle. Grunden til salg, er fordi jeg skal til at købe ny bil. Så jeg kan godt være intra med at bytte + penge din vej. Kom og kig. Der kan sendes en 3 uger gammel video af båden der sejler i vejlefjord, hvis der er interesse.

        Tørring·12. aug. 2023