Galleri annoncer
4FISH Diving helmet 13.5x13.5x13 cm

4FISH Diving helmet 13.5x13.5x13 cm

106,00 kr.

happii.dkPå lagerFra PriceRunner
    Sponsoreret
    Adrenalin våddragt til mænd - Ballistic Batwing 4/3 - Sort

    Adrenalin våddragt til mænd - Ballistic Batwing 4/3 - Sort

    479,00 kr.

    Våddragt fra Adrenalin Ballistic Batwing fra australske Adrenalin giver dig masser af fleksibilitet, stor slidstyrke, god varme og komfort til timerne i vandet. En våddragt i suveræn kvalitet der dækker de fleste vandtemperaturer. Indvendig batwing vandblokker Super-stretch i arme, ben og sidestykker Termoforing med mikroplys holder på varmen Brystparti i sælskind reducerer windchill og varmetab Stærk og fleksibel våddragt Våddragten er fremstillet i 4/3 mm tyk neopren med super-stretch på arme, ben og sidestykker, der sikrer fri bevægelighed. Dragten har desuden kraftige knæpuder for langtidsholdbar beskyttelse, forseglede kanter, der beskytter ankler og håndled mod vand og varmetab, fleksibel Dura Flex-nylon på udvalgte stykker for at øge slidstyrken og en solid YKK 10 rustfri bronzelynlås. Holder dig varm i vandet Våddragten er termoforet med mikroplys samt blødt superplys på for- og bagstykke. Denne foring holder effektivt på varmen og gør dragten meget behagelig at have på og ikke mindst nem at få af og på. Bryststykket i sælskind værner mod windchill og reducerer varmetab yderligere, så du kan holde dig varm i lang tid. Limede sømme hæmmer vandindtrængning, mens indvendig batwing vandblokker sørger for, at der ikke slipper vand ind gennem lynlåsen. Få hjælp til at vælge den rette størrelse i størrelsesguiden.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Adrenalin våddragt mænd - Ballistic Batwing 5/4 - Sort

      Adrenalin våddragt mænd - Ballistic Batwing 5/4 - Sort

      519,00 kr.

      Våddragt fra Adrenalin Ballistic Batwing fra australske Adrenalin giver dig masser af fleksibilitet, stor slidstyrke, god varme og komfort til timerne i vandet. En våddragt i suveræn kvalitet der dækker de fleste vandtemperaturer. Indvendig batwing vandblokker Super-stretch i arme, ben og sidestykker Termoforing med mikroplys holder på varmen Brystparti i sælskind reducerer windchill og varmetab Stærk og fleksibel våddragt Våddragten er fremstillet i 5/4 mm tyk neopren med super-stretch på arme, ben og sidestykker, der sikrer fri bevægelighed. Dragten har desuden kraftige knæpuder for langtidsholdbar beskyttelse, forseglede kanter, der beskytter ankler og håndled mod vand og varmetab, fleksibel Dura Flex-nylon på udvalgte stykker for at øge slidstyrken og en solid YKK 10 rustfri bronzelynlås. Holder dig varm i vandet Våddragten er termoforet med mikroplys samt blødt superplys på for- og bagstykke. Denne foring holder effektivt på varmen og gør dragten meget behagelig at have på og ikke mindst nem at få af og på. Bryststykket i sælskind værner mod windchill og reducerer varmetab yderligere, så du kan holde dig varm i lang tid. Limede sømme hæmmer vandindtrængning, mens indvendig batwing vandblokker sørger for, at der ikke slipper vand ind gennem lynlåsen. Få hjælp til at vælge den rette størrelse i størrelsesguiden.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        NY PRIS Jagt pakke til ny jæger

        NY PRIS Jagt pakke til ny jæger

        8.000 kr.

        NY PRIS Jagtophør!!! SÆLGES KUN SAMLET!!! Komplet jagtpakke til nyjægeren, eller til en som ønsker at komme billigt igang. * Salonriffel cal. 22 long rifle Valmet incl. 22lr ammu. * Jagtgevær 12/70 BÜHAG SUHL s/s * Jagtgevær 12/70 F. DUMDULIN LIECE s/s * Jagtgevær 20/70 BÜHAG SUHL s/s * Jagtgevær FUSIL BRINA 12/70 hanegevær * Jagtriffel HUSQVARNA CLACCIS 2000 6,5x55 incl. ammu. * Våbenskab til 5 våben * Skydestok samt 3-benet stol. * Håndkikkert ( ikke nogen dyr kikkert :-) ) * foret foderal til våben * Div jagtskjorter samt kasketter * samt diverse ammu til jagtgevær.. 2 af jagtgeværerne skal tjekkes inden de bliver skudt med, da det er mange år siden de sidst har været skudt med Vedkomne som kunne være interesseret SKAL fremvise gyldigt jagttegn. Riflerne bliver ikke udleveret før, våben tilladelsen er i hus!!!!!!!!

        Tørring·tir.·

        Fremhævet