Galleri annoncer
DeFelsko PosiTector UTG Kalibrering blokke

DeFelsko PosiTector UTG Kalibrering blokke

5.060,00 kr.

StayproIkke på lagerFra PriceRunner
    Sponsoreret
    Vandtætte tasker - Grøn

    Vandtætte tasker - Grøn

    149,95 kr.

    Drybags til dine eventyr Gør vandsport endnu sjovere, når du med ro i maven kan have dine ejendele med på vandet! Drybags er nemlig vandtætte tasker, der holder indholdet tørt og fri for skidt. Sæt med 3 tasker i forskellige størrelser Holder vand og skidt væk fra dine ejendele Perfekt til vandsport, camping, skiture og vandreture Stor taske Den store taske kan indeholde 20 L og er perfekt, hvis du skal afsted på dit paddleboard eller en tur i båden. Den er nem at tage med og vaske ren. Tasken er lavet af 840D PE med nylon webbing. Vandtæt telefoncase med halsrem Super smart pose til din telefon, så du kan være i kontakt med omverdenen, selvom du er omgivet af vand - uden frygt for, at din telefon får vandskade. Skærmen kan betjenes gennem det transparente vindue, og du kan også tage billeder under vand. Posen har en smart lukke mekanisme, der sikrer at den er vandtæt ned til 5 meter. Posen er lavet af 0,25mm PE og PP, har lukkesystem i plast samt nylon halsrem. Taske med skulderstrop Med denne taske har du nemt dine ejendele samlet, tæt på kroppen og tørre. Tasken er vandtæt og ideel til vandsport. Tasken er lavet af 0,25mm PE, velcro og nylong webbing.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Easy Camp kuppeltelt - Comet 200 - Grøn

      Easy Camp kuppeltelt - Comet 200 - Grøn

      289,95 kr.

      Kuppeltelt fra Easy Camp Et fremragende nybegyndertelt til weekender på campingpladsen eller på festivaler, Comet 200 er et praktisk lille kuppeltelt uden for mange dikkedarer. 2 sovepladser Topventilation, opbevaringslommer og lanternestrop Perfekt nybegyndertelt der er nemt og enkelt at sætte op 1 sovekabine til det hele Det rummelige kuppeltelt tilbyder komfortabel indkvartering for 2 campister og giver et tempereret og hyggeligt sovemiljø. Sovekabinen måler 205 cm i længden og 140 cm i bredden. Lyn op og nyd naturen Nyd naturen og campinglivet til fulde ved at lukke op for frontvæggen, der kan lynes helt op. Det heldækkende netpanel holder insekter ude og lader lys og luft komme ind i teltet. Praktiske detaljer Der er taget højde for det lunefulde danske sommervejr i designet. Ventilationsåbningen i toppen af teltet giver god luftgennemstrømning og reduceret kondens. Det er ingen sag at holde orden i teltet, når små genstande som mobiltelefon, nøgler og lommelygter nemt kan opbevares i de smarte netlommer i inderteltet. Her er alting lige ved hånden og aldrig i vejen. Teltet har smart lanternestrop, så du kan hænge en lanterne eller lommelygte op i loftet og kaste lys over landskabet. Hurtig opsætning Teltet har en enkel og kompakt opbygning og tager ingen tid at sætte op. Montér de to gennemløbende teltstænger, rejs teltet og slå pløkkerne i - så enkelt er det. Gode materialer Et-lagsteltets oversejl er fremstillet i brandhæmmende PU-belagt polyester og har et vandsøjletryk på 600 mm. Teltbunden er fremstillet i vandtæt 100% polyethylen. Teltstænger er fremstillet i glasfiber, der bidrager en stærk konstruktion samtidig med, at teltet er let at transportere.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Flydende Canadagæs fra Sport Plast

        Flydende Canadagæs fra Sport Plast

        2.000 kr.

        Bemærk: Der er 18 lokkere på billederne, men jeg har solgt 6 af dem, så der er 12 lokkere tilbage. 4 stk. med hver af de 3 hovedstillinger. Flydende Canadagæs fra Sport Plast sælges da jeg har et andet sæt jeg kan bruge. De fungerer upåklageligt og er nærmest som nye - har brugt dem på 3-4 ture og de er købt d. 21/11 sidste år. De er alle sammen rigget med 4-500 gram lodder i bunden og ca. 130 gram kæde oppe på linen, for at holde fuglene så stabile som muligt når det blæser godt. Linen er 1,2 mm nylon line, som fuglene ikke kan se i vandet. Der er 3 forskellige hovedstillinger - spisende, i ro og på vagt. På vagt stillingen er meget lavere end vakuum flyderne fra sportplast, så fuglene skræmmes ikke af de lokkere der er "på vagt". Der er også skudt grågæs over dem i øvrigt. Nypris 3600,- (kvittering haves) for 18 lokkere.

        Roskilde·27. mar.·

        Jagtpram

        Jagtpram

        8.500 kr.

        Sjældent udbudt Ærøpram med stort set alt udstyr inkl. indreg. trailer. L.350 cm B.135 cm V. 85 kg. Årer, åregafler, bundbrædder, indstillelig stol, øse, signalraketter og 2 stk ankre á 1,75 kg inkl line til disse samt div. tovværk. Aflåseligt låg, desværre lettere defekt. 20 stk edderfugle lokkere 12 stk hvinande lokkere 12 stk gråande lokkere samt en enkel sølvmåge lokker. Alle med ankre. Prammen fremstår i original stand, brugt men aldrig skadet eller repareret. Aftagelig lygtebom på trailer - alt lys virker. Sælges kun samlet. Alternativt byttes til Typhoon F-12 halvautomat, CZ SP 01 Shadow el. andet IPSC-våben.

        Bække·14. jul. 2023