Galleri annoncer
Uncle Mike´s - patronholder til haglgevær

Uncle Mike´s - patronholder til haglgevær

169,00 kr.

XtragrejPå lagerFra PriceRunner
    Sponsoreret
    Coleman lanterne - BG 200L

    Coleman lanterne - BG 200L

    199,00 kr.

    Lanterne fra Coleman Praktisk og meget let campinglampe med 360 graders lys. Lampens åbne håndtag gør det nemt at hænge den op i teltet. Lysstyrke: 200 lumen Bruger 4 stk. AA-batterier (medfølger ikke)

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Sjælden JP Sauer og Sohn 1270 O/U

      Sjælden JP Sauer og Sohn 1270 O/U

      15.000 kr.

      Sjælden udbudt JP Sauer og Sohn O/U sidelås model 66 fremstillet i begrændset antal vægt 3,3 kg årg 70 i Eckernførde West Tyskland 71 cm løb ejektor boring 3/4-full singletræk 37 cm. til aftrækker med omskifter af o/u i meget fin stand uden nogen form for slidtage. Geværet er udført i den gode tyske kvalitet og skæftetræet super flot .Geværet er en ægte Sauer da man valgte at få fremstillet o/u på AYA , Beretta ,Francis er den fremstillet i begrænset antal på Sauer fabrikken i Eckernførde ,kun brugt få gange på jagt i forbindelse med finere jagter sælges pga jagtophør . Geværet kan ses hos Mertz Jagtforretning Nykøbing Falster , jagttegn id mm kræves.

      Vordingborg·i går·

      Aya President S/S

      Aya President S/S

      21.995 kr.

      Vil du opleve et inkonisk haglgevær, så skal du se nærmere på denne smukke aya President. Våbnet er udstyret med et smukt engelsk skæfte, som netop er retur fra bøssemageren hvor der er pudset op. Haglgeværet har patina, det er brugt men der er i en god stand og bærer ikke mærker efter hård eller meget brug. Specifikationer: - Kaliber 12/70 - Fast boring 1/2 - 3/4  - Løbslængde: 68 cm - Total længde 112 cm - længde fra forreste aftrækker til enden 37,5 cm

      Aalborg·i går·Jægeren og Lystfiskeren

      Fremhævet
      Haglgeværer 2 stk S/S samt 1 O/U

      Haglgeværer 2 stk S/S samt 1 O/U

      1 kr.

      Ring eller skiv. Sælges samlet eller enkeltvis. Fair og rimelige bud modtages. Skambud slettes. Alle 3 har en god pris/ydelse for nyjæger og det er gode kvalitetsgeværer du ikke lige kan slide op. Cal 12 Simson Suhl 12/70 Side by side (pris 1.450) Cal 16 AYA - The Prince 16/70 Side by side (pris 1.450) Cal 12 Wild Game 12/76 med løbslængde 70 (pris 3.500) Det er personlig henvendelse og køb forudsætter, at du har gyldigt jagttegn.

      Store Heddinge·4. apr.·

      Få beskedNår der er nye resultater i Jagt

      Lup med søgeord i
      AYA Goldpoint Jagtgevær side by side 12/7

      AYA Goldpoint Jagtgevær side by side 12/7

      4.900 kr.

      AYA Goldpoint 12/70. Kvalitetsgevær med smukke detaljer. Her er tale om et gevær med lidt år på bagen, hvilket også gør at der er kosmetiske brugsspor. Skæftet har været revnet ved grebet, hvilket kan ses på billede nr 1, geværet blev lavet ved våbensmed, så det er sat “rigtigt” sammen med stifter. Dog blev der ikke ofret penge på det kosmetiske. Jeg har været i dialog med en skæftemager, som mener det sagtens kan laves pænt igen med en renovering af skæftet. Ved interesse, skriv for mere info/billeder.

      Roslev·22. feb.·

      S/S AYA Guldmann Ambassador 12/70

      S/S AYA Guldmann Ambassador 12/70

      23.999 kr.

      vi har fået denne Rigtig fine AYA Guldmann Ambassador ind som skulle havde nyt liv, derfor har den været forbi vores bøssemager, den er blevet reguleret i begge piber så den kan skyde med nymoderne stål hagl. den har fået lavet ny lukkerille, samt fået ny hovedbolt, samt fået ny bagkappe og står flot og meget velholdt, lige klar til at tage med på jagt en side by side i absolut særklasse Ring for yderligere oplysninger, til butikken og spørg efter vores jagt afdeling. sælges som brugt våben, med garanti

      Holbæk·15. feb.·

      AYA Ambassador Guldmann

      AYA Ambassador Guldmann

      18.000 kr.

      AYA Ambassador Guldmann Geværet er i forrygende stand, og jeg har ejet den i +10 år. Jeg har måske skudt 10 skud med den, og den går 100% stramt i låsetøjet Ægte sidelås der kan skilles ad. Flammehærdede sideplader Skæftet har fået en "brush-up" hos våbensmed. Boring 1/4 og 1/2. Normal afstand 37 cm til aftrækker. Idet den er stemplet både "BP" og "CH" er den trykprøvet til 900 og 1200 kg kg/cm2 (ref. Politikens jagtbog) og kan derfor skyde med stålpatroner. Kontant salg foretrækkes, men bytter også med andet kvalitet. Se også mine øvrige annoncer.

      Vejle·31. jan.·

      Side:
      af 2