Luftgevær - Gamo WildCat Whisper

Luftgevær - Gamo WildCat Whisper

1.800 kr.

GAMO WildCat Whisper luftgevær. Gamos plastik sigtekikkert er udskiftet til EagleEye sigtekikkert med lys (Kender desværre ikke den præcise forstørrelse på kikkert). Adapter-skinne til montering af mindre sigte. Foderal og 2 typer hagl-æsker (alm. hagl + PBA Power hagl) medfølger. Ifølge GAMO er der indbygget lyddæmper, men det er vist bare for syns skyld. Kaliber: 4,5 mm. Udgangshastighed: 305 m/s. Udgangshastighed PBA-hagl: 386 m/s. Vægt: 2,558 kg. Løbslængde: 48 cm. Total længde: 113 cm. Riffelgang: Ja. Køber skal være over 18 år. ID ved overdragelse. Sender ikke - afhentning i Ballerup

Ballerup·12. apr.·

Luftgevær Crosman Shockwave

Luftgevær Crosman Shockwave

800 kr.

Crosman shockwave luftgevær med Nitro stempel sælges. Da luftgeværet ikke er fjederdrevet men drives af en kompression af en gas, skyder luftgeværet hårdt og med samme mundingshastiged (300 m/s) skud for skud. Luftgeværet står som nyt og det medfølger 3 uåbnede bøtter hagl med 500 skud. Derudover medfølger cirka 500 tungere hagl. Derudover medfølger der et kikkertsigte og en stak skydeskiver også. Det står til cirka 1700kr på Amazon i usa. Luftgeværet står som nyt og kan afhentes i Rudkøbing, eller det kan medbringes til Odense og Svendborg.

Rudkøbing·10. apr.

Luftpistol Weihrauch HW40 PCA

Luftpistol Weihrauch HW40 PCA

1.200 kr.

Rekylfri kvalitets luftpistol lavet i Tyskland. Pistolen ligger godt i hånden, den er meget lidt brugt og perfekt til træning. Pistolen har fiberoptisk sigte, som gør det nemmere at sigte, og et pneumatisk luftkammer, der både er slidstærk, stabilt og 100% rekylfrit. Udgangshastigheden er på 125 m/s ved brug af almindelige hagl. Sælges med solid Plano ”Gun Guard” pistolkuffert med skumindlæg, lidt hagl og skiver. Køber skal være fyldt 18 år. • Udgangshastighed 125m/sek • 2 trins justerbar aftrækker • Cal. 4,5 mm • Hastighed: 125 m/sek • Vægt: 780 gram • Perfekt afbalanceret • Kan bruges af både højre og links skytter Nypris 1.599 kr., kuffert 300 kr. Kan sendes for 50 kr.

Haderslev·28. mar.·

Hatsan Hercules Bully .25

Hatsan Hercules Bully .25

8.995 kr.

Hatsan Hercules Bully Cal. 25 • Hatsan Bully (6.35 mm) • 3 Magasiner • SAK Lyddæmper & adapter • Bushnell 2-6x32 Sigte RGB • Manuelt Front & Bag Sigte • 2 Dåser Hagl • Bipod & Frontgrip • Bærerem • Solid Transport Kuffert • Alt xtra udstyr som O-ringe & Manualer medfølger Specs: 365 m/s Full Power 3 Hastigheds Justeringer 500 ml Tryktank 2 Stage Aftræk Justering 4.6 kg Manuel Sikring Max 250 Bar Den er den mest hårdt slående PCP Riffel fra Hatsan Nogensinde Har målt den til 380 m/s med 3 grams hagl Med justerings muligheder både på aftrækker og hastigheder

Høng·9. mar.·

Luftpistol Ataman-AP16

Luftpistol Ataman-AP16

9.000 kr.

AP16 er en syv-skytter pistol. Premium klasse luftpistol. 3 tromler med plads til syv hagl hver. Med de reservedele, som indgår i handlen, kan pistolen transformeres fra en kort model (kompakt) til en lang (standard) model og vice versa. Der er også 2 lyddæmpere med i købet, en standard (fabrik lavet) og en (værdi ca. 2800kr.), som specielt bestilt og fremstillet til denne pistol hos en master. Den er næsten lydløst ved brug. Uden lyddæmperen, er den vældigt larmende. Et reparations-sæt er også med. De sorte pistolløb og greb, et trykluftkammer, samt aftrækker og aftrækkerværn standarder helt nye (værdi ca. 3200 kr.), andre sølvfarvede deler lå mest af tiden uden brug. Det var brugt max. til 350 skud. Pistolen er nu, som på det første billede. Skal nævne at den er med kolimator, som er kalibreret og klar til præcise skyd. Kuglens hastighed er på 210-240 m/s. Jeg har et specielt instrument, som vi kan måle hastighed med. De sidste billeder er bare eksempler.

Randers NV·17. feb.·

PCP FX Typhoon 5.5

PCP FX Typhoon 5.5

3.800 kr.

Super let og dynamisk luftriffel. På en god dag, med hagl din ølvom ikke har most til ukendelighed, kan den godt skyde i en 1-krone på 100m. Rigtigt lækkert matchaftræk. Clocker 265m/s med 30 gode skud, før opfyldning er overvejet - kan selvfølgelig skrues op, på bekostning af forbrug. Står på SydFyn. Og det er ALENE luftgeværet der er til salg. Jeg svare IKKE chat - ring hvis du HAR jagttegn, ER ædru og du vil have noget rigtigt fedt til dig selv!

København SV·25. jan.·

Luftpistol Benjamin Trail NP 4,5mm

Luftpistol Benjamin Trail NP 4,5mm

650 kr.

Med nitrogenfyldt gas-cylinder som sættes under tryk ved ladning. Alt i alt betyder det at man med Nitro Piston får en meget mere lydsvagt pistol uden de normale vibrationer fra spændefjerderen. Udgangshastighed=140 m/sek. Derudover giver det også en markant forbedret slidstyrke i selve pistolen og mere ensartet aftræk. Glat single-trins aftræk. Justerbart fiberoptisk sigte med rødt sigte på fronten og med grøn på det bagerste sigte.

Tune·29. dec. 2023·

Få beskedNår der er nye resultater i Luftgevær

Lup med søgeord i
Luftgeværet Black Ops

Luftgeværet Black Ops

2.100 kr.

Alt i billeder medfølger Brand: Black OPS. Model: Sniper. Land (Brand): USA. Produktionsland: Kina. Våbentype: Luftgevær. System: Knækløb. Kaliber: 4,5 mm. Magasin: Nej. Magasin kapasitet: Udgangshastighed: 300 m/s. Udgangshastighed PBA-hagl: 360 m/s. Justerbar hastighed: Nej. Skæfte: Kunststofmateriale. Kindpude: Venstre og højre side. Skulderpude: Gummi. Justerbar kolbe: Ja. Skytte: Venstre & højre. Vægt: 4,2 kg. Løbslængde: 45 mm. Total længde: 115 mm. Riffelgang: Ja. Sikring: Automatisk. Aftræk: To-trins aftræk. Stempel: Power Piston Gas-Ram. Lyddæmper: Ja. Lyddæmpet løb: Nej. Skinne til kikkert: 22 mm. Skinne til udstyr: Nej. Sigtemidler: intet. Kikkert medfølger: 4x32 mm. Air-stripper: Nej. Manual: Engelsk. Medfølger: 4x32 mm. kikkertsigte, Bipod

Nykøbing Sj·9. nov. 2023·

Luftgevær

Luftgevær

2.400 kr.

Weichrauch HW50S, Weichrauch HW50S sælges Hawke 3x9-40 monteret med sportmatch montage. Fejler absolut ingenting, patina her og der. Skyder skide godt. Har været brugt til målskydning i haven og udover marken. Bemærk kikkertsigtet med montagen sportmatch er præcisionssetup, har skudt på 100 meter med den. Video haves, ellers så kom og prøv?? Geværet er et gevær hvor at hvis man ikke rammer så er det ikke geværets skyld, er du god nok kan du snildt sætte hul i hul på 30 meter. Medfølgelde geværtaske samt lidt hagl Pris som udgangspunkt 2400 Sportmatch montage til 600. Kikkertsigte til 1400 kroner. Ellers skriv på 60630204 og byd ??

Ulstrup·28. jul. 2023·

Diana 48/52 Luftgevær

Diana 48/52 Luftgevær

4.750 kr.

Tysk kraftigt kvalitetsgevær 5,5mm. Kontinentalt skæfte (kindpude og pistolgreb) i lakeret bøg. Monteret med DanArms 4x40 sigtekikkert. Pibe, løb og mekanisme i blåneret stål. Bøssen skyder ca. 230m/s, dvs. et gevær i den kraftige afdeling. Lades ved at skrække en ladestok på siden af geværet bagud, til en 90 graders vinkel, derved gives der adgang til haglkammeret. Kraftige skud, og tilfredsstillende præcision, af sædvanlig Diana kvalitet.

Slangerup·15. jan. 2023·

Gamo Luftgevær 4,5mm

Gamo Luftgevær 4,5mm

1.300 kr.

Lækkert 4,5mm gamo luftgevær sælges, da jeg ikke får det brugt. Det en super præcis, hårdtslående, kvalitetsriffel der er tale om med flere indbyggede funktioner, som f. eks aistripper mundingsstykket i løbet, der er lavet til at afdirigere den overskydende luft fra skuddet(hvilket der er masser af med en mundingshastighed på 385 m/s med PBA hagl) ud til siden, således at det ikke påvirker projektilets bane, og derfor er geværet super nøjagtigt. Der medfølger brugsanvisning kikkertsigte og monteringsnøgle og et par få hagl til at komme i gang med. Den har skudt under 2 bøtter hagl, og er i perfekt stand.

Silkeborg·7. dec. 2022·

luftgevær - Norica marvic 2.0 Luxe

luftgevær - Norica marvic 2.0 Luxe

2.800 kr.

Luftgevær Norica Marvic 2.0 Luxe 4,5 mm., Marvic 2.0 Luxe er et utrolig flot luftgevær fra spanske Norica, som er udviklet til at afløse den legendariske Norica Marvic Gold luftgevær. Geværet er ligesom forgængeren lavet i flot og glat bøgetræ og kan stadig både anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. De store forskelle ses i det lidt kraftigere skæfte og den nye justerbare kindpude, som er med til at give en bedre komfort og skydeoplevelse. For at reducere en smule af det rekylet er der monteret en skulderpude i blødt gummimateriale på enden af skæftet. Marvic 2.0 Luxe er forberedt montering af kikkertsigte via en skinne på toppen af luftgeværet. Dog er der også monteret et fiberoptisksigte, som gør det muligt at skyde uden brug af kikkertsigte. Monteret med Tasco Silver Antler riffelsigte i Weaver baser. Marvic 2.0 Luxe skyder på et spændefjedersystem, der trækkes op, når løbet knækkes. Sammen med spændefjedersystemet er der bygget et kvalitets aftræk fra Norica, som både har automatisk sikring og giver mulighed for justering af aftrækket. Den indbyggede fjeder er utrolig kraftig og gør at der opnås en udgangshastighed på hele 315 m/s med almindelige hagl. Flot og velholdt. Lidt hagl medfølger. Nypris 4399 kr. Kikkertsigte nypris 1100 kr.

Højslev·24. nov. 2022