x
For hurtig søgning indtast
annonce id: 46745582
i søgefeltet og klik søg

Tasmanian Tiger Mission Pack MKII Multicam Rygsæk

Kr. 1.499,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII Multicam rygsæk i camouflagefarve og  med et kapacitet på hele 37 liter, hvor især to store hovedrum har god plads til ekstra gear, udstyr og grej.  
Rygsækken er produceret i det ekstremt slidstærke cordura 500 materiale, som gør den både robust og egnet til alle formål. Dertil er TT Mission Pack MKII rygsækken baseret på Tasmanian Tigers særlige bæresystem ”Padded Back Carrying System”, som både sikre god støtte og komfort ved en tung opbakning. Sammen med bæresystemet har rygsækken et brystbælte og et stort aftageligt hoftebælte.  
På fronten, siderne og indvendigt har rygsækken det særlige laserskåret MOLLE-system, som gør det muligt at tilpasse og tilføje ekstra lommer, tasker eller pouches. MOLLE systemet er kompatibelt med alt tilbehør fra Tasmanian Tiger og mange andre producenter.  
Dertil byder Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII Multicam rygsækken på inegeret regnslag, aftagelig bagpanel i aluminium, tre huller til antenne/ventil i begge rum, og er klargjort til montering af drikkesystem.